کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
1.من از بچه های 2015 هستم، می خواستم بدونم که بعد از این که خدا خواست و ویزای ما رو دادند، ما 6 ماه فرصت داریم که به آمریکا سفر کنیم، درسته؟
2. پس از اولین سفر و بازگشت به ايران ، خروج ما نباید از 6 ماه بیشتر باشه، درسته?
3. تو صفحه دوم همین تاپيک نوشته که:
"یک تصحیح کوچیک: بعد از سفر اول تا یک سال می شه خارج از آمریکا موند. اما بعد از اون باید همون قانون شش ماه رو رعایت کرد. اونها متوجه هستند که آدم تازه مهاجر طول می کشه که همه کارهاش رو ردیف کنه"
پس چرا میگن اولین خروج نباید بیش تر از 6 ماه باشه؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
(2014-10-10 ساعت 17:11)senavid نوشته:  سلام دوستان ما ديروز با الاتحاد آمديم مقصد سانفرانسيسكو بود و قرار بود از ابوظبي به لس آنجلس و از لس آنجلس به سانفرانسيسكو باشه ، پروازمون ساعت ٤:٣٠ از تهران بود اما چون ٤٠ دقيقه تاخير و در اداره مهاجرت ابوظبي هم كارمون طول كشيد از پرواز دوم كه بسمت لس آنجلس بود جا مونديم اما خودشون با اولين پرواز كه ساعت ١١صبح بود به واشنگتن فرستادنمون و از آنجا هم به سانفرانسيسكو چمدانها هم اتوماتيك در سانفرانسيسكو تحويل گرفتيم در ابوظبي پاكتهاي سفارت رو گرفتن اما مدارك مديكال رو هيچ جا لازم نداشتند و ازم نگرفتند آيا از ديگر دوستان هم نامه مديكال رو تحويل نگرفتند؟
در ضمن تغيير آدرس هم در فرودگاه ابوظبي دادم
اما هنوز ١٦٥ دلار رو چون كارت نداشتم نريختم قبلش مي خواستم بدونم بانكها با هم چه فرقي دارن و تو كدوم بانك چه حسابي باز كنم بهتره ؟ البته من ٢ ماه ديگه بر مي گردم ايران و مى خواهم يه مقدار پول اينجا در حسابم پسنداز كنم براي بعد
دنبال سوشال سكيوريتي نامبر هم كه هنوز نرفتم البته تو سايت خوندم كه خودش ظرف دو هفته مياد و اگر نيامد بايد به اداره مهاجرت مراجعه كنم

سلام دوست عزيز
ضمن تبريك و خير مقدم چون پرواز من هم توسط الاتحاد و از طريق ابوظبي انجام ميشه خواستم لطفا من رو راهنمايي كنيد كه مراحل انجام كار در فرودگاه ابوظبي چقدر طول ميكشد و براي شما هم همه كارها در ترمينال ٣ انجام گرفت و مطلب خاصي وجود نداره كه لازم باشه بدونم
ممنون
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، زری وحدتی
(2014-10-10 ساعت 19:13)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
1.من از بچه های 2015 هستم، می خواستم بدونم که بعد از این که خدا خواست و ویزای ما رو دادند، ما 6 ماه فرصت داریم که به آمریکا سفر کنیم، درسته؟
2. پس از اولین سفر و بازگشت به ايران ، خروج ما نباید از 6 ماه بیشتر باشه، درسته?
3. تو صفحه دوم همین تاپيک نوشته که:
"یک تصحیح کوچیک: بعد از سفر اول تا یک سال می شه خارج از آمریکا موند. اما بعد از اون باید همون قانون شش ماه رو رعایت کرد. اونها متوجه هستند که آدم تازه مهاجر طول می کشه که همه کارهاش رو ردیف کنه"
پس چرا میگن اولین خروج نباید بیش تر از 6 ماه باشه؟

1- بستگی به اعتبار مدیکالتون داره اگه 6 ماه باشه اعتبار ویزاتون هم 6 ماهه میخوره
2- در این مورد اختلاف نظر هستش ولی بوده مواردی که واسه تازه مهاجرین بیش از 6 ماه خارج از امریکا بودند و توضیح داده شده و گویا مشکلی هم بوجود نیومده و بهترین منبع در این خصوص سایت مهاجرت http://www.uscis.gov/ هستش که می تونید اطلاعات مفیدی رو در این خصوص کسب کنید موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-10-10 ساعت 04:18)atriana نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 03:59)عسلبانو نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 19:32)عسلبانو نوشته:  با سلام

یه هفته است که رسیدم تو ساست elis چک میکنم هنوز در مرحله اکسپنس هست و نوشته Your application/petition has been accepted and is pending review.
تو سایت خود USCIS هم چک کردم نوشته Your case can not be found at this time in My Case Status. Please check your receipt number and try again.این یکی که هنوز اکسپتانس هم نشده این طبیعی ؟ یعنی روال همینطوری ؟ راهی هست که بشه تسریع کرد ؟ راستی من با همون شماره ریسیپت که 165$ دادم این سایت ها رو چک میکنم درسته دیگه ؟

بعد از 20 روز از ورودتون وضعیت کیس شما به اپتمایز تغییر می کند و احتمالا بین 25 تا 40 بعد از ورود گرین کارت بدستتون می رسه.

خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه هم دارم در واقع 2 تا :

دیشب یه اس ام اس اومد که گفته your case was received اما یه ایمیل هم اومدبا یه متن که توش نوشته :
Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number LIN000000000. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit http://www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

حالا این مربوط به پاس سفید هست یا مال گرین گارته ؟؟؟ چون من خیلی نگران اشتباهی هستم که واسه مانی اردر پاس سفید انجام دادم .تو مانی اردر وجه را به حساب USCIS نوشتم ولی گویا باید باید به نام department of home land security مینوشتم. حالا اگه این مربط به پاس سفید باشه یعنی مدارک منو قبول کردن دیگه ؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-10 ساعت 20:36)m.sabet نوشته:  سلام دوستان.
در مسیر تهران - بحرین - آمستردام - پورتلند، آیا نیاز به ویزای ترانزیت هست یا نه؟ من مسیر پرواز قبلیم از رم بود که نیازی به ویزا برای رم نبود.
دوست عزیر اگر مسیر پروازی شما بگونه ای هست که از محل فرودگاه خارج نمی شوید طبعا ترانزیت هستید و نیازی به گرفتن ویزا نیست (به غیز از برخی از کشورهای امریکای لاتین که ویزای ترانزیت لازم داره و البته میشه تو فرودگاه هم خرید).
پس نگران نباشید ٬معمولا توقف ۴-۵ ساعت بین پرواز٬در محل فرودگاه و سالن ترانزیت است و شما وارد خاک کشور ثالثی نمی شوید که ویزا نیاز داشته باشید...سفر بی خطر Wink
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمدWink
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، Mirhosseini ، m.sabet ، زری وحدتی ، A_A
سلام دوستان
من براي كل اعضاي خانواده كه چهار نفر هستند مبلغ ٦٦٠دلار از ايران به حساب elis واريز كرده ام ولي در سايت elisبعد از واريز ودر حالت submitted fee كه تاييد كرده اند فقط اسم و مشخصات من درج شده و بقيه اعضا نوشته نشده خواستم لطف كنيد بگيد كه ايا روال به اينصورت ميباشد كه فقط مشخصات برنده اصلي رو مينويسند يا اينكه a-nomber و مشخصات بقيه اعضا رو هم بايد نوشته شود.
ممنون
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2014-10-10 ساعت 22:33)rasool1 نوشته:  سلام دوستان
من براي كل اعضاي خانواده كه چهار نفر هستند مبلغ ٦٦٠دلار از ايران به حساب elis واريز كرده ام ولي در سايت elisبعد از واريز ودر حالت submitted fee كه تاييد كرده اند فقط اسم و مشخصات من درج شده و بقيه اعضا نوشته نشده خواستم لطف كنيد بگيد كه ايا روال به اينصورت ميباشد كه فقط مشخصات برنده اصلي رو مينويسند يا اينكه a-nomber و مشخصات بقيه اعضا رو هم بايد نوشته شود.
ممنون

سلام من هم برای خودم و همسرم را با اکانت خودم پرداخت کردم ولی در سایت هردو شماره رسید موجوده . حالا شما تو همون سایت قسمت مسیج هاتون رو ببینید شاید اونجا باشه ولی در هر صورت فکر کنم باید مال هم اعضا خانوادتون رو بتونید ببینید انجا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، آلیس-1980 ، rasool1 ، زری وحدتی
ممنون از راهنماييتون ولي من تو مسيج رو هم نگاه كردم فقط اسم من بود ببخشيد شما كيس نامبرتون رو براي هر دو نفرتون همون كيس نامبر اصلي نوشتيد يا با پسوند 1 ,2
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-10 ساعت 20:58)sm2015 نوشته:  
در مسیر تهران - بحرین - آمستردام - پورتلند، آیا نیاز به ویزای ترانزیت هست یا نه؟ من مسیر پرواز قبلیم از رم بود که نیازی به ویزا برای رم نبود.
دوست عزیر اگر مسیر پروازی شما بگونه ای هست که از محل فرودگاه خارج نمی شوید طبعا ترانزیت هستید و نیازی به گرفتن ویزا نیست (به غیز از برخی از کشورهای آمریکای لاتین که ویزای ترانزیت لازم داره و البته میشه تو فرودگاه هم خرید).
پس نگران نباشید ٬معمولا توقف ۴-۵ ساعت بین پرواز٬در محل فرودگاه و سالن ترانزیت است و شما وارد خاک کشور ثالثی نمی شوید که ویزا نیاز داشته باشید...سفر بی خطر Wink
دوستمون کامل گفتن. فقط من يک نکته رو اشاره مي‌کنم:
اگر در مسير پرواز در دو نقطه از اتحاديه اروپا هم توقف داشته باشيد از آنجا که پرواز داخل اتحاديه داخلي محسوب ميشه نياز خواهد بود که ويزاي ترانزيت اتحاديه (شنگن ترانزيت) رو از قبل در ايران دريافت کرده باشيد.
البته اين نکته کلي بود. واللا مسيري که شما نوشتين نيازي به ويزاي ترانزيت نخواهد داشت. سفر بي خطر! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، jojo_hami ، reza_norouzi ، gema ، زری وحدتی ، A_A
(2014-10-10 ساعت 23:27)Mirhosseini نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 20:58)sm2015 نوشته:  
دوست عزیر اگر مسیر پروازی شما بگونه ای هست که از محل فرودگاه خارج نمی شوید طبعا ترانزیت هستید و نیازی به گرفتن ویزا نیست (به غیز از برخی از کشورهای آمریکای لاتین که ویزای ترانزیت لازم داره و البته میشه تو فرودگاه هم خرید).
دوستمون کامل گفتن. فقط من يک نکته رو اشاره مي‌کنم:
اگر در مسير پرواز در دو نقطه از اتحاديه اروپا هم توقف داشته باشيد از آنجا که پرواز داخل اتحاديه داخلي محسوب ميشه نياز خواهد بود که ويزاي ترانزيت اتحاديه (شنگن ترانزيت) رو از قبل در ايران دريافت کرده باشيد.
البته اين نکته کلي بود. واللا مسيري که شما نوشتين نيازي به ويزاي ترانزيت نخواهد داشت. سفر بي خطر! Smile

با سلام ببخشید اگر لطف کنید قیمت این مسیر پروازی به پرتلنذ را بفرمایید و طول مدت پرواز را ممنون میشم شاید قسمت ما هم شد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472
(2014-10-10 ساعت 22:53)rasool1 نوشته:  ممنون از راهنماييتون ولي من تو مسيج رو هم نگاه كردم فقط اسم من بود ببخشيد شما كيس نامبرتون رو براي هر دو نفرتون همون كيس نامبر اصلي نوشتيد يا با پسوند 1 ,2

کیس نامبر و Aنامبر هر کسی جدا باید نوشته بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
یک نکته مهم اگر میخاهید از دو کشور اروپایی بگذرید حتما ویزای ترانزیت میخاهید یادتون نره وگرنه به شما اجازه عبور نمیدهند و بلیط از دستتون میره شما فقط در یک کشور اروپایی میتونید فرود بیایید پس بلیط که در دو کشور اروپایی توقف داره اصلا و ابدا نگیرید من برگشت از امریکا بهایران اجازه عبور بهم ندادند
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، reza_norouzi ، gema ، Sam2014 ، m.sabet ، Mirhosseini
سلام دوباره
خدمت دوستان قديمي
به همه عزيزاني كه ويزا گرفتن و اومدم ( يا هنوز نيومدن) تبريك مي گم
كسي از دوستان سمت هيوستن اومده يا مي خواد بياد؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، ofrfar ، KIMIA2005 ، Sam2014 ، lida55
بچه ها سلام

ما ١٦ سپتامبر اومديم كاليفرنيا، ٦ اكتبر سوشيال اومد و امروز هم مراحل گرين كارت از اكسپتنس به اپتيمايز تغيير كرد.
تا روز ٩ اكتبر هم uscis check status رسيد نامبر ما رو نميشناخت.
براي سوشيال هم فرداي روز رسيدن رفتيم اداره سوشيال فرم ها رو قبول نكرد ولي روز ٢٩ سپتامبر رفتيم قبول كرد.
روز ٢٩ سپتامبر درخواست سوشيال داديم روز ٦ اكتبر رسيد به آدرسي كه داده بوديم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-05 ساعت 04:43)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 08:29)reza_norouzi نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 07:21)naftoonbazoft1 pid1='554282 نوشته: امروز بعد از 26 روزبالاخره ssn کارتمون اومد

سلام دوست من
خودش اومد يا رفتي اداره سوشال فرم پر كردي؟

سلام رضا جان خوبی
ما اینجا مراجعه کردیم بعد از 21 روز به اداره سوشیال فرم پر کردیم تقریبا چند روز بعد اومد

فراموش کردم بنویسم بعد از 27 روز هم گرین کارت اومد
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، Sam2014 ، آلیس-1980 ، lida55 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان