کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-13 ساعت 18:20)sh_mm10 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 10:20)rainolf نوشته:  آخرین قسمت از اولین فصل داستان مهاجرت ما امروز با رسیدن گرین کاردهامون (۶ ماه بعد از ورودمون) به پایان رسید. به خاطر برنامه ریزی فشرده و نگرانیهای این مدت نتونستم ماجراهامون رو بگم ولی با آمادگی کامل و با تحقیق ۴ ساله و البته با کمی شانس همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت.
ما با پرواز ایرفرانس اواسط دسامبر و از طریق نیویورک به وگاس اومدیم. از چند ماه قبل برنامه ریزی کرده بودم و هتل رو برای یک هفته رزرو کرده بودم و آدرس محله های مورد نظر برای اجاره خونه و البته بانک، اداره سوشال و DMV رو آماده کرده بودم و البته آئین نامه رو هم کاملا خونده بودم. روز اول بعد از ورود به اداره سوشال رفتیم و درخواست کارد دادیم بعد DMV و امتحان گواهینامه که البته در تلاش دوم و روز بعدش قبول شدم. البته کمک غیر منتظره آقا سعید گل هم مزید بر علت شد که کارها سریع پیش بره....
سرتون رو درد نیارم هفته بعد با ماشین خودمون رفتیم چمدونها رو به خونه ای که اجاره کرده بودیم آوردیم. تقریبا بعد از یک ماه و نیم هم رفتم سر کار و از ترم تابستون هم هر دومون کالج رو شروع کردیم. همونطور که گفتم امروز هم بعد از شش ماه گرین کاردها به دستمون رسید و وارد فصل دوم مهاجرت یعنی ارتقاء توانمندیها، گرفتن مدرک از دانشگاه و البته هضم شدن در جامعه آمریکایی شدیم. فعلا برای یک سال آینده برنامه ای برای سفر به ایران هم نداریم.
موفق و پیروز باشید دوستان....

سلام دوست عزیز وتبریک برای اومدن گرین کارتتون
ایا بدون داشتن سوشال نامبر می شه واسه DMV اقدام کرد و ازمون داد،(منطقه ORANGE COUNTY)
باتشکر
بله میتونید فقط روی گواهینامتون قید میشه not for federal official use و بعد از گرفتن سوشال تشریف میبرید گواهینامه دائم میگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، reza_norouzi ، sh_mm10 ، aaraam ، قصه گو ، t_arian_n ، Daneshjo ، ریحانا
تشکر از همه دوستانی که راهنماییم کردن
واسه دوتا مسئله ای که برام سوال ایجاد کرده بود بنا به ارزیابی همه راهنمایی های تصمیم گرفتم ،

واسه حمل بارهام با قطر ایرویز حرف بزنم تا وسایلم رو در سیاتل تحویل بگیرم ، اگه قوانین اجازه اینکار رو ندن دو مورد رو باید برسی کنم اول اینکه ببینم واسه فریت کردن چقدر باید پرداخت کنم ( بارم سبکه ) دوم اگه دیدم فریت خیلی گرون میشه مطمعن بشم که امریکن ایرلاینز به داشتن بارم گیر نمیده اما دیگه واسه تغییر پرواز نه وقتش رو دارم نه پولش چون خیلی ارزون گرفتم دیگه بخوام تغیرش بدم کلی باید پول بدم .

واسه درس خوندن هم که باید یکسال صبر کنم تا شهروند ایالتی بشم تو این یک سال هم زمان کافی برای یاد گیری زبان و پول در اوردن و همچنین دوره کردن درس و انتخابکالج مناسب دارم .

از تمام عزیزانی که وقت گذاشتن و من رو راهنمایی کردن واقعا ممنونم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
سلام دوستان خسته نباشید.میخواستم از دوستان با تجربه سوال کنم که ارزانترین پرواز به کدام شهر امریکا است. چون ما میخواهیم فقط برای فعال نمودن گرین کارت بریم و بر گردیم تا بچه ها درسشون تموم بشه و برای برگشت دوم جایی که میخواهیم در اون اقامت داشته باشیم رو مشخص کنیم .
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 10:59)a4542 نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید.میخواستم از دوستان با تجربه سوال کنم که ارزانترین پرواز به کدام شهر آمریکا است. چون ما میخواهیم فقط برای فعال نمودن گرین کارت بریم و بر گردیم تا بچه ها درسشون تموم بشه و برای برگشت دوم جایی که میخواهیم در اون اقامت داشته باشیم رو مشخص کنیم .

سلام من قبلا قیمتهای پرواز نیویورک را چک میکردم رفت با پرواز آزال ۲۰۸۰۰۰۰ تومان بود ولی مخارج تو خود نیویورک گرونه بازهم چک کنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، t_arian_n ، قصه گو ، Daneshjo
دوستان سلام
1-ایا برای بچه ها،7و13ساله کلاسهای زبان ،ورزشی و....مخصوص مهاجرین تازه وارد وجود داره،در محدوده laguna Niguel ؟
2-برای بزرگسالان غیر از کلاسهای saddle back کلاسهای زبان ESLدیگری هست ؟چون هزینه این کلاسها برای افراد مقیم مناسب هست، (اکثر مکانها کلاسهاشون از جون تا سپتامبر تعطیله) ،
با سپاس از شما
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیزSmile
پاسخ
help
help

لطفا اگه کسی از دوستان تجربه اجره اتاق از سایت http://www.airbnb.com رو داره ترجیحا با رسم شکل توضیح بده.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
بعد از مدتها اومدم اینجا و بسیار خوشحالم از دیدن دوباره ی پستهای دوستان و اینکه بچه ها در حال جا افتادن هستند. واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم.
خلاصه ای هم در مورد خودم:
ما 3 ژانویه وارد آمریکا شدیم و تمام کارها طبق روال معمول انجام شد، بعضی ها زودتر از حد معمول و بعضی ها طولانی تر از انتظار، ولی الان بعد از 5 ماه وضعیتمون استیبل شده و زندگی خوبی داریم. همسرم در ماه دوم موفق به گرفتن کار شد و خود من هم بعد از دو ماه و 6 روز موفق به پیدا کردن کار در حوزه ی تخصصی خودم (مهندسی صنایع و زنجیره ی تامین) شدم. در حال حاضر هم مشغول برنامه ریزی برای استفاده از فصل تابستون هستیم.
مجددا برای تمام دوستان آرزوی سلامتی (با در نظر گرفتن هزینه های پزشکی بسیار گرون Smile ) و پیدا کردن شغل دلخواهشون رو دارم.
روزگار همگی به کام
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
اطلاعیه مهم دفتر امور کنسولی درمورد روادید مهاجرتی

- این اطلاعیه تنها مختص ایرانیان متقاضی روادید مهاجرتی می باشد.

- مراجعین گرامی، دفتر امور کنسولی همچنان به رفع اشکالات فنی سیستم ویزا می پردازد. برخی متقاضیان ویزا در دریافت روادیدشان تاخیر خواهند داشت.

- سفارتهای ایالات متحده در ابو ظبی، انکارا و ایروان از ایرانیانی که پرونده روادید مهاجرتی در جریان دارند، می خواهند که تا بعد از ۲۷ ژوئن برای سفرشان برنامه ریزی نکنند و گذرنامه هایشان را به کنسولگری ها نفرستند. لطفا در وقتهای ملاقاتی که از پیش تعیین کرده اید حضور یابید.

- این اشکالات فنی مخصوص هیچ کشور یا نوع روادید خاصی نمی باشند؛ این مساله یک مشکل سراسری است. کلیه کنسولگری ها و سفارتهای ایالات متحده درحال حاضر با مشکلاتی مشابه روبرو هستند.

- لطفا برای اطلاعات دقیق از بازفعال شدن سیستم و همچنین دستورالعملهای خاص درباره اقدامات لازم برای تقاضانامه تان به تارنمای سفارتی که در آن تقاضا کرده اید مراجعه کنید.

http://abudhabi.usembassy.gov/visas.html
http://turkey.usembassy.gov/visas.html
http://armenia.usembassy.gov/visas.html

-اطلاعیه های جدید در آن تارنماها و در آدرس زیر منتشر خواهند شد.
https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome

-از مشکلات پیش آمده بدلیل این تاخیرات پوزش می خواهیم.

This notice is for Iranians applying for immigrant visas only
Valued customers, the Bureau of Consular Affairs continues to address technical problems with our visa systems. Some visa applicants will experience delays in receiving visas

Embassies Abu Dhabi, Ankara and Yerevan ask that Iranian immigrant visa applicants not send their passports or make travel plans to the consulates for follow up on ongoing cases until after June 27th. Please attend any previously scheduled visa interviews you might have.

These technical problems are not specific to any particular country or visa category; this is a global issue. Every U.S. Embassy and Consulate is experiencing similar problems.

Please check the website of the embassy at which you are applying for updates on system restoration and more specific instruction on how to proceed with your application.

We will post information there as well as at https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome .

We apologize for any hardship this delay creates.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
در جشن جایزه جهانی خطوط هوایی که در ایرشو پاریس برگزار شد، اسکای ترکس (Sky trax) صد ایرلاین برتر دنیا در سال ۲۰۱۵ را معرفی کرد و رتبه نخست به خط هوایی قطر تعلق گرفت.

در حالی خط هوایی کشور همسایه ایران رتبه نخست را از آنِ خود کرده که ایران نه‌تنها در این لیست جایی ندارد، بلکه در خطوط هوایی بین‌المللی نیز سهم ناچیز و حضور کمرنگی دارد. در این جشن که هر سال برگزار می‌شود، امسال خط هوایی قطر (Qatar Airways)، سنگاپور ایرلاین (Singapore Airlines)، کاتای پاسیفیک ایرویز (Cathay Pacific Airways)، ترکیش ایرلاین (Turkish Airlines) و امارات (Emirates) به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را از آن خود کرده‌اند.

جایزه جهانی ایرلاین برای کیفیت صنعت جهانی هواپیما و رضایت مسافران از آن در نظر گرفته شده و در واقع جایزه انتخاب مسافران است.

این رتبه‌بندی‌ها براساس نظرسنجی‌ای است که از مسافران این خطوط در سراسر جهان صورت گرفته و براساس آن، میزان رضایت مشتری از کیفیت هواپیما و خدمات در نظر گرفته شده است
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
بالاخره بعد از ۷ ماه خورده ایی گرین کارت من آمد. سوالی که دارم اینه من الان ایران هستم با پست میشه گرین کارت را بفرستند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، آلیس-1980 ، حاجی واشنگتن ، Daneshjo ، pari pariaaa
(2015-06-22 ساعت 19:42)آرزو فاضلی نوشته:  بالاخره بعد از ۷ ماه خورده ایی گرین کارت من آمد. سوالی که دارم اینه من الان ایران هستم با پست میشه گرین کارت را بفرستند؟

مبارک باشه بدین یه مسافر براتون بیاره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، Daneshjo
(2015-06-22 ساعت 20:09)shadi79 نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 19:42)آرزو فاضلی نوشته:  بالاخره بعد از ۷ ماه خورده ایی گرین کارت من آمد. سوالی که دارم اینه من الان ایران هستم با پست میشه گرین کارت را بفرستند؟

مبارک باشه بدین یه مسافر براتون بیاره

سلام دوست من
بله با پست هم میشه فرستاد. سه هفته طول میکشه تا برسه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، HERMES7 ، barfi1 ، آلیس-1980 ، حاجی واشنگتن ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 22:34)hadi472 نوشته:  بعد از مدتها اومدم اینجا و بسیار خوشحالم از دیدن دوباره ی پستهای دوستان و اینکه بچه ها در حال جا افتادن هستند. واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم.
خلاصه ای هم در مورد خودم:
ما ۳ ژانویه وارد آمریکا شدیم و تمام کارها طبق روال معمول انجام شد، بعضی ها زودتر از حد معمول و بعضی ها طولانی تر از انتظار، ولی الان بعد از ۵ ماه وضعیتمون استیبل شده و زندگی خوبی داریم. همسرم در ماه دوم موفق به گرفتن کار شد و خود من هم بعد از دو ماه و ۶ روز موفق به پیدا کردن کار در حوزه ی تخصصی خودم (مهندسی صنایع و زنجیره ی تامین) شدم. در حال حاضر هم مشغول برنامه ریزی برای استفاده از فصل تابستون هستیم.
مجددا برای تمام دوستان آرزوی سلامتی (با در نظر گرفتن هزینه های پزشکی بسیار گرون Smile ) و پیدا کردن شغل دلخواهشون رو دارم.
روزگار همگی به کام

دوست عزیز خوشحالم که شرایط خوبی دارید.
حال پیشی خوشگلتون چطور ِ؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، Daneshjo
از دوستان کسی هست که ساکن واشینگتن دی. سی، جنوب مریلند و یا شمال ویرجینیا باشه؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 20:02)reza.aa نوشته:  help
help

لطفا اگه کسی از دوستان تجربه اجره اتاق از سایت http://www.airbnb.com رو داره ترجیحا با رسم شکل توضیح بده.

سلام
ما سفر اولمون رو که به ال ای بود از همین سایت یک خونه یک خوابه اجاره کردیم برای دو هفته
من فقط نمیدونم چطوری با رسم شکل توضیح بدم Big Grin
شما کجای فرآیند ابهام داری بپرس
بسیار سایت قابل اعتمادی هست و به همین دلیل یک نمونه کسب کار موفق تو دنیا به شمار میره..من خیلی راضی بودم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، behjat ، lida55 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان