موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مادر من برنده لاتاری شد و ویزا گرفت ولی متاسفانه پدرم بهشون کلیرنس خورد و نهایتا مثل خیلی از دوستان سهمیه تمام شد. می خوام بدونم با توجه به اینکه هیچی انگلیسی نمی دونه و میخواد بره لس انجلس به نظرتون می تونه از پس کاراش بر بیاد, مترجم می شه قبل سفرش پیدا کرد؟؟؟؟ یا اگر کسی زبان ندونه از پس یه سفر 2 هفته ای هم بر نمی اد؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
نه دوست عزیز اوباما کر نیست چون اون پول باید بعدی ماهانه ولی این بیمه کاملا رایگانه اسم ادارشو از روی پاکت میبینم و میگم بهتون حتا روی دفترچه راهنما یه شماره داده گفت اگه سوالی دارید به فارسی جواب میدیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید این a numbe
برای گرفتن گرین کارت کدوم یکیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانA namber که برای واریز پول برای گرین کارت نیازه کدوم شماره هست لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-10 ساعت 02:37)ata.bz نوشته: سلام دوستانA namber که برای واریز پول برای گرین کارت نیازه کدوم شماره هست لطفا راهنمایی کنید
وقتی سفارت بهتون ویزا و پاکت زرد را داده به تعداد افراد یک برگه داده که روش توضیح داده برای پرداخت 165 دلار چیکار کنید. بالای همون صفحه ها شماره A نامبرتون را نوشته
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
اسم اداره که برای انجام مدیکال و برقرار شدن بیمه رفتیم اینه
santa clara
county offices
medi-cal
من خودمم نمیدونستم چنین بیمه هست اینو از یک دفتر بیمه که ایرانی بود شنیدم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-10 ساعت 03:59)عسلبانو نوشته: (2014-10-09 ساعت 19:32)عسلبانو نوشته: با سلام
یه هفته است که رسیدم تو ساست elis چک میکنم هنوز در مرحله اکسپنس هست و نوشته Your application/petition has been accepted and is pending review.
تو سایت خود USCIS هم چک کردم نوشته Your case can not be found at this time in My Case Status. Please check your receipt number and try again.این یکی که هنوز اکسپتانس هم نشده این طبیعی ؟ یعنی روال همینطوری ؟ راهی هست که بشه تسریع کرد ؟ راستی من با همون شماره ریسیپت که 165$ دادم این سایت ها رو چک میکنم درسته دیگه ؟
بعد از 20 روز از ورودتون وضعیت کیس شما به اپتمایز تغییر می کند و احتمالا بین 25 تا 40 بعد از ورود گرین کارت بدستتون می رسه.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هورا گرین کارتمون رسید الان گرین کارت داریم سوشال نداریم
در همون سایتی که مراحل گرین کارت را چک می کنید قسمتی وجود دارد که اگر فعالش کنید به طور اتوماتیک به وسیله اس ام اس از مراحل صدور آگاه میشوید البته دوستم این کار را انجام داد دقیق می پرسم برایتان توضیح میدهم
خلاصه امروز اداره سوشال بودم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال مهم. کسی که با ویزای لاتاری وارد آمریکا شده میتونه سفر هوایی داخل آمریکا انجام بده؟ با توجه به اینکه هنوز گرین کارت نداره تو فرودگاه بهش گیر نمیدن؟ چون من شنیدم بعضیا رو اذیت کرده بودن تو فرودگاه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ مشکلی نیست. تا 1 سال ویزایی که تو پاس شما خورده نقش گرین کارت داره.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما ديروز با الاتحاد آمديم مقصد سانفرانسيسكو بود و قرار بود از ابوظبي به لس آنجلس و از لس آنجلس به سانفرانسيسكو باشه ، پروازمون ساعت ٤:٣٠ از تهران بود اما چون ٤٠ دقيقه تاخير و در اداره مهاجرت ابوظبي هم كارمون طول كشيد از پرواز دوم كه بسمت لس آنجلس بود جا مونديم اما خودشون با اولين پرواز كه ساعت ١١صبح بود به واشنگتن فرستادنمون و از آنجا هم به سانفرانسيسكو چمدانها هم اتوماتيك در سانفرانسيسكو تحويل گرفتيم در ابوظبي پاكتهاي سفارت رو گرفتن اما مدارك مديكال رو هيچ جا لازم نداشتند و ازم نگرفتند آيا از ديگر دوستان هم نامه مديكال رو تحويل نگرفتند؟
در ضمن تغيير آدرس هم در فرودگاه ابوظبي دادم
اما هنوز ١٦٥ دلار رو چون كارت نداشتم نريختم قبلش مي خواستم بدونم بانكها با هم چه فرقي دارن و تو كدوم بانك چه حسابي باز كنم بهتره ؟ البته من ٢ ماه ديگه بر مي گردم ايران و مى خواهم يه مقدار پول اينجا در حسابم پسنداز كنم براي بعد
دنبال سوشال سكيوريتي نامبر هم كه هنوز نرفتم البته تو سايت خوندم كه خودش ظرف دو هفته مياد و اگر نيامد بايد به اداره مهاجرت مراجعه كنم
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA
آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اسم من در گرین کارت اشتباه نوشته شده الان دنبال کارهای آن هستم مراحل را بعدا می نویسم تا برای آیندگان باقی بماند
یعنی عصبانی ام چقدر از دست صادر کننده گرین کارتم حرص خوردم. فکر کنم من اولین کسی ام که همچین مشکلی دیده
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست