کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-12-16 ساعت 10:45)قصه گو نوشته:  عمو شهريار عزيز تا اسمتون رو ديدم سريع خودمو رسوندم. خيلي وقته كه منتظرم ازتون خبري بشنوم. بچه ها كما في السابق در هر تاپيكي حضور فعال دارن و كوچكترين تجربه اشون رو در اختيار ديگران قرار ميدن. حاجي واشينگتن عزيز هم پيونديه بين حال و هواي الان و گذشته! ميدونم سخته سر بزنيد ولي جويا شدن احوال بچه ها رو بهانه كنيد.اگه دنبال بهانه مي گرديد!! اين روزا يادآور دل واپسي هاي پارساله. و ميخوايم خودمون رو محك بزنيم. ببينيم اينجا همون جاييه كه مي خواستيم؟ براي من كه تحت حمايت برادرم و خانم شون هستم، راحته،براي دخترم يه دنياي متفاوته و دوست داشتني با همه ي مشكلاتش.ولي مسلما ديدگاه همسرم فرق مي كنه! زماني ميتونه احساس رضايت كنه كه مستقل باشه. منم دنبال كارم و چيزي كه مثل يه سنگ بزرگ جلوي راهمه، زبانه. ولي دوست ندارم اين نعمتي رو كه نصيبم شده راحت از دست بدم.تلاش مي كنم تا بتونم از خودم يه آدم ديگه بسازم. اينجا اينقدر مهاجر هست كه آدم احساس غربت نمي كنه. و چون دوبي رو ديديم ديگه از ديدن مال هاي اينجا سوپرايز نمي شيم.آمريكا هيچ چيز عجيب و غريبي نيست. اين اولين سفرمونه، نگراني هاي كاملاً مخصوص به خودش رو داره، سه ماه كه گذشت وضع بهتر ميشه،شش ماه تقريبا تكليفت معلوم ميشه، يكي دو سال رو سريع پشت سر ميذاري، بعد به خودت مي گي اين من بودم ؟؟؟ اميدوارم اين جمله از دهن هممون در بياد و پشيمون نشيم و برگرديم.لااقل به خاطر نسل فردا.
خلاصه اينكه عمو شهريار باز هم نگراني هست، اما شكلش عوض شده! خوبيش اينه كه ياد گرفتيم كمك هامون رو از هم دريغ نكنيم.انشالله سال ديگه شما رو در كنار بچه هاي اين تاپيك مي بينم كه به خودتون مي گيد اين من بودم؟؟؟
قصه گوی عزیز، شهریار عزیز و بهداد عزیز سلام و خسته نباشید
شهریار عزیز دادا کم پیدایی حداقل مثل من هرزگاهی یه تبریک تشکری پای پستهای بچه ها بزن که اون رنگ صورتی قشنگ نشون بده که هنوز قدیمیا ما رو فراموش نکردن! من از بهداد عزیز عذر خواهی می کنم که وقت کمتری برای سایت می زارم، به قول شهریار عزیز واقعا مدیر فعال و کارآمدی هستین بهداد جان، جبران کنیم دادا... والا از موقعی که حاج خانوم رفته من فقط و فقط خودم رو با کار مشغول کردم که دوریشونو متوجه نشم! ولی هر از گاهی دل و دماغ داشته باشم می رسم خدمتون... قصه گوی عزیز شما واقعا الگوی بچه های ۲۰۱۴ هستین، من به سهم خودم از شما تشکر می کنم به خاطر حضور گرم همیشگی تان...

پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، jojo_hami ، reza_norouzi ، قصه گو ، behdadK ، nasam ، m_yek ، shahryar7021 ، A_A
ما تو شهر ارواین ایالت کالیفرنیا هستیم.دیروز تو ولز فارگو حساب باز کردیم . من و همسرم جداگانه. هم حساب چکینگ هم سیوینگ و هم سکیور کردیت کارد . هنوز هم سوشال هیچکدوممون نیومده.
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، reza_norouzi ، قصه گو ، shadi79 ، mohammadg846 ، A_A
شهریار جان خوش اومدی!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، shahryar7021
دوستان گرامی!
این اخرین مرحله گرین کارت reopened چیه؟؟ کی میره اونجا؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، m.sabet
(2014-12-16 ساعت 23:34)آلیس-1980 نوشته:  ما تو شهر ارواین ایالت کالیفرنیا هستیم.دیروز تو ولز فارگو حساب باز کردیم . من و همسرم جداگانه. هم حساب چکینگ هم سیوینگ و هم سکیور کردیت کارد . هنوز هم سوشال هیچکدوممون نیومده.
فکر کنم شما تازه، اپلای کردید برای کریدیت کارت؟ چون بدون سوشال نامبر، کریدیت بی معنیه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، A_A
سلام بر همه دوستان خوبم که همه دغدغه هاشون از جنس خودمه Smile، من و همسر دیروز رفتیم یک کالج خصوصی برای زبان که نزدیک خونمون بود و تو اینترنت پیدا کرده بودیم چون شنیده بودم که Adult Schoolهای کالج ها چون افراد مسن شرکت می کنند زیاد مفید نیستندو چون ssn نداشتیم گفتند که فعلا نمی تونید ثبت نام کنید ولی می تونید تو کلاس شرکت کنید فقط باید امتحان تعیین سطح بدید که ما هم امتحان دادیم و قرار شد که از امروز ساعت 8:30 سر کلاس شرکت کنیم که ما چون خیلی خسته بودیم نرفتیم(به دلیل اینکه دیشب همسر عزیز 2تا کنسرو گذاشته بود توی آب روی گاز و خوابش برده بود و وقتی من رفتم سراغشون آبشون تموم شده بود وتا درشا برداشتم 2تاش مثل نارنجک منفجر شد و کل خونه ومن با کنسرو ماهی یکی شد و تا نیم شب داشتیم خونه را تمیز می کردیم و ذره های چسبیده ماهی را از در و دیوار و سقف و حتی تو گوشم پاک می کردیمBig GrinBig GrinBig Grinبگذریم) فقط مشکل اینجا بود که روی دیوار یک دستورالعمل به زبانهای چینی،انگلیسی، ارمنی، اسپانیایی و فارسی زده بودند و آخرش با تیتر درشت نوشته بودند که کسایی که مدرک لیسانس یا بالاتر دارند نمی تونند از Financial Aid استفاده کنند و باید شهریه را بپردازند که البته خیلی زیاد بود که حالا نمی دونم چکار کنم بگیم لیسانس داریم یا نه؟ چون ما تصمیم داریم ادامه تحصیل هم بدیم. کسی از بچه ها در این مورد تجربه ای نداره؟
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، farshad varaste ، KIMIA2005 ، قصه گو ، p.arsa ، shadi79 ، reza_norouzi ، m_yek ، shahryar7021 ، A_A
(2014-12-16 ساعت 23:34)آلیس-1980 نوشته:  ما تو شهر ارواین ایالت کالیفرنیا هستیم.دیروز تو ولز فارگو حساب باز کردیم . من و همسرم جداگانه. هم حساب چکینگ هم سیوینگ و هم سکیور کردیت کارد . هنوز هم سوشال هیچکدوممون نیومده.

دوست عزیز تشریف ببرین اداره سوشال mission Viejo و درخواست بدید.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، shadi79 ، آلیس-1980
البته mrt عزيز ناگفته نماند كتابي كه كالج درس ميده ، درس به درسش به درد مهاجرا ميخوره.FUTURE . تمام چيزايي كه يه مهاجر بايد راجع به كشور جديد بدونه با گرامرهاي كاربردي آموزش داده ميشه. كاري هم به ssn نداره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، HERMES7 ، m.sabet ، p.arsa ، nasam ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، A_A
(2014-12-17 ساعت 09:38)mrt نوشته:  سلام بر همه دوستان خوبم که همه دغدغه هاشون از جنس خودمه Smile، من و همسر دیروز رفتیم یک کالج خصوصی برای زبان که نزدیک خونمون بود و تو اینترنت پیدا کرده بودیم چون شنیده بودم که Adult Schoolهای کالج ها چون افراد مسن شرکت می کنند زیاد مفید نیستندو چون ssn نداشتیم گفتند که فعلا نمی تونید ثبت نام کنید ولی می تونید تو کلاس شرکت کنید فقط باید امتحان تعیین سطح بدید که ما هم امتحان دادیم و قرار شد که از امروز ساعت 8:30 سر کلاس شرکت کنیم که ما چون خیلی خسته بودیم نرفتیم(به دلیل اینکه دیشب همسر عزیز 2تا کنسرو گذاشته بود توی آب روی گاز و خوابش برده بود و وقتی من رفتم سراغشون آبشون تموم شده بود وتا درشا برداشتم 2تاش مثل نارنجک منفجر شد و کل خونه ومن با کنسرو ماهی یکی شد و تا نیم شب داشتیم خونه را تمیز می کردیم و ذره های چسبیده ماهی را از در و دیوار و سقف و حتی تو گوشم پاک می کردیمBig GrinBig GrinBig Grinبگذریم) فقط مشکل اینجا بود که روی دیوار یک دستورالعمل به زبانهای چینی،انگلیسی، ارمنی، اسپانیایی و فارسی زده بودند و آخرش با تیتر درشت نوشته بودند که کسایی که مدرک لیسانس یا بالاتر دارند نمی تونند از Financial Aid استفاده کنند و باید شهریه را بپردازند که البته خیلی زیاد بود که حالا نمی دونم چکار کنم بگیم لیسانس داریم یا نه؟ چون ما تصمیم داریم ادامه تحصیل هم بدیم. کسی از بچه ها در این مورد تجربه ای نداره؟

دوست عزیزاین اتفاقی که برا کنسرو ماهی واسه شما پیش اومده من رو به یاد یکی از قسمتهای کارتون پت و مت انداخت Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Sam2014 ، shadi79 ، pari pariaaa
سلام دوستان گرامی! کلی با کامنت mrt خندیدم و همینجور که میخوندم منتظر انفجار بودم که صورت گرفت?
امروز بالاخره بعد از 8 روز از مراجعه به اداره سوشال ssn اومد. کلی تعجب کردم یه برگه کاغذ کاهی که یه شماره با اسم فقط روش بودSmile) انتظار حداقل یه عکس داشتم:دی

دوستان کسی واسه بیمه اوباما ثبت نام کرده؟ میشه یکم راهنمایی کنید؟
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، farshad varaste ، قصه گو ، reza_norouzi ، A_A
(2014-12-17 ساعت 12:18)p.arsa نوشته:  سلام دوستان گرامی! کلی با کامنت mrt خندیدم و همینجور که میخوندم منتظر انفجار بودم که صورت گرفت?
امروز بالاخره بعد از 8 روز از مراجعه به اداره سوشال ssn اومد. کلی تعجب کردم یه برگه کاغذ کاهی که یه شماره با اسم فقط روش بودSmile) انتظار حداقل یه عکس داشتم:دی

من شروع کردم ولی چون دو نفرمون ssn نداشتیم کامل نشده. برید تو سایتش و مرحله به مرحله اطلاعاتی رو که میخواد وارد کنید. فکر نکنم چیز خاصی باشه
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، A_A
(2014-12-17 ساعت 12:22)farshad varaste نوشته:  
(2014-12-17 ساعت 12:18)p.arsa نوشته:  سلام دوستان گرامی! کلی با کامنت mrt خندیدم و همینجور که میخوندم منتظر انفجار بودم که صورت گرفت?

من شروع کردم ولی چون دو نفرمون ssn نداشتیم کامل نشده. برید تو سایتش و مرحله به مرحله اطلاعاتی رو که میخواد وارد کنید. فکر نکنم چیز خاصی باشه

اخه داره به صورت فرضی یا پیش فرض میره جلو
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-17 ساعت 12:39)p.arsa نوشته:  

من توی این سایت رفتم: www.healthplanfinder.org
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه سوال!
اسم من mohammad reza توی پاسپورتم نوشته! روی گرین نوشته Mohammad R ولی پشت گرین پایین کامل نوشته اسمم رو! برگه ssn که اومده نوشته mohammad ! الان این اشکال داره؟؟؟ حداقل میشه گفت واسه گرین نه! چون پشت کامل !
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-17 ساعت 13:23)farshad varaste نوشته:  
(2014-12-17 ساعت 12:39)p.arsa نوشته:  

من توی این سایت رفتم: www.healthplanfinder.org
سایتش این نیست که!
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان