کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-07 ساعت 01:02)shahram1987 نوشته:  سلام و درود.دوستان عزیز من ژانویه باید برم هیوستون.با ترکیش.تنهام.من نمیدونم باید الان چکارهایی انجام بدم(خونه.کار.165 دلار.تغییر آدرس و...) آدرسی که دادم مربوطه بجای دیگست و چون کسی رو در آمریکا برای رفتن ندارم کجا آدرس بدم تو فرودگاه؟ چجوری خونه پیدا کنم؟ آیا با 4 یا 5 هزار دلار تا مدتی میتونم خودمو جمع کنم؟ من بعضی از دوستام تو کالیفرنیا بعد 7 ماه هنوز گرین کارتشونو نگرفتن.نمیدونم چرا؟ کجا برم (هتل.مسافر خونه) ؟ لطفا لطفا اگه حوصله و وقت دارین از اول برام توضیح بدین.پیشاپیش تشکر میکنم.

دوست عزيز اصلا نگران نباش،از طريق مهاجر سرا و قسمتهاي مختلف ميتوني همه موارد رو پيگير باشي،بهترين كمك سفرنامه ها و بخش زندگي در امريكاست،به نظر من ايالت تگزاس كه مي خواي بري خوبه چون مخارج به نسبت پاينتر واسه تازه واردها،و احتمال پيدا كردن كار هم خوبه،فقط هدفت رو مشخص كن و اماده تمام مسا ئل باش،چون به هر حال اين يه مها جرت و مشكلات خاص خودش رو داره،اما نترس ،فقط اگاهي و دانسته هاتو نسبت به كارهايي كه ميخاي انجام بدي ببر بالا و از تجربييات دوستان مها جر سراي استفا ده كن، چون شخصا واسه من كه مفيد بوده،گرين كارت هم سريع مياد نگران نباش من خودم كاليفرنيا هستم و سوشيالم ٧ روز بعد از مراجعه به اداره سوشيال اومد و گرين كارت هم بعد از ٢٧ روز،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، shahram1987 ، gema ، reza_norouzi ، jojo_hami ، aaraam ، آلیس-1980 ، امین 13 ، Lemony
(2014-10-07 ساعت 01:34)omid05 نوشته:  
(2014-10-07 ساعت 01:02)shahram1987 نوشته:  سلام و درود.دوستان عزیز من ژانویه باید برم هیوستون.با ترکیش.تنهام.من نمیدونم باید الان چکارهایی انجام بدم(خونه.کار.165 دلار.تغییر آدرس و...) آدرسی که دادم مربوطه بجای دیگست و چون کسی رو در آمریکا برای رفتن ندارم کجا آدرس بدم تو فرودگاه؟ چجوری خونه پیدا کنم؟ آیا با 4 یا 5 هزار دلار تا مدتی میتونم خودمو جمع کنم؟ من بعضی از دوستام تو کالیفرنیا بعد 7 ماه هنوز گرین کارتشونو نگرفتن.نمیدونم چرا؟ کجا برم (هتل.مسافر خونه) ؟ لطفا لطفا اگه حوصله و وقت دارین از اول برام توضیح بدین.پیشاپیش تشکر میکنم.

دوست عزيز اصلا نگران نباش،از طريق مهاجر سرا و قسمتهاي مختلف ميتوني همه موارد رو پيگير باشي،بهترين كمك سفرنامه ها و بخش زندگي در امريكاست،به نظر من ايالت تگزاس كه مي خواي بري خوبه چون مخارج به نسبت پاينتر واسه تازه واردها،و احتمال پيدا كردن كار هم خوبه،فقط هدفت رو مشخص كن و اماده تمام مسا ئل باش،چون به هر حال اين يه مها جرت و مشكلات خاص خودش رو داره،اما نترس ،فقط اگاهي و دانسته هاتو نسبت به كارهايي كه ميخاي انجام بدي ببر بالا و از تجربييات دوستان مها جر سراي استفا ده كن، چون شخصا واسه من كه مفيد بوده،گرين كارت هم سريع مياد نگران نباش من خودم كاليفرنيا هستم و سوشيالم ٧ روز بعد از مراجعه به اداره سوشيال اومد و گرين كارت هم بعد از ٢٧ روز،

متشکرم دوست من.سوشال چیه؟ و ادارش و فرم هاشو بهم میگی لطفا. ببخشید من نمیدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای من 1 ماه که تو optimize مونده تقریبا 2ماه که اومدم نظر و تجربتون چیه در این مورد؟

(2014-10-07 ساعت 01:18)omid05 نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 21:29)maryam_a نوشته:  سلام دوستان عزيزم...بعد از سه هفته ما به مرحله optimized رسيديم چندوقت ديگه بايد منتظر باشيم؟ در ضمن ما هنوز سوشال نداريم!!! با مراجعه به اداره سوشال گفتن هنوز براتون شماره صادر نشده و دوباره درخواست داديم!! اينم از اين!

مريم خانوم تا ١ هفته ديگه مياد . در مورد ما كه اينجوري شد. از optimazed تا صدوركارت ١ هفته طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a
(2014-10-07 ساعت 03:22)shahram1987 نوشته:  متشکرم دوست من.سوشال چیه؟ و ادارش و فرم هاشو بهم میگی لطفا. ببخشید من نمیدونم.
socisl security numberمثل کارت ملی خودمون می مونه. این شماره به شما اجازه میده که شناسایی بشید و بتونید در آمریکا مشغول به کار بشید و خونه یا ماشین و...بخرید. اداره سوشیال هم تا جاییکه بنده میدونم در همه ی شهرها هست. بعضی از دوستان اعتقاد دارن که بهتره در اول ورود به اداره مراجعه بشه و بعضیها هم لزومی در این کار نمیبینن و منتظر می مونن تا براشون صادر بشه. اگه بعد از 3 هفته از ورودتون این شماره به آدرسی که داده اید(همون آدرسی که برای گرین کارت به سفارت دادید)نرسید باید به این اداره ها مراجعه کنید و پیگیر قضیه باشید. دوست عزیزم مطالب خیلی زیادی راجع به همین سوشیال و گرین کارت و..توی مهاجرسرا پیدا میشه که بهترین کار اینه که بشینید همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید. درضمن میتونید با سرچ سوالتون توی قسمت جستجو در بالای صفحه به راحتی جواب این سوال هارو پیدا کنید. موفق و موید باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
(2014-10-07 ساعت 12:13)gema نوشته:  
(2014-10-07 ساعت 03:22)shahram1987 نوشته:  متشکرم دوست من.سوشال چیه؟ و ادارش و فرم هاشو بهم میگی لطفا. ببخشید من نمیدونم.
socisl security numberمثل کارت ملی خودمون می مونه. این شماره به شما اجازه میده که شناسایی بشید و بتونید در آمریکا مشغول به کار بشید و خونه یا ماشین و...بخرید. اداره سوشیال هم تا جاییکه بنده میدونم در همه ی شهرها هست. بعضی از دوستان اعتقاد دارن که بهتره در اول ورود به اداره مراجعه بشه و بعضیها هم لزومی در این کار نمیبینن و منتظر می مونن تا براشون صادر بشه. اگه بعد از 3 هفته از ورودتون این شماره به آدرسی که داده اید(همون آدرسی که برای گرین کارت به سفارت دادید)نرسید باید به این اداره ها مراجعه کنید و پیگیر قضیه باشید. دوست عزیزم مطالب خیلی زیادی راجع به همین سوشیال و گرین کارت و..توی مهاجرسرا پیدا میشه که بهترین کار اینه که بشینید همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید. درضمن میتونید با سرچ سوالتون توی قسمت جستجو در بالای صفحه به راحتی جواب این سوال هارو پیدا کنید. موفق و موید باشید.

از راهنماییت نهایت تشکر رو دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، gema
دوستان شما چمدانهاتون را از این پلاستیکها که برای محافظتش تو فرودگاه می بندند بستین؟ برای آمریکا میشه بست؟ چون می دونم قفل نمیشه کرد.
اگر جای سوالم اینجا نیست ببخشید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو
(2014-10-07 ساعت 14:03)AZAR 1335 نوشته:  دوستان شما چمدانهاتون را از این پلاستیکها که برای محافظتش تو فرودگاه می بندند بستین؟ برای آمریکا میشه بست؟ چون می دونم قفل نمیشه کرد.
اگر جای سوالم اینجا نیست ببخشید.

سلام دوست خوبم. من توی پستهای بعضی از دوستان خوندم که این کارو کردن و مشکلی هم پیش نیومده. به شخصه اعتقاد دارم که اگه وسایلتون رو با چمدون محکم و خوبی میبرید دیگه احتیاجی به محافظ پلاستیکی دورش نیست مگر اینکه ظرف همراهتون باشه که در این صورت من اگه جای شما بودم ظرفارو بسته بندی میکردم با محافظ نه چمدون رو ولی به هر حال در نهایت شما صلاح کار خودتون رو بهتر میدونید. موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، AZAR 1335 ، قصه گو ، janatirad
وضعيت كرين كارت من امروز إز ابتيمايز به closed رسيد الان يعني كي به دستم ميرسه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2014-10-07 ساعت 21:00)ali3875 نوشته:  وضعيت كرين كارت من امروز إز ابتيمايز به closed رسيد الان يعني كي به دستم ميرسه؟

مبارک باشه. بین یک هفته تا ده روز آینده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram1987 ، reza_norouzi ، Farshid1976 ، jojo_hami ، gema ، aaraam ، قصه گو ، KIMIA2005 ، Narvan ، ofr ، anahita 62 ، امین 13 ، Lemony ، lida55
عه نباید در چمدون ها را قفل کرد؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: Narvan ، jojo_hami ، MJAVADIAN
(2014-10-03 ساعت 20:56)حاجی واشنگتن نوشته:  حاج خانوم تنها رفت، تو روحت ابوظبی

من خانم رامین اهوازی هستم. امروز بلیط گرفتیم. من و دخترم هم تنها میریم Sad Sad Sad
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، قصه گو ، jojo_hami ، ofr ، Sam2014 ، aaraam ، behjat ، Lemony ، lida55 ، Shahabpk ، janatirad
امروز بعد يك ماه و يك هفته ، بعد از چهار بار مراجعه به اداره و درخواست مجدد، سوشالمون توي يه ورق كاهي رسيد! فكر مي كردم شكيل تر از اين باشه!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-08 ساعت 00:47)iris نوشته:  عه نباید در چمدون ها را قفل کرد؟

چمدون ها تون رو قفل کنید حتما". و بهتره از این قفل های باشه که کلید مخصوص داره که اگه شک کردند و خواستند باز کنند قفل رو نشکون چون این قفل ها بین المللی هست و آفیسرهای فرودگاه ها کلید اون رو دارند. خیابان منوچهری می تونید پیدا کنید قیمتی هم نداره .
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
پاسخ
سلام دوستان من بلیطم رو گرفتم برای 2 آبان با هواپیمای لوف تانزا ، از این جا میره فرانفورک از فرانفورک لس آنجلس از لس آنجلس به سانفرانسیسکو ، دوستان خیلی استرس دارم چون اولین دفعه است تنها بدون ههمسرم میرم لطفا اگر این مسیر رو رفته سفر نامه رو برام بنویسه همه پروازها هم از ترمینال یک هستش ، در مورد چمندان و بقیه چیز ها خواهش میکنم یک عالمه استرس دارم

بچه ها حتما باید چمدون خواسی داشته باشم 2 تا چمدون با وزن 23 کیلو میتونم ببرم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: ofr ، حاجی واشنگتن ، aaraam ، قصه گو ، امین 13 ، Lemony ، Shahabpk ، p.arsa
(2014-10-08 ساعت 11:04)zzarin نوشته:  سلام دوستان من بلیطم رو گرفتم برای 2 آبان با هواپیمای لوف تانزا ، از این جا میره فرانفورک از فرانفورک لس آنجلس از لس آنجلس به سانفرانسیسکو ، دوستان خیلی استرس دارم چون اولین دفعه است تنها بدون ههمسرم میرم لطفا اگر این مسیر رو رفته سفر نامه رو برام بنویسه همه پروازها هم از ترمینال یک هستش ، در مورد چمندان و بقیه چیز ها خواهش میکنم یک عالمه استرس دارم

بچه ها حتما باید چمدون خواسی داشته باشم 2 تا چمدون با وزن 23 کیلو میتونم ببرم

اگه همه پروازاتون تا آخر لوفتانزا باشه 2 تا چمدون 23 کیلویی رو میتونید ببرید و اینجا تحویل میدید و در مسیر آخر تحویل میگیرید، این چیزی بود که به ما گفتن.
در مورد نوع چمدون هم معمولا هواپیماییها اندازه قطر و ارتفاع میدن ولی اصلا مهم نیس چون هیچکس چک نمیکنه، فقط تا جایی که میتونید یه چمدون سبک بردارید که بار بیشتری بتونید ببرید، در واقع همون چمدون های سایز بزرگ معمولی توی بازار خوبه که توی منوچهری هم هست. من از اونجا خریدم.
البته این اطلاعات من تجربی نیست چون هنوز نرفتم ولی از آژانسها پرسیدم اینطوری گفتن.
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو ، امین 13 ، Mirhosseini ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان