کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
گرین کارت ما هم دقیقا بعد از 30روز از ورود ارسال شد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
سلام دوستان کسی ساز برده یا نه من یه سه تار دارم که نمیخوام بزارمش تو بار میشه داخل هواپیما برد یا نه اونایی که تجربش دارن لطفا راهنمایی کنن
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-11-20 ساعت 11:04)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان کسی ساز برده یا نه من یه سه تار دارم که نمیخوام بزارمش تو بار میشه داخل هواپیما برد یا نه اونایی که تجربش دارن لطفا راهنمایی کنن

احتمالا نمی تونید! اگر یادتون باشه گروه موسیقی علیزاده هم خواست این کار رو تو پرواز داخلی بکندکه نشد!!

بنظرم یه بسته بندی اساسی بکنید و تحویلش بدید به بار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-20 ساعت 11:11)رضا2015 نوشته:  
(2014-11-20 ساعت 11:04)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان کسی ساز برده یا نه من یه سه تار دارم که نمیخوام بزارمش تو بار میشه داخل هواپیما برد یا نه اونایی که تجربش دارن لطفا راهنمایی کنن

احتمالا نمی تونید! اگر یادتون باشه گروه موسیقی علیزاده هم خواست این کار رو تو پرواز داخلی بکندکه نشد!!

بنظرم یه بسته بندی اساسی بکنید و تحویلش بدید به بار
من هم یه نی همبون دارم میخوام با خودم ببرمش ،هرچند بلا نیستم درست بزنم ولی خوبیش اینه آهنگ قمگین نمیشه باش زد .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، قصه گو ، behjat ، atlantis770 ، A_A
(2014-11-20 ساعت 09:03)rtt نوشته:  
(2014-11-19 ساعت 18:20)Sam2014 نوشته:  
(2014-11-19 ساعت 10:08)byazdani نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دارم. برای اجاره ماشین چه مدارکی لازمه؟ آیا میشه در بدو ورود به آمریکا ماشین اجاره کرد؟ در حالیکه هنوز شوشیال کارت و گرین کارت نداریم و فقط گواهینامه بین المللی داریم؟
درود بر شما
برای اجاره اتومبیل دو چیز لازمه :
1- گواهینامه بین المللی .
2- کردیت کارت یا دبیت کارت به نام خودتان ( چون مبلغی را در حسابتان فریز می کنه برای تضمین ). اگر ندارید یک نفر باید برای شما اقدام و شما را به عنوان راننده دوم معرفی کنه و در اصل ایشان اجاره کننده اتومبیل هست .
سوشیال و گرین کارت هم نمی خواد . در ضمن یادتون باشه همه شرایط قرارداد و اجاره نامه ماشین را بپرسید و بفهمید تا در موقع تحویل با یک صورتحساب مشتی مواجه نشید . مثل آب خوردنه فقط هوش و حواس جمع می خواد .Big Grin
موفق باشید.
من هفته پیش ماشین اجاره کردم از کمپانی avis خیلی راضی بودم وقتی هم ماشینو برگردوندم بهم تخفیف هم داد و کمتر از اون پوای که قرارداد بود ازم گرفت گفت رو اون ماشین تخفیف بوده خیلی هم راحت و بی دردسر بودش
سلام دوست عزیز
شما چقد بابت اجاره ماشین پرداخت کردید؟ کدوم ایالت؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
سلام دوستان
کسی هست که توی ایالت تگزاس خواسته باشه برای گواهینامه اقدام کنه؟
اگر بله لطفا شرایطشو بگید که چه مدارکی میخواد و هزینش چقد میشه؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-20 ساعت 09:08)rtt نوشته:  دوستان من واسه بیمه توی سایت کاورد کالیفرنیا اپلای کردم حالا واسم یه نامه اومده که توش یه کارت کاغذی البته هست که روش کاستومر آی دی و شماره داره ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ننوشته می خواستم بدونم کسی تا حالا تو این سایت اپلای کرده و تجربه ای داره که آیا این همون بیمه هست و بعنی دیگه من بیمه شدم و تمام؟
سلام
ممکنه آدرس این سایت کاورد رو بزارین؟ آیا همه جا کاورد داره؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

می تونیدسازتون رو با خودتون داخل هواپیما ببرید ما هم ویولن دخترم رابا خودمون داخل هواپیما بردیم هیچ مشکلی هم نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو ، آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، A_A
(2014-11-20 ساعت 15:30)byazdani نوشته:  سلام دوستان
کسی هست که توی ایالت تگزاس خواسته باشه برای گواهینامه اقدام کنه؟
اگر بله لطفا شرایطشو بگید که چه مدارکی میخواد و هزینش چقد میشه؟
ممنون

بایستی 30 روز از ورودتون گذشته باشه
سوشیال و ویزا و دو تا مدرک که ادرستون رو نشون بده قراردادخانه بیمه خانه یا ماشین و....
مبلغ 25 دلار هم هزینه داره
معاینه چشم و عکس هم همزمان گرفته میشه امادگی داشته باشی همون موقع امتحان ایین نامه رو هم میدی 30 تا سوال هستش 21 درست جواب بدی پاس کردی موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، mpas89 ، aaraam ، قصه گو ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، rbrb-2015 ، امین 13 ، A_A
سلام ، دوستانی که اونجا مستقر شدن کسی کار پیدا کرده ؟ ضمنا لینک سفرنامه
دوستانی که رفتن رو می خواستم .ممنون
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، goliii
(2014-11-20 ساعت 22:07)mpas89 نوشته:  سلام ، دوستانی که اونجا مستقر شدن کسی کار پیدا کرده ؟ ضمنا لینک سفرنامه

برای سوال اولتون پاسخی ندارم ولی پاسخ سوال دومتون رو میتونید در این لینک بیابید....
موفق و پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mpas89 ، hadi472
(2014-11-20 ساعت 22:13)rainolf نوشته:  
(2014-11-20 ساعت 22:07)mpas89 نوشته:  سلام ، دوستانی که اونجا مستقر شدن کسی کار پیدا کرده ؟ ضمنا لینک سفرنامه

برای سوال اولتون پاسخی ندارم ولی پاسخ سوال دومتون رو میتونید در این لینک بیابید....
موفق و پیروز باشید.
من هنوز سوشال سکیوریتی ندارم و دو ماهه اینجا هیچکاری نتونستم بکنم البته هنوز دنبال کار نرفتم چون زبانم خوب نیست. سفرنامه هم تو لینکی که دوستمون گذاشت نوشتم و توصیه میکنم نه تنها سفرنامه من بلکه همه سفرنامه ها رو بخونید
موفق باشید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: mpas89 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، goliii
سلام دوستان ما مريلنديم
بعد از سه روز سوشال سكوريتيمون اومد (ما اوايل اكتبر اومديم) و حدود يكماه پس از ورودمون به امريكا هم گرين كارتمون رسيد البته ما چون هفته اول كه رسيديم خونه رنت كرديم ادرسمون را عوض كرديم وگرين كارت به ادرس جديد اومد
امروز هم موفق شديم هم من وهم خانمم گواهينامه اينجا را بگيريم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
دوستان من 1 اکتبر وارد آمریکا شدم وآدرسمو تو فرودگاه عوض کردم ولی توی سایت اینکارو نکردم بعد از مدتی توی سایت نوشته بود تا 19 نوامبر اگر برگه ای که مراحل رو توضیح میده رو دریافت نکردید تماس بگیرم من هم چون اون برگه رو دریافت نکرده بودم باهاشون تماس گرفتم ویه سری اطلاعات رو ازم پرسید وآدرسو گفتم اونا هم دوباره یه رسید نامبر دادن وگفتن تا 15 روزه دیگه بررسی می کنم حالا سءوال من اینه توی سایت فرمی هست که برای نیامدن گرین پر کنم یا فقط باید تماس تلفنی بگیرم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Vahid2014 ، آلیس-1980 ، atlantis770

بله من کار پیدا کردم الان 2 تا کار پارت تایم دارم البته توی رشته خودم نه تو فروشگاه کار میکنم ولی خوبه راضیم فعلن تا جا بیوفتم و برم دنبال رشته خودم

(2014-11-20 ساعت 17:17)ah1004 نوشته:  
(2014-11-20 ساعت 09:08)rtt نوشته:  دوستان من واسه بیمه توی سایت کاورد کالیفرنیا اپلای کردم حالا واسم یه نامه اومده که توش یه کارت کاغذی البته هست که روش کاستومر آی دی و شماره داره ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ننوشته می خواستم بدونم کسی تا حالا تو این سایت اپلای کرده و تجربه ای داره که آیا این همون بیمه هست و بعنی دیگه من بیمه شدم و تمام؟
سلام
ممکنه آدرس این سایت کاورد رو بزارین؟ آیا همه جا کاورد داره؟
با تشکر

coveredca.com
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، mpas89 ، حاجی واشنگتن ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان