موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
الان از امتحان رانندگي برگشتم و اعصابم خورده! حتماً دو دستتون رو فرمون بايد سه و نه باشه ، نه مثل من دو و ده! موقع پارك سربالايي به خيال خودم كار خوبي كردم كه نزديك كرب پارك كردم ، ولي از نظر ممتحن اين طور نبود! تابلوي سرعت رو نديدم ، منم فكر كردم سي و پنجه، آخر امتحان بهم گفت يو توو فست!! فهميدم سرعت سي بوده! با اينكه خيلي ادا در اوردم كه دارم از سر شونه نگاه مي كنم ، به موقعش يادم رفت اين كار رو انجام بدم! خلاصه اينكه چون خودش روز يكشنبه تعليمم داده بود و دست فرمونم رو ديده بود و كلي به به و چه چه كرده بود، و حالا مونده بود كه مرا چه مي شود ؟ گفت قبولت مي كنم ولي بهم قول بده تند نري! بعد كه ناراحتي منو ديد گفت نمره اصلاً مهم نيست، توي گواهينامه هم نمره ثبت نميشه، مهم اينه كه قبول شدي. ولي واقعيت اينه كه الان خيلي از دست خودم عصباني ام!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-11-21 ساعت 05:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-21 ساعت 05:25 توسط قصه گو.)
آهان يه چيز ديگه ، تو ولايت ماWA سؤالات آيين نامه بيست و پنج تاست كه تا بيست تا بزني ، قبولي ، هزينه اش بين ١٧ تا ٢٥ دلار متغيره.بعد از قبولي براي تمرين شهري يا بايد گواهينامه ي بين المللي يا ترجمه داشته باشي ، يا بري اداره رانندگي ٢٥ دلار بدي و پرمينت بگيري كه اجازه داشته باشي پشت ماشين بشيني ، و اولش يه كپي از اصل كارت مياد و همونجا هم معاينه چشم انجام ميدن ، بعد از چند روز اصلش با پست مياد در خونه. اگر ماشين واسه امتحان از خودتونه، سي و پنج دلار ، اگه از اوناست چهل و پنج دلار ميديد.يه كلاس تئوري مجبورم كردن ثبت نام كنم كه هشتاد و پنج دلار بود.اگه قبل از امتحان شهري يه وارم آپ بگيريد بايد پنجاه دلار ديگه هم بديد. وقتي امتحان شهري رو هم فبول شديد بايد بريد اداره ي رانندگي و هشتاد و نه دلار بديد تا گواهينامه صادر بشه، از كله به بالا خوشتيپ باشيد، چون عكس مي گيرن واسه گواهينامه. پول نقد ببريد چون بابت كارت كشيدن دو تا سه دلار شارژ ميشيد! من قبلاً واسه آي دي پنجاه و چهار دلار داده بودم چون سوشالمون دير اومد و براي گواهينامه هم دير تونستيم اقدام كنيم ، و ما هم واسه بيمه نياز داشتيم. الان كه رفتم اداره هم آي دي پنجاه و چهار دلاري و هم پرمينت بيست و پنج دلاري رو كه تازه ديروز رسيده بود دستم، خيلي شيرين باطل كرد!
اگه منرجم هم بخواين فكر كنم گفت صد و چهل دلاره!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
همه چي ميشه به خدا، ولي نميدونم واسه چي اين همه واسه من خرج تراشيد،اصلاً نه كلاس ميخواد ، نه پرمينت ميخواد ، نه وارم آپ مي خواد، فقط يه وقت امتحان ميخواد،كه اگه تو روزاي شنبه و يك شنبه باشه بهتره و خلوتره.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
امروز گرین کارت من اومد به ادرسی که تو فرم های سفارت داده بودم! ولی ssn هنوز نه!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها گرین کارتم رسید به آدرسم ولی هنوز دستم نرسیده
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
كيمياي عزيز داستان ولايت ما از اين قراره كه اداره ي رانندگي ديگه خودش امتحان نمي گيره و واگذار كرده به بخش خصوصي.كه راه بري بايد پول بدي ، ولي با اين حال هشتاد و نه دلار آخري واسه گواهينامه خيلي زياده.
يادش بخير پارسال اين موقع كليرنس خورديم!!!! و واسه ي گذروندن اين ايام مبارك تصميم گرفتم برم كلاس شيريني پزي و آشپزي. وقتي با سازمان فني و حرفه اي تماس گرفتم گفت ما فقط به معلولين آموزش ميديم.شما بايد بريد آموزش گاه هاي بيرون كه تحت نظارت ما هستند.و الباقي ماجرا.همين داستان هم اينجا هستش.نميدونم چرا قوانين اينقدر با هم متفاوته. به هر حال هر ايالتي دستش تو جيب خودشه و بنا به صلاحديد خودش قانون ميذاره!
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
واشينگتن، سياتل.