موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال من هفته دیگه میخوام بلیط با پرواز قطری بخرم ایا کسی از شما با قری رفته و ایا میتونم همون موقع که بلیط را میخرم صندلیم را انتخاب کنم؟
ما دو نفر هستیم و میریم شیکاگو ولی یکیمون شیرازه یکیمون تهران قرار شده همدیگر را در فرودکاه دوحه ببینیم و میتونیم صندلیهای پرواز دوحه شیکاگو را کنار هم بگیریم؟ واسه دوحه ویزا لازم هست؟
دوستان هنگام خرید بلیط غذا هم مشخص میکنید؟ همه کارها را میشه از خود سایت قطری پیگیری کنیم؟
با سپاس
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا یه هتل توی سانفرانسیسکو معرفی کنید یا کدوم منطقه هتل گرفت که به جاهای توریستی نزدیک باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-30 ساعت 07:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-30 ساعت 11:23 توسط NarcisJ.)
سلام دوستان من از برنده های سای 2011 هستم
ی اتاق تو ی جای بسیار مطمن تو ی community با gate و خیلی امن دارم برای 2 هفته()13 مارچ تا 31 مارج) تو محدوده orange county لس انجلس و نزدیک به disney land!
اگه کسی (دختر خانم) دنبال اجاره اتاق می گرده لطفا پیغام بده !
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-29 ساعت 16:56)aghamilad نوشته: دوستان یه سوال من هفته دیگه میخوام بلیط با پرواز قطری بخرم ایا کسی از شما با قری رفته و ایا میتونم همون موقع که بلیط را میخرم صندلیم را انتخاب کنم؟
ما دو نفر هستیم و میریم شیکاگو ولی یکیمون شیرازه یکیمون تهران قرار شده همدیگر را در فرودکاه دوحه ببینیم و میتونیم صندلیهای پرواز دوحه شیکاگو را کنار هم بگیریم؟ واسه دوحه ویزا لازم هست؟
دوستان هنگام خرید بلیط غذا هم مشخص میکنید؟ همه کارها را میشه از خود سایت قطری پیگیری کنیم؟
با سپاس
سلام دوست عزیز
شما می تونید موقع خرید بلیط صندلیتونو انتخاب کنید و بنابراین میتونید کنار هر کسی خواستید بگیرید ویزای دوحه لازم نیست چون شما از فرودگاه خارج نمیشید. تو کارت پروازی که میگیرین مشخص شده که برای پرواز آمریکا باید به کدوم قسمت برید خودشونم راهنمایی می کنن که تو صف اشتباهی معطل نشین انتخاب غذا هم نداره مگر اینکه مسافر رژیم غذایی خاص مثلا دیابتی داشته باشه یا حساسیت غذایی خاصی. غذاهاشم بنظر من همش خوب بود.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-29 ساعت 22:17)shadi79 نوشته: دوستان لطفا یه هتل توی سانفرانسیسکو معرفی کنید یا کدوم منطقه هتل گرفت که به جاهای توریستی نزدیک باشه
منطقه ساسالیتو منطقه توریستیه و فکر کنم اگه تو سایت booking.com سرچ کنید بتونید هتل مناسب را پیدا کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من خیلی میبینم دوستان در مورد مراحل و شرایط پرداخت 165$ دلار سوال میپرسن، البته حق دارن چون یه مقدار پیچیدست و چون تا چند روزی بعد از پرداخت پول، سایتش کیس شما رو نمیشناسه آدم یک مقدار استرس میگیره ولی بهترین راهنما بقول دوستمون در امضای aghaghia از مدیران قبلی سایت، هست که کاملا واضح و روشن مراحل رو توضیح داده اگه دوستان میخوان برای ساخت اکانت و پرداخت 165$ دلار اقدام کنن اول این فایل pdf رو مطالعه کنن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-30 ساعت 10:26)zar_arian نوشته: سلام دوستان من يه ده روزي هست اومدم كاليفرنيا هر چي تو سايت https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do
شماره Receipt ID: IOE2
را ميزنم ميگه همچين شماره اي وجود نداره من بايد چيكار كنم
مهم نيست شماره ما را هيچ وقت نشناخت
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه
ولی چون اینجا دوستان با تجربه زیاد هستند به همین خاطر اینجا مطرح میکنم اگر دوستان اطلاع دقیق دارند لطفا کمک کنند
یکی از دوستان من که مثل من 2014 برنده لاتاری شدند برای بار دوم آخر بهمن ماه عازم نیویورک هستند
اونها تصمیم گرفتند 2 فرزند 5 و 10 ساله خودشون رو همراه نبرند
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ البته من خودم با استفاده از شنیده های خودم بهشون توصیه کردم این گارو نکننند و حتما بچه هارو ببرند
حالا شما دوستان نظرتون چیه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA