موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-01 ساعت 21:10)ahmad120 نوشته: با سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم:
1- به نظر شما بهترین پرواز از تهران برای هیوستون که از نظر (قیمت بلیط، غذای هواپیما، راحتی در پرواز، برخورد مهمانداران و... مناسب و خوب باشد) مربوط به کدام شرکت هواپیمایی است؟
2- هواپیمایی قطرایرویز و اتحاد در هنگام رزرو و خرید بلیط غذای مخصوص برای مسلمانان را ندارد؟! به نظر شما باید چه غذایی سفارش دهیم؟
3- به امید خدا پس از رسیدن به آمریکا به جزء در فرودگاه چگونه و در کدام سایت ها خودمان می توانیم آدرس سکونتمان را تغییر دهیم؟
4- سوال 15 مربوط به فرم آبی که در داخل هواپیما باید پر کنیم شامل دو قسمت است، باید چگونه پر کنیم؟ آیا نیاز است است که صفحه دوم فرم (پشت فرم) جدول مربوطه را نیز پر کنیم؟ چگونه؟ با سپاس فراوان
1. قطر
2. اینا خودشون مسلمونن و فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اگه خیلی حساسید غذای وجترین (گیاهی) رو انتخاب کنید.
3. تو فرودگاه بعد از چک پاسپورت میرید تو یه اتاق که کارای اولیه رو انجام بدن همونجا مدارک رو که دادید میگید میخواید آدرس عوض کنید. USCIS فرم تغییر آدرس داره. شماره تلفن هم داره که میتونید تماس بگیرید و از طرف شما درخواست پر میکنن.
4. اگه تو هواپیما پر کردید که فبها. اگر هم که پر نکردید تو فرودگاه قبل از چک پاسپورت یه قسمت مخصوص این کاره که فرم داره و برای پر کردنش راهنماییتون میکنن.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميشه لطفا ميانگين زماني كه گرين كارت به دستتون رسيدرو بگيد؟
سوال ديگه اينكه حتما بايد گرين كارت به خودم تحويل داده بشه يا ميشه وكالتي داد تا دوستي تحويل بگيره؟
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(ببخشید تکراریه. تو گروه دیگه ای که بیشتر مربوط بود کسی نمیدونست)
سلام به دوستان قدیمی و جدید
یه وکیل مهاجرت به من گفته اونایی که بیشتر از 1 سال خارج از آمریکا بودن و پاس سفید هم ندارن به آمریکا نمیرسن که بخوان تو دادگاه توضیح بدن. از هر مسیری که برن مثلا اروپا یا امارات و قطر ، کارمندای اداره مهاجرت آمریکا هستن که اونا رو بر میگردونن. به استثنای افراد خیلی مسن.
کسی چیزی در این مورد نشنیده؟ خودم حدسم اینه که طرف میخواست منو قانع کنه 4.5 میلیون بهش بدم برام پرونده سازی کنه و ویزای ورود به آمریکا رو برام بگیره تا تو آمریکا منو راه بدن و گرین کارت رو نگیرن.
تو سایت اداره مهاجرت نوشته کسانی که بیشتر از 1 سال بیرون بودن اگه پاس سفید ندارن باید دوباره از طریق کنسولگریهای آمریکا در خواست ویزا کنن. فرم DS260 هم به همراه مدارک درخواستی بفرستن. تو این فرم هم علت اقامت خارج از آمریکا و هم مدرکی دال بر اینکه قصد خروج دائم از آمریکا رو نداشتی بیاری. مثلا گواهی نامه ای گرفته باشی یا مالیاتی پرداخت کرده باشی و ....
البته در صورت درخواست ویزا گرین کارت توسط کنسول گری دریافت میشه و باید منتظر مراحل کلیرنس مثل روز اول باشی.
حالا درخواست ویزا بهتره یا شانسی بیایم آمریکا بریم دادگاه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-28 ساعت 06:44)reza_norouzi نوشته: (2015-01-28 ساعت 05:34)farshad varaste نوشته: (2015-01-28 ساعت 05:16)elchin_f نوشته: (2015-01-28 ساعت 02:15)farshad varaste نوشته: (2015-01-28 ساعت 02:00)elchin_f نوشته: دوستان یک سوال چون من اسمم اولش سیده داشته تو گرین کارتم سیده شده اسمم و اسمم رو میدل نیم زدن ولی سوشیالم درست هست حالا به نظر شما من چیکار باید بکنم مشکلی پیش میاد برای بعدن؟ حساب بانک به نام کاملم اومده کردیتم هم مثل گرین کارت خیلی قاطی پاطی شده دوستان نظری یا تجربه ای مثل کیس من داره؟
شما باید مثل من دنبال اصلاح اسم و فامیلتون باشید چونبطورقطع مشکل پیدا میکنید. روی کارت بانکتون هراسمی که بخواید میزنن، بله دقیقا هر اسمی که بخواید. میتونید برید بانک و بگید اسمتون رو اصلاح کنن. بدون هزینه اینکارو انجام میدن. گرین کارتتون رو هم ببرید اصلاح کنید چون برای گرفتن بقیه مدارک براتون مشکل پیش میاد
مرسی برای جوابتون من الان در سوشیال اسمم درست هست، برای گرفتم چه مدارکی ممکن هست دچار مشکل بشم؟ و برای تغییر گرین کارت باید چیکار کنم؟
شماره سوشال براتون مهمه و اسم رو نوشتن که مشخص شه این شماره مربوط به این اسم هست، ولی گرین کارت یک مدرک شناسایی عکسدار معتبر هست و مثلا وقتی بخواید گواهینامه رانندگی بگیرید بدردتون میخوره یا اگه بخواید جایی ثبتنام کنید بدرد میخوره. من هنوز دنبال تغییر فامیل نرفتم که بدونم مراحلش چیه ولی هستند دوستانیکه گرین کارتشونو عوض کردن، امیدوارم جوابتونو بدن
الچین عزیز
برای درخواست اصلاح گرین کارت باید فرم I-90 رو به صورت آنلاین یا دستی پر کنین. این لینک رو ببینین:
http://www.uscis.gov/green-card/after-gr...green-card
برای پیدا کردن نزدیک ترین دفتر اداره مهاجرت به محل زندگیتون هم عبارت uscis رو در google maps جستجو کنین.
امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکتون کنه.
شاد باشین.
سلام
در اخر برای تکمیل صحبت دوستان از سه ماه تا شش ماه هم باید انتظار بکشید .من در پست های قبل کامل مراحل را نوشته ام
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی تو مریلند شهر بالتیمور یا آناپولیس هست از دوستان مهاجرسرا؟؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
Hello, US
:-D :-D :-D
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرین کارت من هم بالاخره بعد از 40 روز رسید البته علت دیر شدن اون تعویض ادرس بود بهر صورت امد
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-05 ساعت 12:15)Farshid1976 نوشته: Hello, US
:-D :-D :-D
and good bye being relaxed!!!!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 01:56)omid2014 نوشته: (2015-02-03 ساعت 22:34)farshad varaste نوشته: (2015-02-03 ساعت 21:22)reza_norouzi نوشته: (2015-02-03 ساعت 19:03)h.mina93 نوشته: سلام دوستان
ميشه لطفا ميانگين زماني كه گرين كارت به دستتون رسيدرو بگيد؟
سوال ديگه اينكه حتما بايد گرين كارت به خودم تحويل داده بشه يا ميشه وكالتي داد تا دوستي تحويل بگيره؟
سلام دوست من
معمولاً بین 3 هفته تا یک ماه طول میکشه. البته زودتر و دیرترم شده. باید تو سایت USCIS پیگیری کنین.
گرین کارت من برام پست شد و تو یه پاکت مخصوص رسید. در مورد وکالتی اطلاعی ندارم.
شاد باشین.
گرین کارت معمولا تو یه پاکت نامه قرار داره که میندازن داخل صندوق پست و حتما نیازی نیست که به کسی تحویل بدن
بله دوست عزیز یکماه میرسه و نیازی به کسی هم نیست
ممنون از تك تك دوستان،يعني اگر من در زمان ارسال گرين كارت از آمريكا برگشته باشم دوست من ميتونه گرين كارت رو براي من پست كنه؟داستان اين انگشت نگاري كه قبل از خروج از خاك آمريكا بايد انجام بشه چيه؟ اونجا نيازي به گرين كارت نيست؟
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
من میخوام تعدادی مدرک به ایران بفرستم. اگه کسی قصد داره به ایران بره و امکان بردن این مدارک رو داره ممنون میشم بهم پیام خصوصی بده.
در ضمن کسی میدونه سریع ترین پست برای ارسال به ایران کدومه؟ آیا کافیه که به یکی از دفاتر شرکت پست آمریکا مراجعه کنیم یا دفاتر شرکتهایی مثل DHL , FedEx , UPS یا ... ؟
شاد باشین.