کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان ما هفته آینده پنج شنبه به یاری خدا به سمت لوس آنجلس حرکت میکنیم با ترکیش اگه کسی تجربه ای یا پندی داره با جون و دل پذیراییم و اگه کسی هم باما هم سفره خوشحال میشیم آشنا بشیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، reza_norouzi ، farshad varaste ، alitab ، eagla ، قصه گو ، armina-2014 ، shadi79 ، behjat ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-11-10 ساعت 00:21)iris نوشته:  بچه ها کی سانفرانسیسکو زندگی می کنه و اطلاعات از محله های اونجا داره برا من پی ام بذاره
مرسی

من مونتن ویو هستم Big Grin
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
سلام وضعیت من
من چند روزه وارد شدم و در فرودگاه تغییر ادرس دادم هنوز هم سوشیالم نیومده رفتم اداره گفتن باید 21 روز صبر کنید اگه نیومد بعد بیان اقدام کنید
حالا برای اطمینان بیشتر می خوام آنلاین هم تغییر ادرس بدم؟
تو فرم تغییر آدرس وضعیت کنونی خودمون رو چی بزنیم؟
permanent resident
other
visitor
کدوم؟
در ابتدا که این سوال رو می پرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?
yes بزنیم یا no?
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، آلیس-1980
(2014-11-11 ساعت 19:23)shadi79 نوشته:  
(2014-11-11 ساعت 03:30)iris نوشته:  
(2014-11-08 ساعت 19:51)shadi79 نوشته:  سلام دوستان من تادیروز تو سایت initial review بودم امروز که اومدم چک کنم نوشته براتون نامه ای پست می کنیم که مراحل رو توش توضیح میده واگر تا 19 نوامبر این نامه رو نگرفتید با ما تماس بگیرید اگر هم جابجا شدید در سایت اعلام کنید حالا سءوال من اینه که من آدرسمو تو فرودگاه عوض کردم ولی اشتباه کردم تو سایت گرین کارت عوض نکردم اون موقع حالا بنظرتون من الان آدرسو عوض کنم یا تا 19 صبرکنم ببینم نامه میاد یانه

برا منم همینطور ولی تا 7 دسامبر تاریخشه
این یعنی تا 19 نوامبر گرین کارتتون میاد
اگر نیمد پیگیری کنید

من از چند تا از دوستان پرسیدم گفتن تازه بعد از 19نوامبرشمارم وارد مرحله دیگه ای می شه که تو اون مرحله می نویسه که گرین کارتتون پرینت شده ومثلا تا 30 روزه دیگه پست می شه
دیگه دریافت گرین کارتمون بیشتر 2 ماه نمی شه از ورودمون
اگر بشه که دیگه هیچی بیچاره ایم باید ماهها بدویم دنبالش
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، shadi79
سلام دوستان یک اتاق از خانه ای ۲ خوابه در منطقه وست چارلستون در محیطی عالی در لاس وگاس جهت اجاره موجود است
پاسخ
تشکر کنندگان: sad_sad ، farshad varaste
بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: hamed shayan
(2014-11-12 ساعت 10:01)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
از اطلاعاتیکه دوستان تو صفحه های قبل و سفرنامه ها دادن، فکر میکنم مراحل اداری قبل از ورود برای پروازهاییکه کانکشنون از دبی هست تو همون فرودگاه دبی انجام میشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، آلیس-1980
(2014-11-12 ساعت 11:20)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 10:01)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها من یک سوال فوری و مهم دارمامیدوارم دوستان آنلاین سریع جواب بدن من با پرواز فلای امارات به مقصد لس انجلس پرواز دارم میخواستم ببینم مدارک مهاجرتی رو همون پاکت زرد و پاکت سفید و دو تا برگه آ4 که مربوط به واکسیناسیون هست رو در فرودگاه لوس آنجلس باید کجا تحویل بدم ؟ لطفا راهنمایی کامل بهم بدید در این مورد؟؟؟؟
از اطلاعاتیکه دوستان تو صفحه های قبل و سفرنامه ها دادن، فکر میکنم مراحل اداری قبل از ورود برای پروازهاییکه کانکشنون از دبی هست تو همون فرودگاه دبی انجام میشه

ممنونم میشه شماره صفحه یا سفرنامه خاصی رو بهم معرفی کنید؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-12 ساعت 11:58)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 11:20)farshad varaste نوشته:  

ممنونم میشه شماره صفحه یا سفرنامه خاصی رو بهم معرفی کنید؟
دوست عزیزم تا جاییکه من از پست های دوستان یادمه فقط با پرواز التحاده که مدارکو توی دبی تحویل میگیرن.بقیه پروازها اگه اشتباه نکنم توی همون آمریکا مدارک رو تحویل میگیره(البته 100درصد مطمئن نیستم). در ضمن نگران نباشید شما وقتی میرسید به آمریکا قبل از اینکه از گیت رد بشید و مهر ورود بخورید خودشون بهتون میگن توی کدوم صف باید منتظر باشید و مدارک رو تحویل بدید.یکی از دوستان میگفتن تا پاکت رو اونجا دست من دیدن راهنماییم کردن به صف مهاجرها. شما نمیخواد دنبال جایی که باید مدارکو تحویل بدید بگردید اونا خودشون پیداتون میکنن Wink کلا پروسه ی راحتیه. نگران چیزی نباشید.موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
با سلام خدمت دوستان گلم
من با اجازتون و اگه خدا بخواد دی ماه عازم هستم و هنوز بین دو ایالت تگزاس و کالیفرنیا گیر کردم که کدوم را انتخاب کنم هر کدوم محسنات خودشونا دارن ...
ولی از آن جایی که من هییییییییییییییچ کس را در اونجا ندارم استرس خیلی زیادی گرفتم و فوق العاده گیج شدم که باید چه کار کنم
در مورد کار
اجاره منزل
افتتاح حساب
و...
میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه ممکنه کمی منا راهنمایی کنید
در مورد همه چی
مرسی از لطفتون...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، sad_sad ، jojo_hami ، armina-2014 ، MJAVADIAN
دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
بچه ها سلام
می خواستم بدونم
۱-کسی تجربه بردن غذاهای اماده را دارد مثل هانی وغیره را ؟ ویا بهتره هما نجا تهیه بشود؟ توی فرودگاه (لس انجلس) گیر نمی دهند؟
۲- انجا میشود پلوپز کوچک به صرفه تر از ایران پیدا کرد ؟ یا از اینجا ببریم بهتر است ، البته برای یک سفر یکماهه می خواهم وبر می کردم
ممنون از اظهار لطفتون (امان از عیال واریSad)
خدا را شکر وضع مالی همه خوبه که کسی در این مورد تجربه نداره ، خدایا از ت ممنونمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، aaraam ، آلیس-1980 ، امین 13
(2014-11-12 ساعت 12:34)قصه گو نوشته:  دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!

ممنونم از راهنمایی کاملتون و یک سوال دیگه آیا به غیر از پاکت سفید و پاکت زرد رنگ ، اون برگه های آ4 واکسنها رو هم که یک برگه ای هستن باید تحویل بدن توی قسمت مهاجرت فرودگاه ؟

یا چنانچه اشتباهی توی گفتار من هست منو راهنمایی بفرمایید چیو کجا باید تحویل بدم؟ ممنونم
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Mirhosseini ، آلیس-1980
سلام بالاخره ما هم امروز وارد مینیاپولیس شدیم. کار ایمیگریشن خیلی طول کشید !همه رفتند حتی کارمندها و فقط 2نفر مونده بودن افسری که فرم آوردن پول و مقدارشو برامون پر کرد و پولها را شمرد و افسر گمرک که 2تا سوال از خستگی پرسید و چمدانها را باز نکرد و خوشامد گفتن بهمون.با اینکه پاکتها را نشون دادم گفت تو اون صف طولانی و شلوغی که بقیه بودند بمونیم. فقط هم پاکتهای مدارک را می گیرند. هم آمستردام و هم مینیاپولیس کلی ازمون سوال کردند .مثل اینترویو. سوالها را چند جور می پرسیدند که ببینند خدای نکرده دروغ نگفته باشیم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
[/quote]

آذر خانم بسلامتي و موفقيت . قيمت بليط اين ميسري را كه رفتيد چقدر شد و از كجا تهيه كرديد ؟ با تشكر
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان