کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-12-31 ساعت 12:36)i am here نوشته:  سلام دوستان . لطفا راهنمایی کنید .
گرین کارت من به ادرس اولیه زمان ارسال فرمها فرستاده شده و تحویل گیرنده آن , آنرا به اداره مهاجرت تگزاس پست کرده .
باتوجه به اینکه من هیوستون زندگی می کنم امروز رفتم اداره مهاجرت هیوستون ولی گفتن نرسیده . گفتن با ید فرم I 90 رو پر کنی که برام 450 دلار آب میخوره
کسی راهی بذهنش میرسه ؟؟؟؟
سلام
من هم دقیقا همین فرم را پر کردم اما به طور مجانی شما پیوستها را بخوانید چون در این ماجرا هیچ مشکلی از سمت شما نبوده شما باید با یک نامه شرح دهید که تمامی مشکل از سمت اداره مربوطه بوده بعد از چند مدت جواب شما را میدهند ببینید در یک کلام الان به یک cover letter قوی احتیاج دارید همین به همراه اسنادی که ادرس را درست تعویض کرده اید و غیره
خلاصه برای من فرم i۹۰ کاملا مجانی درامد با همین شرحی که گفتم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، قصه گو ، babak12 ، HERMES7 ، milad.nas ، shadi79 ، reza_norouzi ، jojo_hami ، farshad varaste ، Lemony
توي اين يكسال و نيم از رؤيت قبولي تا الان، به اندازه ي كل عمرمون، تجربه هاي مختلف، اعم از تلخ و شيرين كسب كرديم.
راستي كار پيدا كردن حتي از نوع ساده اش هم ، همچين راحت نيست.وقتي واسه Ross اپلاي كردم، گفتم از فردا سر كارم، دو هفته گذشته و خبري نيست.
مردم تا رزومه نوشتم، حالا هر سايت كاريابي كه مي رم ميگه نه كاور لتر هم مي خواهيم، كه بايد بدوني كي قراره استخدامت كنه و اسم و تلفن و ايميلش چيه ، كه نامه رو مستقيماً خطاب به اون بنويسي و بهش بگي من هموني هستم كه تو دنبالش مي گشتي!! بعد كه استخدام شدي اين دفعه نامه ي تشكر بايد بنويسي.
آخه وقتي با يه كمپاني طرفي، چطور اسم مسئول استخدام در قسمت مورد نظر رو بايد پيدا كني؟ من ديگه از بيخوابي تغيير قيافه داده ام.همش پاي كامپيوترم. البته فكر كنم شما هم مثل من هستيد؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-12-31 ساعت 14:43)قصه گو نوشته:  توي اين يكسال و نيم از رؤيت قبولي تا الان، به اندازه ي كل عمرمون، تجربه هاي مختلف، اعم از تلخ و شيرين كسب كرديم.
راستي كار پيدا كردن حتي از نوع ساده اش هم ، همچين راحت نيست.وقتي واسه Ross اپلاي كردم، گفتم از فردا سر كارم، دو هفته گذشته و خبري نيست.
مردم تا رزومه نوشتم، حالا هر سايت كاريابي كه مي رم ميگه نه كاور لتر هم مي خواهيم، كه بايد بدوني كي قراره استخدامت كنه و اسم و تلفن و ايميلش چيه ، كه نامه رو مستقيماً خطاب به اون بنويسي و بهش بگي من هموني هستم كه تو دنبالش مي گشتي!! بعد كه استخدام شدي اين دفعه نامه ي تشكر بايد بنويسي.
آخه وقتي با يه كمپاني طرفي، چطور اسم مسئول استخدام در قسمت مورد نظر رو بايد پيدا كني؟ من ديگه از بيخوابي تغيير قيافه داده ام.همش پاي كامپيوترم. البته فكر كنم شما هم مثل من هستيد؟
سلام
قصه گو عزیز شما احتمالا دنبال کار مرتبط با رشته خودتان هستید؟ چون من کلا قید مهندسی را زدم و از سایت indeed دنبال کارهای ساده می گشتم تخصصی ترین کاری که دنبالش هستم دستیار تحقیق است که با یک رزومه حسابی هم پیدا نکردم که نکردم
برای کارهای ساده مثل فروشندگی و صندوقداری و ......یا کارهای پاره وقت هم رزومه نمی خواهند مطمین باشید فقط مصاحبه و تمام
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، m.sabet ، jojo_hami ، farshad varaste ، Lemony ، قصه گو
Ross نه شيريني پز مي خواست، نه آشپز و نه روانشناس!!! به آويزون كردن لباس ها روي رگال قناعت كردم، هنوز خبري نيست. اگه اشتباه نكنم بهش ميگن retail.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-12-31 ساعت 16:10)قصه گو نوشته:  Ross نه شيريني پز مي خواست، نه آشپز و نه روانشناس!!! به آويزون كردن لباس ها روي رگال قناعت كردم، هنوز خبري نيست. اگه اشتباه نكنم بهش ميگن retail.
قصه گوی عزیز
از سایت indeed عنوان شغلی که داده بودی را با اسم شهری که زندگی می کنی را سرچ کن کار را پیدا می کنی بعضی فروشگاهها مثل تارگت را هم می توانی مستقیم از سایت خودشان سرچ کنی چون الان استخدام های فصلی دارند الان پشت در تمام مغازههای دانکی دوناتز زده استخدام این هم می توانی سرچ کنی زبان چندانی نمی خواهد خلاصه کار پیدا میشود نگران نباش اما حقوق در بازه ۹ تا ۱۳ دلار است متاسفانه
موفق باشی
پاسخ
البته سیزده دولار جاهایی ممکنه باشه که هزینه زندگی دو برابر جاهای با حدقل حقوق نه دلار.
البته من خودم حداقل حقوق سیزده دلار در هیچ ایالتی ندیدم و مینیمم بین 5 تا 9 دلاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، m.sabet ، farshad varaste ، Lemony ، Alissa ، قصه گو ، A_A
سلام خيلى ممنونم از سا يت شما، من قرار است كه يك جراحى در چند ماه آتى انجام بدم و الان درخواست medi-cal دادم. مى خواستم بدونم آيا medi-cal شبكه پزشك و بيمارستان جدا دارد يا من را براى خريد بيمه به شركت هاى ديگر معرفى مى كند و يكى از انواع طرح هاي گلد و سيلور و ... را خريدارى ميكنيم؟ دوستى دارم كه از يك نمايندگى بلو كراس سو آل كرده و گفتند فقط تا اخر ژانويه فرصت خريد بيمه آزاد دارين(احتياط براي حالتى كه medi-cal درست نشود) ايا در اين مورد اطلاعى دارين؟ (از کالیفرنیا)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-31 ساعت 18:58)yami نوشته:  البته سیزده دولار جاهایی ممکنه باشه که هزینه زندگی دو برابر جاهای با حدقل حقوق نه دلار.
البته من خودم حداقل حقوق سیزده دلار در هیچ ایالتی ندیدم و مینیمم بین 5 تا 9 دلاره.
سلام
من اصلا در قضیه حقوق نا وارد هستم اساسا پس به طور قطع اشتباه می کنم مثلا برای حقوق کار خودم از اول نوشته شده بود ده دلار و با اموزش مرحله به مرحله حقوق بالا میرود البته قضیه را با جای غیر ثابت و عوارضی که برای رانندگی در اتوبان که باید بدهیم در نظر بگیرید
الان که بعد مدتی نامه پرداخت ها امده با کم کردن مالیات همان ده شده و باعث مسرت خاطر همسر م چون من تمام ساعتهای کاری را در دوازده ضرب می کردم که ظاهرا کمتر بوده حالا شنیده ام این مالیات بعدا برگردانده میشود بر اساس تعداد افراد خانواده و میزان درامد البته از یکی از دوستان همکار انگلیسی زبان شاید هم من اشتباه شنیده ام یااصلا متوجه نشده ام
ممکن است این را توضیح دهید
اما کار با پایه سیزده دلار حق با شماست کار دستیار در تیم تحقیق است که جزو کارهای ساده حساب نمیشود البته باز اگر اشتباه کردم ببخشید
پاسخ
سال نو مباركتون باشه دوستان... Smile
انشالا سالي مملو از خير و بركت، سلامتي، موفقيت و شادكامي پيش رو داشته باشيد و در تمام مراحل جديد زندگي موفق باشيد... Big Grin

[عکس: minion_new_year.jpg?ref=mobile&type=mc]
پاسخ
مريم جون كجايي خبري ازتون نيست؟ شما هم از تجربياتتون بگيد!
ممنونم از اينكه با فرستادن اين عكس زيبا خاطرات خوش سال گذشته رو زنده كردي. دور هم انتظار شيريني رو پشت سر گذاشتيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، maryam_a ، Vahid2014 ، shadi79 ، مهدی 2014 ، nasam ، rasool1
@ مامان خانم

خواهش میکنم... عرضم به خدمتتون بنده حسابدار شخصی دارم که به امور مالیاتی و اینجور مسائلم رسیدگی میکند و خودم اصلا اطلاعاتی ندارم...
.
.
.
و البته همین الان هم ایشون صدام میکنن که برم شام بخورم!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، p.arsa ، حاجی واشنگتن ، قصه گو ، reza.aa ، shadi79 ، mpas89 ، A_A
[عکس: Happy-New-Year-2015-Greetings-Download.jpg?d72714]

[font=Arial]
HAPPY NEW YEAR
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
اولين سال نومون در آمريكا، مبارك.
پاسخ
HAPPY NÉW YEAR
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
سال نو همگی مبارک .انشالله همه خیلی زود به سر و سامون برسیم که از این نگرانی خلاص بشیم.
کسی تو شارلوت از بچه های مهاحرسرا هست؟؟؟
کمک فکری و راهنمایی بشدت نیاز است.کاش ایمیگرانجل اینجا هم نماینده داشت.
کسی میدونه ما که ایالتمونا عوض کردیم باید جایی آدرسمون را اطلاع بدیم یا اتوماتیک انجام میشه؟ برای این استیت شدن می پرسم.
ما که نتونستیم در کارولینای شمالی شارلوت بیمه بشیم.ظاهرا اینجا هیچکس از هیچ چیزی اطلاع نداره.واقعا خسته شدم دیگه.از هرکس سوالی میپرسم نمی دونه!!!
برای کار هم که اقدام میکنم همش تو این سایتها کلی فرم و سوال داره درسته؟؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alissa ، مهدی 2014 ، قصه گو ، nasam ، rasool1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان