کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستانی که تمایل به اجاره اتاق در لاس وگاس دارند لطفا شماره وایبر یا تلفن خود را در پیغام خصوصی بگذارند
یک اتاق از منزلی ۲خوابه با سرویس شخصی در محیطی عالی در وست چارلستون بلوار
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، امین 13
(2014-11-12 ساعت 00:10)remarya نوشته:  سلام وضعیت من
من چند روزه وارد شدم و در فرودگاه تغییر ادرس دادم هنوز هم سوشیالم نیومده رفتم اداره گفتن باید 21 روز صبر کنید اگه نیومد بعد بیان اقدام کنید
حالا برای اطمینان بیشتر می خوام آنلاین هم تغییر ادرس بدم؟
تو فرم تغییر آدرس وضعیت کنونی خودمون رو چی بزنیم؟
permanent resident
other
visitor
کدوم؟
در ابتدا که این سوال رو می پرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?
yes بزنیم یا no?
کجاست یاری دهنده ای که مرا یاری دهد؟ نبود
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
می خواستم بدونم
۱-کسی تجربه بردن غذاهای اماده را دارد مثل هانی وغیره را ؟ ویا بهتره هما نجا تهیه بشود؟ توی فرودگاه (لس انجلس) گیر نمی دهند؟
۲- انجا میشود پلوپز کوچک به صرفه تر از ایران پیدا کرد ؟ یا از اینجا ببریم بهتر است ، البته برای یک سفر یکماهه می خواهم وبر می کردم
ممنون از اظهار لطفتون (امان از عیال واری)
خدا را شکر وضع مالی همه خوبه که کسی در این مورد تجربه نداره ، خدایا از ت ممنونمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: reza.aa
سلام دوستان
میشه بگید کجا میشه این شماره10 رقمی کهIoe شروع میشه را پیدا کرد ?
من چند بار پسوردم را زدم باز نکرد الان میگه از شما قفل شده چیکار کنم الان ?
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-11-12 ساعت 17:05)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 12:34)قصه گو نوشته:  دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!

ممنونم از راهنمایی کاملتون و یک سوال دیگه آیا به غیر از پاکت سفید و پاکت زرد رنگ ، اون برگه های آ4 واکسنها رو هم که یک برگه ای هستن باید تحویل بدن توی قسمت مهاجرت فرودگاه ؟

یا چنانچه اشتباهی توی گفتار من هست منو راهنمایی بفرمایید چیو کجا باید تحویل بدم؟ ممنونم

سلام دوست عزيز
بر اساس اطلاعات بنده تنها ارائه‌ي پاکت‌هاي زرد رنگ کافيست در هنگام ورود و پاکت‌هاي سفيد رنگ رو (اگه منظورتون همون عکسهاي ايکس ري قفسه سينه باشه) با کمال آرامش و بدون استرس در بار قرار داده و تحويل دهيد. به اونها در هنگام ورود نيازي نيست. همينطور به برگه‌هاي A4 واکسن‌ها هم نيازي نيست.
در مورد نحوه ورود در فرودگاه لس‌آنجلس هم ميتونين به سفرنامه‌ي کامل و دقيق و همراه با عکس مهاجر دوره 2013 (آقاي بيات عزيز) در اينجا رجوع کنيد تا تمام استرس‌هاتون رو فراموش کنين.
سفر بي‌خطر و به اميد موفقيت. Smile
]]]]]
پاسخ
(2014-11-12 ساعت 16:44)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام
می خواستم بدونم
۱-کسی تجربه بردن غذاهای اماده را دارد مثل هانی وغیره را ؟ ویا بهتره هما نجا تهیه بشود؟ توی فرودگاه (لس انجلس) گیر نمی دهند؟
۲- انجا میشود پلوپز کوچک به صرفه تر از ایران پیدا کرد ؟ یا از اینجا ببریم بهتر است ، البته برای یک سفر یکماهه می خواهم وبر می کردم
ممنون از اظهار لطفتون (امان از عیال واریSad)
خدا را شکر وضع مالی همه خوبه که کسی در این مورد تجربه نداره ، خدایا از ت ممنونمBig Grin

سلام دوست عزيز
سوال اول رو من کمتر چيزي راجع بهش شنيدم. اما به گمانم هزينه خورد و خوراک چندان متفاوت نيست اينجا و اونجا. با اين حال دوستان با تجربه تر نظر خواهند داد.
اما سوال دوم؛ اين تنها پاسخي ست که من در اينجا پيدا کردم. نقل از سفرنامه‌ي دوست مهاجر دوره‌ي 2013 (mgolchin13) در اينجا که عين متن رو براتون نقل قول مي‌کنم:
"... در مورد اون پلوپزی که آوردم خدا رو شکر میکنم چوم تو این روز های اول پیدا کردن چیز های ابتدایی هم مشکل و در حداقلش وقت گیره. خیلی به دردمون خورد خصوصا به خاطر بچه ها."
شاد باشيد و اميدوار Smile
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، kiana11 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، امین 13 ، rbrb-2015 ، A_A
(2014-11-12 ساعت 22:40)m_yek نوشته:  سلام دوستان
دوست عزيز اگه يادم مونده باشه توي سايت زير
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
در ابتدا با دادن ايميل آدرس و پسورد ، يك پين كد براتون به ايميل تون مي ياد كه با وارد كردن اون وارد اكانت تون مي شويد
بايد دنبال يك فايل با فرمت پي دي اف بگرديد توي همان اكانت تون . مثلا اگه 3 نفر هستيد سه تا فايل پي دي اف هست كه در اون receipt id كه با IOE شروع مي شه رو پيدا مي كنيد
ولي ظاهرا شما پسورد رو اشتباه مي زنيد كه در صفحه اول اين سايت يك گزينه هست با عنوان زير
Forgot or need to reset your password?
اين رو بزنيد تا پسورد شما ريست بشه . احتمالا از شما سئوالاتي مي كنه كه همان 5 سوالي است كه ابتدا شما جواب ها شو دادين مثل اسم دوست ، حيوان و...
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Mirhosseini ، farshad varaste ، آلیس-1980 ، امین 13
می خواستم بدونم

سلام
ما غذاي آماده هاني همراه داشتيم ولي ايرادي از ما نگرفتند پرسيدند مواد غذايي همراه داريد ؟ما هم گفتيم بله .پرسيد چي است گفتيم كنسرو گفت ok البته اين بار أولي بود كه ما وارد لوس انجلس شديم .دفعه بعدي كه وارد سانفرانسيسكو شديم فقط پرسيد تخمه داريد؟و كاري به بقيه موارد نداشتند .و هيچوقت تا حالا چمدان هاي ما را باز نكرده اند .
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Mirhosseini ، jojo_hami ، farshad varaste ، kiana11 ، آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، A_A
می خواستم بدونم

دوست عزیز می تونید غذای اماده با خودتون بیارید ما که اوردیم مشکلی هم نبود البته نه لس انجلس
اینجا که همه نمونه لوازم خانگی موجوده و انواع و اقسام پلوپز میتونید اینجا تهیه کنید ولی اگر عاشق ته دیگ هستید می تونید پلوپز پارس خزر صادارتی 110 ولت بگیرید و بیارید گویا پلوپز های اینجا به خوبی پلوپزهای ایرانی ته دیگ نمی بنده البته این رو از پستهای دوستان سال قبل خوندم اون دیگه بستگی به تصمیم خودتون داره
موفق باشید

.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، قصه گو ، farshad varaste ، kiana11 ، behjat ، aaraam ، آلیس-1980 ، امین 13 ، A_A

آذر خانم بسلامتي و موفقيت . قيمت بليط اين ميسري را كه رفتيد چقدر شد و از كجا تهيه كرديد ؟ با تشكر
[/quote]

ممنونم.با گلف ایر که رفت بحرین بعد یک استپ ابوظبی توقف داشت به مدت یک ساعت که پیاده نمی شوید .بعد تا آمستردام با ک ال ام و به مینیاپولیس با دلتا بود.حدود 2000000 تومان یکطرفه شد.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، مير منصور ، behjat ، آلیس-1980 ، rbrb-2015
سلام
من بعد از ورودم در حساب bbt حساب چكينگ باز كردم تا بتونم مبلغ 165 دلار رو پرداخت كنم چون بدون سوشيال كرديت نمي داد، پرداخت كردم و هر دو ايميل تاييد رو هم دريافت كردم اما ديروز از بانك تماس گرفتن كه اگر تا دو هفته ديگه مدرك سوشيالتون رو ارائه نديد ما حسابتون رو مي بنديم و مدرك سوشيال هم با اينكه دو بار مراجعه كردم مي گن اگر تا 21 روز نيومد بعد مراجعه كنيد حالا من موندم چي كار كنم چون اگه حسابم رو ببندن كه عملا روند پرداختم رو با مشكل مواجه مي كنن سوالم اينجاست من مي تونم پرداختم رو لغو كنم و با يك كارت اعتباري به نام شخص ديگه پرداخت كنم ؟ يا جايي هست ايميل بزنم از خودشون بپرسم؟
لطفا راهنمايي بفرمائيد تو بعد وضعي گرفتار شدم
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-12 ساعت 23:31)Mirhosseini نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 17:05)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 12:34)قصه گو نوشته:  دوستمون gema كاملاً درست ميگن.شما توي لس آنجلس بايد مدارك رو تحويل بديد.از هواپيما كه پياده شديد و اومديد توي سالن ، بلافاصله پاكت ها رو دستتون بگيريد و نشون يكي از افراد سكيوريتي اونجا بديد، خودشون شما رو به لاين مخصوص هدايت مي كنند، مثل همه و بعد از اسكن و پرسش هاي هميشگي و تعجب بابت قبول شدن در لاتاري و خب برنده كي بوده و اگر خانم برنده باشه نميدونم به چه دليل تعجب بيشتر ميشه و تبريك گفتن ، شخصي رو صدا مي كنن و مدارك شما رو ميدن دستش و او هم شما رو ميبره به قسمت مهاجرت و مدارك رو ميده به پليس مهاجرت و از شما مي خواد روي صندلي بشينيد تا اسمتون رو صدا بزنن، و از اونجايي كه شما منتظريد، فكر مي كنيد همه ي اسمها ، اسم شماست و اونا هم هي مجبورند بگن با شما نبوديم، شما فعلاً بشين!! ممكنه در همين حين يه مترجم كه به نوعي كارمند فرودگاه هم محسوب ميشه با مشخصات آويزون از گردن، به شما پيشنهاد كمك بده، واسه كارهاي مهاجرتي ، كه كاملاً بستگي به شما داره ولي بدونيد هيچ پولي دريافت نمي كنه. بعد انتظار به سر ميرسه و دوباره سؤال كه كي برنده شده ، و باز هم اگه خانم برنده بود، ذوق بيشتري از خودشون نشون ميدن!! و ازتون مي خوان كه اثر انگشت و امضا بذاريد. و ميگن اين ويزا تا يه سال حكم گرين كارت رو داره و پنج شش ماه ممكنه طول بكشه تا اصل گرين كارت دستتون بياد ولي شما باور نكنيد!

ممنونم از راهنمایی کاملتون و یک سوال دیگه آیا به غیر از پاکت سفید و پاکت زرد رنگ ، اون برگه های آ4 واکسنها رو هم که یک برگه ای هستن باید تحویل بدن توی قسمت مهاجرت فرودگاه ؟

یا چنانچه اشتباهی توی گفتار من هست منو راهنمایی بفرمایید چیو کجا باید تحویل بدم؟ ممنونم

سلام دوست عزيز
بر اساس اطلاعات بنده تنها ارائه‌ي پاکت‌هاي زرد رنگ کافيست در هنگام ورود و پاکت‌هاي سفيد رنگ رو (اگه منظورتون همون عکسهاي ايکس ري قفسه سينه باشه) با کمال آرامش و بدون استرس در بار قرار داده و تحويل دهيد. به اونها در هنگام ورود نيازي نيست. همينطور به برگه‌هاي A4 واکسن‌ها هم نيازي نيست.
در مورد نحوه ورود در فرودگاه لس‌آنجلس هم ميتونين به سفرنامه‌ي کامل و دقيق و همراه با عکس مهاجر دوره 2013 (آقاي بيات عزيز) در اينجا رجوع کنيد تا تمام استرس‌هاتون رو فراموش کنين.
سفر بي‌خطر و به اميد موفقيت. Smile

ببین بذار یه چیزی بگم از استرست کم بشه
وقتی وارد هر فرودگاه بین المللی بشی از هواپیما که پیاده بشی یه راه خروج بیشتر وجود نداره یعنی باید هر جا همه رفتند برید تا به گیتی که مهر ورود میزنه برسید ، هیچ راه دیگه ای نیست همینطور راهرو را باید بری تا به صفوف کنترل ویزا برسید.
بعد اونجا دو حالنه که اینو از سفرنامه لس انجلسی ها بخون یا می گه اول ساکت را بردار یا می گه اول برو کارای مهاجرتیت
بعد توی فرودگاه پر از آفیسر هست که تو به هر کس پاکت زرد را نشون بدی هدایتت می کنند

پس به طور کلی از هواپیما پیاده شدید رو تابلوها فلش هایی که به سمت claim baggage را دنبال کنید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، jojo_hami ، farshad varaste ، kiana11 ، behjat ، gema ، aaraam ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-11-12 ساعت 22:40)m_yek نوشته:  سلام دوستان

هیچی نگران نباش
من روزی صدبار این اتفاق برام میفته
پسووردت را عوض کن به راحتی البته سکیوریتی سوالات را جوابش را باید بدونی
اون شماره هم اگر 165$ را داده باشی به عنوان recipe number تو همون پروفایل پرداخت 165$ هست تو اون کادر پایین
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، kiana11 ، آلیس-1980 ، m_yek
مغازه هاي ايراني پلوپز پارس خزر دارند!! ولي قيمت نكردم.همه چي هست به خدا، همون پول باري كه ميديد، بياين اينجا يه زندگي نو رو شروع كنيد، از پوشاك و خوراك گرفته تا حتي ماشين ، بعد از مدت كوتاهي دستتون مياد كه بهترين جنس ها رو با كمترين قيمت از كجا تهيه كنيد. و حتي كرايه ي مسكن.باور كنيد قيمتها با ايران چندان تفاوتي نداره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
سلام دوستان عزیز خواستم ببینم ایا کسی هست روز بیست ویکم نوامبر با هواپیمایی لوفتهانزا از طریق فرانکفورت عازم دیترویت باشه چون من وخانمم عازم هستیم با ایشان همسفر شویم لطفا محبت کنید پیام دهید خوشحال میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان