کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-11-21 ساعت 11:58)samoelson نوشته:  عجب گرفتاری شدیم.
گرین کارتامون به آدرس قبلی که تو روز مصاحبه داده بودیم پست شده. که الان ائن آشنای ما از اون خونه رفته. حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه.
من تو روز ورود به آمریکا آدرس جدیدم رو دادم و هم تو ELIS آدرس جدیدم رو ثبت کردم که کالیفرنیا هستم ولی باز رفته تگزاس Sad

حالا خوبه فرستادند کلا سیستم اداری باهوشی نداره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، goliii
(2014-11-21 ساعت 13:10)shadi79 نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 11:58)samoelson نوشته:  عجب گرفتاری شدیم.
گرین کارتامون به آدرس قبلی که تو روز مصاحبه داده بودیم پست شده. که الان ائن آشنای ما از اون خونه رفته. حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه.
من تو روز ورود به آمریکا آدرس جدیدم رو دادم و هم تو ELIS آدرس جدیدم رو ثبت کردم که کالیفرنیا هستم ولی باز رفته تگزاس Sad

حالا خوبه فرستادند کلا سیستم اداری باهوشی نداره
هوش!!!!!؟
اینا قد حلزون هم مغز ندارن، فقط سیستم دارن. رفته بودیم اداره سوشال سیکوریتی برای گرفتن کارت. کارمندی که کار ما رو انجام میداد بنده خدا پاش مشکل داشت و با عصا حرکت میکرد، دوتا برگه برای هرکدوممون باید پرینت میگرفت و ما تایید و امضا میکردیم، باورتون نمیشه ولی با اون وضعش هشت بار بلند شد رفت اتاق کناری که پرینتر اونجا بود تا برگه ها رو بیاره ما امضا کنیم. میخواستم بگم آخه عزیز من همه رو پرینت بگیر یکبار بلند شو برو بیار، نه خودتو اذیت کن نه وقت ما رو بگیر ولی چون خیلی جدی بود ترسیدمTongue
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، shadi79 ، aghamilad ، reza_norouzi ، قصه گو ، goliii ، A_A
برای شما که گرین کارتهای لاتاری یا خانوادگی هستید هم فرم I-94 میاد؟ مربوط به custom هستش.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
برای دانلود نمونه تست های فارسی dmv برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا داشتن کتا ب قوانین رانندگی2014 در کالیفرنیا من این سایت را پیشنهاد میکنم
www.dmvtestinfarsi.com
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
(2014-11-21 ساعت 11:01)hoorshid نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 07:51)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 07:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 05:21)قصه گو نوشته:  آهان يه چيز ديگه ... صد و چهل دلاره!
توی ولایت ما که این همه هزینه نداشت با 25 دلار گواهینامه رو گرفتیم و با 16 دلار ای دی رو فقط همین ....
ولایت شما کجاست ماهم بیایم اونجا؟ چرا اینقد ولایت با ولایت فرقداره!!؟
اينكه ميگن اگه توي ايران گواهينامه بين اللمللي كنيم اونجا قبول ندارن حقيقت داره؟
نمیخوام نفی یا تایید کنم ولی خیلی دور از ذهن نیست به این دلیل که واحد صادر کننده گواهینامه بین المللی واحد رسمی دولتی نیست. گواهینامه اصلی رو یه دولت تأیید کرده که قابل قبوله ترجمه رو هم دادگستری تأیید کرده که جایگاه رسمی داره ولی گواهینامه بین المللی جایگاه رسمی دولتی نداره که اینجا بخواد تأییدش کنه. در ضمن تو امریکا هم گواهینامه بین المللی صادر نمیشه بنابراین اگه برای ایران رو هم قبول نکنن غریب نیست.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، moqadam ، سیمین راد ، A_A
(2014-11-22 ساعت 08:12)peymanmohajer نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 11:01)hoorshid نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 07:51)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 07:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 05:21)قصه گو نوشته:  آهان يه چيز ديگه ... صد و چهل دلاره!
توی ولایت ما که این همه هزینه نداشت با 25 دلار گواهینامه رو گرفتیم و با 16 دلار ای دی رو فقط همین ....
ولایت شما کجاست ماهم بیایم اونجا؟ چرا اینقد ولایت با ولایت فرقداره!!؟
اينكه ميگن اگه توي ايران گواهينامه بين اللمللي كنيم اونجا قبول ندارن حقيقت داره؟
نمیخوام نفی یا تایید کنم ولی خیلی دور از ذهن نیست به این دلیل که واحد صادر کننده گواهینامه بین المللی واحد رسمی دولتی نیست. گواهینامه اصلی رو یه دولت تأیید کرده که قابل قبوله ترجمه رو هم دادگستری تأیید کرده که جایگاه رسمی داره ولی گواهینامه بین المللی جایگاه رسمی دولتی نداره که اینجا بخواد تأییدش کنه. در ضمن تو آمریکا هم گواهینامه بین المللی صادر نمیشه بنابراین اگه برای ایران رو هم قبول نکنن غریب نیست.
فدراسیونهای موتورسواری و اتومبیلرانی در هر کشوری مسوول صدور گواهینامه های بین المللی هستن که زیر نظر فدراسیون جهانی اینکار رو میکنن این عمل براساس پیمان بین المللی 1949 انجام میشه و حدود 180 کشور از جمله آمریکا عضو اون هستن ولی در بعضی ایالتها قانون صدور و استفاده از این نوع گواهینامه ها فرق داره من وقتی میخواستم این گواهینامه رو بگیرم برگه ای رو که روی دیوار بود خوندم، نوشته بود برای استفاده در آمریکا و... به قوانین ایالتی توجه نمایید
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، rbrb-2015 ، Sam2014 ، قصه گو ، aaraam ، آلیس-1980 ، gema ، Mirhosseini ، goliii ، moqadam ، A_A
من خودم ترجمه ي گواهينامه رو بردم اداره ي رانندگي ، گفت تا شش ماه اعتبار داره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، jojo_hami ، rbrb-2015 ، mpas89 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، امین 13 ، gema ، A_A
(2014-11-22 ساعت 09:15)قصه گو نوشته:  من خودم ترجمه ي گواهينامه رو بردم اداره ي رانندگي ، گفت تا شش ماه اعتبار داره.
راستی شما گفتید جاییکه رفتید برای امتحان خصوصی بود درسته؟ میشه آدرسش رو بدید. توی Bel-Red Road بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
سلام دوستان
آیا بدون SSN میشه حساب بانکی باز کرد و کردیت کارت یا دبیت کارت گرفت؟ لطفا دوستان اگر بانکی را در ایالت تگزاس میشناسید که شرایطش ویژس و خوبه حتما معرفی کنید.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، jojo_hami ، قصه گو ، آلیس-1980
Dept. of licensing Exam Center
Bei Red Road 14028
Bellevue,WA 98007
drivingexcellence@Live.com
425-688-7623
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: sad_sad ، farshad varaste
(2014-11-22 ساعت 10:03)byazdani نوشته:  سلام دوستان
آیا بدون SSN میشه حساب بانکی باز کرد و کردیت کارت یا دبیت کارت گرفت؟ لطفا دوستان اگر بانکی را در ایالت تگزاس میشناسید که شرایطش ویژس و خوبه حتما معرفی کنید.
ممنون

ما ولز فارگو حساب باز كرديم، همون روز اول ، فقط مي گفت يه آي دي عكس دار ميخوام.ما هم اصل كارت ملي و گواهينامه رو نشون داديم. آدرس خونه ي ايران هم مي خواست. البته پاسپورت كه جاي خود داره ! هر موقع هم مشكلي پيش اومد مترجم فارسي دارن. ولي اول فقط دبيت دادن ، بعد كه سوشالمون اومد تقاضاي كرديت كرديم. اصلاً هم مثل دوستمون آقا فرشاد، شارژ نشديم!
پاسخ
(2014-11-22 ساعت 12:54)قصه گو نوشته:  
ممنون

ما ولز فارگو حساب باز كرديم، همون روز اول ، فقط مي گفت يه آي دي عكس دار ميخوام.ما هم اصل كارت ملي و گواهينامه رو نشون داديم. آدرس خونه ي ايران هم مي خواست. البته پاسپورت كه جاي خود داره ! هر موقع هم مشكلي پيش اومد مترجم فارسي دارن. ولي اول فقط دبيت دادن ، بعد كه سوشالمون اومد تقاضاي كرديت كرديم. اصلاً هم مثل دوستمون آقا فرشاد، شارژ نشديم!
منم فعلا سرم شلوغه، میخوام برم اونجا خون به پا کنم. یک دلار منو شارژ کردن!!!!! باید باعث افتخارشون باشه تو بانکشون حساب باز کردمWink
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، sad_sad ، Vahid2014 ، gema
(2014-11-22 ساعت 13:32)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-22 ساعت 12:54)قصه گو نوشته:  
ممنون

منم فعلا سرم شلوغه، میخوام برم اونجا خون به پا کنم. یک دلار منو شارژ کردن!!!!! باید باعث افتخارشون باشه تو بانکشون حساب باز کردمWink

خیلی خوب و عالیه که اطلاعات کامل و تجربه هاتون رو میگذارید کاش بقیه بچه هایی که به شهرهای دیگه رفتن هم همینجوری به بچه ها کمک میکردن با بیان تجربیاتشون
در انتظار قبولی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، ofrfar ، Vahid2014 ، shadi79 ، farshad varaste ، gema ، A_A
دوستان ثبت نام بيمه أوباماكر شروع شده از ١٥نوامبر تا١٥ دسامبر
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
(2014-11-22 ساعت 17:50)Vahid2014 نوشته:  دوستان ثبت نام بيمه أوباماكر شروع شده از ١٥نوامبر تا١٥ دسامبر

من هنوز گرین کارتم نیومده می تونم ثبت نام کنم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: Vahid2014 ، reza_norouzi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان