موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-13 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-14 ساعت 00:09 توسط rainolf.)
اگر کسی از دوستان میخواد دلار بیاره میتونه به بنده پیام بده من مبلغی دلار دارم که میخوام بفرستم ایران میتونیم هماهنگ کنیم معادل ریالیش رو در ایران به دست یک نفر برسونن و همزمان من اینجا دلارها رو تقدیمشون کنم.....
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-11 ساعت 18:03)alireza.moazini نوشته: سلام بچه ها شاید جای این سوال اینجا نباشه اما اگه تجربه اش رو داشته باشید من حدود 100هزار دلار میخوام با خودم بیارم یه خونواده سه نفری هستیم ایا اجازه اوردن این مقدار رو دارم یا نه چون شنیدم بیشتر از نفری 5هزار تا اجازه نداریم باخودمون بیاریم ممنونم از پاسختوم.
با سلام دوست عزیز من امروز پست شما رو خوندم عرض کنم از فرودگاه ایران فقط نفری ۵۰۰۰ دلار میتونید با خودتون ببرید البته اینو قانون میگه ولی اگه کمی بیشتر هم ببرید اشکالی نداره من پیشنهاد میدم حدود بیست هزار دلار رو با خودتون ببرید وبقیه رو از طریق صرافی های وابسته به بانک ها بفرستید مثل بانک سامان و یا ملی و پارسیان که از خود شعبه ها بپرسید آدرسشون رو بهت میدن درسته کمی گرونتر از بقیه صرافی هاست ولی مطمین تره (یک نمونه صرافی جلالی با این همه نام و تبلیغ کلاهبردار در اومد )در ضمن اگه شما ۱۰۰/۰۰۰دلار رو هم از ایران خارج کنید و اتفاقی نیفته تو گمرک آمریکا باید جوابگو باشید چون نفری بیشتر از ۱۰/۰۰۰دلارداشته باشید باید جواب پس بدید که این پول رو از کجا آورده اید و میخواهید چکار کنید پس دنبال دردسر نرید با فرستادن پول از طریق صرافی های بانک ها سفر بدون دغدغه ای خواهید داشت هم از دست دزد های احتمالی وهم گم کردن ویا جاگذاشتن . سفر پراز خاطره های شیرین برایتان آرزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-15 ساعت 00:52)Abdorrezaa نوشته: (2015-01-14 ساعت 21:37)alireza.moazini نوشته: (2015-01-14 ساعت 21:32)farrokh1675 نوشته: (2015-01-11 ساعت 18:03)alireza.moazini نوشته: سلام بچه ها شاید جای این سوال اینجا نباشه اما اگه تجربه اش رو داشته باشید من حدود 100هزار دلار میخوام با خودم بیارم یه خونواده سه نفری هستیم ایا اجازه اوردن این مقدار رو دارم یا نه چون شنیدم بیشتر از نفری 5هزار تا اجازه نداریم باخودمون بیاریم ممنونم از پاسختوم.
با سلام دوست عزیز من امروز پست شما رو خوندم عرض کنم از فرودگاه ایران فقط نفری ۵۰۰۰ دلار میتونید با خودتون ببرید البته اینو قانون میگه ولی اگه کمی بیشتر هم ببرید اشکالی نداره من پیشنهاد میدم حدود بیست هزار دلار رو با خودتون ببرید وبقیه رو از طریق صرافی های وابسته به بانک ها بفرستید مثل بانک سامان و یا ملی و پارسیان که از خود شعبه ها بپرسید آدرسشون رو بهت میدن درسته کمی گرونتر از بقیه صرافی هاست ولی مطمین تره (یک نمونه صرافی جلالی با این همه نام و تبلیغ کلاهبردار در اومد )در ضمن اگه شما ۱۰۰/۰۰۰دلار رو هم از ایران خارج کنید و اتفاقی نیفته تو گمرک آمریکا باید جوابگو باشید چون نفری بیشتر از ۱۰/۰۰۰دلارداشته باشید باید جواب پس بدید که این پول رو از کجا آورده اید و میخواهید چکار کنید پس دنبال دردسر نرید با فرستادن پول از طریق صرافی های بانک ها سفر بدون دغدغه ای خواهید داشت هم از دست دزد های احتمالی وهم گم کردن ویا جاگذاشتن . سفر پراز خاطره های شیرین برایتان آرزو میکنم
مرسی از راهنماییتون.
دوست عزیز صرافی ها به دو صورت حواله میزنند: یا نرخ هر دلار رو گرونتر از نرخ بازار حساب میکنند که معمولا بین 50 تا 100 تومنه، و یا برا هر حواله کارمزد میگیرند که بین صرافی ها و مبلغ مورد حواله متفاوته. از 10-20دلار داریم تا 70-80 دلار. که البته حداقل یک روز هم طول میکشه تا به دست طرف برسه.
شما اجازه دارید با خودتون نفری 5000دلار خارج کنید و نه بیشتر، البته من نشنیدم ارز کسی رو از جیبش درآورده باشند و نگذارند با خودش پول خارج کنه.
تو فرودگاه آمریکا هم ازتون میخوان اعلام کنید چقدر پول همراهتون دارید. اگر بیشتر از ده هزار تاست اونا این مورد رو ثبت میکنند.یکی از دلایلشم رهگیریه این مبلغه، که اگر بسلامتی در یک زمانه کوتاه خونه و ماشین خریدید و دم و دستگاه بهم زدید بدونن مبدا پول کجا بوده، و شما با خودتون آورده بودید نه اینکه از دزدی، پولشویی، مواد مخدر و کلا کارهای خلاف قانون و سیاه پول کسب مال کردید. وگرنه هیچ دولت و کشوری از سرمایه گذاری و ورود ارز به کشور بدش نمیاد.
البته من هنوز آمریکا نرفتم، ولی دوستام رفتن تعریف کردند. ی دوست دیگمم صرافه
سلام به همه دوستان
البته من 34000 دلار با خانمم آوردیم نه تو ایران گفتند چرا اینقدر ارز از ایران خارج می کنی و نه اینجا. اینجا هم دقیقا الان کردم که 34000 دلار همراهم دارم. کسی هم ازم نپرسید از کجا آوردی. فقط باید پولهاتونا تقسیم کنید بین نفرات و وسایل دستی تون توی کیف دستی و کوله و جیبای پالتو و... موفق باشید
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
من و خانمم حدود 50 روزه اومدیم لس آنجلس و Burbank ساکن شدیم. من الکترونیک خوندم و بیشتر از 9 سال سابقه کار در زمینه ابزاردقیق و کنترل دریک شرکت پتروشیمی دارم و پروژه های زیادی ام تو این زمینه انجام دادم و Certificate های مختلفی هم تو این زمینه دارم. تو تمام این سایتها هم رزومه ام را Upload کردم و خیلی جاها Apply کردم ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری نشده. حتی Linked In من را حتی نگاه هم نکرده اند با اینکه لینک شا تو رزومه ام گذاشتم. کم کم دارم نگران می شم. فکر می کردم تا میام اینجا می تونم کار پیدا کنم. آخه تو زمینه شغل من کار اینجا زیاد هست. دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چکار باید کرد؟Sad
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای گلم
منم اگه خدا بخاد تا یک هفته دیگه از ایران راهی میشم برا دالاس
آشنایی که اونجا پیدا کرده بودم چند وقتیه ازش خبری نیست
خیلی نگرانم کرده که یه وقت خدای نکرده برم اونجا حیرون و ویلون بشم
کسی از دوستان دالاس هست که راهنمایی و کمکم کنه؟
ممنون میشم
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-15 ساعت 21:41)امین 13 نوشته: سلام به دوستای گلم
منم اگه خدا بخاد تا یک هفته دیگه از ایران راهی میشم برا دالاس
آشنایی که اونجا پیدا کرده بودم چند وقتیه ازش خبری نیست
خیلی نگرانم کرده که یه وقت خدای نکرده برم اونجا حیرون و ویلون بشم
کسی از دوستان دالاس هست که راهنمایی و کمکم کنه؟
ممنون میشم
سلام دوست عزیز، متاسفانه من کالیفرنیا هستم ولی کلاً اینجا روی آشنا و دوست و فامیل هیچ حسابی باز نکن و فقط امیدت به خدا و توانایی های خودت باشه چون اینجا دیگران واقعاً یا وقتشا ندارند یا امکانشا و یا نمی خواهند کمک کنند و فرض کن اون آشناتون اصلاً خودشا آفتابی نمی کنه وبرای بدترین حالت آماده باش که اگه آشناتون را تو فرودگاه دیدید خوشحال شوید و اگه اصلاً ندیدش ام حیرون ویلون نشید. اینا را نگفتم که بترسونمتون ولی واقعیته اما اصلاً نگران نباشید، همه چیز به خوبی روال خودشا طی می کنه. برای شما آرزوی سفر خوب و خوشی دارم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
متاسفم که میبینم سوشال بعضي از دوستان بعد از این همه مدت هنوز نیومده. خوشبختانه سوشال ما بعد از یک هفته دیروز رسید دستمون. پیشنهاد من برای اینکه کارهاتون لنگ نمونه اینه که بريد آفیس و ازشون بخواين که شماره ی سوشال رو حضوري بهتون بدن تا زمانی که کارتتون میاد بتونيد یه سری کارها رو انجام بدین.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ممنونم از لطفتون. توی راه بیشتر خوابید. فقط توی پرواز فرانکفورت یه کم بداخلاق شد. ولی اونم یه ساعت بعدش خوابید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید که من این سوال رو اینجا مطرح میکنم. تنها صفحه ای که میشد سوال رو بنویسم همینجا بود.
من جون ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم در ابوظبی ولی همچنان منتطر جواب کلیرنس هستم. کسی هست که مورد مشابهی رو بشناسه؟ اگر طول بکشه امکان باطل شدن کیس من وجود داره یا نه؟