موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبريك سال نو به دوستان عزيز ٣ روزه وارد آمريكا شدم امروز حساب باز كردم بانك ولز فارگو ظاهرا بانك خوبيه ? مدارك پاس سفيد رو هم پست كردم و براي بقيه كارا هم بايد منتظر باشم. فعلن......
CN:2014AS11$$/Ankara>
Abu Dhabi /Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز به نظر شما کدام شهر آمریکا برای زندگی (اجاره منزل) و کار خیلی مناسب است؟
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-27 ساعت 23:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-28 ساعت 00:03 توسط nazila5959.)
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
من هفته پیش با پرواز ترکیش وارد ایالت ویرجینیا شدم همه چی خیلی خوب بود و توی فرودگاه دالس کمتر از 10 دقیقه همه کارها انجام شد چند تا سوال عادی کردند و بعد هم اومدم برای تحویل بار ولی موقع خروج کیف های من رو از ایکس ری رد کردند و سوال کردند گوشت داری برنج داری دانه داری میوه داری گفتم نه و به حرفهام اعتماد کرد و کیف من رو باز نکرد
من کلی آجیل و شیرینی و دارو و سوقاتی از ظرف و استکان بگیر تا بشقاب با خودم آوردم و اصلا من رو نگشتند
امروز هم رفتم برای سوشیال توی آرلینگتون که اول وارد شدم طبقه دوم یک ساختمونی بود بعد رفتم نوبت گرفتم که یه مانیتور بود با صفحه لمسی چند تا سوال کرد که برای چه کاری اومدید من انتخاب کردم گرفتن سوشیال سکیورتی نامبر
بعد پرسید تا حالا داشتید زدم نه بعد چند تا سوال معمولی و سپس از پرینتر که شبیه پرینتر فست فود ها (یک پرینتر حرارتی) بود یک نوبت اومد بیرون
بعد همون بقل فرم های آماده است به نام ss5 که پر میکنید و میشینید تا شمارتون رو صدا کنند اون تو هم 10 دقیقه بیشتر طول نکشید پاسپورت و کپی شناسنامه خودم رو دادم و بعد یک رسید به من داد که تا 14روز دیگه به آدرستون پست میشه
خیلی هم مهربان و خنده رو بودند
اینم لینک دانلود فرم ss5
http://www.socialsecurity.gov/online/ss-5.pdf
برای کسایی که میان سمت ویرجینیا این شعبه سوشیال خیلی راحت میگیره و خیلی سریع کارها رو انجام میده
اینم آدرسش:1401wilson blvd#200Arlington,va 22209
امیدوارم این مطالب بدردتون خورده باشه
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان ما 16 اردیبهشت به مدت یک ماه برای بار اول میریم امریکا و میخوام درخواست پاس سفید بدم حالا بجز پاس سفید توی این مدت ما چه کارهایی باید انجام بدیم تا با خیال راحت برگردیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-03-28 ساعت 10:58)ostokhan نوشته: (2014-03-28 ساعت 10:30)vistac نوشته: دوستان ما 16 اردیبهشت به مدت یک ماه برای بار اول میریم آمریکا و میخوام درخواست پاس سفید بدم حالا بجز پاس سفید توی این مدت ما چه کارهایی باید انجام بدیم تا با خیال راحت برگردیم؟
شما میتونید این 3 کار رو انجام بدید:
1-در صورت عدم واریز 165 دلار، این چول رو واریز کنید تا پروسه صدور ویزاتون شروع بشه.
2- مراجعه به سوشال سکیوریتی برای دریافت سوشال نامبر که معمولا 2 هفته ای به آدرستون ارسال میشه
3- مراجعه به بانک و افتتاح یک حساب در بانک های یو اس تا یک کردیتی بعد از چند ماه چیدا کنید.
ممنون از راهنماییتون در مورد گزینه 3 وقتی ما امریکا نیستیم کردیت کارت پست میشه به ادرسی که دادیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان minneapolisهستم و سوشال من بعد از چهار هفته به دستم رسيد
ميخواستم بدونم گرين كارت من حدودا چند ماه طول ميكشه به دستم برسه؟(الان يك ماه و نيم خست كه هستم)
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 20:36)fakhrinejad نوشته: دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
درود بر شما دوست ارجمند
در ارتباط با پرواز گلف ایر:
1- از مشهد پرواز داره.(اگر مشهد ساکن نیستید یک سفر تا مشهد رو باید به برنامتون اضافه کنید )
2- قیمتش کمتر از همه ایرلاین هاست (ولی توقف هاش زیاده !!)
3- تا مقاصد آمریکا (همه شهرها پرواز نداره) دو و بعضاً سه توقف داره یکی در بحرین دومی در یکی از شهرهای اروپایی مثل فرانکفورت ، لندن یا آمستردام و سومی هم در یکی از شهرهای آمریکا. پرواز طولانی و خسته کننده(طاقت فرساست و بدرد افراد مجرد جون سخت می خوره)
مثال : تهران به سانفرانسیسکو = مشهد ... منامه (بحرین) ... لندن ... دالاس ... سانفرانسیسکو
4- بقیه شرایطش در ارتباط با تعداد چمدان و اندازه و وزن مثل بقیه ایرلاین هاست.(آمریکا و کانادا 2 تا چمدان 23 کیلویی )
در کل بسته به مقصد و شرایط هرکسی فرق می کنه .بدرد آدم عیالوار نمی خوره
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 17:44)Sam2014 نوشته: (2014-03-28 ساعت 20:36)fakhrinejad نوشته: دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
درود بر شما دوست ارجمند
در ارتباط با پرواز گلف ایر:
1- از مشهد پرواز داره.(اگر مشهد ساکن نیستید یک سفر تا مشهد رو باید به برنامتون اضافه کنید )
2- قیمتش کمتر از همه ایرلاین هاست (ولی توقف هاش زیاده !!)
3- تا مقاصد آمریکا (همه شهرها پرواز نداره) دو و بعضاً سه توقف داره یکی در بحرین دومی در یکی از شهرهای اروپایی مثل فرانکفورت ، لندن یا آمستردام و سومی هم در یکی از شهرهای آمریکا. پرواز طولانی و خسته کننده(طاقت فرساست و بدرد افراد مجرد جون سخت می خوره)
مثال : تهران به سانفرانسیسکو = مشهد ... منامه (بحرین) ... لندن ... دالاس ... سانفرانسیسکو
4- بقیه شرایطش در ارتباط با تعداد چمدان و اندازه و وزن مثل بقیه ایرلاین هاست.(آمریکا و کانادا 2 تا چمدان 23 کیلویی )
در کل بسته به مقصد و شرایط هرکسی فرق می کنه .بدرد آدم عیالوار نمی خوره
موفق باشید.
ای کاش سایت گلف ایر را هم میگذاشتی من هر چی سرچ کردم همه جور اخبار در مورد گلف ایر بود غیر از نرخ بلیط و برنامه پروازها
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست