کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
هوراااااا پروسه گرین کارتم closed شد دقیقا یکماه بعد از ورودم خوشحالمممممم

تو اون یکی سایت هم برام نوشته که در تاریخ 14 نوامبر کارتتون را به آدرسی که بهمون دادید پست کردیم . خیلی مودبند دوسشون دارم

فقط سوشیال کارتمم نیمده صبر کنم ببینم با گرین کارت میاد یا نه برم جدا اعلام کنم بهشون؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2014-11-14 ساعت 00:04)rainbow21 نوشته:  دوستان براي بيمه درماني از كي بايد اقدام كرد ؟ مراحل كار چطور هست ؟

سلام دوست من
ثبت نام بيمه سراسري از 15 نوامبر و در سايت زير انجام ميشه:
https://www.healthcare.gov
براي اطلاعات بيشتر ميتونين به تاپيك زير مراجعه كنين:
http://www.mohajersara.com/thread-1477.html
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، iris ، MJAVADIAN ، kiana11 ، Sam2014 ، shadi79 ، jojo_hami ، artam2 ، farshad varaste ، آلیس-1980 ، arpmn ، امین 13 ، ahmad120
سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه

من یک ماه دیگه پروزم، اما هنوز ۱۶۵$ و پرداخت نکردم، دوستانی که اینکار را کردن می‌شه راهنماییم کنند؟

یعنی‌ می‌خوام بدونم اون پیجی که مربوط به پرداخت هست و چیکار کنم؟ حساب بانکی‌ یا صرافی یا مستر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2014-11-15 ساعت 13:08)iris نوشته:  هوراااااا پروسه گرین کارتم closed شد دقیقا یکماه بعد از ورودم خوشحالمممممم

تو اون یکی سایت هم برام نوشته که در تاریخ 14 نوامبر کارتتون را به آدرسی که بهمون دادید پست کردیم . خیلی مودبند دوسشون دارم

فقط سوشیال کارتمم نیمده صبر کنم ببینم با گرین کارت میاد یا نه برم جدا اعلام کنم بهشون؟

من که خدمت شما عرض کرده بودم سر یک ماه میادWink
تبریک فراوان خدمت شما
حالا شنبه و یکشنبه که هیچی از دوشنبه بگو آدرسی که دادی گوش به زنگ باشن چون گرین کارت رو تو صندوق پست نمی اندازن باید یک نفر تحویل بگیرهSmile
گرین کارت که اومد حتما برای پیگیری سوشال هم برو
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: iris ، shadi79 ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، gema ، امین 13
(2014-11-15 ساعت 14:22)shadan yousefian نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه

من یک ماه دیگه پروزم، اما هنوز ۱۶۵$ و پرداخت نکردم، دوستانی که اینکار را کردن می‌شه راهنماییم کنند؟

یعنی‌ می‌خوام بدونم اون پیجی که مربوط به پرداخت هست و چیکار کنم؟ حساب بانکی‌ یا صرافی یا مستر؟
دوست عزیز عجله نکنید شما میتونید بعد از ورود به امریکا هم پرداخت کنید
اگر هم میخواید اینجا پرداخت کنید راهنمای تصویری نحوه پرداخت تو مهاجرسرا هست
خودتون با تهیه گیفت کارت به راحتی میتونید انجام بدید
راه دیگه استفاده از خدمات شرکتهایی که این کارو در ازای دریافت 15 دلار انجام میدن
هست
تبلیغاتش تو صفحه اول مهاجر سرا هست
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، farshad varaste ، آلیس-1980 ، امین 13
(2014-11-15 ساعت 15:29)ali3875 نوشته:  
(2014-11-15 ساعت 14:22)shadan yousefian نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم یکنفر هرچه سریعتر به من کمک کنه

دوست عزیز عجله نکنید شما میتونید بعد از ورود به آمریکا هم پرداخت کنید
راه دیگه استفاده از خدمات شرکتهایی که این کارو در ازای دریافت 15 دلار انجام میدن
هست

یعنی با paypal میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-15 ساعت 17:04)shadan yousefian نوشته:  
(2014-11-15 ساعت 15:29)ali3875 نوشته:  

دوست عزیز عجله نکنید شما میتونید بعد از ورود به آمریکا هم پرداخت کنید
هست

یعنی با paypal میشه؟
من نمیدونم paypalچیه ولی اگه میخواید از ایران پرداخت کنید از خدمات شرکت ایمیگرنجل استفاده کنید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: saboteur ، HERMES7 ، آلیس-1980 ، امین 13
(2014-11-15 ساعت 13:08)iris نوشته:  هوراااااا پروسه گرین کارتم closed شد دقیقا یکماه بعد از ورودم خوشحالمممممم

تبریک می گم ولی مال من هنوزدر جریا نه راستی براتون اون نوتیس که گفته بودن اومدش بعد پروستون closedشد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pariaaa
بچه ها سلام ،من اکانت ۱۶۵ دلار را درست کردم وگذاشتم بروم امریکا پرداخت کنم ، ایا میشود در ایران قبل از واریز ۱۶۵ تا ادرس را در سایت اداره مهاجرت تغییر داد ویا باید واریز صورت بگیرد انگاه تغییر ادرس داشته باشم؟ ، ممنون که زحمت می کشید
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980
(2014-11-15 ساعت 20:11)ahmad120 نوشته:  باسلام
لطفا لینک ثبت نام در طرح مایلیج، انتخاب صندلی و غذای هواپیمای لوفتهانزا را در صورت امکان روی سایت بگذارید.
2- در خرید اینترنتی بلیط هواپیما چه تفاوتی بین کلاس های پروازی Economy semi-flexible ،Economy flexible و Economy restricted وجود دارد؟ باتشکر
سلام دوست عزيز
جواب سوال اولتون:
از اين سايت ميتونين انتخاب صندلي و غذا رو از 23 ساعت قبل پرواز انجام بدين:
http://www.lufthansa.com/us/en/Online-Check-in
براي عضويت در طرح miles & More هم مراجعه کنين به:
https://www.miles-and-more.com/online/po...id=1000271
در مورد سوال دوم هم Economy Restricted ارزانترين حالت اکونومي هست و تاريخ و زمان پروازتون و کلاس پروازيتون اصطلاحاً غير قابل تغيير هست و براي تغيير احتماليش در صورت لزوم شرکت هواپيمايي بيشترين شارژ (جريمه) رو براتون در نظر مي‌گيره. حالت‌ Economy Flexible امکان تغيير برنامه‌ي پرواز شامل زمان و روز پرواز، بازگشت بخش بيشتري از پول در صورت کنسل کردن پرواز و نيز تغيير کلاس پرواز مثلاً از اکونومي به بيزينس و ... رو بدون جريمه‌ي زياد بهتون ميده. حالت Semi-Flexible هم بينابين اين دو حالت هست. شرايط براي ايرلاين‌هاي مختلف کمي با هم متفاوته که ميتونين از سايتاشون دقيقش رو پيدا کنين. اما اصول کلي همين مواردي بود که اشاره شد.
شاد باشيد و پاينده Smile
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، farshad varaste ، آلیس-1980 ، gema ، ahmad120
دوستان کسی میدونه اگه گرین کارد بعد از پست شدن به دستمون نرسه و برگشت بخوره به اداره مهاجرت چطوری باید پیگیر گرفتنش بشیم؟؟؟
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-15 ساعت 15:17)ali3875 نوشته:  

من که خدمت شما عرض کرده بودم سر یک ماه میادWink
تبریک فراوان خدمت شما
حالا شنبه و یکشنبه که هیچی از دوشنبه بگو آدرسی که دادی گوش به زنگ باشن چون گرین کارت رو تو صندوق پست نمی اندازن باید یک نفر تحویل بگیرهSmile
گرین کارت که اومد حتما برای پیگیری سوشال هم برو
سلام
اتفاقا مال ما رو انداختن تو صندوق پست. اینجا هر مرسوله ای که تو صندوق جا بشه رو میندازن تو صندوق اگر هم جا نشه میزاره پشت در یه بار زنگ میزنه بعد محکم!!! در میزنه بعدم میره حالا میخوای خونه باش میخوای نباش
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، قصه گو ، آلیس-1980 ، gema ، Sam2014 ، p.arsa
(2014-11-15 ساعت 21:50)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام ،من اکانت ۱۶۵ دلار را درست کردم وگذاشتم بروم آمریکا پرداخت کنم ، ایا میشود در ایران قبل از واریز ۱۶۵ تا ادرس را در سایت اداره مهاجرت تغییر داد ویا باید واریز صورت بگیرد انگاه تغییر ادرس داشته باشم؟ ، ممنون که زحمت می کشید

kiana11 عزیز اکانت رو درست کنید انشالله اومدید امریکا توی فرودگاه ادرس رو تغییر دهید و حساب که باز کردید با کارت خودتون 165 را پرداخت کنید اونوقت توی سایت پست usps.com و همون سایت elis ادرس رو تغییر دهید موفق باشید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-11-15 ساعت 19:33)shadi79 نوشته:  

تبریک می گم ولی مال من هنوزدر جریا نه راستی براتون اون نوتیس که گفته بودن اومدش بعد پروستون closedشد

مرسی، نه چیزی نیمد
الان اون نوشته تغییر کرده نوشته در این تاریخ براتون گرین کارتتون را پست کردیم و اگر تا یک ماه دیگه به دستتون نرسید اطلاع بدید
اون چیزی نیست احتمالا
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، آلیس-1980 ، shadi79 ، p.arsa
سلام دوستان..
همونطور که قبلا گفته بودم ما سپتامبر اولن ورود رو داشتیم و دو هفته موندیم و برگشتیم..گرین کارت ها هم اومد و پیش دوستمون هست..
حالا بعد از 6 ماه عید قراره که دوباره بریم ..مطمئن هستین که با ویزای تو پاس که مهر ورود خورده هیچ مشکلی پیدا نمیکنیم برای رفتن؟ کسی قبلا به این شکل رفته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، m.sabet ، shadi79 ، مهدی 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان