کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان

من در شهر تورنس (Torrance) که درحدود 20 مایلی جنوب لس آنجلس هست زندگی میکنم و دنبال همخونه هستم. همخونه فعلی من به خاطر کارش به شهر دیگری میره در ماه آینده و چون خونه ما در قسمت خیلی خوبی از منطقه و شهر از نظر دسترسی و نوع محیط و محله قرار داره و قیمت مناسبی هم داره واسه اجاره و کلا خوبه شرایطش، نمیخوام که از اینجا برم به جای دیگه و دنبال همخونه ای هستم.
لطفا اگر کسی رو میشناسید که قصد سفر به لس آنجلس و نواحی اطراف رو داره این پست رو واسش بفرستین و یا بهم پیغام خصوصی بدین.
ممنونم

پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، farshad varaste ، jojo_hami ، behjat ، A_A
(2014-11-17 ساعت 04:12)mohssen نوشته:  سلام دوستان

من در شهر تورنس (Torrance) که درحدود 20 مایلی جنوب لس آنجلس هست زندگی میکنم و دنبال همخونه هستم. همخونه فعلی من به خاطر کارش به شهر دیگری میره در ماه آینده و چون خونه ما در قسمت خیلی خوبی از منطقه و شهر از نظر دسترسی و نوع محیط و محله قرار داره و قیمت مناسبی هم داره واسه اجاره و کلا خوبه شرایطش، نمیخوام که از اینجا برم به جای دیگه و دنبال همخونه ای هستم.
لطفا اگر کسی رو میشناسید که قصد سفر به لس آنجلس و نواحی اطراف رو داره این پست رو واسش بفرستین و یا بهم پیغام خصوصی بدین.
ممنونم
sسلام به دوستان
یکی از بچه هایی که رفته میگفت باید ترجمه شناسنامه هاتون رو داشته باشید من برام سواله که واقعا نیازه یا نه اصلا نیازی به ترجمه لیسانس هست یا نه
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه شماره a number رو بدم به كسي تو امريكا يا از طريق مهاجرسرا پرداخت كنم ايرادي نداره؟منظورم 165$ره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 16:41)shahrooz s نوشته:  اگه شماره a number رو بدم به كسي تو امريكا يا از طريق مهاجرسرا پرداخت كنم ايرادي نداره؟منظورم 165$ره
اگر فرد مورد نظر قابل اعتماد هست خیر مشکلی نیست به تیم پرواز سبز آرزو برای پرداخت هم میتونین مراجعه کنید.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، قصه گو ، shahrooz s ، babak12 ، Ali Sepehr
سلام به همه ی دوستان 2014

من از بچه های 2015 هستم و خداروشکر جز نفرات اول که قراره وارد آمریکا بشم ، من 25 نوامبر همراه یکی از دوستان دیگه 2015 که باهم دوستیم داریم میریم کالیفرنیا، من سن دیگو و دوستم سن خوزه خوشحال میشم اگه کسی سن دیگو هست باهاش آشنا بشم و از تجربیاتش استفاده کنم.
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
به به مبارک باشه
دوستت که میاد سن خوزه دختره یا پسر؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
سلام دوستان گلم
منم دیروز پروسه گرین کارتم تو سایت closed شد! ورودم 24 اکتبر بود! 165 دلار هم قبل ورود دادم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، آلیس-1980 ، shadi79 ، alitab ، aaraam ، حاجی واشنگتن ، قصه گو ، rbrb-2015 ، lida55
سلام دوستان ما دو روزه وارد دالاس شدیم و ۱۶۵ دلار رو باکارت دوستمون پرداخت کردیم و دوستمون میگه نیازی نیست برای سوشال اقدام کنیم خودشون به آدرس پست میکنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، rbrb-2015 ، آلیس-1980
(2014-11-18 ساعت 21:01)armina-2014 نوشته:  سلام دوستان ما دو روزه وارد دالاس شدیم و ۱۶۵ دلار رو باکارت دوستمون پرداخت کردیم و دوستمون میگه نیازی نیست برای سوشال اقدام کنیم خودشون به آدرس پست میکنند.

بله دوستتون درست میگه اگر تا یک هفته نیومد میتونید به نزدیکترین اداره سوشیال مراجعه کنید.....
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، farshad varaste ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، A_A
سلام
من جایی که الان زندگی میکنم با جایی که ادرس دادم متفاوته! بعد از 25 روز هنوز ssn نیومده! حالا من باید به نزدیکترین اداره سوشال محل زندگی خودم مراجعه کنم یا ادرسی که دادم!؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، قصه گو ، آلیس-1980
دوستانی که پروسه گرین کارتشون کلوز شده و توی سایت پیغام داده که به ادرسشون ارسال شده حتما tracking number رو از سایت بگیرند که بتونند از این طریق کارت رو رهگیری کنند ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، mohamad92 ، Sam2014 ، rbrb-2015 ، shadi79 ، lida55 ، gema ، HERMES7 ، قصه گو ، alitab ، آلیس-1980 ، A_A
دوستان سلام من در لاس وگاس قسمت وست چارلستون در محیطی عالی زندگی میکنم بدنبال هم خانه هستم اتاق با سرویس شخصی و بسیار نزدیک ایستگاه اتوبوس و مراکز خرید دوستانی که تمایل دارند شماره خود را در پیغام خصوصی بدهند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste
(2014-11-19 ساعت 04:23)p.arsa نوشته:  سلام
من جایی که الان زندگی میکنم با جایی که ادرس دادم متفاوته! بعد از 25 روز هنوز ssn نیومده! حالا من باید به نزدیکترین اداره سوشال محل زندگی خودم مراجعه کنم یا ادرسی که دادم!؟
اگر به آدرسى که دادين نرفته, به نزديکترين اداره سوشال بريد
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، gema ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-11-19 ساعت 04:27)KIMIA2005 نوشته:  دوستانی که پروسه گرین کارتشون کلوز شده و توی سایت پیغام داده که به ادرسشون ارسال شده حتما tracking number رو از سایت بگیرند که بتونند از این طریق کارت رو رهگیری کنند ...

wow مرسی مرسی برا من نوشته ontime چهارشنبه می رسه یعنی فردا
میشه حتی دید که الان کجاست مال من post office san jose بود آخ جون

ایمیل هم میشه وارد کرد که update ها را بفرسته
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، KIMIA2005 ، ali3875 ، rbrb-2015 ، shadi79 ، آلیس-1980 ، امین 13 ، atlantis770 ، A_A
راستی بچه ها امروز 34 روز میشه من اومدم و سوشیالم نیومد برای بار دوم بعد از یکماه رفتم اداره سوشیال و اپلیکیشن پر کردم خیلی تنبلند دوسشون ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، aghamilad ، ofrfar ، behjat ، gema ، alitab ، آلیس-1980 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان