کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-11-02 ساعت 09:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-11-02 ساعت 08:16)janatirad نوشته:  سلام بر دوستان
ما هم برای دالاس بلیط گرفتیم ، اما من از زمان پرواز ها سر در نیاوردم!! همه جا صحبت از 23 یا 25 ساعت پروازه ولی من زمان پرواز خودمونو جمع میزنم 11 ساعت میشه چرا؟؟؟؟
نوشته 4 تا 6 دوحه و 8 تا 15 دالاس .... چطوری باید حساب کنم درست در بیاد؟؟؟
ساعت15 رو به وقت دالاس حساب کن حدود 9 ساعت به زمان پرواز اضافه کن دوست عزیز
شما باید ساعت پرواز و ورود رو به وقت محلی حساب کنید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، Mirhosseini ، lida55 ، alitab ، janatirad
خدا كنه با يه جلسه ي يك ساعت و نيمه ، آشناييم به قوانين رانندگي شهر به وقوع بپيونده، مگر نه بيچاره اسپانسرم!!
موقع ثبت نام ، خانم مسئولش مي گفت ايراني ها بدون كلاس امتحان ميدن، چرا شما مي خواين كلاس بگيريد ؟!؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، farshad varaste ، lida55 ، behjat ، A_A
سلام به همگي
من شوهر خواهرم برنده سال 2013 بود كه همراه خانواده يكبار پارسال بهمن رفتند امريكا و يك ماه موندن و امسال دوباره اواخر مرداد رفتند و هنوز اونجا هستن .سوالم اينه كه شوهر خواهرم تا حالا كه سه بار رفته آمريكا هر دفعه بالاي 10000 دلار همراهش بوده كه متاسفانه براي ديگران پول برده و تو فرودگاه هم اعلام كرده كه بالاي 10000 دلار داشته . در اداره مهاجرت و welfare و جاهاي ديگه همه مدارك و نامه ها به اسم خواهرم پر شده . به نظرتون اين مقدار پول كه برده اند اگر در اين ادارات مخصوصا wellfare بفهمند براي خواهرم بد نميشه ؟ ميدونم كه تا يكي دو سال اول هر چقدر مهاجرا پول ببرند شامل ماليات نميشه ولي اينكه اداره wellfare ميفهمه كه چه مقدار پول وارد امريكا كرده اند و اينكه اگر بفهمه براي خواهرم بد نميشه كه چرا اونجا اعلام نكرده و كارت خريد از اونا گرفته و اينكه جريمه ميشه ؟
با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-02 ساعت 13:43)lilistar نوشته:  سلام به همگي
من شوهر خواهرم برنده سال 2013 بود كه همراه خانواده يكبار پارسال بهمن رفتند امريكا و يك ماه موندن و امسال دوباره اواخر مرداد رفتند و هنوز اونجا هستن .سوالم اينه كه شوهر خواهرم تا حالا كه سه بار رفته آمريكا هر دفعه بالاي 10000 دلار همراهش بوده كه متاسفانه براي ديگران پول برده و تو فرودگاه هم اعلام كرده كه بالاي 10000 دلار داشته . در اداره مهاجرت و welfare و جاهاي ديگه همه مدارك و نامه ها به اسم خواهرم پر شده . به نظرتون اين مقدار پول كه برده اند اگر در اين ادارات مخصوصا wellfare بفهمند براي خواهرم بد نميشه ؟ ميدونم كه تا يكي دو سال اول هر چقدر مهاجرا پول ببرند شامل ماليات نميشه ولي اينكه اداره wellfare ميفهمه كه چه مقدار پول وارد امريكا كرده اند و اينكه اگر بفهمه براي خواهرم بد نميشه كه چرا اونجا اعلام نكرده و كارت خريد از اونا گرفته و اينكه جريمه ميشه ؟
با تشكر

تا زمانى كه در خود فرودگاه امريكا بهشون ايرادى نگيرن مشكلى پيش نمياد، براى يكى از دوستان من همچين اتفاقى افتاد و آفيسر فرودگاه پرسيده بود اين 9000 دلار رو براى كى آوردى؟ دوستم گفته بود براى خودم (براى شخص ديگه اى آورده بود) آفيسر يك به يك بهش نشون داد و گفت اين حساب هاى بانكى كه به اسم شماست و ما مانيتورتون مى كنيم كه اين پول به چه ثورت خرج خواهد شد.
البته دوست من گفته بود ميخوام ماشينمو عوض كنم و اين پول رو براى همين كار آوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، قصه گو ، lida55
(2014-11-02 ساعت 12:23)jnouri نوشته:  سلام من امروز رسیدم دالاس اگه کسی مثل من تنها است و تمایل به شیر کردن خونه داره لطفا پیام خصوصی بفرسته .Sad

من تمایل دارم ولی دالاس نیستم سن فرانسیسکو ام

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید.
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
دوستان میشه توضیح بدین برای بیمه درمانی چکار کردید و چه بیمه ای بهتره؟ و اگر پول در بانک داشته باشین تاثیر در نوع بیمه تون داشته؟اگر جای سوالم اینجا نیست ببخشید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، آلیس-1980
ما بيمه ي پرمرا برنز گرفتيم. نميخواد ماهانه پولي پرداخت كنيم،اگر خداي نكرده كار به بيمارستان كشيد، اون وقت يه مقدارش رو ما ميديم، بعد از سال نو تصميم مي گيريم كه از نظر منطقه اي هر كدوم چه دكترها و بيمارستانهايي رو پوشش ميدن، انتخاب مي كنيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، aaraam ، HERMES7 ، gema ، babak12 ، jojo_hami ، behjat ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، alitab ، janatirad ، A_A
(2014-11-02 ساعت 08:44)tenese نوشته:  دوستانی که آمدند U.S تونستید بدون داشتن کار و ضامن خونه بگیرید؟ یا اینکه اجاره چند ماه رو همون اول پرداخت کردید و بعد خونه رهن دادن. و سوال دیگه اینکه اگر کسی cosign بشه برای اجاره خونه، آیا با پرداخت اجاره خانه برای ما creditساخته میشه یا بزای credit ما تاثیری نداره؟

بدون داشتن کار و Cosigner گرفته خونه با شرایط راحت تقریبا امری محاله و یا باید یکسال اجاره خونه به همراه یکی دو ماه دیپازیت بدید یا صاحبخونه قبول منه شرایطتون رو که این محال بنظر میرسه.

پرداخت اجاره خونه کردیت مثبت حساب نمیشه ولی پرداخت نکردنش در صورتی که کار به Collection یا همون شرکت های وصول مطالبات بکشه کردیت خیلی منفی و بدی حساب میشه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
(2014-11-01 ساعت 21:44)MOHAMMADKHANI نوشته:  دوستان خوبم سلام
مدتی بود که وقت نمی کردم بیام و اینجا بهتون سر بزنم تا روز هالووین که گرین کارتم اومد در 28 امین روز ورودم به آمریکا خیلی خوشحالم و می خوام خوشحالیم رو با شما دوستای خوب مهاجر سرایی هم تقسیم کنم . امیدوارم همه ی کارا همینجور خوب و زود پیش بره ...
گرین کارت هالووینی چه شود*
خدایا هیچ وقت هیچ خانواده ای رو از هم جدا نکنSad
حالا که جدا کردی، تمومش کنWink من دیگه حرفی ندارمSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ofrfar ، babak12 ، behjat ، hudson ، Ali Sepehr ، قصه گو ، farshad varaste ، reza.aa ، آلیس-1980 ، alitab ، reasonable
ساکنین محترم شهر مقدس هیوستون سفلی چندتا سوال ازتون داشتم ،اگه تکراری هم هستن لطفا جواب کامل بدید چون میخوام شیره مطلب رو بجوشونم و واسه هم قطاران ۲۰۱۵ معجون درست کنم
(الف). در مورد گواهینامه رانندگی و راهنمایی آیا نیازی به ترجمه و گرفتن گواهینامه بین المللی هست ، و در کل چطور میشه قبل از گرفتن گواهینامه ایالتی در ایالت تگزاس رانندگی کرد . اگه راه حلی وجود داره ،با انجام دادن اون میشه ماشین رو بیمه کرد و در صورت تصادف قوانین بیمه و رانندگی مثل یک راننده با گواهی نامه ایالتی هستش ؟ و اینکه تا چه مدت میشه اینطور تو جاده روند؟؟
(ب). برای باز کردن حساب بانکی چه بانک های با توجه به شرایط تازه وارد بودن برندگان لاتاری بهتره و با مدارک کمی که ما داریم حساب بانکی باز میکنن ، اگه گواهنامه بین المللی بگیریم میشه به عنوان کارت شناسایی استفادش کنیم ( با توجه به اینکه واسه افتتاح حساب دو تا مدرک شناسایی میخوان) و چه نوع حساب هایی باز کنیم که واسه آینده بتونیم درخواست گریین بدیم ، و اینکه مثلا چند درصد از پول رو سیوینگ اکانت بزاریم و چند درصد رو تو چکینگ اکانت ؟؟؟؟؟

(ج). شما که الان اونجا زندگی میکنید وقتی به امریکا رسیدید ،چه چیزی رو نیاز داشتید و پیش خودتون گفتید ای کاش می اوردمش یا میخریدمش تو ایران این جنس ارزون بود ، مظورم زعفرون نیست مثلا یه بنده خدایی از ایران یه باکس پوست کن و خورد کن خریده بود بیست هزار تومن و اونجا حدود هفتاد دلار بود و با توجه به مجرد بودنش خیلی به کارش می اومد ،

(د). واسه پسرای مجرد، دخترای مجرد و خانواده های جوون کدوم منطقه از هیوستون رو پیش نهاد میکند ؟؟؟ و یا چه سبک خونه رو لطفا از واژه های انگلیسی استفاده کنید که بتونیم به راحتی گوگل کنیم ، و حدود قیمت ها رو بگید .

اگه واسه جواب دادن شرو راهنماییتون از نسبت به سوال از الفبا استفاده کنید واقعا ممنون میشم ،تا بتونم دسته بندی کنم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، farshad varaste ، behjat ، alitab ، آلیس-1980 ، atlantis770
دوستان سوال:
عزیزانی که با لوفتانزا رفتن میشه یه توضیح کوچولو بدن
اطراف سن هوزه هیچ کس دنبال هم خونه نمیگرده؟
چرا هیچکس سفر نامه نمینویسه؟ خرتون از پل گذشت بقیه رو فراموش کردید؟
به راه درست بازگردید که هنوز فرصت برای جبران هست
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، farshad varaste ، aaraam ، behjat ، reza.aa ، gema ، philter
دوستان با تجربه شما میدونید اگه 30-40 هزار دلار یا بیشتر تو حساب بانکیمون بگذاریم خوبه یا بد برای برنامه وکارهای بعدی ؟مثل بیمه - وام - کردیت؟کاش یکم از قوانین اونجا برامون می گفتید.ممنون.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، gema
دوستانی که هنوز ماشین ندارین واسه امتحان رانندگی چیکار کردین؟؟اونجا نمیشه از خودشون ماشین بگیریم با اون امتحان بدیم؟؟یا برم 2/3 روز ماشین کرایه کنم با اون برم امتحان بدم؟ هفته دیکه امتحان دارم ولی ماشین ندارم
اگه بخوام ازین تعلیم رانندگی ها بگیرم کسی میدونه جلسه ای چنده؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، shadi79
(2014-11-05 ساعت 03:02)AZAR 1335 نوشته:  دوستان با تجربه شما میدونید اگه 30-40 هزار دلار یا بیشتر تو حساب بانکیمون بگذاریم خوبه یا بد برای برنامه وکارهای بعدی ؟مثل بیمه - وام - کردیت؟کاش یکم از قوانین اونجا برامون می گفتید.ممنون.
درود بر شما

به خدمتتون عارضم که 30-40 هزار یا بیشتر تو حساب بانکی = شما وضعیت مالیتون از حد مینیمم بالاتره و احتمالاً مشمول دریافت تخفیف در بیمه نمی شوید .
در مورد کردیت و وام هم اصل مهم داشتن کردیت اسکور بالا است و نه الزاماًداشتن تمکن مالی .
بنابراین بودن این مبلغ در حساب بانکی حداقل شما را از داشتن بیمه با پرداخت حق بیمه حداقل و مناسب محروم می نماید .
دوستان گرامی چنانچه اطلاعات کاملتری دارند ارائه بفرمایند یا مطالب بنده را اصلاح نمایند.

با سپاس و آرزوی موفقیت و بهروزی برای دوستان عزیزم .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، aaraam ، reza_norouzi ، shadi79 ، قصه گو ، babak12 ، AZAR 1335 ، farshad varaste ، jojo_hami ، nedali ، آلیس-1980
تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
دوستای عزیزی که الآن آمریکا هستند هر روز در زمینه های مختلف مثل بیمه, گواهینامه, شرایط زندگی, دانشگاهها و کالج ها و ...اطلاعات جدید کسب میکنن. اگه این لطف رو در حق ماهایی که در شرف مهاجرت هستیم بکنن و این اطلاعات رو در این تاپیک و یا سفرنامه ها با ما به اشتراک بذارن دعا و آرزوی خیر خیلی ها نصیبشون میشه. مارو از اطلاعات ارزشمندتون بی بهره نذارید دوستان.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان