موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-01 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-01 ساعت 21:58 توسط MOHAMMADKHANI.)
دوستان خوبم سلام
مدتی بود که وقت نمی کردم بیام و اینجا بهتون سر بزنم تا روز هالووین که گرین کارتم اومد در 28 امین روز ورودم به امریکا خیلی خوشحالم و می خوام خوشحالیم رو با شما دوستای خوب مهاجر سرایی هم تقسیم کنم . امیدوارم همه ی کارا همینجور خوب و زود پیش بره ...
گرین کارت هالووینی چه شود*
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من وخانمم روز 21نوامبرباهواپیمای لوفتهانزا ساعت دونیم شب ازطریق فرانکفورت عازم دیترویت هستیم ایا کسی هست که با ماهمسفر باشه اگر هست لطفا پیام بدید خیلی خوشحال میشم ح
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفرکرده به ینگه دنیا چرا سفرنامه نمی نویسید؟خوندن سفرنامه های شما استرس ما جدیدالورود ها رو کم میکنه،منتظریم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مير حسيني عزيز سپاس گزارم از ياد آوري روزهاي شاد و پر استرس و در حين حال پر اميد!!
الان امتحان آيين نامه داديم، با هفده دلار ناقابل و اجازه ي دو بار امتحان دادن!
اما كلاس شهري ، بابت هر يك ساعت و نيم آموزش، صد و نوزده دلار ناقابل تر داديم! البته اسپانسر زحمت كشيدند و هزينه رو پرداخت كردند،گفتند به خاطر راحتي خيال من حتماً بايد كلاس بگيريد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
ما هم برای دالاس بلیط گرفتیم ، اما من از زمان پرواز ها سر در نیاوردم!! همه جا صحبت از 23 یا 25 ساعت پروازه ولی من زمان پرواز خودمونو جمع میزنم 11 ساعت میشه چرا؟؟؟؟
نوشته 4 تا 6 دوحه و 8 تا 15 دالاس .... چطوری باید حساب کنم درست در بیاد؟؟؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آمدند U.S تونستید بدون داشتن کار و ضامن خونه بگیرید؟ یا اینکه اجاره چند ماه رو همون اول پرداخت کردید و بعد خونه رهن دادن. و سوال دیگه اینکه اگر کسی cosign بشه برای اجاره خونه، آیا با پرداخت اجاره خانه برای ما creditساخته میشه یا بزای credit ما تاثیری نداره؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان