کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
من هم تغییر آدرس داشتم و الان 35 روز که در همین شرایط initial review و optimized هستم، باید چی کار کنم ؟ از کجا پیگیری کنم؟

(2014-11-07 ساعت 23:48)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-07 ساعت 22:01)iris نوشته:  بچه ها گرین کارتم را سایت شناخت initial review اون یکی سایته هم optimized شد
هورااااا
چه مودبند هاهاهاها
طبق تجربه دوستان در بیشتر موارد وقتی تغییر آدرس داشته باشید یه مقدار دیرتر میاد ولی نگران نباشید بالاخره میاد یعنی باید بفرستن. بچه های خوبین Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79
rahas یعنی تازه کلی هم این تیپی می مونه چه لوسند
هفته دیگه گرین کارتم و سوشیالم نیاد میرم هر روز اداره سوشیال آخه از خونه ام 10 دقیقه پیاده رویه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو
نمی دونم مال من که الان اینطوریه گرین کارت به اداره سوشیال ربطی نداره ظاهرا منم موندم گیج که کجا برم دنبال گرین کارتم

(2014-11-08 ساعت 04:32)iris نوشته:  rahas یعنی تازه کلی هم این تیپی می مونه چه لوسند
هفته دیگه گرین کارتم و سوشیالم نیاد میرم هر روز اداره سوشیال آخه از خونه ام 10 دقیقه پیاده رویه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 06:51)rahas نوشته:  نمی دونم مال من که الان اینطوریه گرین کارت به اداره سوشیال ربطی نداره ظاهرا منم موندم گیج که کجا برم دنبال گرین کارتم

(2014-11-08 ساعت 04:32)iris نوشته:  rahas یعنی تازه کلی هم این تیپی می مونه چه لوسند

شما سوشیالتون اومده؟
من رفتم اداره سوشیال گفت تا یکماه طبیعیه اگر نیومد بیا دنبالش ، الان تازه 23 روزه اومدم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-11-08 ساعت 09:54)iris نوشته:  
(2014-11-08 ساعت 06:51)rahas نوشته:  نمی دونم مال من که الان اینطوریه گرین کارت به اداره سوشیال ربطی نداره ظاهرا منم موندم گیج که کجا برم دنبال گرین کارتم

شما سوشیالتون اومده؟
من رفتم اداره سوشیال گفت تا یکماه طبیعیه اگر نیومد بیا دنبالش ، الان تازه 23 روزه اومدم
اگه بعد از بیست و یک روز نیومد برید اداره سوشال فرم پرکنید چهار پنج روزه میاد
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-11-08 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-08 ساعت 09:54)iris نوشته:  

شما سوشیالتون اومده؟
اگه بعد از بیست و یک روز نیومد برید اداره سوشال فرم پرکنید چهار پنج روزه میاد
فرم پر کردم ولی نگرفت گفت نیازی نیست تا 14 نوامبر میاد اگر نیمد بیا فرم پر کن
یه چیزایی از ویزام زد تو کامپیوتر و گفت
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ali3875 ، farshad varaste ، atlantis770
سلام دوستان من تادیروز تو سایت initial review بودم امروز که اومدم چک کنم نوشته براتون نامه ای پست می کنیم که مراحل رو توش توضیح میده واگر تا 19 نوامبر این نامه رو نگرفتید با ما تماس بگیرید اگر هم جابجا شدید در سایت اعلام کنید حالا سءوال من اینه که من آدرسمو تو فرودگاه عوض کردم ولی اشتباه کردم تو سایت گرین کارت عوض نکردم اون موقع حالا بنظرتون من الان آدرسو عوض کنم یا تا 19 صبرکنم ببینم نامه میاد یانه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
به نظرم نیازی نیست
باید صبر کنی پروسه اش طی بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79
با سلام ، يكي از دوستان 165 دلار گرين كارتش رو بعد از ورود به آمريكا و بعد از افتتاح حساب، با دبيت كارتش پرداخت كرده اما شماره checking number رو اشتباه وارد كرده ، منتها سايت ايرادي نگرفته و پرداخت رو موفقيت آميز اعلام كرده و هر دو ايميل تاييد پرداخت هم براش اومده ، بعد از متوجه شدن در مورد اشتباهش از بانك كه استعلام مي گيره تا به امروز كه سه روز مي گذره هيچ مبلغي از كارت كم نشده، حالا سوال
1- كي مبلغ از حساب متقاضي كم مي شه؟
2- اگه كم نشده باشه دال بر اشكال داشتن قضيه است و اگه آره جايي وجود داره كه با اونجا تماس گرفت و از صحت پروسه مطمئن شد.
3- اين عزيز تغيير آدرس هم داشته و در فرودگاه اعلام كرده آيا لازمه جاي ديگه هم اعلام كنه مثلا سايت يا يكي از مراكز سوشيال؟

پيشاپيش ممنون از وقتي كه مي ذاريد
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من دو تا 165 دلار به عبارتی 330 دلار رو پرداخت کردم و همه کارها با موفقیت انجام شد و اون دو تا نامه رو در ایمیلم دریافت کردم ولی در پروفایلم در سایت elis اون فایل پی دی افی که الان موجود هست (view snapshot) فقط یک صفحه است و اون هم نام من که برنده اصلی هستم توش موجوده و اسم همسرم نیست در اون فایل Snapshot.pdf آیا این درسته؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-11-09 ساعت 10:01)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستان
من دو تا 165 دلار به عبارتی 330 دلار رو پرداخت کردم و همه کارها با موفقیت انجام شد و اون دو تا نامه رو در ایمیلم دریافت کردم ولی در پروفایلم در سایت elis اون فایل پی دی افی که الان موجود هست (view snapshot) فقط یک صفحه است و اون هم نام من که برنده اصلی هستم توش موجوده و اسم همسرم نیست در اون فایل Snapshot.pdf آیا این درسته؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
درود و تبریک به شما دوست عزیز

شما وقتی وارد سایت elis می شوید در صفحه ای که اطلاعات کیس شما را نشان میدهد (همان صفحه ای که Case Status را نمایش میدهد ) در قسمتی به نام Select Case to View Status باید روی زبانه سمت راست باکس بروید و شماره IOE همسر محترمتان را انتخاب و یا وارد کنید و بعد snapshot را ببینید . اگر این تغییر را ندهید ( که ظاهراً نمی دادید ) همیشه snapshot آخرین شماره که شماره خودتان بوده نمایش داده می شده .

موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
سلام دوستان میخواستم بدونم چمدان کوچکترین سایز را به عنوان carry on میتونیم تو هواپیما ببریم یا فقط کیف دستی و لپ تاب رو شامل میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-09 ساعت 15:39)armina-2014 نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم چمدان کوچکترین سایز را به عنوان carry on میتونیم تو هواپیما ببریم یا فقط کیف دستی و لپ تاب رو شامل میشه؟

بله در بین 3 سایز استاندارد چمدان سایز کوچکش دقیقا کری آنه....
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، armina-2014 ، قصه گو ، farshad varaste ، gema ، آلیس-1980
سلام دوستان این فرم آبی که داخل هواپیما باید پر بشه ، لینکش رو دارین اینجا بزارین لطفا - تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام.
این چمدونها خودش بدون بار که کلی وزن داره که!! بین 3 سایز استاندارد کدوم را بخریم بهتره؟ برای 23 کیلو مجاز منظورمه
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان