موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 17:59)عراقی نوشته: (2014-03-29 ساعت 17:44)Sam2014 نوشته: (2014-03-28 ساعت 20:36)fakhrinejad نوشته: دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
درود بر شما دوست ارجمند
در ارتباط با پرواز گلف ایر:
1- از مشهد پرواز داره.(اگر مشهد ساکن نیستید یک سفر تا مشهد رو باید به برنامتون اضافه کنید )
2- قیمتش کمتر از همه ایرلاین هاست (ولی توقف هاش زیاده !!)
3- تا مقاصد آمریکا (همه شهرها پرواز نداره) دو و بعضاً سه توقف داره یکی در بحرین دومی در یکی از شهرهای اروپایی مثل فرانکفورت ، لندن یا آمستردام و سومی هم در یکی از شهرهای آمریکا. پرواز طولانی و خسته کننده(طاقت فرساست و بدرد افراد مجرد جون سخت می خوره)
مثال : تهران به سانفرانسیسکو = مشهد ... منامه (بحرین) ... لندن ... دالاس ... سانفرانسیسکو
4- بقیه شرایطش در ارتباط با تعداد چمدان و اندازه و وزن مثل بقیه ایرلاین هاست.(آمریکا و کانادا 2 تا چمدان 23 کیلویی )
در کل بسته به مقصد و شرایط هرکسی فرق می کنه .بدرد آدم عیالوار نمی خوره
موفق باشید.
ای کاش سایت گلف ایر را هم میگذاشتی من هر چی سرچ کردم همه جور اخبار در مورد گلف ایر بود غیر از نرخ بلیط و برنامه پروازها
خدمت دوست گلم تقدیم . اینهم آدرس وب سایتش:
http://www.gulfair.com/English/Pages/default.aspx
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
ىه سوال داشتم.الان ىکى از دوستام گفت که بعضى کشورها وىزاى ترانزىت مىخان.اىن درمورد ما که هنوز گرىن کارت نگرفتىم صدق مىکنه.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان عزیز کسی درباره انواع حساب بانکی و امتیازات مربوطه در آمریکا اطلاعاتی داره بده؟ مثلا در بدو ورود به امریکا باید چه حساب هایی را باز کنیم خوب است؟ با تشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-01 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-01 ساعت 20:02 توسط Sam2014.)
(2014-04-01 ساعت 19:26)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-04-01 ساعت 14:46)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-03-28 ساعت 17:20)qazwsxedcrfv نوشته: سلام دوستان
آيا آموزش تصويري (مثل تكميل فرم هاي اوليه) براي پر كردن فرم هاي پاس سفيد داريم ؟ من چيزي پيدا نكردم !!
سلام دوستان من باید سریع فرمها رو پست کنم اگر ممکن هست راهنمایی کنید
مطالبی که دوستان در مورد پست اکسپرس و نحوه نوشتن آدرس روی پاکتها و تعداد پاکتهایی که باید بگیرم رو مطالعه کردم اما بخاطر وقت کم بقیه مطلب رو نتونستم بخونم چون تصمیم به گرفتن پاس سفید نداشتم و کارم یکدفعهای شد
چند تا سوال
من تازه میخوام وارد آمریکا بشوم
۱. کلیه مدارکی که واسه پاس سفید باید بفرستم رو میشه ۱ بار دیگه بگید ، گیج شدم
چیزهایی که گذشتم کنار...
فرم I-131
کپی از صفحه اول پاسپورت
کپی از ویزا با مهر بعد از ورود
کپی از مدارکی که میخوام بخاطر اون پاس سفید بگیرم
کپی بلیط برگشت
اگر چیز دیگی باید آماده کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
۲. کلا این مدارک رو به چه آدرس یا مرجعی باید پست کنم ؟ به چه ادارهای باید پست بشه ؟
۳. در مورد A-NUMBER دقیقا به چه شکل باید نوشته بشه ؟
شمارههای داخل ویزا یک رقم از تعداد خونههای موجود در فرم کمتر هست ، جریان وارد کردن یک صفر در اول اعداد چی هست میشه توضیح بدید لطفا ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
توي تاپيك پاس سفيد كسي پاسخگو نيست ، كسي ميتونه كمك كنه ؟
ممنون
درود برشما دوست عزیز
توصیه میکنم در هیچ موردی عجولانه عمل نکنید و با حوصله باشید. در ارتباط با Re-entry Permit یا اصطلاح فارسیش پاس سفید مطالب مفیدی در تاپیکش موجوده . من یکی از پست های این تاپیک رو برایتان می گذارم انشاله مفید واقع بشه.
http://www.mohajersara.com/thread-3694-p...#pid317348
دوست گرانقدرمون alireza1777 دراین پست مدارک لازم و نحوه پرکردن فرم را کامل توضیح داده اند.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوال داشتم.
كسى ميدونه هزينه اوليه سفر به امريكا تا زمانى كه گرين كارت به دستمون برسه ( هزينه سفر به آنكارا+ مديكال+بليط تركيه+ بليط آمريكا و كلا ً هزينه اول تا گرفتن گرين و برگشت به ايران) تقريباً چقدر ميشه؟
ممنون خيلى زييييييياد.
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا