2015-06-07 ساعت 11:42
اگر کسی سوالی داره بپرسه خوشحال میشم بتونم کمک کنم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2015-06-07 ساعت 11:42
اگر کسی سوالی داره بپرسه خوشحال میشم بتونم کمک کنم
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ali3875 ، reza_norouzi ، sadaf44 ، قصه گو ، behjat ، salar5452 ، t_arian_n ، termeh_med
2015-06-07 ساعت 12:07
(2015-06-06 ساعت 18:23)lida55 نوشته:در تمام مدت سایت در حالت اکسپتد مونده بود از هفته پیش هم سایت به کلی کیس ما رو نمیشناخت.... من هم دیگه بی خیال شده بودم با خودم گفتم اگه 9 ماه شد و نیومد دوباره پیگیری هام رو شروع میکنم....(2015-06-06 ساعت 04:33)rainolf نوشته:تو این مدت سایت الیس چی نشون میداد یعنی از اکسپتد به اپتیمایزد تبدیل نشدید؟(2015-06-06 ساعت 00:17)طاها99 نوشته:(2015-06-05 ساعت 10:20)rainolf نوشته: آخرین قسمت از اولین فصل داستان مهاجرت ما امروز با رسیدن گرین کاردهامون (۶ ماه بعد از ورودمون) به پایان رسید. به خاطر برنامه ریزی فشرده و نگرانیهای این مدت نتونستم ماجراهامون رو بگم ولی با آمادگی کامل و با تحقیق ۴ ساله و البته با کمی شانس همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت.چرا اینقدر دیر گرین کارت امد؟
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
تشکر کنندگان: barfi1 ، reza_norouzi ، lida55 ، pari pariaaa ، قصه گو ، t_arian_n
2015-06-07 ساعت 15:49
(2015-05-30 ساعت 17:08)reza.aa نوشته: خیلی خثشحالم که با همه سختی هایی که پشت سر گذاشتید الان میشه گفت. آرامشتون رو بدست اوردید و دارید برای بهتر شدن زندگیتون برنامه ریزی میکنید . امیدوارم همیشه روزگار به کامتون باشه و. همیشه از راهنمایی هایی که کردید سپاس گذارم .سلام آقا رضا با آرزوی پروازی خاطره انگیز وشاد برایت.راجع به پرسش اول:چون پروازهای تو دو استاپ هست باید چمدان هایت رو درمیامی تحویل بگیری ودوباره به پرواز بعدی تحویل بدی وچون در پروازهای داخلی آمریکا مسافر فقط میتواند یک ساک کوچک 8کیلویی همراه داشته باشد به شما اضافه بار میخورد که برای هر چمدان حدود 50 دلار است البته بستگی به وزن آن دارد شما میتوانید از ایران اقدام کنید که اگر ایر لاین قطر با امریکن ایرلاین قرار داد داره میتونیدچمدون هارو توسیاتل تحویل بگیرید. پسرم تو فوریه پروازش دواستاپه بود از آنکارا به استانبول وبه دبی وبه دالاس .تو فرودگاه آنکارا که میخواستیم چمدون ها رو تحویل بدیم به کارمندی که کارت پرواز رو صادر میکرد گفتیم که باید چمدون ها رو تو دالاس تحویل بگیریم قبول نمیکرد چون ناوارد بود از شخص دیگه ای کمک گرفت وبا کلی معطلی بلاخره تونستیم اونا رو قانع کنیم چون ترکیش ایر با امارات قرارداد داشتن تونستیم چمدون ها رو تو دالاس تحویل بگیریم .حتما با آزانسی که بلیط رو تهیه کردین تماس بگیرید ویا به دفتر مرکزی ونماینده ایر لاین قطر در تهران مراجعه حضوری داشته باشید حتما کمکتون میکنن چون همیشه راهی وجود داره به نظر من ریسک نکنید چون گرفتن بار وتحویل دادن اون به پرواز بعدی زمان میخواد وکلی استرس به شما وارد میشه که ارزشش رو نداره .واما پرواز های داخلی آمریکا :تجربه ای دارم شاید به دردت بخوره:سال 2012 پروازی داشتیم از آتلانتا به میامی .مشکل این پرواز این بود که سرراه توقفی کوتاه داشت درفرودگاه شارلوت خوشبختانه ما فقط هر کدام یک چمدان دستی 8کیلویی داشتیم .وقتی میخواستیم کارت پرواز بگیریم مامور پرواز به چمدان خانمم گیر داد که عرض چمدان بزرگ است .چمدان رو در یک قفسه فلزی که طول وعرض وارتفاعش استاندارد بود گذاشت چون در جیب های چمدان مقداری مجله وکتاب گذاشته بود چمدان از دو طرف کشیده شده بود ووارد قفس نمیشد خلاصه با درآوردن مجله ها مشکل حل شد .فرودگاه میامی درست است که خیلی بزرگ است ولی در عرض نیم ساعت میشه به پرواز بعدی رسید و معمولا پروازهای داخلی آمریکا سر موقع اند وکمتر تاخیر دارن ولی مشکل شما اینه که باید برید قسمت تحویل بار که حدود نیم ساعتی هم معطلی داره اگه خدای ناکرده چمدون هات به جای میامی به جای دیگه ای برن هم باید بری قسمت بارهای گمشده که اونهم معطلی خودش رو داره .چون من سفر های زیادی داشتم این تجربه رو به دست اوردم که باید از لحظه لحظه سفر لذت برد وخاطرات زیبایی از اونا به خاطر سپرد بعضی وقتها میشینم وبا دیدن فیلم ها وعکس هاشون خاطرات شاد اون روزها رو مرور میکنم .من اگر جای تو بودم اگر راهی بود که چمدون هامو تو سیاتل تحویل بگیرم با این پرواز میرفتم در غیر این صورت حتما پروازم رو کنسل میکردم وبا یک پرواز یک استاپ میرفتم حتی اگر جریمه میدادم وهزینه میکردم.شاد باشد تشکر کنندگان: farshad varaste ، barfi1 ، reza_norouzi ، babak12 ، pari pariaaa ، reza.aa ، rbrb-2015 ، t_arian_n ، laleht ، ریحانا
(2015-06-07 ساعت 15:49)farrokh33 نوشته:(2015-05-30 ساعت 17:08)reza.aa نوشته: خیلی خثشحالم که با همه سختی هایی که پشت سر گذاشتید الان میشه گفت. آرامشتون رو بدست اوردید و دارید برای بهتر شدن زندگیتون برنامه ریزی میکنید . امیدوارم همیشه روزگار به کامتون باشه و. همیشه از راهنمایی هایی که کردید سپاس گذارم .سلام آقا رضا با آرزوی پروازی خاطره انگیز وشاد برایت.راجع به پرسش اول:چون پروازهای تو دو استاپ هست باید چمدان هایت رو درمیامی تحویل بگیری ودوباره به پرواز بعدی تحویل بدی وچون در پروازهای داخلی آمریکا مسافر فقط میتواند یک ساک کوچک ۸کیلویی همراه داشته باشد به شما اضافه بار میخورد که برای هر چمدان حدود 50 دلار است البته بستگی به وزن آن دارد شما میتوانید از ایران اقدام کنید که اگر ایر لاین قطر با امریکن ایرلاین قرار داد داره میتونیدچمدون هارو توسیاتل تحویل بگیرید. پسرم تو فوریه پروازش دواستاپه بود از آنکارا به استانبول وبه دبی وبه دالاس .تو فرودگاه آنکارا که میخواستیم چمدون ها رو تحویل بدیم به کارمندی که کارت پرواز رو صادر میکرد گفتیم که باید چمدون ها رو تو دالاس تحویل بگیریم قبول نمیکرد چون ناوارد بود از شخص دیگه ای کمک گرفت وبا کلی معطلی بلاخره تونستیم اونا رو قانع کنیم چون ترکیش ایر با امارات قرارداد داشتن تونستیم چمدون ها رو تو دالاس تحویل بگیریم .حتما با آزانسی که بلیط رو تهیه کردین تماس بگیرید ویا به دفتر مرکزی ونماینده ایر لاین قطر در تهران مراجعه حضوری داشته باشید حتما کمکتون میکنن چون همیشه راهی وجود داره به نظر من ریسک نکنید چون گرفتن بار وتحویل دادن اون به پرواز بعدی زمان میخواد وکلی استرس به شما وارد میشه که ارزشش رو نداره .واما پرواز های داخلی آمریکا :تجربه ای دارم شاید به دردت بخوره:سال ۲۰۱۲ پروازی داشتیم از آتلانتا به میامی .مشکل این پرواز این بود که سرراه توقفی کوتاه داشت درفرودگاه شارلوت خوشبختانه ما فقط هر کدام یک چمدان دستی ۸کیلویی داشتیم .وقتی میخواستیم کارت پرواز بگیریم مامور پرواز به چمدان خانمم گیر داد که عرض چمدان بزرگ است .چمدان رو در یک قفسه فلزی که طول وعرض وارتفاعش استاندارد بود گذاشت چون در جیب های چمدان مقداری مجله وکتاب گذاشته بود چمدان از دو طرف کشیده شده بود ووارد قفس نمیشد خلاصه با درآوردن مجله ها مشکل حل شد .فرودگاه میامی درست است که خیلی بزرگ است ولی در عرض نیم ساعت میشه به پرواز بعدی رسید و معمولا پروازهای داخلی آمریکا سر موقع اند وکمتر تاخیر دارن ولی مشکل شما اینه که باید برید قسمت تحویل بار که حدود نیم ساعتی هم معطلی داره اگه خدای ناکرده چمدون هات به جای میامی به جای دیگه ای برن هم باید بری قسمت بارهای گمشده که اونهم معطلی خودش رو داره .چون من سفر های زیادی داشتم این تجربه رو به دست اوردم که باید از لحظه لحظه سفر لذت برد وخاطرات زیبایی از اونا به خاطر سپرد بعضی وقتها میشینم وبا دیدن فیلم ها وعکس هاشون خاطرات شاد اون روزها رو مرور میکنم .من اگر جای تو بودم اگر راهی بود که چمدون هامو تو سیاتل تحویل بگیرم با این پرواز میرفتم در غیر این صورت حتما پروازم رو کنسل میکردم وبا یک پرواز یک استاپ میرفتم حتی اگر جریمه میدادم وهزینه میکردم.شاد باشد فكر نكنم شامل هزينه اضافي اي بشيد من با قطر ايرلاين از تهران به شيكاگو و سنت لوييس اومدم هيچ هزينه اي اضافي به امريكن ايرلاين پرداخت نكردم و تهران چمدانها را تحويل دادم و در فرودگاه شيكاگو هم بعد از كارهاي اداري گرين كارت تحويل باجه دادم تا سنت لوييس تحويل بگيرم در مجموع اين ايرلاينهاي امارات و قطر رو كه ميدونم ارتباط با برخي شركتهاي هواپيمايي آمريكايي دارند و اگر شما از ابتدا بليط كامل از تهران به مقصد نهايي رو بخريد بدون هزينه اضافي ديگه اي پروازتون انجام ميشه. البته اون موردي كه دوستمون گفتن درسته ولي فقط زماني كه به تنهايي بليط اون ايرلاين رو بخريد و گرنه اگر يك پكيج كلي از قطر و امارات بخريد هزينه ديگري نداريد تشکر کنندگان: reza_norouzi ، behjat ، aaraam ، farrokh33 ، pari pariaaa ، sh_mm10 ، t_arian_n
2015-06-08 ساعت 09:11
سلام
ما حدود سه ماهه که اوباما کر گرفتیم ولی پنج روز پیش خبر دادن که بیمتون تا آخر جون قطع میشه چون شما کمتر از پنج سال سابقه اقامت در آمریکا رو دارید، کس دیگه ای هم اینجوری شده؟ 2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
2015-06-09 ساعت 08:28
(2015-06-08 ساعت 09:11)farshad varaste نوشته: سلام سلام دوست من این دیگه چه مدلشه؟؟؟ یعنی اینقدر کارو واسه تازه مهاجرا سخت میگیرن؟ من که تا الان هیچ بیمه ای نگرفتم. نمیدونم الان میتونم اقدام کنم یا نه.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$ تشکر کنندگان: farrokh33
2015-06-09 ساعت 08:39
(2015-06-09 ساعت 08:28)reza_norouzi نوشته:راستش رضا جان ظاهرا قانون جدیده و هنوز همه اینطوری نشدن، امروز هم زنگ زدم و گفتن باید یکی از پلنهاییکه با یه سری تخفیف میدن رو انتخاب کنیم.(2015-06-08 ساعت 09:11)farshad varaste نوشته: سلام البته من ایالت واشنگتن هستم و نمیدونم همه جا اینجوری هست یا نه 2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد تشکر کنندگان: reza_norouzi ، farrokh33 ، mpas89 ، t_arian_n
2015-06-09 ساعت 12:39
درست یک سال پیش در چنین روزی 19 خرداد 93 بعد از 201 روز سختی و استرس و بلاتکلیفی کیس تامبرم در سایت اعلام و دوره سخت کلیر به پایان رسید
واقعا بسیار دوران سخت و طاقت فرسایی بود ولی خدا را شکر پایان شیرینی برایم داشت
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: derakht01 ، Sam2014 ، kiana11 ، Farshid1976 ، reza_norouzi ، shadi79 ، حاجی واشنگتن ، behjat ، pari pariaaa ، farshad varaste ، آلیس-1980 ، قصه گو ، farrokh33 ، t_arian_n ، reasonable ، ریحانا ، masoud398
2015-06-10 ساعت 10:30
همونطور كه قبلاً گفته بودم از همون اول بيمه ي اوباماكر به من و همسرم تعلق نگرفت چون يكي از شرايطش اقامت پنج ساله بود. و سي و هشت پلن به ما معرفي شد!! تعجب ما هم از اين بود كه چطور بعضي از دوستان توانسته اند استفاده كنند!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali3875 ، reza_norouzi ، farrokh33 ، آلیس-1980 ، حاجی واشنگتن ، mpas89 ، rbrb-2015 ، hadi472 ، t_arian_n ، reasonable
2015-06-10 ساعت 17:01
قصه گو جان توی social security این پیشنهاد به شما شد؟
2015-06-10 ساعت 17:06
دوستان بالاخره بعد از پنج ماه و چند بار تلفن زدن به تگزاس سنتر گرین کارت بچه به مرحله کلوزد رسید و من و همسرم optimized شدیم سوالم اینه که کی میتونمtrack number بگیرم ببینم پست شده؟
وحدودا چقدر طول میکشه ما closed شیم؟
2015-06-10 ساعت 19:45
(2015-06-10 ساعت 10:30)قصه گو نوشته: همونطور كه قبلاً گفته بودم از همون اول بيمه ي اوباماكر به من و همسرم تعلق نگرفت چون يكي از شرايطش اقامت پنج ساله بود. و سي و هشت پلن به ما معرفي شد!! تعجب ما هم از اين بود كه چطور بعضي از دوستان توانسته اند استفاده كنند!به ماهم چند پلن پیشنهاد کردن و گفتن حدود 400$ اونا میدن و بقیشو باید با توجه به انتخابمون خودمون بدیم 2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد تشکر کنندگان: farrokh33 ، قصه گو ، mpas89 ، t_arian_n ، reasonable
2015-06-10 ساعت 19:46
(2015-06-10 ساعت 17:06)lida55 نوشته: دوستان بالاخره بعد از پنج ماه و چند بار تلفن زدن به تگزاس سنتر گرین کارت بچه به مرحله کلوزد رسید و من و همسرم optimized شدیم سوالم اینه که کی میتونمtrack number بگیرم ببینم پست شده؟ معمولامیگن تا 2هفته بعد ولی مال من بیشتر طول کشید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود up6feb 5mar تشکر کنندگان: lida55 ، farrokh33 ، حاجی واشنگتن ، t_arian_n
2015-06-12 ساعت 05:42
توي healthplanfinder كه براي ثبت نام بيمه مي رفتيم بعد از دادن مشخصات ، سي و هشت پلن به ما پيشنهاد شد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
2015-06-13 ساعت 18:20
(2015-06-05 ساعت 10:20)rainolf نوشته: آخرین قسمت از اولین فصل داستان مهاجرت ما امروز با رسیدن گرین کاردهامون (۶ ماه بعد از ورودمون) به پایان رسید. به خاطر برنامه ریزی فشرده و نگرانیهای این مدت نتونستم ماجراهامون رو بگم ولی با آمادگی کامل و با تحقیق ۴ ساله و البته با کمی شانس همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت. سلام دوست عزیز وتبریک برای اومدن گرین کارتتون ایا بدون داشتن سوشال نامبر می شه واسه DMV اقدام کرد و ازمون داد،(منطقه ORANGE COUNTY) باتشکر
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیز |