موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-02 ساعت 14:01)shadi79 نوشته: (2015-01-02 ساعت 11:12)reza_norouzi نوشته: (2015-01-02 ساعت 09:56)shadi79 نوشته: منم آدرسمو تو فرودگاه عوض کردم ولی اون موقع توی سایت اداره مهاجرت واداره پست تغییر ندادم کالیفرنیا لس انجلس
سلام شادی عزیز
مطمئنین که گرین کارتتون پست نشده هنوز؟ آدرس جدیدتون رو به اداره مهاجرت و اداره پست اعلام کردین؟
حتما پیگیری کنین که ببینین کارتتون تو چه مرحله ایه یا کجاست. شاید به آدرس اولیه فرستاده شده باشه.
شاد باشین.
سلام مشکل اینجاست هنوز گرینم صادر نشده که بخواد بره جایی
سلام بچه ها
اميدوارم همتون خوب باشين.
راستش منم سوشيالم هنوز نيومده، ما 21 نوامبر درخواست داديم ولي هنوز نرفته به آدرسي كه تو فرم مشخص كرده بوديم. مشكل اينجاست كه خودمونم برگشتيم ايران و نمي تونيم دوباره درخواست بديم!
من از دوستم كه يو اسه و آدرس خونه اونو دادم خواهش كردم بره پيگيري كنه كه گفتن شايد آدرسو اشتباه زديد!! در صورتيكه ما آدرس و درست داديم.
حالا يه سايت دادند واسه عوض كردن آدرس كه من فك مي كنم واسه ما كه فرست تايم هستيم نيست. (http://www.socialsecurity.gov).
كسي مي دونه چي كار مي شه كرد؟ سوشيال مث گرين كارت سايتي نداره كه بشه پيگيري كرد كه الان تو چه مرحله اي هست؟ اين انتظارو چك كردن نمي خواد تموم بشه انگار...!!
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-02 ساعت 08:50)iris نوشته: بچه ها خوش به حالتون من بی سوشیالم هنوز برای همه اومد جز من
سوشیالم نیاد بر می گردم ایران دیگه 15 روز دیگه میشه سه ماه
فقط می گن صبر ، خیلی بدند دوسشون ندارم
اینجا بدون سوشیال کاری نمی شه کرد
سلام به شما دوست عزيز و بقيه دوستاني كه بعد از سه هفته از ورودشون سوشيالشون هنوز نيومده
دوست عزيز شما حتما بايد به اداره سوشيال سكوريتي مراجعه كنيد و يه فرمهايي هست كه پر ميكنيد و اونجا بهتون يه رسيد ميدن كه حداكثر دو هفته بعد سوشيالتون به آدرسي كه در اون فرم ميديد مياد٠
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-28 ساعت 12:31)sad_sad نوشته: این آمریکا هم جدی جدی اوضاع نظم خوبی نداره پیگیر گرین کارت شدیم از سایت http://www.uscis.gov دیدیم گرین کارت رو 2 روز پیش فرستادن به آدرس اولیه که تو فرمها فرستادیم جالبه بعد از اون ما سه بار آدرس رو هم تو سایت 165 دلار هم اداره سکوریتی تو هیوستون هم فرودگاه تغییر دادیم اما هنوز ssn نیومده گرین کارت انگار پست شده اونجا الان هم هیچ کسی رو تو اون ایالت نداریم خدا به دادمون برسه فقط
سلام دوست عزيز
شما چطوري متوجه شديد كه گرين كارت به چه آدرسي پست شده؟ براي ما نوشته به آدرسي كه داديد پست شده اما معلوم نيست تغيير آدرسو اعمال كردن يا نه؟ راهي وجود داره كه آدرسيو كه پست كردن و مراحل بسته را چك كرد؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2015-01-03 ساعت 07:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-03 ساعت 07:02 توسط KIMIA2005.)
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم برای اطمینان از ارسال گرین کارت یا هر نامه دیگه به ادرس جدید حتما ادرس جدیدتون رو توی سایت پست usps انلاین اپدیت کنید 1 دلار هم بیشترهزینه داره موفق باشید....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند