موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی فرمایید.(ببخشید تو تاپیک سوشیال گذاشتم جواب نگرفتم )
وقتی به اداره سو شال رجوع می کنید در فرم ها ادرس می خواهند ، ایا باید ادرس ، همان ادرس ابتدایی که در فرمها برای گرین کارت دادیم باشد یا هر ادرس دیگر می تواند باشد .چون می خواهم چند روزی در هتل باشم وسو شالم را بگیرم ولی گرین کارتم به همان ادرس قبل که دادم برود مشکلی نیست
ممنون از کمکتون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از کارهای موجّه و اقتصادی فکر کنم که گرفتن عکس پرسنلی قبل از هر بار خروج از کشور باشد که دیگر مجبور نشویم آن طرف دلاری هزینه کنیم، فقط میماند قطع چاپ که نمیدانم چه اندازه ای برای کارت ها (آی دی کارت ها، کارت های بانک و اعتباری، کارت بیمه، گواهینامه و پاسپورت و یا چسباندن به فرم های درخواست کار و رزومه و ... آن طرف مورد قبول و یا بهتر است. آیا بهتر است که بیومتریک بگیریم یا معمولی؟ رنگی یا سیاه سفید و پشت زمینه و ...
با سپاس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2014-10-28 ساعت 19:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-28 ساعت 19:29 توسط ali3875.)
(2014-10-28 ساعت 17:46)ah1004 نوشته: دوستان یکی از کارهای موجّه و اقتصادی فکر کنم که گرفتن عکس پرسنلی قبل از هر بار خروج از کشور باشد که دیگر مجبور نشویم آن طرف دلاری هزینه کنیم، فقط میماند قطع چاپ که نمیدانم چه اندازه ای برای کارت ها (آی دی کارت ها، کارت های بانک و اعتباری، کارت بیمه، گواهینامه و پاسپورت و یا چسباندن به فرم های درخواست کار و رزومه و ... آن طرف مورد قبول و یا بهتر است. آیا بهتر است که بیومتریک بگیریم یا معمولی؟ رنگی یا سیاه سفید و پشت زمینه و ...
با سپاس
برای اکثر اینها که شما گفتید اصلا عکس نیاز نیست برای گواهی نامه و آی دی کارت ایالتی همونجا با دوربین خودشون میگیرند کارت بانکی هم که عکس نداره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در بدو ورود از فرودگاه یه سیم کارت تی موبایل یکماهه گرفتم انترنت وتماس نامحدود 75 دلار حالا باید چه پلنی انتخاب ککنم که بهتره باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 10:39)قصه گو نوشته: امروز رفتم پيش خانم ميترا،ايشون براي پناهندگان كار مي كنند . از نظر ايشون و دولت ، هر كس تمكن مالي و اسپانسر داره ، ديگه نميتونه بگه بيمه ي دولتي مي خوام يا كمك از دولت مي خوام، چون به ميل خودشون اومدند و نه از سر اجبار. يعني به عبارتي قضيه ي مهاجرين با پناهندگان متفاوته.اما گفتند ميتونيم واسه كار كمكتون كنيم ولي باز هم كارهاي ما در رده ي معمولي هستند نه متناسب با رشته و تخصص شما، قرار شده برام تشكيل پرونده بده كه معرفي بشم واسه كار.
دخترم چون هفده ساله است اتوماتيك رفت زير پوشش بيمه ي اپل كر. تا بيست و يك سالگي با خدمات دندان پزشكي ! ولي من و همسرم سي و هشت پلن بيمه در اختيار داريم كه بايد يكيشون رو انتخاب كنيم.دنبال بيمه اي بوديم كه خدمات دندان پزشكي هم داشته باشه.
فعلاً در دست اقدام است!
کار در همون رده معمولی هم قبوله دیگه کفگیر داره به ته دیگ میرسه سوشال هم که نمیاد نمیدونم چیکار کنم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما که رفتیم امروز دنبال امتحان گواهی نامه ایین نامه را قبول شدیم ولی عجب نفس گیر بود 250 صفحه انگلیسی اگر کسی سوال نیوجرسی را میخواهد الان تمام 40 تا سوال یادم هست الان که یادم آمد بگویم یک هفته داشتم کتاب می خواندم واییییییییی ولی سایت هایی که تست دارد را هم فراموش نکنید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هر طوری چمدون رو چیدم دیدم نخیر از 23 کیلو می زنه بالا حالا ناچارن باید دست به دامان ساک های مکه بشم کسی می دونه در مشهد کجا می شه جنس خوبش رو پیدا کرد؟ یا اگه پیدا نشد ساکی که سبک و جنس محکم باشه چطور؟ لطفا راهنمایی سریع ؟بازم ممنونم
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست