موضوعها: 0
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
شادی جان سلام مجدد؛
از حاج خانوم در مورد اجاره صندوق پستی پرسیدم، گفتند که فقط ID کارت و پول می خواد
و مبلغش با توجه به مدت زمان اجاره و سایز صندوق متغیره
موفق باشی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 20:46)hadi472 نوشته: [quote='rbrb-۲۰۱۵' pid='628079' dateline='1435129164']
[quote='hadi472' pid='626338' dateline='1434650669']
بعد از مدتها اومدم اینجا و بسیار خوشحالم از دیدن دوباره ی پستهای دوستان و اینکه بچه ها در حال جا افتادن هستند. واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم.
خلاصه ای هم در مورد خودم:
ما ۳ ژانویه وارد آمریکا شدیم و تمام کارها طبق روال معمول انجام شد، بعضی ها زودتر از حد معمول و بعضی ها طولانی تر از انتظار، ولی الان بعد از ۵ ماه وضعیتمون استیبل شده و زندگی خوبی داریم. همسرم در ماه دوم موفق به گرفتن کار شد و خود من هم بعد از دو ماه و ۶ روز موفق به پیدا کردن کار در حوزه ی تخصصی خودم (مهندسی صنایع و زنجیره ی تامین) شدم. در حال حاضر هم مشغول برنامه ریزی برای استفاده از فصل تابستون هستیم.
مجددا برای تمام دوستان آرزوی سلامتی (با در نظر گرفتن هزینه های پزشکی بسیار گرون ) و پیدا کردن شغل دلخواهشون رو دارم.
روزگار همگی به کام
سلام و عرض تبریک و خوشامد گویی
خیلی خوشحالم که اینقدر سریع مشغول کار و زندگی شدید من حدود 9 ماهه که اومدم ویرجینیا و رشته و تجربه من هم زنجیره تامین و خرید و تامین بوده حدود 13 سال هم تحربه مرتبط دارم که تمامش تو صنعت خودرو سازی بوده ولی رشته ام مکانیک هستش خوشحال میشم از تجربیاتتون در خصوص پیدا کردن کار مرتبط استفاده کنم در حال حاضر دو تا کار نیمه وقت دارم ولی بازهم دنبال کار تخصصی خودم هستم .
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من با پاس سفید دارم برمیگردم آمریکا نمیدونم پروسهٔ خاصی رو باید توی فرودگاه انجام بدم یا نه؟ آیا صف گرین کارت در ها جداست؟باید پاس سفید امضا بشه؟
باید گرین کارت رو نشون داد یا پس سفید رو؟و اینکه آیا این روز ها در LAXگیری میکنند؟
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
با سلام ،
دوستان کسی رو که ظرف دو هفته آینده عازم ایران باشه میشناسید؟
یک بسته 100 گرمی حاوی مدارک هست که میخواستم خواهش کنم با خودشون بیارن.
تشکر فراوان.
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 09:30)parisan نوشته: با سلام ،
دوستان کسی رو که ظرف دو هفته آینده عازم ایران باشه میشناسید؟
یک بسته 100 گرمی حاوی مدارک هست که میخواستم خواهش کنم با خودشون بیارن.
تشکر فراوان.
من سراغ دارم
ولى در مريلند شما كجاييد؟
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 20:01)amiekin نوشته: (2015-06-25 ساعت 20:46)hadi472 نوشته: [quote='rbrb-۲۰۱۵' pid='628079' dateline='1435129164']
[quote='hadi472' pid='626338' dateline='1434650669']
بعد از مدتها اومدم اینجا و بسیار خوشحالم از دیدن دوباره ی پستهای دوستان و اینکه بچه ها در حال جا افتادن هستند. واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم.
خلاصه ای هم در مورد خودم:
ما ۳ ژانویه وارد آمریکا شدیم و تمام کارها طبق روال معمول انجام شد، بعضی ها زودتر از حد معمول و بعضی ها طولانی تر از انتظار، ولی الان بعد از ۵ ماه وضعیتمون استیبل شده و زندگی خوبی داریم. همسرم در ماه دوم موفق به گرفتن کار شد و خود من هم بعد از دو ماه و ۶ روز موفق به پیدا کردن کار در حوزه ی تخصصی خودم (مهندسی صنایع و زنجیره ی تامین) شدم. در حال حاضر هم مشغول برنامه ریزی برای استفاده از فصل تابستون هستیم.
مجددا برای تمام دوستان آرزوی سلامتی (با در نظر گرفتن هزینه های پزشکی بسیار گرون ) و پیدا کردن شغل دلخواهشون رو دارم.
روزگار همگی به کام
سلام و عرض تبریک و خوشامد گویی
خیلی خوشحالم که اینقدر سریع مشغول کار و زندگی شدید من حدود ۹ ماهه که اومدم ویرجینیا و رشته و تجربه من هم زنجیره تامین و خرید و تامین بوده حدود 13 سال هم تحربه مرتبط دارم که تمامش تو صنعت خودرو سازی بوده ولی رشته ام مکانیک هستش خوشحال میشم از تجربیاتتون در خصوص پیدا کردن کار مرتبط استفاده کنم در حال حاضر دو تا کار نیمه وقت دارم ولی بازهم دنبال کار تخصصی خودم هستم .
سلام دوست عزیز، چقدر جالب که من هم 7 سال سابقه ی کار خودروسازی در شرکت ساپکو دارم. والله چیزی که بیشتر از همه تو پیدا کردن کار مرتبط به آدم کمک میکنه یکی رزومه ی خوب و مهمتر از اون مصاحبه ی خوبه و در کنار اینها شانس البته.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 13:07 توسط lida55.)
دوستانی که بانک او امریکاحساب داشتین چطوری از شر این هزینه 25 دلاری mainenance fee برای حسابتون خلاص شدین
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال همچین روزی ویزا گرفتم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یکی از آشناهای ما واسه مهریه اینجا(لوس آنجلس- اورنج کانتی) دچار مشکل شده و اینجا به پول ایرانی نیاز داره. اگه واستون امکان داره که واسش بیارید بهم خبر بدید. واسه زحمتی که میکشید ایشون یه مقدار بیشتر تقدیم میکنن چون مقدارش زیاد هست دوستای که واسشون امکان داره بهم پیغام بدن تا بیشتر واسشون توضیح بدم. اگه میتونید این لطف و بکنید به هم خصوصی پیغام بدید لطفا.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اپریل یه کردیت 500دلاری از ولز فارگو گرفتم و تا حالا ازش استفاده نکردم این مشکلی برای من بوجود میاره یا باعث بلاک شدنش می شه یا نه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar