کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-28 ساعت 10:55)iris نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 20:40)rema0464 نوشته: سلام یکی از دوستان از من خواسته برای فامیلشون در اونجا 10 بسته کامل قرص آلپرازولام ببرم حالا سوالم اینه که بردن این مقدار قرص ایراد نداره ؟ اونجا بهم گیر نمی دن؟نمی گن این همه در حکم قاچاق محسوب می شه و جرمه و بعد بیا و درستش کن؟ می خوام واسشون نسخه پزشک بگیرم ولی موندم نسخه به اسم خودم باشه یا اون بنده خدایی که دارم قرصا رو براش می برم؟ لطفا سریع تر راهنمایی بفرمایید اصلا زمان ندارم
پیشاپیش ممنون

10 ورق منظورتونه؟ چیزی نیست که
اصن تو ساک گم میشه نمی بینند
نه عزیز 10 تا قوطی 100 تایی کلا 1000 تا
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
راستی کسی می دون اگه اضافه بار داشته باشین اونوقت چطور می شه؟ باید هزینه رو پرداخت کنیم یا کلا ممنوع و باید وزن چمدون رو کم کنیم ؟ پرواز من با ترکیش با یک توقف در استانبول. راستی تو استانبول چطوریاست ؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
سلام
برای پیگیری گرین کارت از طریق سایت کدام سایت باید بریم؟ و اینکه چه اطلاعاتی را میخواد واسه چک کردن؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
(2014-10-28 ساعت 23:24)remarya نوشته:  
(2014-10-27 ساعت 20:40)rema0464 نوشته: سلام یکی از دوستان از من خواسته برای فامیلشون در اونجا 10 بسته کامل قرص آلپرازولام ببرم حالا سوالم اینه که بردن این مقدار قرص ایراد نداره ؟ اونجا بهم گیر نمی دن؟نمی گن این همه در حکم قاچاق محسوب می شه و جرمه و بعد بیا و درستش کن؟ می خوام واسشون نسخه پزشک بگیرم ولی موندم نسخه به اسم خودم باشه یا اون بنده خدایی که دارم قرصا رو براش می برم؟ لطفا سریع تر راهنمایی بفرمایید اصلا زمان ندارم
پیشاپیش ممنون

من نخوام بگم قاچاق دارو باید بگم تاجر دارو ،
بابا بی خیالش بشید خیلی راحت بگید نه ،از الان هم تمرین کنید این کلمه رو زیاد استفاده کنید .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: remarya ، قصه گو ، Mirhosseini ، atlantis770
(2014-10-28 ساعت 10:52)iris نوشته:  [quote='عاطفه سروش' pid='560552' dateline='1414475215']
سلام دوستان عزیز
پاکت زرد من بطور تصادفی کمی پاره شده خیلی استرس دارم مشکلی نداره؟

اگر طوری پاره شده که به مدارک دسترسی نیست مهم نیست

خیلی ممنون
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو
(2014-10-28 ساعت 23:20)remarya نوشته:  سلام من هر طوری چمدون رو چیدم دیدم نخیر از 23 کیلو می زنه بالا حالا ناچارن باید دست به دامان ساک های مکه بشم کسی می دونه در مشهد کجا می شه جنس خوبش رو پیدا کرد؟ یا اگه پیدا نشد ساکی که سبک و جنس محکم باشه چطور؟ لطفا راهنمایی سریع ؟بازم ممنونم
سلام
میتونید برید خیابون شیرازی بازار مرکزی اونجا ساکهای خوب و محکمی داره. سفرنامه من رو حتما بخونید خیلی بدردتون میخوره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، remarya ، آلیس-1980
(2014-10-28 ساعت 23:40)remarya نوشته:  راستی کسی می دون اگه اضافه بار داشته باشین اونوقت چطور می شه؟ باید هزینه رو پرداخت کنیم یا کلا ممنوع و باید وزن چمدون رو کم کنیم ؟ پرواز من با ترکیش با یک توقف در استانبول. راستی تو استانبول چطوریاست ؟
تا 25 کیلو بارتون مجازه از بیست و پنج تا سی و سه کیلو هر چمدان 65 دلار ناقابل Wink
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، Lemony ، قصه گو ، remarya
(2014-10-28 ساعت 23:44)p.arsa نوشته:  سلام
برای پیگیری گرین کارت از طریق سایت کدام سایت باید بریم؟ و اینکه چه اطلاعاتی را میخواد واسه چک کردن؟؟؟
به این آدرس برید:https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISControllerAction.do?TAM_OP=login&ERROR_CODE=0x00000000&URL=%2Fcislogin%2FdisplaySecurityPreferences.do&AUTHNLEVEL=2&OLDSESSION=
ایمیل و پسووردی رو که موقع ثبتنام انتخاب کردید ازتون میخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، قصه گو ، ali3875 ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980
سلام
گفته بودم گرین کارتم اشتباه چاپ شده امروز یک نامه آمد که با تقاضا برای تصحیح موافقت شده (بدون پرداخت وجه)
خوب این تا اینجای قصه بعد از ارسال مدارک و گرین کارت اشتباه یک شماره جدید برایتان ارسال میشود تا اینجا را داشته باشید تا بعد
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
ناظم عزیز شما قرار بود سوالات جدید امتحان رانندگی کالیفرنیا رو برای استفاده همه دوستان اینجا بذارید چی شد پس؟
همه دوستان و خود بنده بیصبرانه منتظریم مدیر محترم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، farshad varaste
(2014-10-24 ساعت 05:00)iris نوشته:  واقعا خب سوالا جدید را برامون بذارید

(2014-10-24 ساعت 08:13)ali3875 نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 03:43)Nazem نوشته:  در ضمن سوالات رانندگی کالیفرنیا تغییر کرده و سوالات قبلی هیچ اعتباری نداره
نمیدونم دادن سوالات تبلیغ حساب میشه یا نه؟ اگه اینطوره که اصلا نمیشه اینجا حرف زد چون ممکنه تبلیغ کنیمSmile
ناظم محترم من 20 روز پیش با خوندن همین سوالات امتحان دادم و با یک غلط قبول شدم و تقریبا 80% سوالات همینا بود چرا اطلاعات غلط میدید به دوستان؟ تابلو ها و قوانین که عوض نمیشن
اینجا مثل اینکه بدون چشمداشت هم بخوای کمک کنی بازم نمیذارن

دوستانی که من سوالاتو براشون میل کردم لطفا از اون سوالات استفاده نکنید
سوالات جدید رو از جناب مدیر بگیرید

(2014-10-29 ساعت 11:45)ali3875 نوشته:  ناظم عزیز شما قرار بود سوالات جدید امتحان رانندگی کالیفرنیا رو برای استفاده همه دوستان اینجا بذارید چی شد پس؟
همه دوستان و خود بنده بیصبرانه منتظریم مدیر محترم

آخرین سری که بنده به آمریکا و کالیفرنیا اومدم (از 26 آگوست 2014 ) تا به امروز تا به الان 7 نفر رو همراهی کردم برای گرفتن گواهینامه و آزمون کتبی رانندگی و سوالاتی که همگی داشتیم تغییر پیدا کرده و همه ی دوستانی که فقط سوالات رو خونده بودند آزمون رو رد شدند و دوستانی که آیین نامه ای رو که به پیوست ارسال می کنم رو خوندند همگی قبول شدند.

دلیل اینکه سوالات قبلی رو همه داشتند این بود که اداره DMV به کسانی که قبول نمی شدند سوالاتشون رو می داد تا بخونند و دفعه ی بعد قبول بشند و همه ی ایرانیها این سوالات رو کپی می کردند و بین خودشون پخش می کردند . اما از وقتی سوالات عوض شد DMV دیگه سوالات رو نمیده تا کسی سوالات رو نداشته باشه ، دوستانی هم که مدعی داشتن سوالات جدید هستند لطفا سوالاتشون رو در اختیار همه بگذارند اما بدونید که اگه با خوندن صرف سوالات قبول نشدید تقصیر خودتونه و همچنین خوندن فقط سوالات فقط میتونه توی قبولیتون کمک کنه اما آگاهی نداشتن از قوانین میتونه خدای ناکرده تصادفی رو براتون به بار بیاره که اگر شانس بیارید و فقط خسارت مالی داشته باشه هزاران دلار باید هزینه کنید.

در مورد تبلیغات هم راهنماییتون می کنم به خوندن مجدد قوانین سایت که از ابتدا تاکنون تغییری نکرده.

منظور بنده هم همونجوری که دوستمون گفتند با کسی بود که فقط شماره تلفن تبلیغاتی می داد اما اگر بقیه دوستان به خودشون شک دارند دنبال راه حل باشند.

ارادتمند
سپهر

سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
ولی من با همون سوالات قبلی امتحان دادم و با یک غلط قبول شدم سوالاتی هم که برای دیگران فرستادم اکثرا قبول شدند
به هرحال تابلوها که تغییر نکرده قوانین توقف و چراغ راهنمایی هم که همونه من نمیدونم شما منظورت از تغییر چیه؟

در هر صورت کسی که میاد و میگه سوالات تغییر کرده یعنی میخواد به بقیه کمک کنه پس طبیعتا باید اینکار رو بکنه
شما که مدعی هستید سوالات عوض شده برای اثبات حرفتون سوالات جدید رو در اختیار همگان بذارید

امیدوارم صراحت کلام من در حرف زدن با مدیر محترم این سایت باعث محرومیتم نشه
بهتره قضاوت رو بذاریم به عهده بقیه دوستان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aghamilad ، Mirhosseini ، آلیس-1980
(2014-10-28 ساعت 23:49)reza.aa نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 23:24)remarya نوشته:  
پیشاپیش ممنون

من نخوام بگم قاچاق دارو باید بگم تاجر دارو ،
بابا بی خیالش بشید خیلی راحت بگید نه ،از الان هم تمرین کنید این کلمه رو زیاد استفاده کنید .

توی فرم آبی یه گزینه هست که می پرسه ایا چیزی توی ساکتون هست که برا کسی اورده باشید از طرف کسی برا کس دیگری
من بودم 2-3 تا بسته براش میاوردم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، remarya
(2014-10-28 ساعت 09:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن....

(2014-10-28 ساعت 09:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن....
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
پاسخ
بچه ها من 15 روز اومدم ولی از سوشیالم خبری نیست
رفتم اداره گفت صبر کن تا 14 نوامبر و اگر نیومد دوباره بیا
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sam2014 ، آلیس-1980 ، hamidrezapir1 ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان