کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-01-19 ساعت 02:48)rainolf نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 02:20)farshad varaste نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 23:47)Vahid2014 نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 09:42)farshad varaste نوشته:  سلام بحث بانک جاش اینجا نیست ولی،
Chase , bank of america , us bank برای وام دادن و کردیت کارت دادن خیلی اذیت میکنن. ولز فارگو و موسسات اعتباری خیلی برای وام خوبن. سکیور کردیت رو هم با هر مبلغی که بخواید میتونید از ولز فارگو بگیرید و من که حساب باز کردم تا حالا شارژ نشدم، فقط ماهانه 25 دلار از چکینگم میره تو سیوینگم و خودم آنلاین برش میگردونم.

سلام
من ترجيحا يكشنبه ها ميام مهاجرسرا وظاهرا از بحثها جا مي مونم شما براى گرفتن كرديت كارت هزينه اى بنامannual feeپرداخت نكرديد
سلام وحید جان
همونطور که نوشتم من کردیت کارت نگرفتم، سکیور کردیت کارت گرفتم و هیچ مبلغی هم بغیر از مبلغ موجودی کارت پرداخت نکردم
دوست من باز هم با بانکتون چک کنید من مطمئنم سکیورد کردیت کاردهای ولز فارگو سالی 25 دلار شما رو چارج میکنن.... و البته این مبلغ برای سیتی بانک 30 دلار ر سال هست.
بله در پایان سال اینکار رو میکنن ولی موقع افتتاح حساب پولی نگرفتن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: rainolf ، آلیس-1980 ، A_A
annual fee واسه ولز فارگو 25 دلار هستش و برای بانک اف امریکا 39 دلار که در پایان ماه اول از افتتاح حساب واسه هر دو ما رو شارژ کردند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
پرچم ولز فارگو بالاست......هورا!

انگاري مال عمه امه!! چقدر ذوق مي كنم پاش!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، aidaz ، behjat ، آلیس-1980 ، m.sabet ، vahidbaq ، A_A
سلام به دوستان محترم 2014

من از بچه های 2015 هستم که چون جز نفرات اول بودم مجبورم به جمع شما بپیوندم، منم الان دقیقا 49 روزه اینجا هستم و سوشیال و گرین کارتم اومده و پیش اقوام هستم تا کار پیدا کنم و ایشالا خونه بگیرم. حساب رو تو ولز باز کردم و کردیت کارتم رو هم تونستم بدون گذاشتن پول 500$ کردیت بگیریم .

از دوستان کسی در سن دیگو زندگی میکنه که باهم بریم بیرون :d
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
(2015-01-20 ساعت 03:04)elchin_f نوشته:  سلام به دوستان محترم 2014

من از بچه های 2015 هستم که چون جز نفرات اول بودم مجبورم به جمع شما بپیوندم، منم الان دقیقا 49 روزه اینجا هستم و سوشیال و گرین کارتم اومده و پیش اقوام هستم تا کار پیدا کنم و ایشالا خونه بگیرم. حساب رو تو ولز باز کردم و کردیت کارتم رو هم تونستم بدون گذاشتن پول 500$ کردیت بگیریم .

سلام دوست من
ورودتون رو تبریک میگم و اینکه همه کاراتون به موقع انجام شده.
فقط یه سوال: شما بدون کار و سابقه کردیت چجوری کردیت کارت گرفتین اونم بدون گذاشتن یه مبلغ به عنوان وثیقه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13 ، آلیس-1980
(2015-01-20 ساعت 05:36)reza_norouzi نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 03:04)elchin_f نوشته:  سلام به دوستان محترم 2014

سلام دوست من
ورودتون رو تبریک میگم و اینکه همه کاراتون به موقع انجام شده.
فقط یه سوال: شما بدون کار و سابقه کردیت چجوری کردیت کارت گرفتین اونم بدون گذاشتن یه مبلغ به عنوان وثیقه؟؟؟

سلام مجدد

کلی حرف زدم با منیجر بانک و ازش کلی اطلاعات گرفتم و گفت خیلی خوشحاله که انقدر دقیق دارم اطلاعات جمع میکنم و بعد گفت خودش برام یک کاری میکنه که 1000$ اعتبار بگیرم و گفت منتظر کردیت کارتت باش.
بعد کارت من اومد و تو حساب آنلاینم دیدم که 500$ اعتبار دادن. البته من انتظار حداقل 700$ رو داشتم :d :d
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، امین 13 ، vahidbaq ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، babak12 ، A_A
راستی در ارتباط با بیمه تونستم بیمه مدیکل رو بگیرم بدون پرداخت پول و اگر هر زمانی ایشالا زود شاغل شدم بهشون اعلام کنم ولی اگر در آمد زیر 16000$ در سال باشه همچنان میتونی از بیمه رایگان استفاده کنی. من health net رو انتخاب کردم چون تعریفشو شنیده بودم البته در درجه اول کایزر رو میخواستم که متاسفانه مدیکل جدید قبول نمیکنه.در ارتباط با بقیه اطلاعاتم کافی نیست. حالا باید دکترم رو انتخاب کنم که گذاشتمش برای بعد از پیدا کردن شغل.
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
با سلام
من حدود 1 ماه که اینجام ssn اومده اما گرین کارت نیومده شماره ioe هم که می زنم شماره رو نمی شناسه 165 دلار هم 6 ماه پیش واریز کردم کسی می دونه چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-01-20 ساعت 06:48)h_pardis2000 نوشته:  با سلام
من حدود 1 ماه که اینجام ssn اومده اما گرین کارت نیومده شماره ioe هم که می زنم شماره رو نمی شناسه 165 دلار هم 6 ماه پیش واریز کردم کسی می دونه چرا؟

سلام دوست من
اینجا رو ببینین:
http://www.mohajersara.com/post-573048.html#pid573048
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، آلیس-1980 ، امین 13
(2013-11-28 ساعت 05:32)far572000 نوشته:  سلام دوستان ، من می‌خواستم بدونم کسی‌ هست که بدونه از کجا می‌شه آئین نامه رانندگی‌ مربوط به ایالت ایلینویز (شیکاگو) رو پیدا کرد من توی پست KIMIA2005 گشتم تقریباً همه ایالت‌ها بود ولی‌ ایلینویز (شیکاگو) رو پیدا نکردم ممنون میشم اگر کسی‌ میدونه راهنمایی کنه. با تشکر.

من قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ایالت ایلینویز رو دارم که البته مربوط به 2012 هست. خیلی هم فرقی نکرده البته. منتهی نمیدونم اینجا باید چطوری فایلشو اَتچ کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینجا آخرین ورژنشه:
http://www.cyberdriveillinois.com/public...d_a112.pdf
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، آلیس-1980 ، atlantis770
میشه لطفا یکی از دوستان این اصطلاحات رو مختصراً توضیح بده:
-حساب saving?
-حساب checking?
- debit card?
-credit card?
میخوام بدونم هر کدوم دقیقاً چه کاربردی دارند. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-20 ساعت 15:49)atlantis770 نوشته:  میشه لطفا یکی از دوستان این اصطلاحات رو مختصراً توضیح بده:
-حساب saving?
-حساب checking?
- debit card?
-credit card?
میخوام بدونم هر کدوم دقیقاً چه کاربردی دارند. ممنون.
با عرض پوزش
تالار داریم تاپیک دقیقا مرتبط با سئوال شما هم هست. اگر خوندین و باز لازم دونستین سئوال بپرسید اونجا بپرسید
با تشکر

بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
قابل توجه دوستانی که قصد رفتن به هیوستون رو دارند!
در حین سرچ برای آپارتمان و منزل مناسب به این سایت برخوردم. بنظرم قیمتهاش بد نیست.
خوب هم پاسخ میدن:
www.citycrossingapartments.com

شاید به درد کسی خورد.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، aaraam ، vahidbaq
1- آیا سایتی هست که در اون آدرس ادارات Social Security رو برای هر ایالت (مثلا هیوستون) نوشته باشه؟
2- برای دریافت سوشیال چه مدارکی رو باید به اداره ی سوشیال تحویل بدیم؟
3- این SSN برای تمام ایالات ثابت هست؟میخوام بدونم اگر بعدها بخوام از هیوستون برم به شیکاگو چیزی تغییر میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان