موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-15 ساعت 13:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-15 ساعت 13:38 توسط iris.)
هوراااااا پروسه گرین کارتم closed شد دقیقا یکماه بعد از ورودم خوشحالمممممم
تو اون یکی سایت هم برام نوشته که در تاریخ 14 نوامبر کارتتون را به آدرسی که بهمون دادید پست کردیم . خیلی مودبند دوسشون دارم
فقط سوشیال کارتمم نیمده صبر کنم ببینم با گرین کارت میاد یا نه برم جدا اعلام کنم بهشون؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه
من یک ماه دیگه پروزم، اما هنوز ۱۶۵$ و پرداخت نکردم، دوستانی که اینکار را کردن میشه راهنماییم کنند؟
یعنی میخوام بدونم اون پیجی که مربوط به پرداخت هست و چیکار کنم؟ حساب بانکی یا صرافی یا مستر؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 13:08)iris نوشته: هوراااااا پروسه گرین کارتم closed شد دقیقا یکماه بعد از ورودم خوشحالمممممم
تو اون یکی سایت هم برام نوشته که در تاریخ 14 نوامبر کارتتون را به آدرسی که بهمون دادید پست کردیم . خیلی مودبند دوسشون دارم
فقط سوشیال کارتمم نیمده صبر کنم ببینم با گرین کارت میاد یا نه برم جدا اعلام کنم بهشون؟
من که خدمت شما عرض کرده بودم سر یک ماه میاد
تبریک فراوان خدمت شما
حالا شنبه و یکشنبه که هیچی از دوشنبه بگو آدرسی که دادی گوش به زنگ باشن چون گرین کارت رو تو صندوق پست نمی اندازن باید یک نفر تحویل بگیره
گرین کارت که اومد حتما برای پیگیری سوشال هم برو
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 14:22)shadan yousefian نوشته: سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه
من یک ماه دیگه پروزم، اما هنوز ۱۶۵$ و پرداخت نکردم، دوستانی که اینکار را کردن میشه راهنماییم کنند؟
یعنی میخوام بدونم اون پیجی که مربوط به پرداخت هست و چیکار کنم؟ حساب بانکی یا صرافی یا مستر؟
دوست عزیز عجله نکنید شما میتونید بعد از ورود به امریکا هم پرداخت کنید
اگر هم میخواید اینجا پرداخت کنید راهنمای تصویری نحوه پرداخت تو مهاجرسرا هست
خودتون با تهیه گیفت کارت به راحتی میتونید انجام بدید
راه دیگه استفاده از خدمات شرکتهایی که این کارو در ازای دریافت 15 دلار انجام میدن
هست
تبلیغاتش تو صفحه اول مهاجر سرا هست
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 17:04)shadan yousefian نوشته: (2014-11-15 ساعت 15:29)ali3875 نوشته: (2014-11-15 ساعت 14:22)shadan yousefian نوشته: سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه
دوست عزیز عجله نکنید شما میتونید بعد از ورود به آمریکا هم پرداخت کنید
اگر هم میخواید اینجا پرداخت کنید راهنمای تصویری نحوه پرداخت تو مهاجرسرا هست
خودتون با تهیه گیفت کارت به راحتی میتونید انجام بدید
راه دیگه استفاده از خدمات شرکتهایی که این کارو در ازای دریافت 15 دلار انجام میدن
هست
تبلیغاتش تو صفحه اول مهاجر سرا هست
یعنی با paypal میشه؟
من نمیدونم paypalچیه ولی اگه میخواید از ایران پرداخت کنید از خدمات شرکت ایمیگرنجل استفاده کنید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام ،من اکانت ۱۶۵ دلار را درست کردم وگذاشتم بروم امریکا پرداخت کنم ، ایا میشود در ایران قبل از واریز ۱۶۵ تا ادرس را در سایت اداره مهاجرت تغییر داد ویا باید واریز صورت بگیرد انگاه تغییر ادرس داشته باشم؟ ، ممنون که زحمت می کشید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه اگه گرین کارد بعد از پست شدن به دستمون نرسه و برگشت بخوره به اداره مهاجرت چطوری باید پیگیر گرفتنش بشیم؟؟؟
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..
همونطور که قبلا گفته بودم ما سپتامبر اولن ورود رو داشتیم و دو هفته موندیم و برگشتیم..گرین کارت ها هم اومد و پیش دوستمون هست..
حالا بعد از 6 ماه عید قراره که دوباره بریم ..مطمئن هستین که با ویزای تو پاس که مهر ورود خورده هیچ مشکلی پیدا نمیکنیم برای رفتن؟ کسی قبلا به این شکل رفته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار