کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-24 ساعت 11:29)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 22:34)hadi472 نوشته:  بعد از مدتها اومدم اینجا و بسیار خوشحالم از دیدن دوباره ی پستهای دوستان و اینکه بچه ها در حال جا افتادن هستند. واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم.
خلاصه ای هم در مورد خودم:
ما ۳ ژانویه وارد آمریکا شدیم و تمام کارها طبق روال معمول انجام شد، بعضی ها زودتر از حد معمول و بعضی ها طولانی تر از انتظار، ولی الان بعد از ۵ ماه وضعیتمون استیبل شده و زندگی خوبی داریم. همسرم در ماه دوم موفق به گرفتن کار شد و خود من هم بعد از دو ماه و ۶ روز موفق به پیدا کردن کار در حوزه ی تخصصی خودم (مهندسی صنایع و زنجیره ی تامین) شدم. در حال حاضر هم مشغول برنامه ریزی برای استفاده از فصل تابستون هستیم.
مجددا برای تمام دوستان آرزوی سلامتی (با در نظر گرفتن هزینه های پزشکی بسیار گرون Smile ) و پیدا کردن شغل دلخواهشون رو دارم.
روزگار همگی به کام

دوست عزیز خوشحالم که شرایط خوبی دارید.
حال پیشی خوشگلتون چطور ِ؟
ممنونم از شما. پیشی مون هم با فضای جدید خو گرفته. خوب اینجا محصولات مخصوص حیوانات خانگی فراوون و به نسبت ارزونه. خوب طبیعتن اون هم باید خوشحال باشه Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، Daneshjo ، ریحانا
(2015-06-25 ساعت 12:15)masuodrh نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 20:02)reza.aa نوشته:  help
help

لطفا اگه کسی از دوستان تجربه اجره اتاق از سایت http://www.airbnb.com رو داره ترجیحا با رسم شکل توضیح بده.

سلام
ما سفر اولمون رو که به ال ای بود از همین سایت یک خونه یک خوابه اجاره کردیم برای دو هفته
من فقط نمیدونم چطوری با رسم شکل توضیح بدم Big Grin
شما کجای فرآیند ابهام داری بپرس
بسیار سایت قابل اعتمادی هست و به همین دلیل یک نمونه کسب کار موفق تو دنیا به شمار میره..من خیلی راضی بودم

سلام رضا جان ما هم تازه برای پنج روز از این سایت یک اتاق اجاره کردیم با ویزاکارت دخترم پرداخت میشه هزینش ،از تو سایت رزرو کردم یک ایمیل به صاحب خونه دادیم بعد هم تایید کردند و ما هم کانفرم کردیم و منتظریم تا بریم ببینیم چی پیش میاد موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، Daneshjo ، ریحانا
(2015-06-24 ساعت 11:33)rbrb-2015 نوشته:  از دوستان کسی هست که ساکن واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟

من هستم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، Daneshjo
سلام دوستان بالاخره بعد از پنج ماه گرین کارتهای ما رسید خوب گمونم اگه زودتر تلفن میزدم تگزاس سنتر شاید زودتر میرسید اما بهر حال از این استرس خلاص شدم
پاسخ
(2015-06-23 ساعت 07:17)reza_norouzi نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 20:09)shadi79 نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 19:42)آرزو فاضلی نوشته:  بالاخره بعد از ۷ ماه خورده ایی گرین کارت من آمد. سوالی که دارم اینه من الان ایران هستم با پست میشه گرین کارت را بفرستند؟

مبارک باشه بدین یه مسافر براتون بیاره

سلام دوست من
بله با پست هم میشه فرستاد. سه هفته طول میکشه تا برسه.
شاد باشین.
سلام.
اگه با dhl هم فرستاده شه چطور؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-26 ساعت 12:19)parisan نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 19:42)آرزو فاضلی نوشته:  بالاخره بعد از ۷ ماه خورده ایی گرین کارت من آمد. سوالی که دارم اینه من الان ایران هستم با پست میشه گرین کارت را بفرستند؟

سلام دوست من
شاد باشین.
سلام.
ممنون

سلام دوست من
نمیدونم DHL به ایران بسته میفرسته یا نه چون از ایران دیگه بسته به امریکا نمیفرسته.
برین از دفترشون سوال کنین شاید بفرستن.
من با پست امریکا USPS فرستادم و سه هفته ای رسید.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، Daneshjo
سلام دوستان من 3ماه پیش از بانک ولز فارگو یه کردیت 500 دلاری گرفتم تا الان هم ازش استفاده نکردم مشکلی که پیش نمیاد اگه ازش استفاده نشه با تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
(2015-06-26 ساعت 20:23)reza_norouzi نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 12:19)parisan نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.
سلام.
ممنون

سلام دوست من
نمیدونم DHL به ایران بسته میفرسته یا نه چون از ایران دیگه بسته به آمریکا نمیفرسته.
من با پست آمریکا USPS فرستادم و سه هفته ای رسید.
شاد باشین.
منظورتون چیه؟ یعنی دیگه با DHL نمیتونیم چیزی به آمریکا پست کنیم؟
CR1
پاسخ
(2015-06-26 ساعت 20:29)shadi79 نوشته:  سلام دوستان من ۳ماه پیش از بانک ولز فارگو یه کردیت 500 دلاری گرفتم تا الان هم ازش استفاده نکردم مشکلی که پیش نمیاد اگه ازش استفاده نشه با تشکر

سلام دوست من
روی کردیت اسکورتون تاثیری نداره اما بعد از یه مدت معینی که از کارتتون استفاده نکنین ممکنه غیر فعال بشه و احتمال داره دفعه بعد که درخواست کردیت کارت جدید بکنین یکم سخت گیری کنن واسه صدور کارت جدید (این موردو من شنیدم و مطمئن نیستم).
حتماً از بانک پیگیری کنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: r.bazargan ، shadi79 ، Daneshjo
(2015-06-26 ساعت 20:40)Haghighat نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 20:23)reza_norouzi نوشته:  سلام دوست من
نمیدونم DHL به ایران بسته میفرسته یا نه چون از ایران دیگه بسته به آمریکا نمیفرسته.
من با پست آمریکا USPS فرستادم و سه هفته ای رسید.
شاد باشین.
منظورتون چیه؟ یعنی دیگه با DHL نمیتونیم چیزی به آمریکا پست کنیم؟

سلام دوست من
چند ماه پیش که خانواده از ایران میخواستن برام یه بسته بفرستن به دفتر DHL تو تهران مراجعه کردن و اونا گفتن تا اطلاع ثانوی بسته ای از ایران به امریکا پست نمیکنن.
میتونین از پست های بین المللی دیگه مثل TNT و Aramex استفاده کنین. تقریباً همون سه هفته زمان میبره.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، r.bazargan ، ed2008 ، Haghighat ، shadi79 ، Daneshjo ، ریحانا
(2015-06-26 ساعت 04:07)Vahid2014 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:33)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  از دوستان کسی هست که ساکن واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟

من هستم

از آشنایی با شما خوش‌وقتم. امکانش هست اطلاعات و تجربیاتتون رو در تاپیک مریلند برای ما که مقصدمون اونجاست به اشتراک بذارید. ازتون سپاس گزارم و براتون آرزوی بهروزی میکنم.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
دوستان کسی اطلاع داره برای گرفتن صندوق پستی چه مدارکی لازم هست بهتره 6ماه گرفت یا یکساله اصلا فرقی می کنه یا نه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، Daneshjo
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
امروز نگاه میکردم پرواز تهران ،سیاتل با شرکت لوفتهانزا
بعد دیدم ک تو فرانکفورت استاپ داره
بعد یه امکان بود ک خودت میتونستی محل استاپو انتخاب کنی
میخاستم ببینم ماکزیمم زمانی ک میشه تو ترانزیت موند چند روزه یا چند ساعت!؟
ممنون

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
(2015-06-27 ساعت 12:24)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 04:07)Vahid2014 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:33)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  از دوستان کسی هست که ساکن واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟

من هستم

از آشنایی با شما خوش‌وقتم. امکانش هست اطلاعات و تجربیاتتون رو در تاپیک مریلند برای ما که مقصدمون اونجاست به اشتراک بذارید. ازتون سپاس گزارم و براتون آرزوی بهروزی میکنم.

حتماcoming soon
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، rbrb-2015
(2015-06-27 ساعت 17:35)shadi79 نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره برای گرفتن صندوق پستی چه مدارکی لازم هست بهتره ۶ماه گرفت یا یکساله اصلا فرقی می کنه یا نه

سلام شادی جان، حاج خانوم ما صندوق گرفته ازش می تونی سوال کنی... Wink

http://www.mohajersara.com/member.php?ac...AMMADKHANI

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، shadi79 ، lida55 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان