موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هفته آینده پنج شنبه به یاری خدا به سمت لوس آنجلس حرکت میکنیم با ترکیش اگه کسی تجربه ای یا پندی داره با جون و دل پذیراییم و اگه کسی هم باما هم سفره خوشحال میشیم آشنا بشیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-10 ساعت 00:21)iris نوشته: بچه ها کی سانفرانسیسکو زندگی می کنه و اطلاعات از محله های اونجا داره برا من پی ام بذاره
مرسی
من مونتن ویو هستم
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 00:22 توسط remarya.)
سلام وضعیت من
من چند روزه وارد شدم و در فرودگاه تغییر ادرس دادم هنوز هم سوشیالم نیومده رفتم اداره گفتن باید 21 روز صبر کنید اگه نیومد بعد بیان اقدام کنید
حالا برای اطمینان بیشتر می خوام آنلاین هم تغییر ادرس بدم؟
تو فرم تغییر آدرس وضعیت کنونی خودمون رو چی بزنیم؟
permanent resident
other
visitor
کدوم؟
در ابتدا که این سوال رو می پرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?
yes بزنیم یا no?
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک اتاق از خانه ای ۲ خوابه در منطقه وست چارلستون در محیطی عالی در لاس وگاس جهت اجاره موجود است
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-12 ساعت 11:20)farshad varaste نوشته: (2014-11-12 ساعت 10:01)2014families lottery winners نوشته: بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
از اطلاعاتیکه دوستان تو صفحه های قبل و سفرنامه ها دادن، فکر میکنم مراحل اداری قبل از ورود برای پروازهاییکه کانکشنون از دبی هست تو همون فرودگاه دبی انجام میشه
ممنونم میشه شماره صفحه یا سفرنامه خاصی رو بهم معرفی کنید؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 12:20 توسط gema.)
(2014-11-12 ساعت 11:58)2014families lottery winners نوشته: (2014-11-12 ساعت 11:20)farshad varaste نوشته: (2014-11-12 ساعت 10:01)2014families lottery winners نوشته: بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
از اطلاعاتیکه دوستان تو صفحه های قبل و سفرنامه ها دادن، فکر میکنم مراحل اداری قبل از ورود برای پروازهاییکه کانکشنون از دبی هست تو همون فرودگاه دبی انجام میشه
ممنونم میشه شماره صفحه یا سفرنامه خاصی رو بهم معرفی کنید؟
دوست عزیزم تا جاییکه من از پست های دوستان یادمه فقط با پرواز التحاده که مدارکو توی دبی تحویل میگیرن.بقیه پروازها اگه اشتباه نکنم توی همون آمریکا مدارک رو تحویل میگیره(البته 100درصد مطمئن نیستم). در ضمن نگران نباشید شما وقتی میرسید به آمریکا قبل از اینکه از گیت رد بشید و مهر ورود بخورید خودشون بهتون میگن توی کدوم صف باید منتظر باشید و مدارک رو تحویل بدید.یکی از دوستان میگفتن تا پاکت رو اونجا دست من دیدن راهنماییم کردن به صف مهاجرها. شما نمیخواد دنبال جایی که باید مدارکو تحویل بدید بگردید اونا خودشون پیداتون میکنن کلا پروسه ی راحتیه. نگران چیزی نباشید.موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گلم
من با اجازتون و اگه خدا بخواد دی ماه عازم هستم و هنوز بین دو ایالت تگزاس و کالیفرنیا گیر کردم که کدوم را انتخاب کنم هر کدوم محسنات خودشونا دارن ...
ولی از آن جایی که من هییییییییییییییچ کس را در اونجا ندارم استرس خیلی زیادی گرفتم و فوق العاده گیج شدم که باید چه کار کنم
در مورد کار
اجاره منزل
افتتاح حساب
و...
میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه ممکنه کمی منا راهنمایی کنید
در مورد همه چی
مرسی از لطفتون...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 17:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 17:20 توسط 2014families lottery winners.)
(2014-11-12 ساعت 12:34)قصه گو نوشته: دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!
ممنونم از راهنمایی کاملتون و یک سوال دیگه آیا به غیر از پاکت سفید و پاکت زرد رنگ ، اون برگه های آ4 واکسنها رو هم که یک برگه ای هستن باید تحویل بدن توی قسمت مهاجرت فرودگاه ؟
یا چنانچه اشتباهی توی گفتار من هست منو راهنمایی بفرمایید چیو کجا باید تحویل بدم؟ ممنونم
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 17:14 توسط AZAR 1335.)
سلام بالاخره ما هم امروز وارد مینیاپولیس شدیم. کار ایمیگریشن خیلی طول کشید !همه رفتند حتی کارمندها و فقط 2نفر مونده بودن افسری که فرم آوردن پول و مقدارشو برامون پر کرد و پولها را شمرد و افسر گمرک که 2تا سوال از خستگی پرسید و چمدانها را باز نکرد و خوشامد گفتن بهمون.با اینکه پاکتها را نشون دادم گفت تو اون صف طولانی و شلوغی که بقیه بودند بمونیم. فقط هم پاکتهای مدارک را می گیرند. هم آمستردام و هم مینیاپولیس کلی ازمون سوال کردند .مثل اینترویو. سوالها را چند جور می پرسیدند که ببینند خدای نکرده دروغ نگفته باشیم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
آذر خانم بسلامتي و موفقيت . قيمت بليط اين ميسري را كه رفتيد چقدر شد و از كجا تهيه كرديد ؟ با تشكر
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .