موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تمایل به اجاره اتاق در لاس وگاس دارند لطفا شماره وایبر یا تلفن خود را در پیغام خصوصی بگذارند
یک اتاق از منزلی ۲خوابه با سرویس شخصی در محیطی عالی در وست چارلستون بلوار
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه بگید کجا میشه این شماره10 رقمی کهIoe شروع میشه را پیدا کرد ?
من چند بار پسوردم را زدم باز نکرد الان میگه از شما قفل شده چیکار کنم الان ?
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-13 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-13 ساعت 00:43 توسط mpas89.)
(2014-11-12 ساعت 22:40)m_yek نوشته: سلام دوستان
میشه بگید کجا میشه این شماره10 رقمی کهIoe شروع میشه را پیدا کرد ?
من چند بار پسوردم را زدم باز نکرد الان میگه از شما قفل شده چیکار کنم الان ?
دوست عزيز اگه يادم مونده باشه توي سايت زير
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
در ابتدا با دادن ايميل آدرس و پسورد ، يك پين كد براتون به ايميل تون مي ياد كه با وارد كردن اون وارد اكانت تون مي شويد
بايد دنبال يك فايل با فرمت پي دي اف بگرديد توي همان اكانت تون . مثلا اگه 3 نفر هستيد سه تا فايل پي دي اف هست كه در اون receipt id كه با IOE شروع مي شه رو پيدا مي كنيد
ولي ظاهرا شما پسورد رو اشتباه مي زنيد كه در صفحه اول اين سايت يك گزينه هست با عنوان زير
Forgot or need to reset your password?
اين رو بزنيد تا پسورد شما ريست بشه . احتمالا از شما سئوالاتي مي كنه كه همان 5 سوالي است كه ابتدا شما جواب ها شو دادين مثل اسم دوست ، حيوان و...
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آذر خانم بسلامتي و موفقيت . قيمت بليط اين ميسري را كه رفتيد چقدر شد و از كجا تهيه كرديد ؟ با تشكر
[/quote]
ممنونم.با گلف ایر که رفت بحرین بعد یک استپ ابوظبی توقف داشت به مدت یک ساعت که پیاده نمی شوید .بعد تا آمستردام با ک ال ام و به مینیاپولیس با دلتا بود.حدود 2000000 تومان یکطرفه شد.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بعد از ورودم در حساب bbt حساب چكينگ باز كردم تا بتونم مبلغ 165 دلار رو پرداخت كنم چون بدون سوشيال كرديت نمي داد، پرداخت كردم و هر دو ايميل تاييد رو هم دريافت كردم اما ديروز از بانك تماس گرفتن كه اگر تا دو هفته ديگه مدرك سوشيالتون رو ارائه نديد ما حسابتون رو مي بنديم و مدرك سوشيال هم با اينكه دو بار مراجعه كردم مي گن اگر تا 21 روز نيومد بعد مراجعه كنيد حالا من موندم چي كار كنم چون اگه حسابم رو ببندن كه عملا روند پرداختم رو با مشكل مواجه مي كنن سوالم اينجاست من مي تونم پرداختم رو لغو كنم و با يك كارت اعتباري به نام شخص ديگه پرداخت كنم ؟ يا جايي هست ايميل بزنم از خودشون بپرسم؟
لطفا راهنمايي بفرمائيد تو بعد وضعي گرفتار شدم
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-11-13 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-13 ساعت 09:54 توسط قصه گو.)
مغازه هاي ايراني پلوپز پارس خزر دارند!! ولي قيمت نكردم.همه چي هست به خدا، همون پول باري كه ميديد، بياين اينجا يه زندگي نو رو شروع كنيد، از پوشاك و خوراك گرفته تا حتي ماشين ، بعد از مدت كوتاهي دستتون مياد كه بهترين جنس ها رو با كمترين قيمت از كجا تهيه كنيد. و حتي كرايه ي مسكن.باور كنيد قيمتها با ايران چندان تفاوتي نداره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز خواستم ببینم ایا کسی هست روز بیست ویکم نوامبر با هواپیمایی لوفتهانزا از طریق فرانکفورت عازم دیترویت باشه چون من وخانمم عازم هستیم با ایشان همسفر شویم لطفا محبت کنید پیام دهید خوشحال میشم