موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما که هنوز اعلام نکردیم وگفتند خونه اجاره کردین خودشون می فهمند. حالا تو این سایت رفتم. اینا چی جواب بدم؟؟
مربوط به ماها میشه؟
Is this change of address for an application or petition currently in progress?
YES NO
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-28 ساعت 13:55)atlantis770 نوشته: (2015-01-28 ساعت 00:21)atlantis770 نوشته: من که آدرسم رو از شیکاگو به هیوستون تغییر دادم این رو درفرودگاه هیوستون اعلام میکنم.
آیا لازم هست این فرم AR-11 رو هم پر کنم؟ اونوقت باید به کجا تحویلش بدم؟
لطفا يكي پاسخ بده!
من هنوز وارد آمريكا نشدم و بابت گرين كارت هم نه اكانتي درست كردم و نه 165$ رو پرداخت كردم. لازمه براي ثبت تغيير پورت ورودم ( از شيكاگو به هيوستون) فرم AR-11 رو پر كنم ؟ يا همين كه در فرودگاه هيوستون اعلام كنم كافيه؟
دوست عزیز اگر شما مشکلی با پست شدن گرین کارتتون به شیکاگو ندارین و کسی تو اون آدرس هست که تحویلش بگیره و به دستتون برسونه نیازی به تغییر آدرس نیست و شما مجبور نیستید به همون آدرس یا ایالتی که موقع مصاحبه اعلام کردید برید
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
من مبلغ گرین کارد رو بعد از ورودم و باز کردن حساب بانکی تازه با مکس یکی دو هفته ای واریز کردم. از اون تاریخ یک ماه میگذره ولی هنو کیس ما به حالت optimized در نیومده البته خدا رو شکر سوشال زود اومد و مشغول به کار شدم و خیلی هم عجله برای گرفتن گرین کارد ندارم فقط میخواستم مطمئن شم مشکلی پیش نیومده و همه چیز طبیعیه....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان باتجربه خلاصه میگم من هفتاد روزه داخل امریکا هستم تا الان گرین کارتم نیامده چکار کنم دیگه کلافه شدم هیچ کاری هم نکردم نه حسابی نه گواهینامه عاطل وباطل لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-29 ساعت 04:01)omid2014 نوشته: سلام خدمت دوستان باتجربه خلاصه میگم من هفتاد روزه داخل آمریکا هستم تا الان گرین کارتم نیامده چکار کنم دیگه کلافه شدم هیچ کاری هم نکردم نه حسابی نه گواهینامه عاطل وباطل لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
شما 165 دلارو کی پرداخت کردین؟
تغییر آدرس داشتین؟ اگر بله، ممکنه به آدرس قبلی رفته باشه میتونید تو همون صفحه که پرداخت رو انجام دادین وضعیت گرین کارتتونو پیگیری کنین
در ضمن برای باز کردن حساب و گرفتن گواهینامه شماره سوشیال لازمه نه گرین کارت که البته من هر دوی اینها رو قبل از اومدن شماره سوشالم انجام دادم
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند