کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-04-14 ساعت 01:47)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان من19/2/ feb 2014 وارد شدم و 14 march به ایران برگشتم و برای ssn اقدام نکردم گرین کارتهای من و خانمم هم به ادرسی که داده بودیم پست شده حالا 2 تا سوال دارم :
1- طبق اون قانون 6 ماه من باید از زمان ورودم که 19 feb هست 6 ماه رو حساب کنم یا از زمان خروجم از آمریکا که 14 march هست؟
2-برای گرفتن ssn دیر نمیشه و من میتونم این بار که رفتم ssn رو بگیرم یا حتی 6 ماه دیکه بگیرم یا هر زمانی که خواستم اونجا افامت کنم ssn رو بگیرم؟

از زمان خروج شما حساب کنید 6 ماه رو
2- بله رفتید اقدام کنید بگیرید دیر نمیشه فقط بسیار چیز مهمیه
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، saeid-ss ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، امین 13 ، nedaba ، atlantis770
(2014-04-14 ساعت 01:36)احمد حبیبی نوشته:  دوستان کسی میدونه بدون جنگ و خونریزی منظورم قوانین مالیتی و غیرست هر نفر چند دلار میتونه همراه ببره ؟ من 20000 برای دو نفر در نظر دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره .

هر نفر 5000 تا.البته دوستان تا بیشتر از مبلغ شما رو هم آوردن و مشکلی نبوده.کلا در این مورد کاملا سلیقه ای رفتار میشه.اما معمولا تعداد افرادی که بیشتر از 5000 تا با خودشون میارن بیشتر از افرادیکه که به خاطر بیشتر این رقم مورد بازخواست قرار میگیرن.نگران نباش.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
(2014-04-14 ساعت 04:13)sce نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 01:36)احمد حبیبی نوشته:  دوستان کسی میدونه بدون جنگ و خونریزی منظورم قوانین مالیتی و غیرست هر نفر چند دلار میتونه همراه ببره ؟ من 20000 برای دو نفر در نظر دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره .

هر نفر 5000 تا.البته دوستان تا بیشتر از مبلغ شما رو هم آوردن و مشکلی نبوده.کلا در این مورد کاملا سلیقه ای رفتار میشه.اما معمولا تعداد افرادی که بیشتر از 5000 تا با خودشون میارن بیشتر از افرادیکه که به خاطر بیشتر این رقم مورد بازخواست قرار میگیرن.نگران نباش.
موفق باشین.

خارج کردن دلار از ایران هم خیلی سخت نیست ولی همه می گند سخت گیری می کنند ما که مشکلی نداشتیم امریکا هم که ازخداشه دلار به مملکتش وارد کنید توی فرودگاه ایران کسی ازتون نمی پرسه چند دلار داری هر جا دلتون میخواد از جیب کت و کیف دستی جاش بدید و خودتون هم با نگاه کردن های بی مورد و کنجکاوانه اونها رو به شک نندازید دراین صورت با خیال راحت هر چه می خواد دل تنگت بیار
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، احمد حبیبی ، lighter ، noobnoobi ، kage.omid ، philter ، mehdi2014 ، nedaba
کسی خونه ارزون برای اجاره تو سن هوزه سراغ داره ؟ هم اتاقی هم پیدا بشه دیگه چه بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، امین 13 ، nedaba
(2014-04-13 ساعت 19:23)mohsenmb نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 19:04)ostokhan نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 16:53)vistac نوشته:  سلام دوستان میشه با خودمون قالیچه ای تابلو فرشی ببریم آمریکا من فرودگاه لس آنجلس میرم؟آیا فایده ای داره؟ فامیل ما میگه اگه فرش ببری و اونجا بفروشی حداقل پول بلیزز رو در میاری

شدنش که میشه ببری با خودتون ولی این نکته رو هم در نظر داشته باشید که بردن فرش و قالیچه=اضافه بار و جریمه پرداختی. در کل اگه برای فروش میبرید ارزش نداره به اینکه پول اضافه بار بعلاوه دردسرهایی که اینکار داره بکشید. مگر اینکه برای کسی بخواید سوغاتی ببرید Big Grin
دوست عزیز منم میخواستم همین کار رو انجام بدم وکلی راجع به قالی ابریشم و رنگهایی که باید داشته باشه و طرحش بررسی و مشورت کردم اگه تو کارای بالا نامبر وان باشی فروختنش توی اونجا آسون نیست و احتمال فروش نرفتن و یا با ضرر فروختن رو هم بده. ولی اگه با خودت پول کافی میبری که به مشکل برنخوری فکر خوبیه اونم یادت باشه دست باف و تمام ابریشم و میزان رج عالی .در ضمن اگر قالی و تابلو فرش میبری سعی کن اضافه بار نداشته باشی که توی دردسر بیوفتی Cool

تا اون جایی که به من گفتن واردات فرش ایرانی ممنوع است ولی باز تحقیق کنید .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، nedaba
سلام.
از سایت ucis.govو ucis_elis خبری نیست.من 24 روزه که اومدم امریکا ....
یکیشون که نمیشناسه دیگری هم توی accepted مونده...
چقدر دیگه بمونم....؟؟؟...!!
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، nedaba

موفق باشین.

هیچ کسی کاری نداره.توی امریکا بایستی اعلام کنی که چقدر داری ...من خودم 17000 تا بردم یه فرمی رو پر کرد افیسر و من امضا کردم.
پاسخ
(2014-04-14 ساعت 17:50)SNSH نوشته:  

موفق باشین.

هیچ کسی کاری نداره.توی آمریکا بایستی اعلام کنی که چقدر داری ...من خودم 17000 تا بردم یه فرمی رو پر کرد افیسر و من امضا کردم.

دوستان فرودگاه ایران نمیزاره نفری 5000 دلار رو بیشتر خارج کنیدو اونور محدودیتی نداره و فقط باید فرم رو پر کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، امین 13 ، nedaba
(2014-04-15 ساعت 01:24)ostokhan نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:50)SNSH نوشته:  

موفق باشین.

هیچ کسی کاری نداره.توی آمریکا بایستی اعلام کنی که چقدر داری ...من خودم 17000 تا بردم یه فرمی رو پر کرد افیسر و من امضا کردم.

دوستان فرودگاه ایران نمیزاره نفری 5000 دلار رو بیشتر خارج کنیدو اونور محدودیتی نداره و فقط باید فرم رو پر کنید

فرودگاه ایران هم محدودیتی نداره . من خودم 30000 تا بردم . نگران نباشید. فقط پخشش کنید تو جیباتون و کیفاتون و تابلو بازی در نیارین.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، امین 13 ، nedaba
(2014-04-14 ساعت 17:47)SNSH نوشته:  سلام.
از سایت ucis.govو ucis_elis خبری نیست.من 24 روزه که اومدم آمریکا ....
یکیشون که نمیشناسه دیگری هم توی accepted مونده...
چقدر دیگه بمونم....؟؟؟...!!

عجله نکنین، واسه من که نزدیک 1/5 ماه شده ولی هنوز توی اکسپت مونده :-|
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، nedaba ، A_A
حالا که حرف پوله منم یه تجربه بهتون بگم.
من که داشتم از هیوستن برمیگشتم دقیقاً دم گیت که دارید سوار هواپیما میشید، همه رو به صف میکنن و یه سگ از بین مسافرا رد میکنن. سگه کسایی که پول زیاد با خودشون حمل میکنن رو شناسایی میکنه و مامورین فرودگاه از این افراد میخوان که کیفشون رو باز کنن و مبلغی که با خودشون دارن رو اعلام کنن، کمااینکه به یه خانم تایلندی توی پرواز ما گیر دادن و کلی معطل شدیم تا ولش کنن.
البته کم پیش میاد ایرانی ها پول باخودشون برگردونن ولی محض اطمنیان اینم یادتون باشه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
سلام. دوستان کسی خبر داره اگر من بخواهم برای حدودا دو تادو ماه ونیم اواخر ژوئن تا اواخر جولای برم هیوستون و برگردم ایران. کلا چقدر هزینه ام می شود. رفت و برگشت و نیز هزینه زندگی در آنجا. و نهایتا 15 روزبتوانم خانه دوستی بمانم و دو ماه بقیه را برم یک هتل ارزان قیمت.کسی تجربه ای داره؟ اصلا از دوستان کسی هست هیوستون باشه و من هم برم پیشش؟کسی برای دو ماه همخونه میخواد؟ لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارند در اختیارم بگذارند. سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، nedaba
(2014-04-15 ساعت 11:37)smartie نوشته:  آوردن پول به آمريكا محدوديت كه داره، اگه بالاي ١٠هزار دلار باشه بايد فرم پر كني و ممكنه سر ماليات داستان شه، ولي كسي نميگرده كه چقدر همراهته... ولي تا ٩٩٩٩ دلار رو اصلن لازم نيست به دولت اعلام كنيWink
سمت ايران هم كه كسي نميگرده ...

من قبلا در پست ها خونده بودم هر چقدر اول بیاریم مالیات نمی خوره حتی در یه پستی خونده بودم تا دو سال اول مالیات به پولهای ورودیمون نمی خوره! اشتباه بوده؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، Saeedv13
سلام دوستان، من الان یک ماه هست که امریکا هستم،
گرین کارت هم هنوز نیومده،
فکر کنم از Accepted رفت تو قسمت Optimized
سوشیال هم داستان شد برای ما، 28 Mar اولین بار اقدام کردم، از شانس ما یه افیسر گیج به تور ما خورد، اول که آدرس رو بش دادم دیدم زیپ کد رو اشتباه زده، همون جا بش گفتم که تصحیح کنه و اینکارو کرد،
دیگه فکر نمیکردم انقدر گیج باشه
بعد از چند روز اتفاقی دیدم ای بابا شماره کمپلکس هم اشتباه زده، خلاصه بار دوم 3 Apr رفتم درست کردم،
الان هم 20 روز میگذره و سوشیال هنوز نیومده و من کلی بش احتیاج دارم،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
سلام دوستان

دوستان یک سوال داشتم. معمولا بعد از دریافت ویزا که 6 ماه فرصت دارید تا به ا م ری کا سفرکنید حالا میخوام بدونم اگر کسی روزهای اخر از اون 6 ماه سفر کنه و برسه اونجا و دوماه مثلا طول بکشه که گرین کارتش بیاد اونوقت ویزاش هم تموم شده! ایا قانونی هستش که اونجا هستش؟
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان