کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
اگر شما برنده لاتاری 2014 هستین، متاسفانه باید بگم که زمانش به پایان رسیده. اگر هم کیس شما چیز دیگه ای هست الان وقتشه که با سفارت مکاتبه کنید و پیگیر بشین.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، aaraam
سلام دوستان برای سه شنبه هفته بعد ۳۰ دی کسی از دوستان سانفرانسیسکو میره همسفر شیم؟ در ضمن یه سوال دیگه ساعت پرواز 02:00 AM هست ما چند ساعت قبل باید در فرودگاه باشیم که چمدون ها را تحویل دهیم و مشکل تایمی نداشته باشیم؟
سپاس از راهنمایی دوستان !!!!!!!!!
کیس : **2014AS ، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-15 ساعت 10:08)mrt نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 00:52)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 21:37)alireza.moazini نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 21:32)farrokh1675 نوشته:  
(2015-01-11 ساعت 18:03)alireza.moazini نوشته:  سلام بچه ها شاید جای این سوال اینجا نباشه اما اگه تجربه اش رو داشته باشید من حدود 100هزار دلار میخوام با خودم بیارم یه خونواده سه نفری هستیم ایا اجازه اوردن این مقدار رو دارم یا نه چون شنیدم بیشتر از نفری 5هزار تا اجازه نداریم باخودمون بیاریم ممنونم از پاسختوم.
با سلام دوست عزیز من امروز پست شما رو خوندم عرض کنم از فرودگاه ایران فقط نفری ۵۰۰۰ دلار میتونید با خودتون ببرید البته اینو قانون میگه ولی اگه کمی بیشتر هم ببرید اشکالی نداره من پیشنهاد میدم حدود بیست هزار دلار رو با خودتون ببرید وبقیه رو از طریق صرافی های وابسته به بانک ها بفرستید مثل بانک سامان و یا ملی و پارسیان که از خود شعبه ها بپرسید آدرسشون رو بهت میدن درسته کمی گرونتر از بقیه صرافی هاست ولی مطمین تره (یک نمونه صرافی جلالی با این همه نام و تبلیغ کلاهبردار در اومد )در ضمن اگه شما ۱۰۰/۰۰۰دلار رو هم از ایران خارج کنید و اتفاقی نیفته تو گمرک آمریکا باید جوابگو باشید چون نفری بیشتر از ۱۰/۰۰۰دلارداشته باشید باید جواب پس بدید که این پول رو از کجا آورده اید و میخواهید چکار کنید پس دنبال دردسر نرید با فرستادن پول از طریق صرافی های بانک ها سفر بدون دغدغه ای خواهید داشت هم از دست دزد های احتمالی وهم گم کردن ویا جاگذاشتن . سفر پراز خاطره های شیرین برایتان آرزو میکنم
مرسی از راهنماییتون.

دوست عزیز صرافی ها به دو صورت حواله میزنند: یا نرخ هر دلار رو گرونتر از نرخ بازار حساب میکنند که معمولا بین 50 تا 100 تومنه، و یا برا هر حواله کارمزد میگیرند که بین صرافی ها و مبلغ مورد حواله متفاوته. از 10-20دلار داریم تا 70-80 دلار. که البته حداقل یک روز هم طول میکشه تا به دست طرف برسه.
شما اجازه دارید با خودتون نفری 5000دلار خارج کنید و نه بیشتر، البته من نشنیدم ارز کسی رو از جیبش درآورده باشند و نگذارند با خودش پول خارج کنه.
تو فرودگاه آمریکا هم ازتون میخوان اعلام کنید چقدر پول همراهتون دارید. اگر بیشتر از ده هزار تاست اونا این مورد رو ثبت میکنند.یکی از دلایلشم رهگیریه این مبلغه، که اگر بسلامتی در یک زمانه کوتاه خونه و ماشین خریدید و دم و دستگاه بهم زدید بدونن مبدا پول کجا بوده، و شما با خودتون آورده بودید نه اینکه از دزدی، پولشویی، مواد مخدر و کلا کارهای خلاف قانون و سیاه پول کسب مال کردید. وگرنه هیچ دولت و کشوری از سرمایه گذاری و ورود ارز به کشور بدش نمیاد.
البته من هنوز آمریکا نرفتم، Big Grin ولی دوستام رفتن تعریف کردند. ی دوست دیگمم صرافه Tongue
سلام به همه دوستان
البته من 34000 دلار با خانمم آوردیم نه تو ایران گفتند چرا اینقدر ارز از ایران خارج می کنی و نه اینجا. اینجا هم دقیقا الان کردم که 34000 دلار همراهم دارم. کسی هم ازم نپرسید از کجا آوردی. فقط باید پولهاتونا تقسیم کنید بین نفرات و وسایل دستی تون توی کیف دستی و کوله و جیبای پالتو و... موفق باشید Smile

برای کسی که به قصد مهاجرت وارد آمریکا میشه طبیعیه که پول زیادی همراه داشته باشه و فقط باید مبلغش رو تو فرم موقع ورود اعلام کنید. پس نگران اونور نباشید. اینور هم اگر همش یکجا نباشه و نفهمن مشکلی نیست.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، reza_norouzi ، Abdorrezaa ، امین 13
سلام دوستان
ما قرار بود كه ارديبهشت و قبل از پايان 6 ماه مهلتمون ، براي بار دوم و هميشه بريم يو اس. متاسفانه مشكلي پيش اومده و ما تا اول شهريور امكان رفتنمون نيست! من شنيدم كه اگه ورودمون زير 1 سال از ورود قبلي باشه (حتي بيشتر از 6 ماه)، مشكلي ايجاد نمي كنه و فقط پروسه سيتيزني رو افكت مي كنه! ما اگه شهريور ورود بزنيم از آخرين ورودمون حدود 10 ماه مي گذره!
به نظرتون مشكلي پيش مي ياد؟ لازمه مكاتبه كنم با هاشون؟

ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو
(2015-01-16 ساعت 17:19)مهدی 2014 نوشته:  سلام دوستان
ما قرار بود كه ارديبهشت و قبل از پايان 6 ماه مهلتمون ، براي بار دوم و هميشه بريم يو اس. متاسفانه مشكلي پيش اومده و ما تا اول شهريور امكان رفتنمون نيست! من شنيدم كه اگه ورودمون زير 1 سال از ورود قبلي باشه (حتي بيشتر از 6 ماه)، مشكلي ايجاد نمي كنه و فقط پروسه سيتيزني رو افكت مي كنه! ما اگه شهريور ورود بزنيم از آخرين ورودمون حدود 10 ماه مي گذره!

ممنون

سلام مهدی عزیز
به نظرم باهاشون مکاتبه کنین و مشکلتونو شرح بدین و ازشون بپرسین که آیا مشکلی پیش خواهد اومد یا نه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه و بتونین سر وقت برگردین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014
(2015-01-16 ساعت 15:49)zar_arian نوشته:  سلام دوستان برای سه شنبه هفته بعد ۳۰ دی کسی از دوستان سانفرانسیسکو میره همسفر شیم؟ در ضمن یه سوال دیگه ساعت پرواز 02:00 AM هست ما چند ساعت قبل باید در فرودگاه باشیم که چمدون ها را تحویل دهیم و مشکل تایمی نداشته باشیم؟
سپاس از راهنمایی دوستان !!!!!!!!!
دوست عزیز درخواستتون رو در تاپیک پیدا کردن همسفر هم مطرح کنید.
http://www.mohajersara.com/thread-3120-p...#pid572779
پاسخ
تشکر کنندگان: zar_arian ، امین 13

ممنون

بار اولی که از 6 ماه میگذره زیاد مشکل ساز نیست. مخصوصا اگر افسر راحت گیری بهتون بخوره. ولی صفر شدن محاسبه زمان برا شهروندی قطعیه.
پاسخ
سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم اینکه اگر کسی هر دفعه کمتر از شش ماه اقامت در امریکا داشته باشه ( مثلا دوماه یا سه ماه ...) و سر موقع هم (زیر شش ماه) برگرده جز سوابق اقامتش برای سیتی زن شدن حساب میشه یا نه ؟
با تشکر
پاسخ
(2015-01-17 ساعت 00:03)Abdorrezaa نوشته:  

ممنون

بار اولی که از 6 ماه میگذره زیاد مشکل ساز نیست. مخصوصا اگر افسر راحت گیری بهتون بخوره. ولی صفر شدن محاسبه زمان برا شهروندی قطعیه.

عبدالرضای عزیز
همونطور که میدونین بر اساس قوانین مهاجرسرا ذکر منبع "رسمی" هر خبر یا موردی در کلیه تاپیکها الزامیه. بنابراین لطفاً منبع صفر شدن زمان مورد اشاره رو در اختیارمون قرار بدین.

مهدی 2014 عزیز
برای اطلاعات مربوط به وضعیتتون به این لینک مراجعه کنین که مربوط به سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکاست.
در پاراگراف آخر این صفحه گفته شده که مسافرت به خارج از آمریکا بیشتر از 6 ماه "ممکنه" زمان لازم برای سیتیزن شدن رو به مخاطره بندازه یا به اصطلاح خودمون reset کنه. برای جلوگیری از اینکار لازمه که فرم N-470 رو تکمیل و ارسال کنین. در مورد اینکه زمان ارسال فرم باید در آمریکا باشین یا خیر میتونین به لینک مربوطه مراجعه کنین یا باهاشون تماس بگیرین.
در هر صورت کلیه اطلاعات مربوط به مهاجرت در این سایت به صورت کامل آورده شده و به همه توصیه میکنم که حتماً مطالعه کنن.
شاد باشین.
پاسخ
بچه ها بعد از سه ماه شماره سوشیالم را امروز گرفتم ، کارتمم گفتند دو روز دیگه به دستم می رسه یوووهووووووووووووووووووووووووووووووووو
با اداره سوشیال دیگه دوستم هاهاهاهاها

در مورد bank of America امروز اونجا در مورد علت شارژ شدنم پرسیدم 12$ شارژ شدم آخه ، به خاطر اینکه حساب checking نباید کمتر از 1500$ روزانه توش باشه و همینطورsaving نباید کمتر از 300$ توش باشه و این برای کسانی که کار دارند متفاوته مثلا چکینگ می شه 250$
کلا بانک مزخرفیه من الان که سوشیال دارم می خوام برم بانک chase حساب باز کنم
البته یه تحقیق جامع راجع به بانک ها سر فرصت خواهم کرد نتیجه اش را براتون می ذارم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2015-01-17 ساعت 09:50)iris نوشته:  بچه ها بعد از سه ماه شماره سوشیالم را امروز گرفتم ، کارتمم گفتند دو روز دیگه به دستم می رسه یوووهووووووووووووووووووووووووووووووووو

در مورد bank of America امروز اونجا در مورد علت شارژ شدنم پرسیدم 12$ شارژ شدم آخه ، به خاطر اینکه حساب checking نباید کمتر از 1500$ روزانه توش باشه و همینطورsaving نباید کمتر از 300$ توش باشه و این برای کسانی که کار دارند متفاوته مثلا چکینگ می شه 250$
البته یه تحقیق جامع راجع به بانک ها سر فرصت خواهم کرد نتیجه اش را براتون می ذارم

سلام دوست من
بحث بانک جاش اینجا نیست اما یه توضیح کوچیک بدم:
طبق تحقیقی که من از چهار بانک Well Fargo, UsBank, Chase, Bank of the West کردم و از همشونم پرسیدم همه بانکهای امریکا قوانین یکسانی دارن و همشون طبق چیزی که در بالا گفتین ممکنه مبلغی رو برای نگهداری حساب کم کنن (حساب چکینگ زیر 1500$ و سیوینگ زیر 300$). البته مبلغش یکم بالا و پایین داره مثلاً 12$ یا 11$ یا 9$ یا...
یه راه دیگه ام برای اینکه این مبلغ کم نشه اینه که از دبیت کارت متصل به حساب در ماه بالای 10 بار استفاده بشه یا اگه کار دارین ماهی حداقل 500$ دلار به عنوان حقوق از طرف کارفرما به حسابتون واریز بشه (بهش میگن direct deposit).
شاد باشین.
پاسخ
(2015-01-17 ساعت 10:22)reza_norouzi نوشته:  
(2015-01-17 ساعت 09:50)iris نوشته:  بچه ها بعد از سه ماه شماره سوشیالم را امروز گرفتم ، کارتمم گفتند دو روز دیگه به دستم می رسه یوووهووووووووووووووووووووووووووووووووو

سلام دوست من
بحث بانک جاش اینجا نیست اما یه توضیح کوچیک بدم:
طبق تحقیقی که من از چهار بانک Well Fargo, UsBank, Chase, Bank of the West کردم و از همشونم پرسیدم همه بانکهای آمریکا قوانین یکسانی دارن و همشون طبق چیزی که در بالا گفتین ممکنه مبلغی رو برای نگهداری حساب کم کنن (حساب چکینگ زیر 1500$ و سیوینگ زیر 300$). البته مبلغش یکم بالا و پایین داره مثلاً 12$ یا 11$ یا 9$ یا...
یه راه دیگه ام برای اینکه این مبلغ کم نشه اینه که از دبیت کارت متصل به حساب در ماه بالای 10 بار استفاده بشه یا اگه کار دارین ماهی حداقل 500$ دلار به عنوان حقوق از طرف کارفرما به حسابتون واریز بشه (بهش میگن direct deposit).
شاد باشین.
مرسی پس دیگه عوضش نکنم
من دبیتم را در ماه ده بار بیشتر استفاده کرده بودم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، rbrb-2015
بحث بانك اينجا جاش نيست مگر آنجايي كه ....
ما در خواست داده بوديم كه قبض كرديت به صورت اتوماتيك در آخر ماه از حساب مشتركمون برداشت بشه ، اشتباهاً فقط در مورد همسرم اعلام شد و من چون مثلاً پرداخت نكرده بودم ، ١٢$ شارژ شدم كه زنگ زديم ولز فارگو كه بابا جون اين چه كاريه؟ اونا هم چون ديدن من بچه ي خوبي هستم ،گفتند اسمتون نبوده ولي واردش مي كنيم و شارژ رو بخشيدن و همونجا در حين مكالمه با من از حسابم برداشتند. و اما كلاً كرديت كارد خر است! متوجه نميشي چقدر خرج كردي ييهو حسابت خالي ميشه. خوشا پول نقد كه مثال رفتن جان از بدن مي باشد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13 ، farrokh1675 ، HERMES7 ، m.sabet ، rbrb-2015 ، aghamilad ، behjat ، reza_norouzi ، milad.nas ، mpas89 ، مهدی 2014 ، A_A
(2015-01-17 ساعت 01:43)farshad_shad نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم اینکه اگر کسی هر دفعه کمتر از شش ماه اقامت در آمریکا داشته باشه ( مثلا دوماه یا سه ماه ...) و سر موقع هم (زیر شش ماه) برگرده جز سوابق اقامتش برای سیتی زن شدن حساب میشه یا نه ؟
با تشکر
بله. بطور کلی شما اگر 2.5 سال از پنج سال اول رو در آمریکا باشید و البته در هر نوبت که از آمریکا خارج میشوید، قبل از شش ماه برگردید، شرایط سیتیزن شیپی به شما تعلق خواهد گرفت. سر موعد معین.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، reza_norouzi ، مهدی 2014
دوستان گرین کارتم اومد هورااااااااااااااااااااااااااااااا
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان