موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-13 ساعت 14:55)حاجی واشنگتن نوشته: دوستان عزیز سلام؛
یک سری پست ها به هر دلیلی تکرار شده و صفحه ها رو پر کرده، دوستان لطفا چک کنید و پست های تکراری رو حذف کنید
مرسی
سلام دوست عزیز
من فقط یکبار پیغامی که گذاشتم و میبینم
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يادتونه پارسال هم دم به دقيقه در لحظات كاملاً بحراني ، سايت قطع ميشد؟!؟
يادتونه پارسال هم بنا بر دلايلي از جمله كند بودن سرعت اينترنت، پست ها تكرار ميشد؟!؟
يادتونه پارسال همچين روزايي سايت سيس باز شد؟
خيلي چيزا...يادتونه؟!؟
قدر اين لحظاتمون رو بدونيم، كه با همه ي مشكلاتش شيرينه، بخصوص واسه بچه هامون، كه دخترم، همين سه ماه رو با اون يازده سالي كه درس خوند، اصلاً قابل مقايسه نميدونه.
همسرم اولين سفرش به آمريكا رو انجام داد و برگشت وطن.چون نتونست كار مرتبط با تخصصش پيدا كنه.رفت كه مرخصيشو تمديد كنه و با خيال راحت تري برگرده اينجا دنبال كار.خودم هم بيكار و هنوز مهمان خانه ي برادر، ولي اميدوار، چون ميدونم اون خدايي كه ما رو تا اينجا اورده، بقيه اش هم درست مي كنه.
به هر حال طي اين سه ماه ، حساب بانكي و گرين كارد و سوشال و گواهينامه و بيمه و ماشين ، خودش خيلي آدم رواميدوار مي كنه به موندن. انرژي مثبت يادمون نره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
برای تغییر آدرس هم باید توی سایت اداره مهاجرت وهم تری سایت اداره پست باید آدرسو عوض کرد من هم توی فرودگاه آدرسمو عوض کردم ولی اون موقع توی سایت تغییر ندادم فکر کنم به همین دلیل هم تا الان گرینم دستم نرسیده یادتون باشه حتما اداره پست هم باید تغییر بدید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
می گم یاد اون روزا به خیر که قصه گو برامون دعا می کرد و شادی با اون به علاوه هاش(+) حالمون رو خوب می کرد...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ممکنه بگید کسی تا الان برای بیمه اقدام کرده یا نه? از طریق healthcare.gov? اگر ممکنه تجربه هاتون در مورد بیمه رو بذارید لطفا نگید که جای سوالم اینجا نیست برای اینکه تاپیک بیمه خیلی فعال نیست
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
به یاد روزهای گذشته وامید اینکه انرژی +++++همیشه همراهتون باشه مرسی از یادآوریت حاجی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-13 ساعت 18:37)shadi79 نوشته: برای تغییر آدرس هم باید توی سایت اداره مهاجرت وهم تری سایت اداره پست باید آدرسو عوض کرد من هم توی فرودگاه آدرسمو عوض کردم ولی اون موقع توی سایت تغییر ندادم فکر کنم به همین دلیل هم تا الان گرینم دستم نرسیده یادتون باشه حتما اداره پست هم باید تغییر بدید
میشه بگید سایت اداره پست و سایت مهاجرت رو؟؟؟ ممنون
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه: