2015-01-04 ساعت 01:42
سلام دوستان ، معمولا چند روز بعد از ورود بايد به اداره سوشال رفت و چه مدت بعد كارت سوشال را دريافت ميكنيد؟
F2a, PD:15Nov 2015
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2015-01-04 ساعت 01:42
سلام دوستان ، معمولا چند روز بعد از ورود بايد به اداره سوشال رفت و چه مدت بعد كارت سوشال را دريافت ميكنيد؟
F2a, PD:15Nov 2015
2015-01-04 ساعت 01:51
(2015-01-04 ساعت 01:42)Abamos نوشته: سلام دوستان ، معمولا چند روز بعد از ورود بايد به اداره سوشال رفت و چه مدت بعد كارت سوشال را دريافت ميكنيد؟سلام دوست من بر اساس تجربه بچه ها این زمان ها به مکانی که هستین بستگی داره. من روز دوم مراجعه کردم و یک فرم درخواست پر کردم و بعد 10 روز هم رسید. بعضی از دوستان مراجعه کردن و گفتن تا 3 هفته بعد اگه نیومد مراجعه کنین و فرم پر کنین. من پیشنهادم اینه که زود مراجعه کنین. ضرر نمی کنین.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$
2015-01-04 ساعت 05:00
(2015-01-03 ساعت 12:37)motioneye نوشته: سلام باسلام. برای ما که مشکلی پیش نیومد. من و خانمم بعد از مصاحبه و در زمان بررسی کلیرنسمون رفتیم مکه و یک ماه بعدشم کلیر شدیم ولی فکر کنم بخاطر این مسایل جدید که پیش اومده عراق نرید بهتره ممکنه کلیرنستون بیشتر طول بکشه. البته این که می گم یک نظر کاملا شخصی است.
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
تشکر کنندگان: قصه گو
2015-01-04 ساعت 05:10
(2015-01-04 ساعت 01:51)reza_norouzi نوشته:با سلام به همه دوستان،(2015-01-04 ساعت 01:42)Abamos نوشته: سلام دوستان ، معمولا چند روز بعد از ورود بايد به اداره سوشال رفت و چه مدت بعد كارت سوشال را دريافت ميكنيد؟سلام دوست من طبق تجربه ای که من دارم و سابقه 5 بار مراجعه به SSN این دستگیرم شده که برای کیس لاتاری سوشال نامبر به صورت اتوماتیک صادر می شه و اگر بعد از سه هفته در سیستم صادر نشد می تونند به صورت دستی اونا درخواست کنند که بعد از اون 10 روز تا دو هفته بعد به آدرسی که در اداره سوشال دادیم می یاد
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، farshad varaste ، aaraam ، p.arsa ، امین 13
2015-01-04 ساعت 06:18
(2015-01-02 ساعت 23:11)byazdani نوشته:من این کارا را کردم تا حالا دو بار اپلیکیشنم آپدیت شده اصن به وضی ...(2015-01-02 ساعت 08:50)iris نوشته: بچه ها خوش به حالتون من بی سوشیالم هنوز برای همه اومد جز من اون دو هفته برا من دیگه دوماه شده تا الان
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshad varaste
2015-01-04 ساعت 06:26
(2015-01-04 ساعت 01:26)ali_yari5 نوشته:(2015-01-03 ساعت 16:04)مير منصور نوشته:قدمت روی چشم، خوشحال میشیم در خدمت باشیم.(2015-01-03 ساعت 11:19)ali_yari5 نوشته: دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، از تکمیل فرم ها و نامه اول مصاحیه گرفته تا کلرینس و دریافت ویزا..... چه ایامی بود، یادش بخیر، قهر ها و آشتی ها، دوستی ها و دور هم بودن ها . این قافله عمر عجب میگذرد، دیگه از اون دوستان و دور هم بودن ها خیری نیست، همه رفتن پی زندگیشون، محفل خاطره انگیزی بود. بابا شما که خیلی روبراهی پس چرا غر میزنی و دلتنگی ... دلتون برا خورشید تنگ شده هاهاهاها
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
2015-01-04 ساعت 08:16
(2015-01-04 ساعت 01:07)KIMIA2005 نوشته:(2015-01-03 ساعت 10:46)ghafari88 نوشته:(2015-01-03 ساعت 07:02)KIMIA2005 نوشته: دوستان عزیز پیشنهاد میکنم برای اطمینان از ارسال گرین کارت یا هر نامه دیگه به ادرس جدید حتما ادرس جدیدتون رو توی سایت پست usps انلاین اپدیت کنید 1 دلار هم بیشترهزینه داره موفق باشید.... ممنونم علی آقا. مبارک باشه. والا چیزی که عرض کردم عیناً حرف اون خانم بود که آفیسر اداره مهاجرت بودن. بهرحال خوشحالم که گرین کارت هاتون رو دریافت کردین.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه سفرنامه بخش 1 و 2 سفرنامه بخش 3 تشکر کنندگان: farshad varaste ، reza_norouzi ، KIMIA2005 ، mpas89
2015-01-04 ساعت 08:56
(2015-01-04 ساعت 05:10)mrt نوشته:بله این چیزیه که باید باشه اما برای من این اتفاق نیفتاد و وقتی ازشون پرسیدم گفتن هر از گاهی اینجوری میشه و باید دستی درخواست بدیم!(2015-01-04 ساعت 01:51)reza_norouzi نوشته:با سلام به همه دوستان،(2015-01-04 ساعت 01:42)Abamos نوشته: سلام دوستان ، معمولا چند روز بعد از ورود بايد به اداره سوشال رفت و چه مدت بعد كارت سوشال را دريافت ميكنيد؟سلام دوست من به هرحال کارت سوشال جدید که اسممو اصلاح کرده بودن امروز بعد از 2 هفته رسید.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$ تشکر کنندگان: Alissa ، aaraam ، p.arsa ، mpas89 ، atlantis770
(2015-01-04 ساعت 06:26)iris نوشته:(2015-01-04 ساعت 01:26)ali_yari5 نوشته:(2015-01-03 ساعت 16:04)مير منصور نوشته:قدمت روی چشم، خوشحال میشیم در خدمت باشیم.(2015-01-03 ساعت 11:19)ali_yari5 نوشته: دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، از تکمیل فرم ها و نامه اول مصاحیه گرفته تا کلرینس و دریافت ویزا..... چه ایامی بود، یادش بخیر، قهر ها و آشتی ها.. در ضمن من مینه سوتا هستم، اگه عزیزی نیاز به راهنمایی و کمک داشت با جان و دل در خدمت هستم. ای بابا , عزیزجان کــی غــر زد ؟؟؟ خورشید چیه؟؟؟ شما پشیمونی اومدی؟ هرکس با صبر و همت و علم اومده باشه ، اوضاعش درست میشه. یه مسئله ای یادم افتاد، بعضی از دوستانو میبینم که خیلی می نالند از اوضاعشون،یادمه قبلاً دوستان چقدر میگفتند که تا زبانتون قوی نشده اینجا نیایید،واقعاً راست میگفتند، اینجا باید زبان بلد بود تا بشه زندگی کرد، مثلاً شخصی که زبان انگلیسیش مناسب نباشه ، نمیتونه کار پیدا کنه " از crew member گرفته تا professional".
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014 تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو ، reza_norouzi ، p.arsa
2015-01-04 ساعت 10:22
(2015-01-02 ساعت 08:26)AZAR 1335 نوشته: سال نو همگی مبارک .انشالله همه خیلی زود به سر و سامون برسیم که از این نگرانی خلاص بشیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی. (2015-01-04 ساعت 10:22)AZAR 1335 نوشته:سلام آذرجان، خوشحال میشدیم بیشتر تو مینه سوتا می موندید و در خدمتتون بودیم، برای کارولینای شمالی مثل همون mnsure باید اقدام کنید. ابندا تو لینک» https://www.epass.nc.gov/CitizenPortal/application.do یک اکانت بسازید و بعد apply کنید و اطلاعات مربوطه را وارد میکنید، اگه باز به مشکل برخوردید بفرمایید، تو قسمت income هم صفر وارد کنید.(2015-01-02 ساعت 08:26)AZAR 1335 نوشته: سال نو همگی مبارک .انشالله همه خیلی زود به سر و سامون برسیم که از این نگرانی خلاص بشیم. برای آدرس عوض کردن هم تو سایت اداره پست آمریکا با پرداخت 1 دلار آدرستون عوض میشه، تو سایت http://www.uscis.gov هم آدرستونو عوض کنید، آدرستون اتوماتیک عوض نمیشه، برای in state شدن نگران نباشید، چون موعد ارائه اظهارنامه مالیاتی وقتی اظهارنامتون رو تکمیل کنید و مدارکتون "شامل اجاره نامه+تاییدیه صاحبخانه " رو ارائه بدید مسئله حل میشه،in state شدت خوبیش اینه که tax return بهتون تعلق میگیره ، البته tax return تا زمانی که یک سال کامل تشریف نداشته باشید و فرم w-4 مربوط به محل کارتون رو تکمیل نکرده باشید بهتون تعلق نمیگیره، " قانون اینجا که اینطور هستش، احتمالاً اونجا هم همینطوره".
ورود به آمریکا: 2014 تشکر کنندگان: reza_norouzi ، p.arsa
(2015-01-04 ساعت 10:56)ali_yari5 نوشته:(2015-01-04 ساعت 10:22)AZAR 1335 نوشته:سلام آذرجان، خوشحال میشدیم بیشتر تو مینه سوتا می موندید و در خدمتتون بودیم، برای کارولینای شمالی مثل همون mnsure باید اقدام کنید. ابندا تو لینک» https://www.epass.nc.gov/CitizenPortal/application.do یک اکانت بسازید و بعد apply کنید و اطلاعات مربوطه را وارد میکنید، اگه باز به مشکل برخوردید بفرمایید، تو قسمت income هم صفر وارد کنید.(2015-01-02 ساعت 08:26)AZAR 1335 نوشته: سال نو همگی مبارک .انشالله همه خیلی زود به سر و سامون برسیم که از این نگرانی خلاص بشیم. علي آقا سلام . خيلي خوشحالم كه مشغول كار هستي و بنظر من حقوق خيلي خوبي مي گيري . فاميل ما 10 سال پيش ( تا الان قضيه مهاجرت خانوادگي ما 14 سال طول كشيده كه 2 سالش را خودم باعث شدم ) به من گفت دست دست نكن بلند شو بيا منتها با ارامي و ملايمت ( ما در اين دوره زمانه عادت كرديم تذكر را با صداي بلند و توپ و تشر بهش توجه كنيم ) گفت بيا ولي خانه و وسايلت را نفروش ولي كارت را ول كن بازخريد كن نمي دونم بازنشست كن و بيا اينجا 2 سال بمون اگه خوشت نيامد برگرد . و استدلال اورد كه سومالي ها با 10 تا بچه امده اند و موفق شدند تو در حد يك سوماليايي خودت را نمي بيني من شنيدم و گوش نكردم . آخه سنم بالاست ، زبان نمي دونم ، كار فني نمي دونم ، بچه دارم دبيرستان بعد دانشگاه سرما ،كار ، خانمم اعتماد بنفس كار كردن فعلا نداره كه كمك احوال باشه ............ خلاصه زد و دلار 1000 توماني شد 3500 فعلي يعني اگر من خانه 300 ميليوني را ميبردم مي تونستم مك دونالد بزنم الان با 300 تا نهايتا 100 هزار دلار ميشه كه كاري نمي شه كرد . بنا براين =نتيجه اينكه هر چه زودتر رفتن بهتره هر چه جوانتر بهتر .........كار خوب را شما كردي . در ضمن قربون تمام ايراني ها و ايران از خوب و بدش احساس خوبت و تحسين مي كنم . ولي اگر باز هم ارزش خونه ام بياد پايين ديگه كاري نمي تونم بكنم و بخاطر تاخير در ارسال مداركم شرمنده فرزندم خواهم شد .برايت آرزوي موفقيت مي كنم به اميد ديدار .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
تشکر کنندگان: قصه گو ، p.arsa ، armina-2014 ، behjat ، mpas89
2015-01-04 ساعت 12:36
(2015-01-04 ساعت 10:56)ali_yari5 نوشته:(2015-01-04 ساعت 10:22)AZAR 1335 نوشته:سلام آذرجان، خوشحال میشدیم بیشتر تو مینه سوتا می موندید و در خدمتتون بودیم، برای کارولینای شمالی مثل همون mnsure باید اقدام کنید. ابندا تو لینک» https://www.epass.nc.gov/CitizenPortal/application.do یک اکانت بسازید و بعد apply کنید و اطلاعات مربوطه را وارد میکنید، اگه باز به مشکل برخوردید بفرمایید، تو قسمت income هم صفر وارد کنید.(2015-01-02 ساعت 08:26)AZAR 1335 نوشته: سال نو همگی مبارک .انشالله همه خیلی زود به سر و سامون برسیم که از این نگرانی خلاص بشیم.ممنون از راهنمایی هاتون. موفق باشین
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی. (2015-01-04 ساعت 11:53)مير منصور نوشته: علي آقا سلام .سلام میرمنصور عزیز، ممنون از تحسینتون وهمچنین احساس خوب شما. شما بیا اینجا ما قول میدیم تنهات نزاریم. ببینید واقعا مهمترین مسئله زبان هستش، کسی اگه زبانش خوب نباشه نمیتونه گواهینامه رانندگی بگیره" زندگی تو suburban ها بدون داشتن ماشین شخصی و گواهینامه امکان پذیر نیست" ، نمی تونید کارهای اداری و شخصی تونو انجام بدید ، نمی تونید ارتباط ساده برقرار کنید و...... . مگه اینکه یه مترجم دائم داشته باشید که مدام پیشتون باشه ، ولی برای کار چکار میتونید بکنید؟. آمریکا برای زندگی کردن یکی از مناسب ترین کشورها هستش، بطور مثال شما با یک ماه کار تو اینجا میتونید ماشینی بخرید که تو ایران برای داشتن اون باید یک سال کار کنید تا بتونید اونو بخرید یا برخورداری از تحصیلات رایگان دانشگاهی و.... حرف اصلی من و امثال من این هستش که شما خیلی راحت تو ایران میتونید انگلیسی یاد بگیرید تا اینکه بخواهید اینجا یاد بگیرید.شما تو ایران میتونید 6 ماه- یکسال کلاس های خصوصی آموزش زبان یا هرجا که میتونید زبان یاد بگیرید برید" یادگیری انگلیسی با زبان فارسی خیلی راحت تر از یادگیری اون با خود زبان انگلیسی هستش" ،اینجوری باعث میشه هم درآمد و زندگیتون رو تو ایران داشته باشید و هم اینجا که میایید وقت و مالتون هدر نره، کسی که میخواد مهاحرت کنه باید پلن داشته باشه، یعنی خودش رو آماده زندگی جدید کنه "شامل زبــــــــــــان، آمادگی برای شغل،شناخت فرهنگ و نوع رفتار جامعه و ..." نمیدونم تونستم توضیح بدم یا نه ؟!. راستی اصلاٌ نگران سن بالا اومدن نباشید، اینجا کسی رو میشناسم که با داشتن نوه اومدن اینجا و الان خیلی هم زندگی خوبی دارند، دلتون جوون باشه. درمورد سومالیایی ها هم مسئله اینه که اونا رو خود دولت ساپورت میکنه، چون کیس مهاحرتیشون پنـاهندگی هستش و از تمام امکانات دولتی بصورت رایگان بهره مندند "همچنین متاسفانه بر خلاف ایرانی های اینجا از کامینیوتی بسیار قوی و بالایی برخوردار هستند،خوب هوای همدیگه رو دارند،الان کل سیستم حمل و نقل تاکسی مینه سوتا دست سومالیایی ها هستش" ولی متاسفانه ماها چون کیس مهاجرتیمون لاتاری هستش از حمایت قوی دولتی برخوردار نیستیم، بخاطر همین میگم باید با برنامه اومد. یه دوست خانوادگی الان دو سال اینجا هستند، تو ایران زندگی مرفه ی داشتند و دارند، کیسشون هم لاتاری بوده،بقول خودش همینجوری یهویی اومدند، 6 ماه اول رو فقط هزینه کردند،الان کار کاملاٌ بیسیک انجام میده "ساعتی 8 دلار" یعنی حقوق ماهیانه 1280 تا بدون کسر مالیات که 850 دلارشو کرایه آپارتمان میده ، میمونه 400 دلار که پول بنزین و بیمه ماشین و یوتیلیتی رو ازش کم کنی هیچی براش نمیمونه، میگه از پول کرایه آپارتمانش تو ایران داره الباقی هزینه هاشونو میپردازه ،هنوزم بعد دو سال نمیتونه خوب انگلیسی ارتباط برقرار کنه " قابل توحه اونایی که میگند میاند اینجا یاد میگیرند" الان تصمیم گرفتند برگردند ایران. این یه مثال بود که متوجه عرایضم بشید. حالا انشالله بیایید اینجا کاملاٌ خودتون متوجه عرایض بنده میشید. این صحبت های من فقط و فقط از روی دلسوزی هستش. من فقط میگم برای اومدن باید آماده بود، در اینصورت آینده شما و مخصوصـــاً فرزندتون تضمین شده است. در مورد سرمایه گذاری و شعبه مک دونالد هم فکر بدی نیست هرچند الان برای افتتاح اون 250000$ نیاز دارید http://franchises.businessmart.com/how-m...e-cost.php البته میتونید روی فرنچایز Firehouse Subs هم فکر کنید، دوست من با سرمایه 70000$ افتتاحش کرده و الان در حدود ماهی 4000 تا گیرش میاد. ای کاش شما چند سال پیش خودتونو آماده مهاجرت می کردید که در اینصورت بقول خودتون یه شعبه مک دونالد داشتید و ما هم ازتون خرید میکردیم انشالله کی تشریف میارید؟ بهترین رو برایتان آرزو میکنم.
ورود به آمریکا: 2014
2015-01-04 ساعت 15:29
سلام دوستان من میخوام ببینم راهی هست که از همین ایران این 165 دلار را پرداخت کنیم یا نه؟
یادم یکی از بچه ها 2014 یه پست گذاشته بود که یه کارت اعتباری از فروشگاه هایپر مارکت خریده بود ولی هرچی دنبال اون پست میگردم پیداش نمیکنم شما اطلاعی ندارین؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما |