کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-03-18 ساعت 02:48)ستاره.ستاره نوشته:  منظورم اینه که بعد از گرفتن پاس سفید می تونم ازداج کنم؟ که در صف همسران گرین کارتی برن؟ چون زمان مصاحبه ایشون باید من آ م ر ی ک ا باشم اگه پاس سفید بگیرم چه طور میشه؟ یا اینکه نگیرم هر 6 ماه برم و بر گردم؟

مشکلی نخواهید داشت !
منظور از پاس سفید پاسپوت آمریکایی نیست Smile فقط مرخصیی هست که به شما تازه مهاجرین اجازه میده بیش از 6 ماه پشت هم خارج آمریکا باشید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، Sam2014 ، پدی ، ojee ، philter ، Lemony ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
دوستان 1سوال دارم خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید. الان اگه من ویزا رو بگیرم(حالا یکضرب یا...) بعد تا 1 سال یا بیشتر نتونم وارد امریکا بشم چی میشه؟ باطل میشه یا اگه برم مدیکال دوباره مشکلی نیست؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، soli asali ، powerb ، mohamad92 ، alirezanz ، nedaba
(2014-03-19 ساعت 13:40)min@ نوشته:  دوستان 1سوال دارم خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید. الان اگه من ویزا رو بگیرم(حالا یکضرب یا...) بعد تا 1 سال یا بیشتر نتونم وارد آمریکا بشم چی میشه؟ باطل میشه یا اگه برم مدیکال دوباره مشکلی نیست؟

تا تاریخ اکسپایر ویزاتون می تونید وارد بشید وگرنه ویزاتون باطل خواهد شد .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، min@ ، 5ina ، aghaghia ، ojee ، soli asali ، mohamad92 ، noobnoobi ، Lemony ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، A_A
(2014-03-19 ساعت 15:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 13:40)min@ نوشته:  دوستان 1سوال دارم خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید. الان اگه من ویزا رو بگیرم(حالا یکضرب یا...) بعد تا 1 سال یا بیشتر نتونم وارد آمریکا بشم چی میشه؟ باطل میشه یا اگه برم مدیکال دوباره مشکلی نیست؟

تاریخ اکسپایر ویزا میشه همون تاریخ 6 ماه بعد از مدیکال؟ یا فرق داره؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، soli asali ، mohamad92 ، noobnoobi ، alirezanz ، nedaba
(2014-03-19 ساعت 15:44)min@ نوشته:  

بله همون میشه در صورت یه ضرب گرفتن ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: min@ ، ojee ، soli asali ، mohamad92 ، noobnoobi ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، A_A
(2014-03-19 ساعت 15:57)s.f.b.r نوشته:  

تاریخ اکسپایر ویزا در سفارتهای ایروان و آنکارا از زمان مدیکال و در ابوظبی از زمان صدور ویزا به مدت شش ماه خواهد بود. Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، mtcanada ، gema ، min@ ، kage.omid ، mohamad92 ، noobnoobi ، alirezanz ، nedaba ، A_A
سلام دوستان
آیا می تونم 165 دلار و در امریکا پرداخت کنم؟ یا باید قبل از رفتن تو ایران .اینترنتی پرداخت کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، noobnoobi ، nedaba
(2014-03-19 ساعت 23:02)hotbasic نوشته:  سلام دوستان
آیا می تونم 165 دلار و در آمریکا پرداخت کنم؟ یا باید قبل از رفتن تو ایران .اینترنتی پرداخت کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید؟
می تونید بعد از ورود به آمریکا هم پرداخت کنید بایدی در کار نیست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، philter ، mohamad92 ، noobnoobi ، Lemony ، mehdi2014 ، alirezanz ، امین 13 ، nedaba
(2014-03-19 ساعت 22:19)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 15:57)s.f.b.r نوشته:  

تاریخ اکسپایر ویزا در سفارتهای ایروان و آنکارا از زمان مدیکال و در ابوظبی از زمان صدور ویزا به مدت شش ماه خواهد بود. Cool
درود بر همه دوستان گرامی
با مراچعه به
http://travel.state.gov/content/visas/en...after.html

درمورد موضوع مورد بحث :

When You Should Travel
You must arrive and apply for admission in the United States no later than the visa expiration date printed on your visa. An immigrant visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

در نتیجه :
اعتبار ویزا = 6 ماه از تاریخ صدور ولی اگر اعتبار مدیکال کمتر باشد به اندازه اعتبار مدیکال اعتبار دارد.(طبیعتاً کاهش خواهد یافت)
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، aghaghia ، soli asali ، min@ ، mohamad92 ، noobnoobi ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، alirezanz ، امین 13 ، nedaba ، A_A
سلام به همه دوستان
یه سوالی داشتم من کارم در رابطه با نرم افزارهای گرافیکی هست مثل فتوشاپ افتر افکت و غیره ...من مثل خیلی از هموطنای دیگه همه این نرم افزارهارو به شکل کرک شده دارم همینطور ویندوز لب تابم که می خوام ببرمش حالا دوستانی که رفتن به آمریکا و شرایط مشابه داشتند می تونند بگند اگه من این نرم افزار هارو به شکل غبر اورجینال وارد آمریکا کنم مشکلی پیش نمی آد؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، gema ، noobnoobi ، Lemony ، alirezanz ، nedaba
نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد. من هم کارم همینه

از فینگلیش نوشتن در سایت خودداری کنید. اقاقیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، Lemony ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
سوال من این هست
من الان مجردم و برای 24 فرودین بلیط گرفتم می خوام برم و پاس سفید بگیرم بر گردم ایران.
آیا بعد از برگشتن از آ م ر ی ک ا با گرفتن پاس سفید در ایران می تونم ازدواج کنم و برای همسرم اقدام کنم؟
در این 2 سال کار من انجام میشه؟ یا چه طور کارم پیش میره ؟
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، alirezanz ، nedaba
(2014-03-21 ساعت 21:49)ستاره.ستاره نوشته:  سوال من این هست
من الان مجردم و برای 24 فرودین بلیط گرفتم می خوام برم و پاس سفید بگیرم بر گردم ایران.
آیا بعد از برگشتن از آ م ر ی ک ا با گرفتن پاس سفید در ایران می تونم ازدواج کنم و برای همسرم اقدام کنم؟
در این 2 سال کار من انجام میشه؟ یا چه طور کارم پیش میره ؟

سوالتون رو در تاپیک ازدواج با گرین کارتی ها در انجمن ویزای نامزدی و ازدواج مطرح کنید تا جواب درست بگیرید، اینجا تاپیک اولین مسافرت به امریکاست!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: ستاره.ستاره ، soli asali ، پدی ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014 ، alirezanz ، aaraam ، nedaba ، A_A
(2014-03-24 ساعت 22:05)ahmad120 نوشته:  با سلام و تبریک سال نو
1- شما برای سفر به آمریکا چه ایرلاینی را پیشنهاد می کنید؟ (مرقوم به صرفه باشد و نیاز به ویزای ترانزیتی نداشته باشد)
2- برای سفر به آمریکا اگر به مسکو، لندن، فراکفورت یا رم برویم نیاز به ویزای ترانزیتی داریم؟ کشورهای عربی مثل: بحرین، قطر، امارات و عمان چطور؟

با سلام خدمت دوست گرامی
والا به نظر من بهترین ایرلاینی که واسه سفر به آمریکا عالیه و راحت هستین همین امارات هستش که من خودم هم با این اومدم و خیلی ازش راضی بودم
ما از تهران ساعت 5 صبح پرواز کردیم و ساعت 9 صبح به وقت امارات همین روز به آمریکا پرواز داشتیم و هیچ ویزای ترانزیتی هم از ما نخواستن
اگه سوال دیگه ای هم هست من در خدمتم من الان خودم آمریکا هستم
Texas201393@yahoo.com
Masoud5438@yahoo.com
این هر دو ایمیل من هستش
موفق باشی
پاسخ
من با قطر گرفتم از شیراز مشهد و تهران پرواز داره اولش میره دوحه بعد یکسره میره شیکاگو . قیمتش هم از همه ایرلاینهای دیگه کمتره خوبیش اینه که میشه مستقیم از سایت قطر ایرویز بلیط خرید و اینترنتی از طریق بانک ملت پرداخت کرد قیمت را به ریال حساب می کنه. در عرض 2 دقیقه میشه بلیط گرفت
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان