کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
در مورد بيمه، نميدونم كدوم خوبه؟ مسلماً چون رقابتي هستش ، همه ي مزايا يه جا جمع نميشه. ولي اگه تجربه اي به دست اورديد خواهش مي كنم من رو بي بهره نذاريد !
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، HERMES7 ، jojo_hami ، sherry2 ، gema ، Lemony ، mpas89 ، آلیس-1980
(2014-10-09 ساعت 11:41)m_yek نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 14:28)مامان خانم نوشته:  سلام
من امروز چک کردم بالاخره روال صدور گرین کارت ما از دوم اکتبر اغاز شد نوشته تا سی روز دیگه به دستمان میرسد
موفق باشید
dost aziz az koja mishe raval green card ra chek kard

سلام دوست من
اينجا رو ببينين.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، Lemony ، آلیس-1980
(2014-10-06 ساعت 02:43)chaymon نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 02:09)kingrokh نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 08:44)honey rahmati نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:18)masuodrh نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:01)roz 777 نوشته:  یه جایی خوندم این قانون واسه ابوظبی نیست و اونجا از تاریخ صدور ویزا 6 ماه رو در نظر میگیرند میشه کسانی که مطلع هستند در این مورد توضیح دهند
بله من هم خوندم که برای ابوظبی ..اعتبار ویزا 6 ماه از زمان صدورش هست نه مدیکال

برای ابوظبی مشکلی نیست 6 ماه از تاریخ صدور ویزا فرصت دارید و ربطی به تاریخ مدیکالتون نداره من ابوظبی ویزایم را گرفتم

شما مطمينيد ؟!!؟؟ من شنيدم از تاريخ مديكال شش ماه بگذر بايد مجدد تكرار بشه !

اون قانون واسه ابوظبی هم عوض شد و مثل بقیه جاهای دیگه شده من خودم مجبور شدم مدیکالم رو تمدید کنم تا ویزا بهم بدهند چون از مدیکال من چهار ماه گذشته بود وسفارت به من گفت اگر بخواهی ویزات شش ماه مدت داشته باشه باید تمدید مدیکال کنی

دختر عمه بنده مديكالش دو ماه بيشتر اعتبار نداشت ولي ابوظبي ويزاش رو داد الانم داخل پاسش IV EXPIRTION رو شش ماهه زده.
الان چقدر وقت داره ؟! يك ماه ديگه مديكالش تموم ميشه ولي ويزاش شش ماه اعتبار داره.
اعتبار مديكالش تموم بشه بايد براي ورود به امريكا مجدد بره مديكال ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
باید قبل از یکماه اونجا باشه. مجدد هم نمیتونه بره مدیکال.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-09 ساعت 17:25)behdadK نوشته:  باید قبل از یکماه اونجا باشه. مجدد هم نمیتونه بره مدیکال.
چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
چون مدارک رو سفارت وقتی که ویزا صادر میکنه چک میکنه و داخل پاکت زرد پلمب میکنه. حالا شما باز برید مدیکال رو بگیرید داخل پاکت زرد که نیست. سفارت هم عملا گفته که تا 6 ماه بعد از زمان مدیکالی که آوردید ویزا اعتبار داره.
بهتره شخصی که میفرمایند قصد داره مدیکال رو تمدید کنه عوض اینکار یه 24 ساعته بره آمریکا و برگرده تا مشکلی براش پیش نیاد. هزینه ای تفاوت در حد 1-2 میلیون هست ولی البته خستگی بسیار بالایی داره
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، jojo_hami
(2014-10-09 ساعت 18:18)behdadK نوشته:  چون مدارک رو سفارت وقتی که ویزا صادر میکنه چک میکنه و داخل پاکت زرد پلمب میکنه. حالا شما باز برید مدیکال رو بگیرید داخل پاکت زرد که نیست. سفارت هم عملا گفته که تا 6 ماه بعد از زمان مدیکالی که آوردید ویزا اعتبار داره.
بهتره شخصی که میفرمایند قصد داره مدیکال رو تمدید کنه عوض اینکار یه 24 ساعته بره آمریکا و برگرده تا مشکلی براش پیش نیاد. هزینه ای تفاوت در حد 1-2 میلیون هست ولی البته خستگی بسیار بالایی داره

مدیکال بگیره بره سفارت بده پاکت زردرو عوض کنن! نمیشود ایا؟ بنظرم سفارت باید ازش مدیکال جدید میخواست!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تابحال همچین چیزی نشنیده ام که آیا میشود و همچین رویه ای وجود داره یا نه. از سفارت بهتر میشه همچین موردی رو سئوال کرد.چون فکر کنم علاوه بر پلمپ کردن پاکت جدید مورد میبایست در پرونده الکترونیکی ویزای شخص هم بروز شود و اگر پروتکلی نباشد نمیشود.
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، آلیس-1980
بچه ها ما هنوز سایت elis رو ثبت نام نکردیم من آدرسم تغییر کرده (منظورم آدرس زمان مصاحبه است) و فهمیدم که توی فروذگاه هم میشه آدرس رو عوض کرد آیا توی سایت الیس هم لازمه ؟ اگه لازم هست جایی هست که آدرس جدید رو بنویسم و اگه هست چه جوری و کجا توی سایت elis باید این کار رو انجام بدم لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

ممنونم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
با سلام

یه هفته است که رسیدم تو ساست elis چک میکنم هنوز در مرحله اکسپنس هست و نوشته Your application/petition has been accepted and is pending review.
تو سایت خود USCIS هم چک کردم نوشته Your case can not be found at this time in My Case Status. Please check your receipt number and try again.این یکی که هنوز اکسپتانس هم نشده این طبیعی ؟ یعنی روال همینطوری ؟ راهی هست که بشه تسریع کرد ؟ راستی من با همون شماره ریسیپت که 165$ دادم این سایت ها رو چک میکنم درسته دیگه ؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
دیروز بعد از ۳۳ روز از پرداخت پول گرین کارت به دستمون رسید

دیروز هم رفتیم همه بیمه مدیکال گرفتیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2014-10-09 ساعت 21:12)ali3875 نوشته:  دیروز بعد از ۳۳ روز از پرداخت پول گرین کارت به دستمون رسید

سلام دوست عزیز مبارکتون باشه گرین کارت. امکانش هست راجع به بیمه ای که گرفتید و شرایطش و مزایا و معایبش یکم توضیح بدید؟ ممنونتون میشم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، Lemony ، reza_norouzi ، قصه گو ، آلیس-1980
امروز سوشال هر سه نفر بعد از 28 روز و سه بار مراجعه به اداره سوشال رسيد!!!
پاسخ
(2014-10-09 ساعت 21:29)gema نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 21:12)ali3875 نوشته:  دیروز بعد از ۳۳ روز از پرداخت پول گرین کارت به دستمون رسید

سلام دوست عزیز مبارکتون باشه گرین کارت. امکانش هست راجع به بیمه ای که گرفتید و شرایطش و مزایا و معایبش یکم توضیح بدید؟ ممنونتون میشم.
این بیمه‌ فقط مدیکال و کاملا مجانی‌ یک فرم پر کردیم بعد به ما یک دفترچه دادن یه سری فرم دیگه بود پر کردیم قرار شد تا ۱۰ روز آینده پست کنیم تا برامون کارت بیمه‌ و یک دفترچه که نامه دکتر‌های مجاز رو نوشته بیاد این بیمه‌ کاملا رایگان برای کسانی‌ مس ما که فعلا درامد ندارند و سقف نداره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، maryam_a ، anahita 62 ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، gema ، lida55 ، janatirad ، A_A
(2014-10-09 ساعت 23:30)ali3875 نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 21:29)gema نوشته:  

این بیمه‌ فقط مدیکال و کاملا مجانی‌ یک فرم پر کردیم بعد به ما یک دفترچه دادن یه سری فرم دیگه بود پر کردیم قرار شد تا ۱۰ روز آینده پست کنیم تا برامون کارت بیمه‌ و یک دفترچه که نامه دکتر‌های مجاز رو نوشته بیاد این بیمه‌ کاملا رایگان برای کسانی‌ مس ما که فعلا درامد ندارند و سقف نداره

مبارک باشه
میشه بفرمایید دقیقا کجا باید رفت برای مدیکال و چه مدارکی بردید؟ این بیمه شامل همه کسانی که شغل ندارند میشه(چون من شنیده بودم هر کسی بچه داشته باشد مدیکال شاملش میشه)؟
ممنون
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان