موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-06 ساعت 23:11)hudson نوشته: سلام دوستان
كسي تا الان براي گرين كارت براي اعضاي خانواده اقدام كرده؟
سوالم اين هست كه اگر مادرم بخواد براي فرزندان بالاي ٢١ سال ازدواج نكرده اقدام كنه، همراه با فرم i130 ترجمه شناسنامه انها هم لازم هست؟ و ايا بايد اصل باشه يا اسكن و پرينت انها هم كافي هست؟
درود بر شما
مطالب وب پیج زیر را مطالعه بفرمایید :
http://www.uscis.gov/family/family-us-ci...-residents
مادر گرامی شما به عنوان دارنده گرین کارت این مدارک را باید ارائه بدهند :
1- فرم I-130 همراه تآییدیه پرداخت هزینه مربوطه
2- کپی پشت و رو از گرین کارت یا کپی از ویزای مهر ورود خورده ( که تا یکسال از تاریخ اولین ورود به آمریکا حکم گرین کارت را دارد - البته در داخل آمریکا)
3- اگر تغییر نام خانوادگی داشتند (خودشان یا فرزندشان) مدارک مربوط به این تغییرات از محاکم و مراجع ذیصلاح.
4- مدرک اثبات بستگی و ارتباط خانوادگی که در مورد مادر محترم می شود
A copy of your child’s birth certificate issued by civil authorities
در واقع ترجمه شناسنامه که به تأیید دادگستری و وزارت خارجه رسیده باشد (که البته کپی شناسنامه هم ضمیمه ترجمه است ولی مشخص نیست اصل شناسنامه را هم می خواهند یا نه ؟)
پیروز و سربلند باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-07 ساعت 09:37)Sam2014 نوشته: (2014-12-06 ساعت 23:11)hudson نوشته: سلام دوستان
كسي تا الان براي گرين كارت براي اعضاي خانواده اقدام كرده؟
سوالم اين هست كه اگر مادرم بخواد براي فرزندان بالاي ٢١ سال ازدواج نكرده اقدام كنه، همراه با فرم i130 ترجمه شناسنامه انها هم لازم هست؟ و ايا بايد اصل باشه يا اسكن و پرينت انها هم كافي هست؟
درود بر شما
مطالب وب پیج زیر را مطالعه بفرمایید :
http://www.uscis.gov/family/family-us-ci...-residents
مادر گرامی شما به عنوان دارنده گرین کارت این مدارک را باید ارائه بدهند :
1- فرم I-130 همراه تآییدیه پرداخت هزینه مربوطه
2- کپی پشت و رو از گرین کارت یا کپی از ویزای مهر ورود خورده ( که تا یکسال از تاریخ اولین ورود به آمریکا حکم گرین کارت را دارد - البته در داخل آمریکا)
3- اگر تغییر نام خانوادگی داشتند (خودشان یا فرزندشان) مدارک مربوط به این تغییرات از محاکم و مراجع ذیصلاح.
4- مدرک اثبات بستگی و ارتباط خانوادگی که در مورد مادر محترم می شود
A copy of your child’s birth certificate issued by civil authorities
در واقع ترجمه شناسنامه که به تأیید دادگستری و وزارت خارجه رسیده باشد (که البته کپی شناسنامه هم ضمیمه ترجمه است ولی مشخص نیست اصل شناسنامه را هم می خواهند یا نه ؟)
پیروز و سربلند باشید.
ممنون از پاسخ تون
من صفحات مربوطه را خوندم. راستش مشکل اینه که ترجمه های شناسنامه تأیید شده را باید برای مادرم پست کنم که پیوست مدارک ارسال کنند یا اینکه نه، اسکن آنها را هم براشون بفرستم (که مادرم پرینت بگیره) کافی هست؟ بیشتر منظورم اصل ترجمه ها ست
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من می خوام آدرسمو تو سایت عوض کنم form case چی بزنم من I 485 می زنم میگه با رسید نامبر مچ نیست مرسی
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من به همراه دختر و خانمم جمعه با پرواز الاتحاد 4:40 عازم لس انجلسیم اگه کسی هست پیام بده خوشحال میشم همسفر شیم
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي از دوستان ميتونه همراه خودش چند صفحه مدرك به لس آنجلس ببره؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره یک کار پاره وقت پیدا کردم شرایط کارهای پاره وقت برای خانم های تازه وارد عالی است زمان قابل تغییر و تمرین زبان مجانی تا امروز فکر می کردم مصاحبه کاری سخت است اما اصلا مشکل نبود در آخر زیاد دستمزدی در انتظارتان نیست شروع با ساعتی 12 دلار فعلا تا شروع دانشگاه برای من شرایطش عالی است
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست