کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-29 ساعت 22:40)hamidrezapir1 نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 09:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن....

(2014-10-28 ساعت 09:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان و همراهان 2014
از دوستانی که رفتند میشه لطف کنید این سوالارو جواب بدین:
1- چقدر دلار با خودشون بردن؟ تا چقدر میشه برد؟ گیر میدن یا نه؟چه اینور چه اونور! و چقدر تو برگه آبی که تو هواپیما میدن بنویسیم که خوب باشه!
2-اینکه الان میگن بررسی مدارک دیگه تو فرودگاههای آمریکا انجام نمیشه و تو استاپ اول انجام میگیره و پاکت زرده رو میگیرن چقدر واقعیت داره؟
ممنونم از همه دوستان و بزرگوارانی که جواب میدن....
سلام
1- طبق اطلاعات بنده از سفرنامه و خاطرات دوستان، مقدار دلار رو توي ايران کاري باهاش ندارند و کسي هم اگه تابلو نباشه چک نمي‌کنه. اما گمانم جايي خوندم ميگن سقفش 5000 تا به ازاي هر نفره، اما بازم تأکيد مي‌کنم؛ اين موضوع معمولاً‌ در ايران چک نميشه. پول رو هم پخش کنيد در ساک‌ها و محل‌هاي مختلف مناسب‌تره و کمتر حساسيت ايجاد مي‌کنه.

در آمريکا هم تا 10،000 تا رو چندان حساس نيستن و فقط بايد مقدار پول همراهتون رو در برگه آبي که در هواپيما در اختيارتون قرار مي‌گيره اعلام کنيد. بيشتر از 10،000 تا هم مشکلي نيست، فقط ممکنه ازتون سوال بشه و ...! در برگه هم حقيقت رو بنويسيد تا مشکلي پيدا نکنيد.

2- اين موضوع علي‌الظاهر فقط براي مسافران هواپيمايي الاتحاد مقدور هست نه براي ساير پروازها.
اطلاعات من اينا هستن، دوستان مطلع‌تر مي‌تونن اصلاح بفرمايند.
اگر مروري بر صفحات قبلي اين موضوع داشته باشيد هم جواب رو دقيق خواهيد يافت.
شاد باشيد و پاينده Smile
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، farshad varaste ، قصه گو ، reza_norouzi ، آلیس-1980
ما هم بعد از3 روز شماره سوشیال رو ازSSA گرفتیم وبعد ازیک هفته از ورود کارت سوشیال برامون پست شد حالا هم منتظر گرین کارت هستیم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-10-29 ساعت 12:47)ali3875 نوشته:  ولی من با همون سوالات قبلی امتحان دادم و با یک غلط قبول شدم سوالاتی هم که برای دیگران فرستادم اکثرا قبول شدند
به هرحال تابلوها که تغییر نکرده قوانین توقف و چراغ راهنمایی هم که همونه من نمیدونم شما منظورت از تغییر چیه؟

در هر صورت کسی که میاد و میگه سوالات تغییر کرده یعنی میخواد به بقیه کمک کنه پس طبیعتا باید اینکار رو بکنه
شما که مدعی هستید سوالات عوض شده برای اثبات حرفتون سوالات جدید رو در اختیار همگان بذارید

امیدوارم صراحت کلام من در حرف زدن با مدیر محترم این سایت باعث محرومیتم نشه
بهتره قضاوت رو بذاریم به عهده بقیه دوستان
منم فقط سوالارو خونده بودم ولی وقتی امتحان دادم متوجه شدم سوالا عوض شده و خیلی ضدحال بود البته یه سریاش مشترک بود ولی خیلیاش عوض شده بود من با سختی و ناپلئونی قبول شدم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، Ali Sepehr ، آلیس-1980 ، hamidrezapir1 ، aaraam
یه سوال برام پیش اومده ؟

کسانی که ادرس ثابتی ندارن تو امریکا گرین کارت به کجا ارسال میشه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-29 ساعت 12:47)ali3875 نوشته:  ولی من با همون سوالات قبلی امتحان دادم و با یک غلط قبول شدم سوالاتی هم که برای دیگران فرستادم اکثرا قبول شدند
به هرحال تابلوها که تغییر نکرده قوانین توقف و چراغ راهنمایی هم که همونه من نمیدونم شما منظورت از تغییر چیه؟

در هر صورت کسی که میاد و میگه سوالات تغییر کرده یعنی میخواد به بقیه کمک کنه پس طبیعتا باید اینکار رو بکنه
شما که مدعی هستید سوالات عوض شده برای اثبات حرفتون سوالات جدید رو در اختیار همگان بذارید

(2014-10-30 ساعت 07:06)rtt نوشته:  

منم فقط سوالارو خونده بودم ولی وقتی امتحان دادم متوجه شدم سوالا عوض شده و خیلی ضدحال بود البته یه سریاش مشترک بود ولی خیلیاش عوض شده بود من با سختی و ناپلئونی قبول شدم

دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که سوالات عوض شده و DMV برای اینکه سوالات رو مردم نداشته باشند به هیچ عنوان بیرون نمیده حالا شما از من چجوری می خواید سوالات رو بگذارم؟؟؟

بله علائم یکیه که 10 سواله ولی اون سی و شش سوالی که هست تغییر کرده. (اگر کسی تونست سوالات جدید رو به شکل قبلی بگذاره میتونه یکی از خدمات شرکت پاریزتراول رو بصورت رایگان استفاده کنه.)

نقل قول دوم هم شاهدی از غیب.

دوست عزیز در مرام مهاجرسرا نیست که کسی بخاطر صراحت کلام محروم بشه و تا زمانی که کاربران قوانین سایت را رعایت کنند ما از فعالیتشون استقبال هم می کنیم و این بحث هاست که مهاجرسرا رو سر پا نگه داشته.

ارادتمند
سپهر
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
(2014-10-30 ساعت 13:32)sami.parsi نوشته:  یه سوال برام پیش اومده ؟

کسانی که ادرس ثابتی ندارن تو آمریکا گرین کارت به کجا ارسال میشه ؟؟

برای دریافت ویزا بایستی آدرس ثابت آمریکا به سفارت ارائه کنید.
سیدعلی سپهر

پاسخ
سلام دوستان من
1- آیا نوع و تعداد سوالات آیین نامه تو ایالت های مختلف متفاوته؟
2- آیا درسته که اگه ترجمه گواهی نامه ایران و گواهی نامه بین المللی ارائه بدیم لازم نیست امتحان آیین نامه بدیم و میتونیم امتحان شهری رو بدیم؟
3- آیا باید برای امتحان شهری خودمون ماشین ببریم؟
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، gema ، hamidrezapir1 ، farshad varaste
1-بله
2- خیر. یکی دو ایالت گفته اند که امتحان شهری میشه نداد که من یکی مطمئن نیستم صحت داشته باشه. اما منطقی اش اینه که آیین نامه رو همه جا باید بدید چون قوانین کشور ها فرق میکنه.
3- بله. یا ماشین شخصی یا ماشین کرایه ای و بیمه باید باشه ماشین.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
(2014-10-30 ساعت 16:36)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
2- آیا درسته که اگه ترجمه گواهی نامه ایران و گواهی نامه بین المللی ارائه بدیم لازم نیست امتحان آیین نامه بدیم و میتونیم امتحان شهری رو بدیم؟
شاد باشین.

در کالیفرنیا و شهری که من بودم گواهی نامه ایران و گواهی نامه بین المللی رو قبول نکردند ولی بعد از قبولی در امتحان آیین نامه بخاطر سابقه رانندگی بهتون یک گواهی نامه موقت با اعتبار 2 ماهه میدن که با اون میتونید رانندگی کنید

برای امتحان شهر باید ماشین از خودتون باشه و علاوه بر بیمه معتبر رجیستر ماشین هم باید اکسپایر نشده باشه و تمامی چراغها -برف پاک کن-بخاری -راهنما-بوق و تجهیزات ماشین قبل امتحان توسط کسی که ازتون امتحان میگیره چک میشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
سلام بر همگی
از دوستان کسی تابلو فرش با خودش برده؟ گیر میدن یا نه ؟اگه لطف کنید دوستانی که تجربه دارن بگن!!!
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-30 ساعت 01:17)KIMIA2005 نوشته:  ما هم بعد از3 روز شماره سوشیال رو ازSSA گرفتیم وبعد ازیک هفته از ورود کارت سوشیال برامون پست شد حالا هم منتظر گرین کارت هستیم

سلام دوستان
همسر من سه روزه که رفته کالیفرنیا. از کجا باید سوشال نامبرش رو بگیره. میشه راهنمایی کنید؟ آخه بانک بهش گفته اول گرین کارتت باید بیاد تا سوشال نامبرت معلوم بشه.
ممنون میشم کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
بایستی از طریق اداره سوشیال اقدام کنه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-10-31 ساعت 00:49)samoelson نوشته:  
(2014-10-30 ساعت 01:17)KIMIA2005 نوشته:  ما هم بعد از3 روز شماره سوشیال رو ازSSA گرفتیم وبعد ازیک هفته از ورود کارت سوشیال برامون پست شد حالا هم منتظر گرین کارت هستیم

سلام دوستان
همسر من سه روزه که رفته کالیفرنیا. از کجا باید سوشال نامبرش رو بگیره. میشه راهنمایی کنید؟ آخه بانک بهش گفته اول گرین کارتت باید بیاد تا سوشال نامبرت معلوم بشه.
ممنون میشم کمک کنید

تا جايي كه من مي دونم سوشيال و گرين كارت ربطي به هم ندارن
كارمنداي بانك هم زياد حرفاشون مستند نيست
به من مي گفت اگه عابر بانك ايرانتو داري به عنوان كارت معتبر قبولش مي كنيم واسه افتتاح حساب
تا جايي كه مي دونم تو كاليفرنيا سوشيال دير تر مياد عجله نكنيد
Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، gema ، قصه گو ، r.bazargan
(2014-10-30 ساعت 17:05)ali3875 نوشته:  
(2014-10-30 ساعت 16:36)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
شاد باشین.

در کالیفرنیا و شهری که من بودم گواهی نامه ایران و گواهی نامه بین المللی رو قبول نکردند ولی بعد از قبولی در امتحان آیین نامه بخاطر سابقه رانندگی بهتون یک گواهی نامه موقت با اعتبار 2 ماهه میدن که با اون میتونید رانندگی کنید

برای امتحان شهر باید ماشین از خودتون باشه و علاوه بر بیمه معتبر رجیستر ماشین هم باید اکسپایر نشده باشه و تمامی چراغها -برف پاک کن-بخاری -راهنما-بوق و تجهیزات ماشین قبل امتحان توسط کسی که ازتون امتحان میگیره چک میشه

در کل کالیفرنیا قوانین DMV یکسان است و اگر گواهینامه ایرانی به همراه ترجمه رسمی آن (نیازی به تایید دادگستری و خارجه نیست) را به DMV ارائه کنید همونجوری که دوستمون گفتند بعد از امتحان آیین نامه گواهینامه موقت دو ماهه ای می دهند که میتونید به تنهایی رانندگی کنید و اگر گواهینامه ایرانی را ارائه نکنید اجازه دارید فقط در صورتی رانندگی کنید که کسی که گواهینامه کارتی کالیفرنیا رو داره و بالای 18 سال هم سنش باشه و در صندلی کنار راننده به طور هوشیار نشسته باشه.

در مورد رانندگی با گواهینامه بین المللی هم عرض کنم توی کالیفرنیا نیازی به داشتن گواهینامه بین المللی نیست و تا دو ماه هر کسی که میاد میتونه با داشتن همون گواهینامه ایرانی و ترجمه رسمیش رانندگی کنه و شرکت های اجاره خودرو و بیمه و ... هم این نوع گواهینامه رو قبول می کنند.

برای امتحان Behind the wheel یا به اصطلاح خودمون امتحان شهری هم بایستی خودتون ماشین ببرید و اون ماشین علاوه بر نکاتی که دوستمون گفتند بیمه حداقل Liability یا به اصطلاح خودمون شخص ثالث رو داشته باشه.
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، gema ، حاجی واشنگتن ، aaraam ، artam2 ، آلیس-1980 ، A_A
راجع به سوشیال دوستان ما توی شرکت پاریز تراول در لس آنجلس توی 99 % موارد می تونند ظرف دو روز کاری شماره سوشیال و ظرف یک هفته هم کارت سوشیالتون رو بگیرند. اگر سوالی داشتید توی ایران می تونید با شماره تلفن 7-88805185-021 با دفتر تهران یا 85315315-021 (شماره رایگان) با دفتر آمریکا یا شماره مستقیم آمریکا 0060-430-310-001 تماس بگیرید.
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، حاجی واشنگتن ، aaraam ، Sam2014 ، AZAR 1335 ، alitab ، shahin2737 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان