کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، از تکمیل فرم ها و نامه اول مصاحیه گرفته تا کلرینس و دریافت ویزا..... چه ایامی بود، یادش بخیر، قهر ها و آشتی ها، دوستی ها و دور هم بودن ها . این قافله عمر عجب میگذرد، دیگه از اون دوستان و دور هم بودن ها خیری نیست، همه رفتن پی زندگیشون، محفل خاطره انگیزی بود.
وقتی اومدم دیار غربت تازه فهمیدم هیچ جا وطن نمیشه"با همه ی کم و کاستی هاش". پول و شغل مناسب وامکانات خوب اینا هیچ موقع خوشبختی نمیارند مگه اینکه که دل آدمی خوش باشه. شاید فکر کنید اینا همش حرف هستش، ولی من به این سخن ایمان پیداکردم.
میدونم حرفام هیچ ربطی به اینجا نداشت، ولی دلم گرفته بود فقط خواستم یه جا درد دل کرده باشم. از همه معذرت میخوام.
در ضمن من مینه سوتا هستم، اگه عزیزی نیاز به راهنمایی و کمک داشت با جان و دل در خدمت هستم.
** فدای ایــران و ایـرانـی **
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
پاسخ
سلام دوستان عزيزميشه ازتون خواهش كنم به من واس تحصيل تو امريكاكمك كنيد من تازه عضوانجمن شدم و هنوز اشنا نيستم بامحيط
من ليسانس الكترونيك دارم وميخوام واس ارشد ب امريكا بيام اولن ك از پروسه كاملا بي اطلاعم اگه ميشه راهنماييم كنين واينكه هزينه هاي تحصيلم بهم بگين ممنون ميشم

پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014
(2015-01-03 ساعت 11:19)ali_yari5 نوشته:  دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، از تکمیل فرم ها و نامه اول مصاحیه گرفته تا کلرینس و دریافت ویزا..... چه ایامی بود، یادش بخیر، قهر ها و آشتی ها، دوستی ها و دور هم بودن ها . این قافله عمر عجب میگذرد، دیگه از اون دوستان و دور هم بودن ها خیری نیست، همه رفتن پی زندگیشون، محفل خاطره انگیزی بود.
وقتی اومدم دیار غربت تازه فهمیدم هیچ جا وطن نمیشه"با همه ی کم و کاستی هاش". پول و شغل مناسب وامکانات خوب اینا هیچ موقع خوشبختی نمیارند مگه اینکه که دل آدمی خوش باشه. شاید فکر کنید اینا همش حرف هستش، ولی من به این سخن ایمان پیداکردم.
میدونم حرفام هیچ ربطی به اینجا نداشت، ولی دلم گرفته بود فقط خواستم یه جا درد دل کرده باشم. از همه معذرت میخوام.
در ضمن من مینه سوتا هستم، اگه عزیزی نیاز به راهنمایی و کمک داشت با جان و دل در خدمت هستم.

انشالله همه کارها درست میشه ولی ته دل آدم یه جوریه.انگار معلومه که جای
محکمی نایستادیم.حتما طول میکشه تا عادت کنیم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
اي بابا ، آقا علي ، تازه اومدي، دلتنگي واسه چي؟ اتفاقاً شما كم پيدايي، مگر نه بچه هاي مهربون گروه هنوز همون اخلاق خوبشون رو دارن، هنوز هم دور هم هستيم، به هم دل داري ميديم، صميمانه كمك مي كنيم، تجربياتمون رو در اختيار هم ميذاريم. تعدادشون كمتر شده چون وفا داراش موندن، ديگه وارد جزئيات نميشم! ولي بياي اينجا ديگه احساس دلتنگي نمي كني. تازه خدا نگيره وايبر و اسكايپ و واتس آپ رو. من كه بيشتر از وقتي كه توي ايران بودم از همه ي فاميل خبر دارم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
راستش منم هنوز گیج و ویجم ولی اینجوری به خودم دلداری میدم که حتما جای خوبیه که همه دارن سر و دست میشکنن بیان اینجا. بخدا من کسایی رو میشناسم که تو انگلیس و کانادا زندگی میکنن، ولی هرسال لاتاری شرکت میکنن که اگه بتونن بیان آمریکا. ماشین وقتی میخواد روشن شه بنزین بیشتری مصرف میکنه. ماهم تا بخوایم اینجا راه بیوفتیم مسلما باید انرژی بیشتری بزاریم ولی وقتی راه بیوفتیم دیگه برای موفق شدن کسی به پامون نمیرسه.
این رو با اطمینان کامل کامل کامل میگم دوستان
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
سلام
دوستان عزیز من یک سوال دارد، اگر کسی هنوز نامش نیومده و به سفارت نرفته،
اگر به سفرهای زیارتی مثل کربلا بره ممکن هست در گرفتن ویزا به مشکل بربخوره!!؟؟؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-03 ساعت 11:34)AZAR 1335 نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 11:19)ali_yari5 نوشته:  دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، قهر ها و آشتی ها، دوستی ها و دور هم بودن ها . این قافله عمر عجب میگذرد، دیگه از اون دوستان و دور هم بودن ها خیری نیست، محفل خاطره انگیزی بود.

انشالله همه کارها درست میشه ولی ته دل آدم یه جوریه.انگار معلومه که جای
محکمی نایستادیم.حتما طول میکشه تا عادت کنیم.
انشاله همه دوستان موفق باشند، بقول شما نیاز به زمان هستش، جالبه تو اینجا آدم حس میکنه زمان خیلی زود میگذره، 5 ماه متوجه نشدم چطورگذشت.. Smile

(2015-01-03 ساعت 11:41)قصه گو نوشته:  اي بابا ، آقا علي ، تازه اومدي، دلتنگي واسه چي؟. تعدادشون كمتر شده چون وفا داراش موندن، ديگه وارد جزئيات نميشم! ولي بياي اينجا ديگه احساس دلتنگي نمي كني.
قصه گوی وفادار، خوشحال میشم همه همراه همدیگه باشیم، ممنون و بقول شما همین تعداد کم شدن هاست که آدم دلش میگیره دیگه ، ما را هم پذیرا باشید.
یادش بخیر.. soli asali-محبت -pari pari-H Pier-کیانوش -pari pariaaa-ali.momen-و....

(2015-01-03 ساعت 11:57)farshad varaste نوشته:  راستش منم هنوز گیج و ویجم ولی اینجوری به خودم دلداری میدم که حتما جای خوبیه که همه دارن سر و دست میشکنن بیان ماهم تا بخوایم اینجا راه بیوفتیم مسلما باید انرژی بیشتری بزاریم ولی وقتی راه بیوفتیم دیگه برای موفق شدن کسی به پامون نمیرسه.
فرشاد جان، فرمودتون تایید میشه، آمریکا یکی از بهترین کشورها برای پیشرفت و داشتن زندگی مناسب هستش، بگفته دوستان باتجربه برای زندگی در آمریکا فقط باید صبر و همت داشت، بقیه کارها خودبخود درست میشه.
پاسخ
(2015-01-03 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 00:17)byazdani نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 12:31)sad_sad نوشته:  این آمریکا هم جدی جدی اوضاع نظم خوبی نداره پیگیر گرین کارت شدیم از سایت http://www.uscis.gov دیدیم گرین کارت رو 2 روز پیش فرستادن به آدرس اولیه که تو فرمها فرستادیم جالبه بعد از اون ما سه بار آدرس رو هم تو سایت 165 دلار هم اداره سکوریتی تو هیوستون هم فرودگاه تغییر دادیم اما هنوز ssn نیومده گرین کارت انگار پست شده اونجا الان هم هیچ کسی رو تو اون ایالت نداریم خدا به دادمون برسه فقط
سلام دوست عزيز
شما چطوري متوجه شديد كه گرين كارت به چه آدرسي پست شده؟ براي ما نوشته به آدرسي كه داديد پست شده اما معلوم نيست تغيير آدرسو اعمال كردن يا نه؟ راهي وجود داره كه آدرسيو كه پست كردن و مراحل بسته را چك كرد؟

سلام دوست من
من به این صورت پیگیری کردم:
اول به این آدرس رفتم و شماره Receipt Number رو که با IOE شروع میشه وارد کردم:
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
اگه گرین کارت به آدرس مقصد رسیده باشه یه شماره رهگیری یا tracking number بهتون میده.
بعدش به سایت اداره پست به آدرس زیر رفتم:
https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction?tLabels=
و شماره رهگیری رو وارد کردم. یه جدول میاد که مراحل و آدرس های ارسال گرین کارت رو به ترتیب نشون میده.
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی تون کنم.
شاد باشین.

بله دقیقا منم همین پروسه و طی کردم وتو سایتusps دیدم زده delivered و آدرس جایی که delivered شده رو هم زده بود
در انتظار قبولی
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، jojo_hami ، nasam ، ahmad120
دوستان، بحث جالبي !!!!!!در مورد سست شدن بنيان خانواده در امريكا در تاپيكش در جريانه، صرفاً جهت اطلاع گفتم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: ali_yari5 ، p.arsa
(2015-01-03 ساعت 11:19)ali_yari5 نوشته:  دوستان 2014 سلام. امروز یهو دلم گرفت، یاد روزهایی افتادم که چقدر تو مهاجر سرا با شور و اشتیاق پیگیر مسائل مهاجرتیمون بودیم، از تکمیل فرم ها و نامه اول مصاحیه گرفته تا کلرینس و دریافت ویزا..... چه ایامی بود، یادش بخیر، قهر ها و آشتی ها، دوستی ها و دور هم بودن ها . این قافله عمر عجب میگذرد، دیگه از اون دوستان و دور هم بودن ها خیری نیست، همه رفتن پی زندگیشون، محفل خاطره انگیزی بود.

داش علي سلام .
دلت نگيره پر انرژي باش چون شنيدم اونجا خيلي سرده اگه يه خورده تحمل كني ما هم مي خوايم بيام مينه سوتا . شايد بتونيم يه دسته با علم و كتل راه بندازيم .
حالا چي شد رفتي اون بالا توي هواي سرد . ما چون اونجا فاميل داريم مجبوريم وارد شويم عرض ادب كنيم ببينيم بعدش چه مي شود . از اوضاع و احوال و كار و بار بگو تا ما آماده شويم . موفق باشي .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، farshad varaste ، m.sabet ، ali_yari5 ، قصه گو
(2015-01-03 ساعت 13:22)قصه گو نوشته:  دوستان، بحث جالبي !!!!!!در مورد سست شدن بنيان خانواده در امريكا در تاپيكش در جريانه، صرفاً جهت اطلاع گفتم.
تاپیکش کجاست؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو
(2015-01-03 ساعت 22:59)farshad varaste نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 13:22)قصه گو نوشته:  دوستان، بحث جالبي !!!!!!در مورد سست شدن بنيان خانواده در امريكا در تاپيكش در جريانه، صرفاً جهت اطلاع گفتم.
تاپیکش کجاست؟

اینجاست.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، قصه گو ، farshad varaste ، jojo_hami
(2015-01-03 ساعت 10:46)ghafari88 نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 07:02)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز پیشنهاد میکنم برای اطمینان از ارسال گرین کارت یا هر نامه دیگه به ادرس جدید حتما ادرس جدیدتون رو توی سایت پست usps انلاین اپدیت کنید 1 دلار هم بیشترهزینه داره موفق باشید....

البته بد نیست دوستان این رو اطلاع داشته باشن که طبق قانون ایمیگریشن ( طبق چیزی که آفیسرش به ما گفت ) اداره پست حق نداره نامه ای که از سمت اون ها ارسال میشه رو به نشانی دیگه ای اصطلاحاً فروارد کنه. یعنی شما اگر آدرستون رو در سایت پست هم تغییر بدین، نامه های های ایمیگریشن ( از جمله گرین کارت ) به نشانی جدید ارسال نمیشه از طرف پست.

غفاری عزیز
گرین کارت ما که بعد از تغییر ادرسی که توی سایت پست داده بودم دقیقا 30 روز پس از پرداخت از طرف پست به ادرس جدید فوروارد شد هیچ مشکلی هم نبود خیلی شیک و مجلسی حالا طبق قانون ایمیگریشن بوده یا نه اونشو خبر ندارم Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، ali_yari5 ، jojo_hami ، mpas89
(2015-01-03 ساعت 11:32)nilimili نوشته:  سلام دوستان عزيزميشه ازتون خواهش كنم به من واس تحصيل تو امريكاكمك كنيد من تازه عضوانجمن شدم و هنوز اشنا نيستم بامحيط
من ليسانس الكترونيك دارم وميخوام واس ارشد ب امريكا بيام اولن ك از پروسه كاملا بي اطلاعم اگه ميشه راهنماييم كنين واينكه هزينه هاي تحصيلم بهم بگين ممنون ميشم

سلام دوست من
اولاً به مهاجرسرا خیلی خوش اومدین. مطمئن باشین جواب همه سوالاتونو اینجا پیدا میکنین.
دوماً برای بحث های مربوط به تحصیل و ویزای دانشجویی به اینجا مراجعه کنین:
http://www.mohajersara.com/forum-8.html
سوماً برای آشنایی با امکانات سایت و شرکت در بحث ها به لینک "کاربر حرفه ای مهاجرسرا" که در امضای بنده هست مراجعه کنین.
سوالی بود در خدمتم.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، قصه گو ، aaraam
(2015-01-03 ساعت 16:04)مير منصور نوشته:  

داش علي سلام .
دلت نگيره پر انرژي باش چون شنيدم اونجا خيلي سرده اگه يه خورده تحمل كني ما هم مي خوايم بيام مينه سوتا . شايد بتونيم يه دسته با علم و كتل راه بندازيم .
حالا چي شد رفتي اون بالا توي هواي سرد . ما چون اونجا فاميل داريم مجبوريم وارد شويم عرض ادب كنيم ببينيم بعدش چه مي شود . از اوضاع و احوال و كار و بار بگو تا ما آماده شويم . موفق باشي .
قدمت روی چشم، خوشحال میشیم در خدمت باشیم.
مینه سوتا یکی از بهترین ایالت ها از لحاظ زندگی خانوادگی هستش، مخصوصاً از لحاظ کیفیت آموزشی برای بچه ها، کلاً ایالت آرومی هستش، از حمایت اجتماعی و خانوادگی بالایی برخوردار هستش، فقط تنها بدیش سرمای سخت و سوزناکش هستش، تو این یکی دو روز اخیر دما -18 درجه بود " تو اوجش به -50 درجه هم رسیده" ، از لحاظ کار و درآمد بنظرم خوب هستش، حداقل برای من که اینطور بوده "حالا نمیدونم شما به income $2600 برای شروع خوب میگید یا نه؟؟"
اجاره آپارتمان دوخوابه متوسط 850 دلار و اجاره خونه "townhome" در یه منطقه معمولی 900 دلار هستش.
یکی از مسائلی که تو چند سال اخیر بوجود اومده تعداد بسیــار بسیار بالای مهاحران سومالیایی تو این ایالت هستش،ظاهراً خود ساکنان اینحا زیاد راضی نیستند از این موضوع.
خلاصه این سمتی اومدید در خدمتتون هستیم، Smile
راستی عمو نوروز و کیمیا خوشحال هستم شما هنوز اینجا فعالید و کمک میکنید به بچه ها.به قول معروف : باوفـــــــــــا
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، m.sabet ، KIMIA2005 ، قصه گو ، p.arsa ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان