کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-23 ساعت 21:54)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن..
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 14:03)hamidrezapir1 نوشته:  
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟

سلام
از ما در مورد پول چیزی نپرسیدن
نگران نباشید
باید پولاتون رو توی کیفهایی که میبرید تو هواپیما و جیبهاتون پخش کنید
مدارک رو در اولین جایی که در خاک امریکا می رسید ازتون می خوان پس بهتره پروازتون مستقیم به شهر مقصدتون باشه یا زمان بین پرواز داخلیتون بیش از 3 ساعت باشه که استرس نداشته باشید
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، rbrb-2015 ، قصه گو ، peymanmohajer ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، Lemony
وای خوب شد ناظم سوت زد بچه ها یاد آقای سپهر افتادم ، کسی شماره اشون در یو اس را نداره؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 15:35)moqadam نوشته:  

سلام
نگران نباشید
مدارک رو در اولین جایی که در خاک آمریکا می رسید ازتون می خوان پس بهتره پروازتون مستقیم به شهر مقصدتون باشه یا زمان بین پرواز داخلیتون بیش از 3 ساعت باشه که استرس نداشته باشید

پول هر چی می تونی بیار، اینجا تنها چیزی که خیلی لازمه پوله ، بیخود می گن 10000$ کافیه و ... برای یه شهر گرون مثل سن خوزه لس اتجلس شیکاگو و ... حداقل برای یکنفر 23000-25000$ لازمه
هر پول بیشار باشه قدرت ریسک بیشار و شانس موفقیت بیشار خواهد بود
هیچ ایرادی هم جایی نمی گیرند
تا جایی که من می دونم فقط هواپیما الاتحاد که ابوظبی میشینه این امکان را داره که مدارک پاکت زرد و کارای مهاجرتی را در همون ابوظبی انجام بدن

(2014-10-24 ساعت 15:35)moqadam نوشته:  

سلام
نگران نباشید
مدارک رو در اولین جایی که در خاک آمریکا می رسید ازتون می خوان پس بهتره پروازتون مستقیم به شهر مقصدتون باشه یا زمان بین پرواز داخلیتون بیش از 3 ساعت باشه که استرس نداشته باشید

پول هر چی می تونی بیار، اینجا تنها چیزی که خیلی لازمه پوله ، بیخود می گن 10000$ کافیه و ... برای یه شهر گرون مثل سن خوزه لس اتجلس شیکاگو و ... حداقل برای یکنفر 23000-25000$ لازمه
هر پول بیشار باشه قدرت ریسک بیشار و شانس موفقیت بیشار خواهد بود
هیچ ایرادی هم جایی نمی گیرند
تا جایی که من می دونم فقط هواپیما الاتحاد که ابوظبی میشینه این امکان را داره که مدارک پاکت زرد و کارای مهاجرتی را در همون ابوظبی انجام بدن
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sam2014 ، jojo_hami ، hamidrezapir1 ، shadi79 ، aaraam ، rasool1 ، آلیس-1980
دوست من
در اولین ورود بهتره شهری رو انتخاب کنیم که گرون نباشه و از نظر پیدا کردن کار خوب باشه.
در ضمن کسی نگفته 10000 دلار کافیه. فقط گفته شده که اگه بیشتر از این مقدار باشه باید تو اون فرم داخل هواپیما اعلام بشه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، alitab ، jojo_hami ، hamidrezapir1 ، قصه گو ، Mahmood129 ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، Lemony
سلام.من یه سوالی دارم.
من تو فرم 9 سوالی نوشته بودم از فرودگاه سانفرانسیسکو وارد میشم.بعد الان نظرم عوض شده.میتونم از یه جا دیگه بیام؟
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-10-24 ساعت 18:59)iris نوشته:  وای خوب شد ناظم سوت زد بچه ها یاد آقای سپهر افتادم ، کسی شماره اشون در یو اس را نداره؟

سلام دوست عزیز شما میتونید با آی دی ایشون و یا با شماره های در ایران تماس بگیرید شماره ایشون و یا دفتر آمریکاشونو به شما میدن
موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، Ali Sepehr
(2014-10-25 ساعت 00:37)maryam_ros نوشته:  سلام.من یه سوالی دارم.
من تو فرم 9 سوالی نوشته بودم از فرودگاه سانفرانسیسکو وارد میشم.بعد الان نظرم عوض شده.میتونم از یه جا دیگه بیام؟

سلام دوست من
شما از هر فرودگاهي كه بخواين ميتونين وارد بشين و كسي از شما سوال نميكنه.
خيالتون راحت باشه.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_ros ، آلیس-1980 ، gema ، Sam2014
امروز رفتم پيش خانم ميترا،ايشون براي پناهندگان كار مي كنند . از نظر ايشون و دولت ، هر كس تمكن مالي و اسپانسر داره ، ديگه نميتونه بگه بيمه ي دولتي مي خوام يا كمك از دولت مي خوام، چون به ميل خودشون اومدند و نه از سر اجبار. يعني به عبارتي قضيه ي مهاجرين با پناهندگان متفاوته.اما گفتند ميتونيم واسه كار كمكتون كنيم ولي باز هم كارهاي ما در رده ي معمولي هستند نه متناسب با رشته و تخصص شما، قرار شده برام تشكيل پرونده بده كه معرفي بشم واسه كار.
دخترم چون هفده ساله است اتوماتيك رفت زير پوشش بيمه ي اپل كر. تا بيست و يك سالگي با خدمات دندان پزشكي ! ولي من و همسرم سي و هشت پلن بيمه در اختيار داريم كه بايد يكيشون رو انتخاب كنيم.دنبال بيمه اي بوديم كه خدمات دندان پزشكي هم داشته باشه.
فعلاً در دست اقدام است!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
از تبسم عزيز تشكر ويژه دارم بابت سايت هايي كه معرفي كردند واسه امتحان رانندگي،ولي نميدونم چرا به صورت آزمايشي هم قبول نميشيم كه دلمون خوش بشه، اعتماد به نفسمون كور شد!!!!
و تبريك بابت گرين كارت، حالا با خيال راحت تري ميتونيد توي خيابون هاي اينجا قدم بزنيد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، behjat ، Tabassomshojaat ، Lemony ، A_A
سلام دوستان عزیز
من هم بعد از مدت ها وارد این تاپیک شدم. بالاخره البته خودم و دخترم تنها شوهر بیچاره باید بمونه. اگه امکان داره نحوه پرداخت 165 دلار رو برام تو پیام خصوصی بفرستین هر چی می گردم پیدا نمیشه صفحات خیلی زیاده.راسیت من بعد از عاشورا تاسوا می رم. ممنون از شما.
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، farshad varaste
(2014-10-25 ساعت 11:24)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز
من هم بعد از مدت ها وارد این تاپیک شدم. بالاخره البته خودم و دخترم تنها شوهر بیچاره باید بمونه. اگه امکان داره نحوه پرداخت 165 دلار رو برام تو پیام خصوصی بفرستین هر چی می گردم پیدا نمیشه صفحات خیلی زیاده.راسیت من بعد از عاشورا تاسوا می رم. ممنون از شما.
درود بر شما و با آرزوی اینکه هر چه زودتر همسر گرامی به شما ملحق شوند.
فایل " ویرایش جدید راهنمای نحوه پرداخت 165 دلار" را از امضای خانم اقاقیا یا از لینک زیر می توانید دریافت کنید:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61
سلامت و سربلند باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
(2014-10-25 ساعت 11:24)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز

شما کدام ایالت میرین کیس ما هم مثل شماست
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان مدارس ابتدایی تو آمریکا چه ماهی تعطیل میشه و برای ثبت نام چه مدارکی میخواد
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
من برای ماه فوریه میخوام برای دومین بار بمدت 20 روز برم امریکا بنا به دلایلی دفعه اول موفق به گرفتن پاس سفید نشدم حالا میخوام بدونم آیا میشه قبل رفتن وقت انگشت نگاری گرفت که بتونم در مدت 20 روز اقامتم موفق به انجام مراحل اخذ پاس سفید بشم؟ ایمیلی هست که بشه ازشون سوال کرد؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، anahita 62 ، shadi79

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان