کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام مدیران ودوستان محترم من سوالی دارم اگر ممکن است راهنمایی کنید 1- من خودم ویزا یک ضرب گرفتم برای بجریان انداختن پروسه گرین کارت خانمم جه مدارکی باید باخودم ببرم وچه مدت بعداز امدن گرین کارت خودم میتوانم اقدام کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان و خانواده هایی که نصفه ویزا گرفتن بهتره به تاپیک کمک به بازماندگان لاتاری مراجعه کنند تا بدونن چه مدارکی لازمه و چه مراحلی داره امیدوارم این خانواده ها هر چه زودتر بهم پیوندن
پاسخ
(2014-10-25 ساعت 19:15)sadra2015 نوشته:  سلام مدیران ودوستان محترم من سوالی دارم اگر ممکن است راهنمایی کنید 1- من خودم ویزا یک ضرب گرفتم برای بجریان انداختن پروسه گرین کارت خانمم جه مدارکی باید باخودم ببرم وچه مدت بعداز امدن گرین کارت خودم میتوانم اقدام کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

Smileدوست عزیز تمام اون مدارکی که جهت مصاحبه بردید باید ببری
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-10-25 ساعت 16:27)pari1392 نوشته:  دوستان مدارس ابتدایی تو آمریکا چه ماهی تعطیل میشه و برای ثبت نام چه مدارکی میخواد

سلام
براي ثبت نام اين مدارك مورد نياز است.١-آدرس٢-تست سل (به ما گفتند حتما بايد در خاك أمريكا انجام شود و جواب تست ايران را قبول نكردند)٣-فرم ثبت نام كه خود مدرسه در اختيار شما قرار ميدهد ٤-مدرك شناسايي ٥-كارنامه تحصيلي سال قبل
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste
دوستان آیا تاپیکی برای شرایط دریافت شهروندی، مراحل آن و مدارک مورد نیاز و ... وجود دارد؟ سؤال و جوابهای آن را در کجا دنبال کنیم؟ از مدیران محترم درخواست میشود که اگر ممکن است چنین تاپیکی ایجاد شود.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-10-26 ساعت 03:51)ah1004 نوشته:  دوستان آیا تاپیکی برای شرایط دریافت شهروندی، مراحل آن و مدارک مورد نیاز و ... وجود دارد؟ سؤال و جوابهای آن را در کجا دنبال کنیم؟ از مدیران محترم درخواست میشود که اگر ممکن است چنین تاپیکی ایجاد شود.
با تشکر
سلام
فكر اين تاپيك بتونه جواب سئوال هاي شما بده
http://www.mohajersara.com/thread-2932.html
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، gema ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، A_A
(2014-10-25 ساعت 16:13)Sam2014 نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 11:24)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز
من هم بعد از مدت ها وارد این تاپیک شدم. بالاخره البته خودم و دخترم تنها شوهر بیچاره باید بمونه. اگه امکان داره نحوه پرداخت 165 دلار رو برام تو پیام خصوصی بفرستین هر چی می گردم پیدا نمیشه صفحات خیلی زیاده.راسیت من بعد از عاشورا تاسوا می رم. ممنون از شما.
درود بر شما و با آرزوی اینکه هر چه زودتر همسر گرامی به شما ملحق شوند.
فایل " ویرایش جدید راهنمای نحوه پرداخت 165 دلار" را از امضای خانم اقاقیا یا از لینک زیر می توانید دریافت کنید:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61
سلامت و سربلند باشید.
خیلی خیلی ممنون

(2014-10-25 ساعت 16:19)pari1392 نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 11:24)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز
من هم بعد از مدت ها وارد این تاپیک شدم. بالاخره البته خودم و دخترم تنها شوهر بیچاره باید بمونه. اگه امکان داره نحوه پرداخت 165 دلار رو برام تو پیام خصوصی بفرستین هر چی می گردم پیدا نمیشه صفحات خیلی زیاده.راسیت من بعد از عاشورا تاسوا می رم. ممنون از شما.

شما کدام ایالت میرین کیس ما هم مثل شماست

کالیفرنیا لس انجلس می نونم درکتون کنم
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ofrfar ، pari1392
(2014-10-25 ساعت 19:15)sadra2015 نوشته:  سلام مدیران ودوستان محترم من سوالی دارم اگر ممکن است راهنمایی کنید 1- من خودم ویزا یک ضرب گرفتم برای بجریان انداختن پروسه گرین کارت خانمم جه مدارکی باید باخودم ببرم وچه مدت بعداز امدن گرین کارت خودم میتوانم اقدام کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

سلام به شما من الان آمریکا و پروسه همسرم برای گرفتن ویزا شروع کردم ترجمه عقدنامه شناسنامه خودتون وهمسرتون پر کردن فرم1-13th پی پاسپورت خودتون وهمسرتون کپی ویزای آمریکای خودتون ریختن 420 دلار به حساب ایمیگریشین شهری که هستین بهتون پیشنهاد میکنم از طریق نت از اداره مهاجرت شهری که ساکن هستین وقت بگیریم اطلاعات کاملا دقیق رو برای واریز محل دلار از اونا بپرسید موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Mirhosseini ، behjat
سلام من بالاخره اومدم امریکا
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
انواع اجیل،سبزی خشک ،ادویه و کاری ، زردچوبه و مقداری دارو با خودم اوردم و هیچ مشکلی هم نبود!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، behjat ، قصه گو ، reza_norouzi ، farshad varaste ، rbrb-2015 ، aaraam ، jojo_hami ، Lemony
دوستان و مدیران ممنون میشم دقیق راهنمایی فرمایید!
من الان وارد امریکا شدم اگه اقدامی نکنم به صورت اتوماتیک ssn و گرین کارت به همون ادرسی که توی فرم ها دادم میره؟؟؟ یا باید خودم برم اداره سوشیال ؟؟؟؟
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami
دوستان من 28 و 31 کیلو بار داشتم که تا سقف 31 کیلو 65 دلار باید میدادم که در فرودگاه امام 130 دلار معادل 464 هزار تومان پرداخت کردم و به تعداد کارت پروازم که 3 تا بود 3 عدد برگه داد واسه اضافه بارم و در هر گیت یکی رو به همراه کارت پرواز نشان میدادم و تا مقصد نهایی هم هیچ هزینه دیگه ایی ندادم!
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، babak12 ، gema ، Mirhosseini ، قصه گو ، reza_norouzi ، aaraam ، A_A
(2014-10-26 ساعت 23:21)p.arsa نوشته:  دوستان و مدیران ممنون میشم دقیق راهنمایی فرمایید!
من الان وارد آمریکا شدم اگه اقدامی نکنم به صورت اتوماتیک ssn و گرین کارت به همون ادرسی که توی فرم ها دادم میره؟؟؟ یا باید خودم برم اداره سوشیال ؟؟؟؟
سلام
گرین کارت بله اما ما سه بار به اداره سوشال مراجعه کردیم که البته دو بار اول گفتند باید سه هفته منتظر بمانیم و بعد از سه هفته فرم پر کردیم و شش روزه ssnرسید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
(2014-10-27 ساعت 05:12)مامان خانم نوشته:  
(2014-10-26 ساعت 23:21)p.arsa نوشته:  دوستان و مدیران ممنون میشم دقیق راهنمایی فرمایید!
من الان وارد آمریکا شدم اگه اقدامی نکنم به صورت اتوماتیک ssn و گرین کارت به همون ادرسی که توی فرم ها دادم میره؟؟؟ یا باید خودم برم اداره سوشیال ؟؟؟؟
سلام
گرین کارت بله اما ما سه بار به اداره سوشال مراجعه کردیم که البته دو بار اول گفتند باید سه هفته منتظر بمانیم و بعد از سه هفته فرم پر کردیم و شش روزه ssnرسید
موفق باشید
هم سوشال من هم گرين كارت بدون هيچ پيگيري اومد در خونه سوشال 1 هفته و گرين كارت 1 ماه بعد از ورود
سوالي بود در خدمتيم Shy
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، reza_norouzi ، قصه گو ، Sam2014 ، jojo_hami ، ofrfar ، hadi472 ، p.arsa ، امین 13 ، gema ، آلیس-1980
دوستانی که موفق به پیدا کردن کار شدن بگن کمی از استرس مون کمتر شه
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، behjat ، Sam2014 ، jojo_hami ، امین 13 ، mpas89 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان