کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-11-01 ساعت 09:28)Ramin geologist نوشته:  بچه ها واسه من دعا كنيد
فردا دارم مي رم مصاحبه...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
دوستان خوبم سلام
مدتی بود که وقت نمی کردم بیام و اینجا بهتون سر بزنم تا روز هالووین که گرین کارتم اومد در 28 امین روز ورودم به امریکا خیلی خوشحالم و می خوام خوشحالیم رو با شما دوستای خوب مهاجر سرایی هم تقسیم کنم . امیدوارم همه ی کارا همینجور خوب و زود پیش بره ...
گرین کارت هالووینی چه شود*
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
پاسخ
سلام دوستان عزیز من وخانمم روز 21نوامبرباهواپیمای لوفتهانزا ساعت دونیم شب ازطریق فرانکفورت عازم دیترویت هستیم ایا کسی هست که با ماهمسفر باشه اگر هست لطفا پیام بدید خیلی خوشحال میشم ح
پاسخ
تشکر کنندگان: eagla ، alitab
دوستان سفرکرده به ینگه دنیا چرا سفرنامه نمی نویسید؟خوندن سفرنامه های شما استرس ما جدیدالورود ها رو کم میکنه،منتظریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza.aa ، gema ، قصه گو ، حاجی واشنگتن ، behjat
(2014-11-01 ساعت 22:56)sadra2015 نوشته:  سلام دوستان عزیز من وخانمم روز 21نوامبرباهواپیمای لوفتهانزا ساعت دونیم شب ازطریق فرانکفورت عازم دیترویت هستیم ایا کسی هست که با ماهمسفر باشه اگر هست لطفا پیام بدید خیلی خوشحال میشم ح
میشه بگید بلیتتون ذو چقدر خریدید ؟؟؟
امیدوارم سفر خوبی داشته باشید
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان:
اميدت به خدا باشه.
با اجازه‌ي قصه‌گوي عزيز!!
با آرزوي «موفقيت در مصاحبه» براي Ramin geologist عزيز! Smile
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Ramin geologist ، jojo_hami ، reza_norouzi ، rbrb-2015 ، behjat ، sal0811
(2014-11-01 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  
کجا میری مصاحبه رامین جان!!؟

يه شركتي بود مي خواست بيگاري بكشه مي خواست فول تايم استخدام كنه اما پارت تايمي حقوق بده
بچه هايي كه تخصص داريد و نرم افزار بلديد اصلاً كم نياريد و اعتماد به نفس داشته باشيد
هيچ كس اينجااندازه ماهانرم افزار بلد نيست
بچه هايي كه هنوز نيومديد و چند ماه وقت داريد بچسبيد به زبان و نرم افزار تا رستگار شويدWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
(2014-11-01 ساعت 12:17)rainbow21 نوشته:  سلام دوستان
بري باز كردن حساب كدوم بانك بهتره و خدمات بهتري ميده ؟

به نظر من ايالت با ايالت فرق ميكنه
تو تگزاس ولزفارگو بهتره
چون هم كارمزداش پايين تره و هم زودتر وام ميده
دوستاي من هم چيس رو امتحان كردن و هم bank of america
اونا هم نظرشون رو ولزفارگو هست
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، farshad varaste ، behjat ، alitab
روزي كه پيج كليرنس قفل شد من از 2 جهت خيلي ناراحت بودم
يكي به خاطر دوستايي كه چندين ماه منتظر بودنو ويزا نگرفتن و يكي ديگه اينكه اون روزاي دور هممون تموم شده هورا ها و آرزوي موفقيتها و ...
اما امروز فهميدم كه هيچي تغيير نكرده و همگي حالا حالا ها با هميم

مصاحبه من به خير گذشت اما كاري نبود كه به درد من بخوره و ترجيح مي دم فعلا با كارفروشگاه كنار بيام تا ايششششالا برم سر كارو كاسبي خودم
از همتون ممنونم كه برام آرزوي موفقيت كرديد و انرژي مثبت داديد
ممنون كه هستيد Smile
پاسخ
مير حسيني عزيز سپاس گزارم از ياد آوري روزهاي شاد و پر استرس و در حين حال پر اميد!!
الان امتحان آيين نامه داديم، با هفده دلار ناقابل و اجازه ي دو بار امتحان دادن!
اما كلاس شهري ، بابت هر يك ساعت و نيم آموزش، صد و نوزده دلار ناقابل تر داديم! البته اسپانسر زحمت كشيدند و هزينه رو پرداخت كردند،گفتند به خاطر راحتي خيال من حتماً بايد كلاس بگيريد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، reza_norouzi ، farshad varaste ، Mirhosseini ، behjat ، alitab
سلام بر دوستان
ما هم برای دالاس بلیط گرفتیم ، اما من از زمان پرواز ها سر در نیاوردم!! همه جا صحبت از 23 یا 25 ساعت پروازه ولی من زمان پرواز خودمونو جمع میزنم 11 ساعت میشه چرا؟؟؟؟
نوشته 4 تا 6 دوحه و 8 تا 15 دالاس .... چطوری باید حساب کنم درست در بیاد؟؟؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، armina-2014
(2014-11-02 ساعت 04:00)قصه گو نوشته:  مير حسيني عزيز سپاس گزارم از ياد آوري روزهاي شاد و پر استرس و در حين حال پر اميد!!
الان امتحان آيين نامه داديم، با هفده دلار ناقابل و اجازه ي دو بار امتحان دادن!
اما كلاس شهري ، بابت هر يك ساعت و نيم آموزش، صد و نوزده دلار ناقابل تر داديم! البته اسپانسر زحمت كشيدند و هزينه رو پرداخت كردند،گفتند به خاطر راحتي خيال من حتماً بايد كلاس بگيريد.

سلام قصه گوي عزيز
119 دلار براي هرجلسه؟؟؟ Sad
چند جلسه بايد برين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-11-01 ساعت 23:56)armina-2014 نوشته:  دوستان سفرکرده به ینگه دنیا چرا سفرنامه نمی نویسید؟خوندن سفرنامه های شما استرس ما جدیدالورود ها رو کم میکنه،منتظریم.
سلام
دوستمون راست میگه حتما سفرنامه بنویسید، قبلا که برای مصاحبه سفارت میرفتیم همه کارا تقریبا مثل هم بود و اگر یه سفرنامه کامل رو میخوندی تقریبا دستمون میومد چکار باید بکنیم، ولی این سفرنامه فرق داره و اگه هرکدوم سفرنامه بنویسیم بازم کمه.
پس همین امشب دست بکار شید...
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
دوستانی که آمدند U.S تونستید بدون داشتن کار و ضامن خونه بگیرید؟ یا اینکه اجاره چند ماه رو همون اول پرداخت کردید و بعد خونه رهن دادن. و سوال دیگه اینکه اگر کسی cosign بشه برای اجاره خونه، آیا با پرداخت اجاره خانه برای ما creditساخته میشه یا بزای credit ما تاثیری نداره؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-11-02 ساعت 08:16)janatirad نوشته:  سلام بر دوستان
ما هم برای دالاس بلیط گرفتیم ، اما من از زمان پرواز ها سر در نیاوردم!! همه جا صحبت از 23 یا 25 ساعت پروازه ولی من زمان پرواز خودمونو جمع میزنم 11 ساعت میشه چرا؟؟؟؟
نوشته 4 تا 6 دوحه و 8 تا 15 دالاس .... چطوری باید حساب کنم درست در بیاد؟؟؟
ساعت15 رو به وقت دالاس حساب کن حدود 9 ساعت به زمان پرواز اضافه کن دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: janatirad ، HERMES7 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، jojo_hami ، Mirhosseini ، armina-2014 ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان