موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من برای یکی از دوستانم که عضو مهاجرسرا نیست سوالی پیش اومده ایشون برنده خانومشون هستند و بهمراه بچه ها الان نیویورک هستند
حالا این آقا میتونه تنها وارد امریکا بشه؟ در صورتی که این جمله تو ویزاش نوشته Valid only if Acc/FTJ spouse
ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 13:45)Nazem نوشته: (2014-11-05 ساعت 03:52)rtt نوشته: دوستانی که هنوز ماشین ندارین واسه امتحان رانندگی چیکار کردین؟؟اونجا نمیشه از خودشون ماشین بگیریم با اون امتحان بدیم؟؟یا برم 2/3 روز ماشین کرایه کنم با اون برم امتحان بدم؟ هفته دیکه امتحان دارم ولی ماشین ندارم
اگه بخوام ازین تعلیم رانندگی ها بگیرم کسی میدونه جلسه ای چنده؟؟؟؟؟؟
سلام اگه لس آنجلس هستید با شماره 3104300060 تماس بگیرید میتونیم کمکتون کنیم.
(2014-11-05 ساعت 12:58)ali3875 نوشته: من برای یکی از دوستانم که عضو مهاجرسرا نیست سوالی پیش اومده ایشون برنده خانومشون هستند و بهمراه بچه ها الان نیویورک هستند
حالا این آقا میتونه تنها وارد آمریکا بشه؟ در صورتی که این جمله تو ویزاش نوشته Valid only if Acc/FTJ spouse
ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند
دوست عزیز این comment که توی ویزای DV2 هست یعنی Valid only if accompanying or following to join spouse که بطور کل میگه بایستی یا بهمراه برنده اصلی وارد بشند یا بعد از وی وارد بشند که در صورتی توی حالت دوم بهش اجازه ورود میدند که ثابت کنه نفر اصلی وارد شده.
ممنون از توضیحاتتون
پس با این حساب یعنی میشه به تنهایی برند و حتما توی فرودگاه میتونن بفهمن که همسرشون قبلا وارد امریکا شدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 03:52)rtt نوشته: دوستانی که هنوز ماشین ندارین واسه امتحان رانندگی چیکار کردین؟؟اونجا نمیشه از خودشون ماشین بگیریم با اون امتحان بدیم؟؟یا برم 2/3 روز ماشین کرایه کنم با اون برم امتحان بدم؟ هفته دیکه امتحان دارم ولی ماشین ندارم
اگه بخوام ازین تعلیم رانندگی ها بگیرم کسی میدونه جلسه ای چنده؟؟؟؟؟؟
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما
اولاً برای امتحان عملی رانندگی 1- اتومبیل دوستان ، اقوام و یا آشنایان را قرض بگیرید یا 2- از موسسات مبوطه باید کرایه کنید.(Rent کنید) .خودشون ندارند که بدهند .
دوماً باید یک مقداری با ماشین تمرین کنید که قلق ش دستتون بیاد و همچنین استفاده از کنترل های ماشین مثل راهنما ، نور بالا ، برف پاکن و غیره را بلد باشید .( موقع امتحان دنبالشون نگردیید )
سوماً باید یک نفر که گواهینامه داره همراهتون باشه و به اتفاق ایشون برید به محل امتحان ..... شما نمی توانید ماشین قرض کنید یا اجاره کنید و به محل امتحان عملی بروید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوالی در مورد خرید چمدان داشتم. کسی تجربه خرید در ترکیه داره؟ آیا به صرفه ست؟
با آرزوی کامیابی
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، درباره پرداخت 165 دلاریکی از دوستان در اونجا دبیت کارت داره و می خواد برام پرداخت کنه اما سوالات
1- با دبیت کارت می شه پرداخت کرد؟
2- چون کارت به اسم من نیست مشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی نباید کارت حتما به اسم من باشه
3- اگه خواستم با کارت دیگران پرداخت کنم نباید تو مراحل ساخت کارت( من اکانت ساختم) یا در پروفایلم تغییر ایجاد کنم منظورم اون گزینه است که می پرسه شما شخص متقاضی هستید یا از طرف وی وکالت دارید؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-06 ساعت 09:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-06 ساعت 15:07 توسط 2014families lottery winners.)
سلام دوستان عزیز من چند تا سوال از خدمتتون داشتم :
1- من تغییر آدرس دارم علاوه بر اینکه توی فرودگاه این آدرس جدید رو باید بدم توی سایت USCIS هم باید آدرس جدید رو وارد کنم؟
2- و یک سوال دیگه اون هم اینه که میتونم بدون ینکه تغییر آ/درس رو اعلام کنم به شهر جدید که وارد شدم کارهای مربوط به ssn و حساب بانکی رو در شهر جدید انجام بدم و وقتی گرین کارتم به آدرس قدیمم فرستاده شد برم گرین کارتم رو از اونجا تحویل بگیرم؟
3- آیا میتونم 165 دلار را با گیفت کارت ویزا پرداخت کنم؟
4-رفت و آمد من باید به آمریکا چطور باشد که بعد از 5 سال سیتیزن بشم؟
5-آیا می تونیم مواد غذایی با خودمون به آمریکا ببریم واسه یه مدت مثل خشکبار برنج حبوبات ماکارونی ادویه جات و قالیچه و یا توی فرودگاه گیر میدن؟
6- بعد از گرفتن گرین کارت برای فرزندان بالای 21 سالم باید چه مدارکی به اداره مهاجرت تحویل بدم یا فقط الزاما پر کردن یک فرم فعلا کافی است؟
لطفا جواب دقیق ، واضح و روشن بدید.
ممنونم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان نزدیک 50 روز امریکا هستم واز روزی که اومدم برای گرین کارتم اقدام کردم 165 دلار هم پرداخت کردم ولی تا الان گرین کارتم نیومده بنظرتون. چیکار کنم?
اگه میشه لطف کنید سایت رهگیری گرین کارت را هم بهم بدید ?
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا