موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما بالاخره یه پلن برای بیمه برداشتیم .برای 2نفرمون $38 در ماه باید بدیم ولی چیزی که تازه متوجه شدم میگن تا 14 اپریل وقت دارم اطلاع بدم که کار پیدا کردم وگرنه اوباماکر قطع میشه و برای این 3 ماه باید ماهی 1400$ بدیم!!یعنی 4200$. یعنی کمکش و پس میگیره. نمی دونم باید چکار کنم؟؟ کسی با این مسئله برخورد کرده؟؟ اگه کار پیدا نشه چی؟؟بیچاره ام.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote=
سلام دوست من
بحث بانک جاش اینجا نیست اما یه توضیح کوچیک بدم:
.TD Bankفقط مبلغ صد دلار باید تو حسابتون بمونه تا هزینه نگیرند. وبرای
secured credit card بهتره در Capital One حساب باز کنید چون از همه جا سریعتر کردیت میده.
خداوند یار و یاورتان
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-18 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-18 ساعت 09:42 توسط farshad varaste.)
سلام بحث بانک جاش اینجا نیست ولی،
Chase , bank of america , us bank برای وام دادن و کردیت کارت دادن خیلی اذیت میکنن. ولز فارگو و موسسات اعتباری خیلی برای وام خوبن. سکیور کردیت رو هم با هر مبلغی که بخواید میتونید از ولز فارگو بگیرید و من که حساب باز کردم تا حالا شارژ نشدم، فقط ماهانه 25 دلار از چکینگم میره تو سیوینگم و خودم آنلاین برش میگردونم.
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ببخشيد تا حالا كجا زندگي مي كرديد؟ توي هتل؟ هزينه اش؟
من كه فكر مي كنم اگه خونه ي برادرم نبود، تا حالا پس اندازمون تموم شده بود و برگشته بوديم!
من و شما بايد از ولز فارگو يه پورسانت حسابي بگيريم بسكه براش تبليغ مي كنيم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .ما يه كيس دو نفره هستيم كه من 165$ رو واريز كردم كه خودش 330& برداشت كرد اما ايميلي كه برام اومد فقط اسم من توش نوشته. مشكلي كه وجود نداره؟ ممنون از راهنماييتون در ضمن مشخصات همسرم شاملanumber وغيره رو وارد كردم
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توجه داشته باشید اگه آدرستون رو تو فرودگاه عوض کردید حتما توی اداره پست واداره مهاجرت هم عوض کنید که برای گرین کارتتون مشکلی بوجود نیاد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-18 ساعت 09:42)farshad varaste نوشته: سلام بحث بانک جاش اینجا نیست ولی،
Chase , bank of america , us bank برای وام دادن و کردیت کارت دادن خیلی اذیت میکنن. ولز فارگو و موسسات اعتباری خیلی برای وام خوبن. سکیور کردیت رو هم با هر مبلغی که بخواید میتونید از ولز فارگو بگیرید و من که حساب باز کردم تا حالا شارژ نشدم، فقط ماهانه 25 دلار از چکینگم میره تو سیوینگم و خودم آنلاین برش میگردونم.
سلام
من ترجيحا يكشنبه ها ميام مهاجرسرا وظاهرا از بحثها جا مي مونم شما براى گرفتن كرديت كارت هزينه اى بنامannual feeپرداخت نكرديد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز