کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
ما که هنوز اعلام نکردیم وگفتند خونه اجاره کردین خودشون می فهمند. حالا تو این سایت رفتم. اینا چی جواب بدم؟؟
مربوط به ماها میشه؟

Is this change of address for an application or petition currently in progress?
YES NO
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 00:47)AZAR 1335 نوشته:  ما که هنوز اعلام نکردیم وگفتند خونه اجاره کردین خودشون می فهمند. حالا تو این سایت رفتم. اینا چی جواب بدم؟؟
مربوط به ماها میشه؟

YES NO

اگر گرين كارتتون رو دريافت كرديد گزينه no رو انتخاب كنيد و بعد آدرس قبلي و فعلي رو بنويسيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، artam2
دوستان یک سوال چون من اسمم اولش سیده داشته تو گرین کارتم سیده شده اسمم و اسمم رو میدل نیم زدن Sad ولی سوشیالم درست هست حالا به نظر شما من چیکار باید بکنم مشکلی پیش میاد برای بعدن؟ حساب بانک به نام کاملم اومده کردیتم هم مثل گرین کارت خیلی قاطی پاطی شده دوستان نظری یا تجربه ای مثل کیس من داره؟
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
(2015-01-28 ساعت 02:00)elchin_f نوشته:  دوستان یک سوال چون من اسمم اولش سیده داشته تو گرین کارتم سیده شده اسمم و اسمم رو میدل نیم زدن Sad ولی سوشیالم درست هست حالا به نظر شما من چیکار باید بکنم مشکلی پیش میاد برای بعدن؟ حساب بانک به نام کاملم اومده کردیتم هم مثل گرین کارت خیلی قاطی پاطی شده دوستان نظری یا تجربه ای مثل کیس من داره؟
شما باید مثل من دنبال اصلاح اسم و فامیلتون باشید چونبطورقطع مشکل پیدا میکنید. روی کارت بانکتون هراسمی که بخواید میزنن، بله دقیقا هر اسمی که بخواید. میتونید برید بانک و بگید اسمتون رو اصلاح کنن. بدون هزینه اینکارو انجام میدن. گرین کارتتون رو هم ببرید اصلاح کنید چون برای گرفتن بقیه مدارک براتون مشکل پیش میاد
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، jojo_hami ، reza_norouzi ، A_A
(2015-01-28 ساعت 02:15)farshad varaste نوشته:  
(2015-01-28 ساعت 02:00)elchin_f نوشته:  دوستان یک سوال چون من اسمم اولش سیده داشته تو گرین کارتم سیده شده اسمم و اسمم رو میدل نیم زدن Sad ولی سوشیالم درست هست حالا به نظر شما من چیکار باید بکنم مشکلی پیش میاد برای بعدن؟ حساب بانک به نام کاملم اومده کردیتم هم مثل گرین کارت خیلی قاطی پاطی شده دوستان نظری یا تجربه ای مثل کیس من داره؟
شما باید مثل من دنبال اصلاح اسم و فامیلتون باشید چونبطورقطع مشکل پیدا میکنید. روی کارت بانکتون هراسمی که بخواید میزنن، بله دقیقا هر اسمی که بخواید. میتونید برید بانک و بگید اسمتون رو اصلاح کنن. بدون هزینه اینکارو انجام میدن. گرین کارتتون رو هم ببرید اصلاح کنید چون برای گرفتن بقیه مدارک براتون مشکل پیش میاد

مرسی برای جوابتون من الان در سوشیال اسمم درست هست، برای گرفتم چه مدارکی ممکن هست دچار مشکل بشم؟ و برای تغییر گرین کارت باید چیکار کنم؟
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 05:16)elchin_f نوشته:  

مرسی برای جوابتون من الان در سوشیال اسمم درست هست، برای گرفتم چه مدارکی ممکن هست دچار مشکل بشم؟ و برای تغییر گرین کارت باید چیکار کنم؟
شماره سوشال براتون مهمه و اسم رو نوشتن که مشخص شه این شماره مربوط به این اسم هست، ولی گرین کارت یک مدرک شناسایی عکسدار معتبر هست و مثلا وقتی بخواید گواهینامه رانندگی بگیرید بدردتون میخوره یا اگه بخواید جایی ثبتنام کنید بدرد میخوره. من هنوز دنبال تغییر فامیل نرفتم که بدونم مراحلش چیه ولی هستند دوستانیکه گرین کارتشونو عوض کردن، امیدوارم جوابتونو بدن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، A_A
(2015-01-28 ساعت 05:34)farshad varaste نوشته:  

شماره سوشال براتون مهمه و اسم رو نوشتن که مشخص شه این شماره مربوط به این اسم هست، ولی گرین کارت یک مدرک شناسایی عکسدار معتبر هست و مثلا وقتی بخواید گواهینامه رانندگی بگیرید بدردتون میخوره یا اگه بخواید جایی ثبتنام کنید بدرد میخوره. من هنوز دنبال تغییر فامیل نرفتم که بدونم مراحلش چیه ولی هستند دوستانیکه گرین کارتشونو عوض کردن، امیدوارم جوابتونو بدن

الچین عزیز
برای درخواست اصلاح گرین کارت باید فرم I-90 رو به صورت آنلاین یا دستی پر کنین. این لینک رو ببینین:
http://www.uscis.gov/green-card/after-gr...green-card
برای پیدا کردن نزدیک ترین دفتر اداره مهاجرت به محل زندگیتون هم عبارت uscis رو در google maps جستجو کنین.
امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکتون کنه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، A_A
(2015-01-28 ساعت 06:44)reza_norouzi نوشته:  
(2015-01-28 ساعت 05:34)farshad varaste نوشته:  

الچین عزیز
برای درخواست اصلاح گرین کارت باید فرم I-90 رو به صورت آنلاین یا دستی پر کنین. این لینک رو ببینین:
http://www.uscis.gov/green-card/after-gr...green-card
برای پیدا کردن نزدیک ترین دفتر اداره مهاجرت به محل زندگیتون هم عبارت uscis رو در google maps جستجو کنین.
امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکتون کنه.
شاد باشین.

خیلی ممنونم از اطلاعاتی که گذاشتید حتما ازش استفاده میکنم و در ارتباطش پرس و جو میکنم و برای بقیه دوستان هم ارسال می کنم.
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، farshad varaste
(2015-01-28 ساعت 00:21)atlantis770 نوشته:  من که آدرسم رو از شیکاگو به هیوستون تغییر دادم این رو درفرودگاه هیوستون اعلام میکنم.
آیا لازم هست این فرم AR-11 رو هم پر کنم؟ اونوقت باید به کجا تحویلش بدم؟

لطفا يكي پاسخ بده!
من هنوز وارد آمريكا نشدم و بابت گرين كارت هم نه اكانتي درست كردم و نه 165$ رو پرداخت كردم. لازمه براي ثبت تغيير پورت ورودم ( از شيكاگو به هيوستون) فرم AR-11 رو پر كنم ؟ يا همين كه در فرودگاه هيوستون اعلام كنم كافيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 13:55)atlantis770 نوشته:  
(2015-01-28 ساعت 00:21)atlantis770 نوشته:  من که آدرسم رو از شیکاگو به هیوستون تغییر دادم این رو درفرودگاه هیوستون اعلام میکنم.

لطفا يكي پاسخ بده!
من هنوز وارد آمريكا نشدم و بابت گرين كارت هم نه اكانتي درست كردم و نه 165$ رو پرداخت كردم. لازمه براي ثبت تغيير پورت ورودم ( از شيكاگو به هيوستون) فرم AR-11 رو پر كنم ؟ يا همين كه در فرودگاه هيوستون اعلام كنم كافيه؟

دوست عزیز اگر شما مشکلی با پست شدن گرین کارتتون به شیکاگو ندارین و کسی تو اون آدرس هست که تحویلش بگیره و به دستتون برسونه نیازی به تغییر آدرس نیست و شما مجبور نیستید به همون آدرس یا ایالتی که موقع مصاحبه اعلام کردید برید
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، atlantis770 ، A_A
من مبلغ گرین کارد رو بعد از ورودم و باز کردن حساب بانکی تازه با مکس یکی دو هفته ای واریز کردم. از اون تاریخ یک ماه میگذره ولی هنو کیس ما به حالت optimized در نیومده البته خدا رو شکر سوشال زود اومد و مشغول به کار شدم و خیلی هم عجله برای گرفتن گرین کارد ندارم فقط میخواستم مطمئن شم مشکلی پیش نیومده و همه چیز طبیعیه....
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، A_A
(2015-01-28 ساعت 13:55)atlantis770 نوشته:  

لطفا يكي پاسخ بده!
اعلام در فرودگاه کفایت میکنه دوست من ضمنا تا شما پول رو پرداخت نکنید اونها هیچ کاری برای گرین کاردتون نمیکنن و زمان پرداخت پول هم میتونید آدرستون رو عوض کنید....
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، A_A
سلام خدمت دوستان باتجربه خلاصه میگم من هفتاد روزه داخل امریکا هستم تا الان گرین کارتم نیامده چکار کنم دیگه کلافه شدم هیچ کاری هم نکردم نه حسابی نه گواهینامه عاطل وباطل لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2015-01-29 ساعت 04:01)omid2014 نوشته:  سلام خدمت دوستان باتجربه خلاصه میگم من هفتاد روزه داخل آمریکا هستم تا الان گرین کارتم نیامده چکار کنم دیگه کلافه شدم هیچ کاری هم نکردم نه حسابی نه گواهینامه عاطل وباطل لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
شما 165 دلارو کی پرداخت کردین؟
تغییر آدرس داشتین؟ اگر بله، ممکنه به آدرس قبلی رفته باشه میتونید تو همون صفحه که پرداخت رو انجام دادین وضعیت گرین کارتتونو پیگیری کنین
در ضمن برای باز کردن حساب و گرفتن گواهینامه شماره سوشیال لازمه نه گرین کارت که البته من هر دوی اینها رو قبل از اومدن شماره سوشالم انجام دادمWink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، A_A
(2015-01-28 ساعت 01:16)maryam_a نوشته:  
(2015-01-28 ساعت 00:47)AZAR 1335 نوشته:  ما که هنوز اعلام نکردیم وگفتند خونه اجاره کردین خودشون می فهمند. حالا تو این سایت رفتم. اینا چی جواب بدم؟؟
مربوط به ماها میشه؟

YES NO

اگر گرين كارتتون رو دريافت كرديد گزينه no رو انتخاب كنيد و بعد آدرس قبلي و فعلي رو بنويسيد.

دوستان اگر yes را بزنيم، در قسمت شماره فرم چه شماره اي را بايد انتخاب كنيم؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان