موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-20 ساعت 06:13)elchin_f نوشته: راستی در ارتباط با بیمه تونستم بیمه مدیکل رو بگیرم بدون پرداخت پول و اگر هر زمانی ایشالا زود شاغل شدم بهشون اعلام کنم ولی اگر در آمد زیر 16000$ در سال باشه همچنان میتونی از بیمه رایگان استفاده کنی. من health net رو انتخاب کردم چون تعریفشو شنیده بودم البته در درجه اول کایزر رو میخواستم که متاسفانه مدیکل جدید قبول نمیکنه.در ارتباط با بقیه اطلاعاتم کافی نیست. حالا باید دکترم رو انتخاب کنم که گذاشتمش برای بعد از پیدا کردن شغل.
سلام. میشه لطفا بگید بیمه ی رایگان از کدوم سایت گرفتید و از کدوم قسمت؟؟؟.....ما که هر چی نگاه کردیم همش ماهی 180 $ به بالا بود
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-21 ساعت 01:50)atlantis770 نوشته: 1- آیا سایتی هست که در اون آدرس ادارات Social Security رو برای هر ایالت (مثلا هیوستون) نوشته باشه؟
2- برای دریافت سوشیال چه مدارکی رو باید به اداره ی سوشیال تحویل بدیم؟
3- این SSN برای تمام ایالات ثابت هست؟میخوام بدونم اگر بعدها بخوام از هیوستون برم به شیکاگو چیزی تغییر میکنه؟
جواب سوال 2:
فقط پاسپورت. اگر مدارک اضافی خواست یعنی که مسیولش گیج و ویجه! برین یه اداره ی سوشیال دیگه
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-21 ساعت 02:30)jojo_hami نوشته: (2015-01-20 ساعت 06:13)elchin_f نوشته: راستی در ارتباط با بیمه تونستم بیمه مدیکل رو بگیرم بدون پرداخت پول و اگر هر زمانی ایشالا زود شاغل شدم بهشون اعلام کنم ولی اگر در آمد زیر 16000$ در سال باشه همچنان میتونی از بیمه رایگان استفاده کنی. من health net رو انتخاب کردم چون تعریفشو شنیده بودم البته در درجه اول کایزر رو میخواستم که متاسفانه مدیکل جدید قبول نمیکنه.در ارتباط با بقیه اطلاعاتم کافی نیست. حالا باید دکترم رو انتخاب کنم که گذاشتمش برای بعد از پیدا کردن شغل.
سلام. میشه لطفا بگید بیمه ی رایگان از کدوم سایت گرفتید و از کدوم قسمت؟؟؟.....ما که هر چی نگاه کردیم همش ماهی 180 $ به بالا بود
سلام
بستگی داره کدوم ایالت باشید اینکه elchin_f عزیز نوشتن مال کالیفرنیاس آدرسشم:
www.coveredca.com
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سفر همگی بخیر من دوماه است امدم امریکا بیست روز بعد سوشیالم امد ولی گرین کارتم نیامده البته من در فرودگاه وهمینطور در سایت ادرس عوض کردم ولی متاسفانه باز هم رفته بود به ادرس اولیه حالا کارتم در اداره مهاجرته میخواستم ببینم این اداره کجا هست تگزاس یا کالیفرنیا ومن باید جه کار کنم هیچ کاری هم نمیتوانم بکنم بانک هم حساب باز نمی کنه لطفا راهنمایی بفرمایید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما سه شنبه ١٤:٤٠ يعني ٢٠ ژانويه رسيديم به فرودگاه سانفراسيسكو بعد از ورود رفتيم قسمت Immigrant بعد برگه زرد ها را با پاس داديم بعد از تغيير ادرس و اثر انگشت پاس ها داد اومديم بيرون .
البته چمدون هامون گم شده بود ٨ ساعت هم موندم فرودگاه پيدا نشد كه نشد ميگفتن يكبار در فرودگاه بار كد ها اسكن شده ولي نمي دونيم كجا رفته بعد از دو روز برو بيا به فرودگاه بالاخره پيدا كرديم
سوْال اول من پاس ها نگاه مي كنم فقط يك مهر ورود داره كه وسطش با دست خط نوشته DV1 ، ايا برگه خوشامدگويي ورود هم به ما ميداد يا نياز به چيزي نداره همين هست اخه دوستان تو سايت گفتند يه مهر ميزنن كه در ان مشخص هست كه بعد از اولين ورود با اين مهر ورود شما مي توانيد دفعه بعد كه به امريكا وارد مشويد اگر كمتر از ٦ ماه باشه مشكلي در ورود نداريد يعني حكم گرين كارتو داره موقع ورود اخه ما بايد زود برگرديم نمي رسيم گرين كارتو بگيريم؟
سوْال دوم من رفتم اداره سوشال گفت برو سه هفته ديگه بيا هرچي گفته بابا اومدم تغيير ادرس بدم هي مي گفت برو سه هفته ديگه بيا گفتم ما ده روز ديگه بر مي گرديم ايران باز گفت سه هفته ديگه . حالا من موندم چطوري تغيير ادرس بدم البته تو فرودگاه تغيير ادرس دادم؟
لطفا دوستان اگر راهنمايي و كمكي ميتونن بكنن زودتر بگن كه من در اين چند روز مونده بتونم كاري بكنم سه روز كه با خرج ٥٠٠ دلار فقط تونستيم ساكها را پيدا كنيم
کیس : **2014AS ، آنکارا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-23 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-23 ساعت 23:02 توسط shadi79.)
zar عزیز شماباید توی سایت اداره پست حتما آدرس رو عوض کنی وخونه عوض کردن دوستتون وآدرسی که ایشون عوض می کنن به پروسه شما ربطی پیدا نمی کنه حتما آدرسو اونجا تغییر بدید وگرنه مثل من گرینتون پروسش طولانی میشه وحالا حالا ها دستتون نمیاد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar