کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-28 ساعت 10:16)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز
پاکت زرد من بطور تصادفی کمی پاره شده خیلی استرس دارم مشکلی نداره؟

اگر طوری پاره شده که به مدارک دسترسی نیست مهم نیست
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste
(2014-10-27 ساعت 20:40)rema0464 نوشته: سلام یکی از دوستان از من خواسته برای فامیلشون در اونجا 10 بسته کامل قرص آلپرازولام ببرم حالا سوالم اینه که بردن این مقدار قرص ایراد نداره ؟ اونجا بهم گیر نمی دن؟نمی گن این همه در حکم قاچاق محسوب می شه و جرمه و بعد بیا و درستش کن؟ می خوام واسشون نسخه پزشک بگیرم ولی موندم نسخه به اسم خودم باشه یا اون بنده خدایی که دارم قرصا رو براش می برم؟ لطفا سریع تر راهنمایی بفرمایید اصلا زمان ندارم
پیشاپیش ممنون

10 ورق منظورتونه؟ چیزی نیست که
اصن تو ساک گم میشه نمی بینند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: remarya
(2014-10-28 ساعت 10:55)iris نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 20:40)rema0464 نوشته: سلام یکی از دوستان از من خواسته برای فامیلشون در اونجا 10 بسته کامل قرص آلپرازولام ببرم حالا سوالم اینه که بردن این مقدار قرص ایراد نداره ؟ اونجا بهم گیر نمی دن؟نمی گن این همه در حکم قاچاق محسوب می شه و جرمه و بعد بیا و درستش کن؟ می خوام واسشون نسخه پزشک بگیرم ولی موندم نسخه به اسم خودم باشه یا اون بنده خدایی که دارم قرصا رو براش می برم؟ لطفا سریع تر راهنمایی بفرمایید اصلا زمان ندارم
پیشاپیش ممنون

10 ورق منظورتونه؟ چیزی نیست که
اصن تو ساک گم میشه نمی بینند

دوست عزیز این قرص با نام تجاری *زاناکس * تو امریکا هست و کیفیتش هم بهتر از تولیدات ایرانی هست ٬بیخودی خودتون رو به زحمت نندازین ٬این قرص در رده داروهای آرامبخش غیر مخدر هست اما حتما و حتما نسخه پزشک همراه داشته باشید ٬شاید تصادفی مامور گمرک به این قرصها گیر داد و شما با نشون دادن نسخه به راحتی وارد امریکا می شوید Wink
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمدWink
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، remarya
(2014-10-28 ساعت 10:44)iris نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 08:13)Ramin geologist نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 05:12)مامان خانم نوشته:  
(2014-10-26 ساعت 23:21)p.arsa نوشته:  دوستان و مدیران ممنون میشم دقیق راهنمایی فرمایید!
من الان وارد آمریکا شدم اگه اقدامی نکنم به صورت اتوماتیک ssn و گرین کارت به همون ادرسی که توی فرم ها دادم میره؟؟؟ یا باید خودم برم اداره سوشیال ؟؟؟؟
سلام
گرین کارت بله اما ما سه بار به اداره سوشال مراجعه کردیم که البته دو بار اول گفتند باید سه هفته منتظر بمانیم و بعد از سه هفته فرم پر کردیم و شش روزه ssnرسید
موفق باشید
هم سوشال من هم گرين كارت بدون هيچ پيگيري اومد در خونه سوشال 1 هفته و گرين كارت 1 ماه بعد از ورود
سوالي بود در خدمتيم Shy
خوش به حالت ایول
برا من نیومده هنوز بعد از 13 روز ! رفتم سوشیال سکیوریتی گفتند تا 1 ماه اگر نیومد بیا الان زود
بعد از سه هفته اگه نیومد برید سوشال سیکیوریتی. ما بعد سه هفته رفتیم فرم پر کردیم گفت بعد دوهفته میاد بعد از پنج روز اومد.یه نکته هم اینکه اینجا وقتی میگن مثلا بعد دو هفته میاد منظورشون اینه که حداکثر دوهفته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، آلیس-1980 ، p.arsa ، Lemony
سلااااااااااااااااااااام به روی ماه همتون رفقای گلم،
امیدوارم سلامت و شاد باشید و تونسته باشید تو ای مدتی که از رفتین خوب خوب جاگیر شده باشید ......خیلی دلم براتون تنگ شده امیدوارم همه لبخند رو لباتون باشه و هرجای دنیا که هستید تن سلامت داشته بایدSmileSmileSmile
متاسفانه نشد،
پاسخ
بچه ها سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی فرمایید.(ببخشید تو تاپیک سوشیال گذاشتم جواب نگرفتم )
وقتی به اداره سو شال رجوع می کنید در فرم ها ادرس می خواهند ، ایا باید ادرس ، همان ادرس ابتدایی که در فرمها برای گرین کارت دادیم باشد یا هر ادرس دیگر می تواند باشد .چون می خواهم چند روزی در هتل باشم وسو شالم را بگیرم ولی گرین کارتم به همان ادرس قبل که دادم برود مشکلی نیست
ممنون از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، آلیس-1980
دوستان یکی از کارهای موجّه و اقتصادی فکر کنم که گرفتن عکس پرسنلی قبل از هر بار خروج از کشور باشد که دیگر مجبور نشویم آن طرف دلاری هزینه کنیم، فقط میماند قطع چاپ که نمیدانم چه اندازه ای برای کارت ها (آی دی کارت ها، کارت های بانک و اعتباری، کارت بیمه، گواهینامه و پاسپورت و یا چسباندن به فرم های درخواست کار و رزومه و ... آن طرف مورد قبول و یا بهتر است. آیا بهتر است که بیومتریک بگیریم یا معمولی؟ رنگی یا سیاه سفید و پشت زمینه و ...
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، قصه گو
(2014-10-28 ساعت 17:46)ah1004 نوشته:  دوستان یکی از کارهای موجّه و اقتصادی فکر کنم که گرفتن عکس پرسنلی قبل از هر بار خروج از کشور باشد که دیگر مجبور نشویم آن طرف دلاری هزینه کنیم، فقط میماند قطع چاپ که نمیدانم چه اندازه ای برای کارت ها (آی دی کارت ها، کارت های بانک و اعتباری، کارت بیمه، گواهینامه و پاسپورت و یا چسباندن به فرم های درخواست کار و رزومه و ... آن طرف مورد قبول و یا بهتر است. آیا بهتر است که بیومتریک بگیریم یا معمولی؟ رنگی یا سیاه سفید و پشت زمینه و ...
با سپاس
برای اکثر اینها که شما گفتید اصلا عکس نیاز نیست برای گواهی نامه و آی دی کارت ایالتی همونجا با دوربین خودشون میگیرند کارت بانکی هم که عکس نداره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، gema ، قصه گو ، rbrb-2015
دوستان من در بدو ورود از فرودگاه یه سیم کارت تی موبایل یکماهه گرفتم انترنت وتماس نامحدود 75 دلار حالا باید چه پلنی انتخاب ککنم که بهتره باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Lemony ، قصه گو
(2014-10-25 ساعت 10:39)قصه گو نوشته:  امروز رفتم پيش خانم ميترا،ايشون براي پناهندگان كار مي كنند . از نظر ايشون و دولت ، هر كس تمكن مالي و اسپانسر داره ، ديگه نميتونه بگه بيمه ي دولتي مي خوام يا كمك از دولت مي خوام، چون به ميل خودشون اومدند و نه از سر اجبار. يعني به عبارتي قضيه ي مهاجرين با پناهندگان متفاوته.اما گفتند ميتونيم واسه كار كمكتون كنيم ولي باز هم كارهاي ما در رده ي معمولي هستند نه متناسب با رشته و تخصص شما، قرار شده برام تشكيل پرونده بده كه معرفي بشم واسه كار.
دخترم چون هفده ساله است اتوماتيك رفت زير پوشش بيمه ي اپل كر. تا بيست و يك سالگي با خدمات دندان پزشكي ! ولي من و همسرم سي و هشت پلن بيمه در اختيار داريم كه بايد يكيشون رو انتخاب كنيم.دنبال بيمه اي بوديم كه خدمات دندان پزشكي هم داشته باشه.
فعلاً در دست اقدام است!

کار در همون رده معمولی هم قبوله دیگه کفگیر داره به ته دیگ میرسه سوشال هم که نمیاد نمیدونم چیکار کنم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو ، Melon2015
(2014-10-28 ساعت 16:38)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی فرمایید.(ببخشید تو تاپیک سوشیال گذاشتم جواب نگرفتم )
وقتی به اداره سو شال رجوع می کنید در فرم ها ادرس می خواهند ، ایا باید ادرس ، همان ادرس ابتدایی که در فرمها برای گرین کارت دادیم باشد یا هر ادرس دیگر می تواند باشد .چون می خواهم چند روزی در هتل باشم وسو شالم را بگیرم ولی گرین کارتم به همان ادرس قبل که دادم برود مشکلی نیست
ممنون از کمکتون
بچه ها سلام کسی تجربه ای ندارد در این موضوع ؟ Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، shadi79 ، قصه گو
(2014-10-28 ساعت 16:38)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی فرمایید.(ببخشید تو تاپیک سوشیال گذاشتم جواب نگرفتم )
ممنون از کمکتون

دوست عزیزمی تونید آدرسی رو که برای سوشیال میدید با آدرسی که برای گرین دادید یکی نباشه من هم دقیقا همین کارو رو کردم فقط نمی دونم ازتون آدرس هتل رو قبول می کنن یا نه؟
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، reza_norouzi ، jojo_hami ، Lemony ، قصه گو ، آلیس-1980
سلام
ما که رفتیم امروز دنبال امتحان گواهی نامه ایین نامه را قبول شدیم ولی عجب نفس گیر بود 250 صفحه انگلیسی اگر کسی سوال نیوجرسی را میخواهد الان تمام 40 تا سوال یادم هست الان که یادم آمد بگویم یک هفته داشتم کتاب می خواندم واییییییییی ولی سایت هایی که تست دارد را هم فراموش نکنید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
(2014-10-28 ساعت 21:08)nimamp3 نوشته:  
(2014-10-25 ساعت 10:39)قصه گو نوشته:  امروز رفتم پيش خانم ميترا،ايشون براي پناهندگان كار مي كنند . از نظر ايشون و دولت ، هر كس تمكن مالي و اسپانسر داره ، ديگه نميتونه بگه بيمه ي دولتي مي خوام يا كمك از دولت مي خوام، چون به ميل خودشون اومدند و نه از سر اجبار. يعني به عبارتي قضيه ي مهاجرين با پناهندگان متفاوته.اما گفتند ميتونيم واسه كار كمكتون كنيم ولي باز هم كارهاي ما در رده ي معمولي هستند نه متناسب با رشته و تخصص شما، قرار شده برام تشكيل پرونده بده كه معرفي بشم واسه كار.
دخترم چون هفده ساله است اتوماتيك رفت زير پوشش بيمه ي اپل كر. تا بيست و يك سالگي با خدمات دندان پزشكي ! ولي من و همسرم سي و هشت پلن بيمه در اختيار داريم كه بايد يكيشون رو انتخاب كنيم.دنبال بيمه اي بوديم كه خدمات دندان پزشكي هم داشته باشه.
فعلاً در دست اقدام است!

کار در همون رده معمولی هم قبوله دیگه کفگیر داره به ته دیگ میرسه سوشال هم که نمیاد نمیدونم چیکار کنم
توکل به خدا ی بزرگ Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو ، maryam_ros ، behjat ، nimamp3
سلام من هر طوری چمدون رو چیدم دیدم نخیر از 23 کیلو می زنه بالا حالا ناچارن باید دست به دامان ساک های مکه بشم کسی می دونه در مشهد کجا می شه جنس خوبش رو پیدا کرد؟ یا اگه پیدا نشد ساکی که سبک و جنس محکم باشه چطور؟ لطفا راهنمایی سریع ؟بازم ممنونم
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان