کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-19 ساعت 22:48)lida55 نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 14:21)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستانی که با الاتحاد رفتن ابوظبی شنیدم کارهای اقامت رو تو همون فرودگاه ابوظبی انجام میدن من 1.5 توقف دارم میرسم انجام بدم ؟

بله در ابوظبی از دست پاکت مدارک خلاص میشین و بقیه کارها رو انجام میدین
معمولا تا کار شما انجام نشه پرواز بعدی فرودگاه رو ترک نمیکنه و در هر صورت الاتحاد شما رو با پرواز خودش میفرسته
سفر بی خطر و سفر نامه یادتون نره

ممنون، ما مقصدمون لس انجلسه ولی در نیویورک توقف داریم پس کارمون همون ابوظبی انجام میشه؟ چمدونارم اژانس گفته لازم نیست بگیریم ولی با توجه به چیزایی که خوندم تو نیویورک باید آمدونارو بگیریم، شما تجربه ای ندارید؟
راستی بچه ها مارو از منتظرسزا خط نمی زنند علی رقم اینکه من تو پیام خصوصی هم خواستم
شماره کیس: ##2014AS65 / تعداد نفرات: ۲ نفر
مصاحبه: آنکارا، هفته دوم جون / وضعیت: AP
تعداد آپدیت: 3 بار قبل از مصاحبه، ۶ بار بعد از مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، maryam_ros ، alitab ، Mirhosseini ، aaraam ، hamidrezapir1 ، rasool1
بیخیال 165 دلار اینا شیداینا اسونه که شما کارهای مهم تر دارید دیگه از این حرفها نبینم اینجا زبان بخونید
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو
ممنون از Mirhosseini عزیز به خاطر رتبه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Mirhosseini ، A_A
(2013-10-19 ساعت 23:45)snzirani نوشته:  دوستاني كه ويزاي يك ضرب گرفتند، از كي اجازه ورود به آمريكا رو دارند؟ از فرداي روز دريافت ويزا ميشه رفت يا از ابتداي سال ٢٠١٤ ؟
سلام بع محض اينكه ويزاتون رو گرفتين ميتونين وارد خاك بشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام. برای گرفتن بیمه مدیکال باید حتما گرین کارت و ssn داشت یا از بدو ورود میشه؟ و اینکه هزینه اش چقدر میشه برای هر نفر. من یک ماهه میخوام برم با بچه ام و برای همسرم اقدام کنم و برگردم.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: nedali ، قصه گو ، ali3875 ، maryam_ros ، jojo_hami ، آلیس-1980
(2014-10-23 ساعت 03:00)رامین اهوازی نوشته:  سلام. برای گرفتن بیمه مدیکال باید حتما گرین کارت و ssn داشت یا از بدو ورود میشه؟ و اینکه هزینه اش چقدر میشه برای هر نفر. من یک ماهه میخوام برم با بچه ام و برای همسرم اقدام کنم و برگردم.

سلام
براي بيمه حتما بايد سوشيال نامبر داشته باشيد.اين بيمه هيچ هزينه اي ندارد.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، alitab ، maryam_ros ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، rasool1 ، A_A
(2014-10-21 ساعت 03:40)اصان نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 04:33)iris نوشته:  بچه ها من در سن خوزه نمی تونم خونه با قیمت مناسب پیدا کنم ، الان یه استودیو پیدا کردم 1527$ در ماه خیلی هم دوستش داشتم چون یه جورایی خوب بود
الان به نظرتون ریسک کنم بگیرمش می تونم در طی 4 ماه کار پیدا کنم یا باید بازم از دلار 3250 تومنی خرج کنم؟
و ایا بین شما اگر دختری هست که دوست داره هم خونه بشه بیاد اینجا با هم یه یک خوابه خوب بگیریم نصف کنیم 1000$ بدیم نفری
من نمی خوام از سن خوزه برم دوسش دارم مهربونه شهرش اب و هواش عالیه

دوست عزیز من سن حوزه هستم ویک دو خوابه اجاره کردم ۱۵۰۰

به به چه عالی
می تونی بهم بگی کدوم اپارتمان؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، maryam_ros
سلام دوستان من
به نظرتون براي ادامه تحصيل در امريكا آزمون زبان و GRE رو در ايران بديم يا امريكا؟
كجا ارزونتر ميشه؟
آيا از نظر سختي و آسوني هم تفاوتي دارن؟
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، آلیس-1980
(2014-10-23 ساعت 04:50)ehsan1095 نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 03:00)رامین اهوازی نوشته:  سلام. برای گرفتن بیمه مدیکال باید حتما گرین کارت و ssn داشت یا از بدو ورود میشه؟ و اینکه هزینه اش چقدر میشه برای هر نفر. من یک ماهه میخوام برم با بچه ام و برای همسرم اقدام کنم و برگردم.

سلام
براي بيمه حتما بايد سوشيال نامبر داشته باشيد.اين بيمه هيچ هزينه اي ندارد.

سلام دوست من
ممنون ميشم در مورد نحوه گرفتن بيمه مديكال و پوشش درمانيش هم توضيحاتي بدين.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، آلیس-1980 ، omid05 ، hamidrezapir1 ، gema ، Mirhosseini
اگه كارپيدا كنيم ، گواهينامه بگيريم ، بيمه درست بشه، خونه ي خوب گيرمون بياد، زبانمون خوب بشه......واي چي ميشه؟! ديگه اينجا ميشه همون جايي كه سالها آرزوشو داشتمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-23 ساعت 12:40)قصه گو نوشته:  اگه كارپيدا كنيم ، گواهينامه بگيريم ، بيمه درست بشه، خونه ي خوب گيرمون بياد، زبانمون خوب بشه......واي چي ميشه؟! ديگه اينجا ميشه همون جايي كه سالها آرزوشو داشتمBig Grin

قصه گو جان با روحیه بالا و پشتکاری که شما دارید مطمئنا به همه اینا میرسید
فقط زمان میبره ..... خواستن توانستن استSmile
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، babak12 ، kiana11 ، shadi79 ، behjat ، jojo_hami ، farshad varaste ، قصه گو ، A_A
سلام دوستان، من یه سوال دارم که امیدوارم جای درستی پرسیده باشمش، من طبق فایل تصویری پرداخت 165 دلار که توی امضای اقاقیای عزیز بود همه ی مراحل رو رفتم ولی پین کد من رو به ایمیلم نفرستاد به جاش ازم یه سری سوال پرسنال آیدنتیتی پرسید و زد که ثبت نام شما تکمیل شده، پاییین ایمیلی هم که طی ثبت نام وارد کرده بودم اینا رو نوشته:
Security Preference: Secure PIN - Email
Your default communication preferences**: USCIS NOTICES - Paper (Postal Mail)
NOTIFICATIONS(Alerts) - None
نمی دونم ایا من اشتباهی کردم؟ مگه پین کد رو نباید واسم ایمیل کنن؟
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 12:40)قصه گو نوشته:  اگه كارپيدا كنيم ، گواهينامه بگيريم ، بيمه درست بشه، خونه ي خوب گيرمون بياد، زبانمون خوب بشه......واي چي ميشه؟! ديگه اينجا ميشه همون جايي كه سالها آرزوشو داشتمBig Grin

بانو اینا که گفتی اوندر هم سخت نیست شما از پسش بر میای

تو این فکر با تو زندگی جدیدت به آرزوهای کودکیت برسی و همه رو با واقعیت پیوند بدی ،من مطمعنا شما از پس همه اینا بر میای ، تلاشت رو بزار واسه ابَر آرزوهات

من فعلا تنها چیزی که واسم شده استرس اینه که هرچی زودتر برم زودتر به چیزایی که میخوام میرسم ،رسیدن به اونها واسم کاملا روشنه ،شما هم قدم بردار و جلو برو ،این چند روزی که آنکارا بودم هرجا یه نفر رو پیدا میکردم که انگلیسی بلد بود کاری میکردکم که میگفت ببخشید من دیرم شده باید برم و کلی زبانم رو تست کردم و مکالمم رو روونتر کردم

کار زبان ماشین خونه اینا از الان هم واسه خودت فکر کن که بهشون رسیدی

سقف آرزوهات رو ببر بالا تا اونجا که مجبور بشی به جای دست بلند کردن برای رسیدن بهشون ،خیز کنی و بپری به فکر پرواز باش ،
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، hamidrezapir1 ، gema ، farshad varaste ، قصه گو ، anahita 62 ، saami
mehdidashti62 و arpmn براتون ایمیل کردم

قبلا این کارا رتبه داشت حالا انگار دیگه خبری نیستSmile این فایلم رو برای بیش از 20 نفر تا حالا ایمیل کردم
انشاالله همه تون خوب بخونید و قبول بشیدSmile
فقط یک نکته رو باید متذکر بشم که کل سوالات امتحان رانندگی 4 سری هست که اینا 3 سری اونه یعنی بیشتر سوالات از همینا میاد منم خودم دفترچه رو نخوندم با همین سوالات قبول شدمSmile
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، miladfr12 ، arpmn ، hamidrezapir1 ، shadi79 ، mehdidashti62 ، قصه گو ، reasonable ، zar_arian ، saami
سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان