موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان مهاجر و سخت کوش!
من توی فرودگاه ادرس جدیدی که میخواستم برم رو توی فرم ها نوشتم! گرین کارت به همون ادرس قبلی ویا قدیمی رفت! سوشال نیومد! بعد یک ماه رفتم اداره سوشال فرم پر کردم و ادرس جدید دادم! و پرسیدم به کدام ادرس پست میشه؟ طرف گفت ادرسی که الان نوشتید! امروز هم توی صندوق پستی از USPS یه برگه گذاشته بودن و فقط با خودکار نوشته بود که من اینجام؟؟؟ منم نوشتم بله! و گذاشتم سر جاش! هرجا باشید پیداتون میکنن نگران نباشید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-13 ساعت 15:17)قصه گو نوشته: يادتونه پارسال هم دم به دقيقه در لحظات كاملاً بحراني ، سايت قطع ميشد؟!؟
يادتونه پارسال هم بنا بر دلايلي از جمله كند بودن سرعت اينترنت، پست ها تكرار ميشد؟!؟
يادتونه پارسال همچين روزايي سايت سيس باز شد؟
خيلي چيزا...يادتونه؟!؟
قدر اين لحظاتمون رو بدونيم، كه با همه ي مشكلاتش شيرينه، بخصوص واسه بچه هامون، كه دخترم، همين سه ماه رو با اون يازده سالي كه درس خوند، اصلاً قابل مقايسه نميدونه.
همسرم اولين سفرش به آمريكا رو انجام داد و برگشت وطن.چون نتونست كار مرتبط با تخصصش پيدا كنه.رفت كه مرخصيشو تمديد كنه و با خيال راحت تري برگرده اينجا دنبال كار.خودم هم بيكار و هنوز مهمان خانه ي برادر، ولي اميدوار، چون ميدونم اون خدايي كه ما رو تا اينجا اورده، بقيه اش هم درست مي كنه.
به هر حال طي اين سه ماه ، حساب بانكي و گرين كارد و سوشال و گواهينامه و بيمه و ماشين ، خودش خيلي آدم رواميدوار مي كنه به موندن. انرژي مثبت يادمون نره.
و یادم میاد پارسال این موقع تازه داشتم تند تند مدارکم را جمع و جور میکردم که دو تا فرم رو برای ک سی سی پست کنم! اخه دیر فهمیدم برنده شدم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
عمو شهريار عزيز تا اسمتون رو ديدم سريع خودمو رسوندم. خيلي وقته كه منتظرم ازتون خبري بشنوم. بچه ها كما في السابق در هر تاپيكي حضور فعال دارن و كوچكترين تجربه اشون رو در اختيار ديگران قرار ميدن. حاجي واشينگتن عزيز هم پيونديه بين حال و هواي الان و گذشته! ميدونم سخته سر بزنيد ولي جويا شدن احوال بچه ها رو بهانه كنيد.اگه دنبال بهانه مي گرديد!! اين روزا يادآور دل واپسي هاي پارساله. و ميخوايم خودمون رو محك بزنيم. ببينيم اينجا همون جاييه كه مي خواستيم؟ براي من كه تحت حمايت برادرم و خانم شون هستم، راحته،براي دخترم يه دنياي متفاوته و دوست داشتني با همه ي مشكلاتش.ولي مسلما ديدگاه همسرم فرق مي كنه! زماني ميتونه احساس رضايت كنه كه مستقل باشه. منم دنبال كارم و چيزي كه مثل يه سنگ بزرگ جلوي راهمه، زبانه. ولي دوست ندارم اين نعمتي رو كه نصيبم شده راحت از دست بدم.تلاش مي كنم تا بتونم از خودم يه آدم ديگه بسازم. اينجا اينقدر مهاجر هست كه آدم احساس غربت نمي كنه. و چون دوبي رو ديديم ديگه از ديدن مال هاي اينجا سوپرايز نمي شيم.آمريكا هيچ چيز عجيب و غريبي نيست. اين اولين سفرمونه، نگراني هاي كاملاً مخصوص به خودش رو داره، سه ماه كه گذشت وضع بهتر ميشه،شش ماه تقريبا تكليفت معلوم ميشه، يكي دو سال رو سريع پشت سر ميذاري، بعد به خودت مي گي اين من بودم ؟؟؟ اميدوارم اين جمله از دهن هممون در بياد و پشيمون نشيم و برگرديم.لااقل به خاطر نسل فردا.
خلاصه اينكه عمو شهريار باز هم نگراني هست، اما شكلش عوض شده! خوبيش اينه كه ياد گرفتيم كمك هامون رو از هم دريغ نكنيم.انشالله سال ديگه شما رو در كنار بچه هاي اين تاپيك مي بينم كه به خودتون مي گيد اين من بودم؟؟؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-16 ساعت 11:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-16 ساعت 11:31 توسط m_yek.)
سلام دوستان سرانجام سایت رهگیری گرین کارتم بعد ازنامه نگاری تلفن و 65 روز انتظار در آمریکا باز شد ولی الان که نگاه میکنم روی مرحله Accepted هست و یه عکس قفل روی آن
آیا برای شما هم همینطور بوده یا عکس قفل را نداشته ? و بنظرتون نیاز به پیگری هست یا نه ?
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شهریار جان نوشته هات رو که میخونم خیلی خوشحال میشم. امیدوارم در زندگیت همچنان پله های موفقیت رو چارتا یکی کنی بپری بالا.
اینقدر چوبکاری نکن. من کاره ای نیستم 3 تا مدیر دیگه داریم تمام وقت دارن زمان میگذارن منم شرمنده اونا و کاربرام که وقت کمی دارم واسه سر زدن.
یه عذر خواهی ویژه از 2014 ای های عزیز که آف تاپیک زدم.
راستی همه رفتین به سلامتی؟ کسی که نمونده از 2014 ای ها با ویزا این طرف؟ اون طرف هم خوشحال میشیم تشریف بیارین. بچه های 2015 کم تجربه ان تاحالا هم 2-3 تا مسافر بیشتر نداشتیم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم ٤٥ روزه كه وارد آمريكا شديم.
گرين كارت من بعد از يك ماه اومد ولى براى همسرم هنوز نيومده.
ما ٣٣٠ دلار رو قبل از ورود به آمريكا پرداخت كرده بوديم. سوشيال جفتمون با هم اومد ولى.
بايد چطورى پيگيرى كنم كه چرا گرين كارت همسرم نيومده؟؟؟
لطفا كمكمون كنيد.
ممنون ....
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-16 ساعت 13:09)behdadK نوشته: شهریار جان نوشته هات رو که میخونم خیلی خوشحال میشم. امیدوارم در زندگیت همچنان پله های موفقیت رو چارتا یکی کنی بپری بالا.
اینقدر چوبکاری نکن. من کاره ای نیستم 3 تا مدیر دیگه داریم تمام وقت دارن زمان میگذارن منم شرمنده اونا و کاربرام که وقت کمی دارم واسه سر زدن.
یه عذر خواهی ویژه از 2014 ای های عزیز که آف تاپیک زدم.
راستی همه رفتین به سلامتی؟ کسی که نمونده از 2014 ای ها با ویزا این طرف؟ اون طرف هم خوشحال میشیم تشریف بیارین. بچه های 2015 کم تجربه ان تاحالا هم 2-3 تا مسافر بیشتر نداشتیم.
بهداد جان ما هنوز نرفتیم. منتظریم همه رو راهی کنیم و خودمون آخر از همه بریم
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما ویزاتون تا کی وقت داره؟ دربهترین حالت که قبل از دریافت ویزا رفته باشید مدیکال دوباره فکر کنم 1 ماه دیگه وقت دارید. آخرین ویزای پارسال شما بودید درسته؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-16 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-16 ساعت 21:47 توسط HESSIMO.)
(2014-12-16 ساعت 19:25)shadi79 نوشته: (2014-12-16 ساعت 13:35)HESSIMO نوشته: سلام دوستان
من و همسرم ٤٥ روزه كه وارد آمريكا شديم.
گرين كارت من بعد از يك ماه اومد ولى براى همسرم هنوز نيومده.
ما ٣٣٠ دلار رو قبل از ورود به آمريكا پرداخت كرده بوديم. سوشيال جفتمون با هم اومد ولى.
بايد چطورى پيگيرى كنم كه چرا گرين كارت همسرم نيومده؟؟؟
لطفا كمكمون كنيد.
ممنون ....
دوست عزیزمتونید از سایت elis.uscisپیگیری کنیید اونجا شمارتون رو وارد کنید مشخض میشه توی چه مرحله ای هستید
مرسى دوست خوبم
براى من closed هست چون كارتم اومده، ولى براى همسرم ميزنه optimized. اين يعنى چى؟
(2014-12-16 ساعت 18:56)shadi79 نوشته: (2014-12-16 ساعت 11:26)m_yek نوشته: سلام دوستان سرانجام سایت رهگیری گرین کارتم بعد ازنامه نگاری تلفن و 65 روز انتظار در آمریکا باز شد ولی الان که نگاه میکنم روی مرحله Accepted هست و یه عکس قفل روی آن
آیا برای شما هم همینطور بوده یا عکس قفل را نداشته ? و بنظرتون نیاز به پیگری هست یا نه ?
والا من الان یکماه روی مرحله اوپزیمایز موندم ایشالا بزودی شما هم وارد این مرحله میشید
سلام دوستان، optimized يعنى چى؟!!! منظورشون چيه؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا برای دوستان یکهفته تا دوهفته بعد از اوپتیماز گرین کارت صادر میشه ولی ماله من چون بیشتر طول کشید تماس گرفتم بعد از 2 هفته که بررسی کردن گفتن که اثر انگشتت هنوز به اداره مهاجرت نرسیده ودوباره باید بیای البته توی ایمیل نوشتن ما خودمون برات وقت میزاریم وبهت اطلاع میدیم منم چون الان اونجا نیستم دیگه وقت خودم نگرفتم ومنتظرم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar