موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 11:06)masuodrh نوشته: سلام دوستان..
همونطور که قبلا گفته بودم ما سپتامبر اولن ورود رو داشتیم و دو هفته موندیم و برگشتیم..گرین کارت ها هم اومد و پیش دوستمون هست..
حالا بعد از 6 ماه عید قراره که دوباره بریم ..مطمئن هستین که با ویزای تو پاس که مهر ورود خورده هیچ مشکلی پیدا نمیکنیم برای رفتن؟ کسی قبلا به این شکل رفته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
بله ویزای شما با مهر ورود تا یک سال اعتبار داره نگران نباشید
ضمن اینکه از طریق یک شخص مطمئن میتونید تا قبل رفتن مجددتون گرین کارتتون رو دریافت کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 12:12)ali3875 نوشته: (2014-11-16 ساعت 11:06)masuodrh نوشته: سلام دوستان..
همونطور که قبلا گفته بودم ما سپتامبر اولن ورود رو داشتیم و دو هفته موندیم و برگشتیم..گرین کارت ها هم اومد و پیش دوستمون هست..
حالا بعد از 6 ماه عید قراره که دوباره بریم ..مطمئن هستین که با ویزای تو پاس که مهر ورود خورده هیچ مشکلی پیدا نمیکنیم برای رفتن؟ کسی قبلا به این شکل رفته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
بله ویزای شما با مهر ورود تا یک سال اعتبار داره نگران نباشید
ضمن اینکه از طریق یک شخص مطمئن میتونید تا قبل رفتن مجددتون گرین کارتتون رو دریافت کنید
تو همین سایت خوندم ک تو فرودگاه کمی اذیت شدند دوستان بابت تفهیم موضوع
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-16 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-16 ساعت 13:11 توسط iris.)
من مطمءنم مشکلی پیدا نمی کنید
موقع ورودم به آمریکا مهر ورود را که برام زد آفیسر گفت از تاریخ امروز تا یکسال دیگه میتونی با این ویزا وارد خا ک امریکا بشی حتی زیر جمله هه تو ویزا برام خط کشید
اگر هم مشکلی برا بچه ها پیش اومده برای ورود نیست بلکه ممکنه سوال کنند چرا زود برگشتی ایران و اینهمه ایران موندی همین، اینم باید طوری جواب بدید که افیسر فگر نکنه همش میخواهید 6 ماه اینجا 6 ماه اونجا باشید
باید این حس را بهش بدید که دیگه کاری به ایران از جهت زندگی ندارید و این مدتم کاراتون را جمع و جور کردید حتی با گرین کارت هم ممکنه این سوالات را بپرسند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم ما ان شاء الله حدود 18 روز دیگه برای اولین بار داریم وارد آمریکا میشیم. آیا لازمه عکس پرسنلی با خودمون بیاریم؟ اگر آره چه سایزی لازمه؟ در ضمن از مدارک چی باید همراهمون باشه به جز پاسپورت و گواهینامه بین المللی که همراهمون خواهد بود؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
زیر ویزا نوشته که در صورت تایید، حکم گرین کار موقت را تا یک سال داره..و منظورشون از تایید همون مهر ورود هست که در فرودگاه ورودی شما به امریکا در پاس شما میخوره
دقیقا نگرانی منم تفهیم این موضوع در فرودگاه امام هست..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-16 ساعت 21:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-16 ساعت 21:39 توسط arpmn.)
از من به شما چندتا نصیحت
اول اونهایی که هنوز نیومدند نگران بازرسی و خوراکی توی ساک و از اینجور چیزها نباشند. اینجانب از خاک کشور عزیزمون ایران تا خاک کشور عزیزتر امریکا هیچگونه بازدیدی نشدم. توی فرم ابی هم اعلام کردم هم میوه دارم هم تخمه دارم هم خوراکی، برادران سکوریتی فرمودند نوش جان. اون هم بازدید نشد.
دوم اونهایی که سمت سنفرانسیسکو تا سن هوزه هستند پیشنهاد میکنم برای افتتاح حساب تشریف ببرند ولس فارگو واقع در استنفورد که مسول افتتاح حسابش یه خانم ایرانی به نام نیلوفر که واقعا هم خوب راهنمایی میکنه هم کمکتون میکنه که کردیت تون بالاتر بره. کلا خیلی همکاری میکنه باهاتون.
الان بدترین موقع برای خونه گرفتنه پس سعی کنید از ایران پیگیر گرفتن خونه باشید.
هم وطنان ایرانی اینجا دو دسته اند یا بسیار خوبن یا بسیار بد مواظب باشید.
راستی دوستان جمعه ی سیاه برای خرید فراموش نشود.
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا