کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من تازه رسیدم سن خوزه سوالی بود در خدمتم
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
پاسخ
اتفاقا منم مقصدم سن خوزه اس میشه اطف کنید از سن خوزه بیشتر بگید؟ شهر خوبیه؟ شما فرودگاه سانفرانسیسکو رفتید؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، noobnoobi ، خسته از وطن ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-04-07 ساعت 07:38)ali3875 نوشته:  برای یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده میخواستم اگه کسی اطلاع دقیق داره بهم کمک کنه
ایشون بهمراه 2 فرزندشون در آنکارا موفق به دریافت ویزای یک ضرب شدن ولی از روی نا اگاهی و شادی بیش از حد متاسفانه درب یکی از پاکتهائی که همراه ویزا بهشون میدن که باید تو فرودگاه مقصد تحویل افسر مهاجرت بدن رو باز کردن
داخل پاکت اول پاکت در بسته دومی هم بوده که دیگه اونو باز نکردن
به نظرتون الان چیکار کنن؟ خیلی ناراحت و نگرانه
علی جان با سلام و آرزوی سفر به خیری
در تاپیک دیگری هم این سوال را گذاشته بودی. دوست عزیزمون نگران نباشند فقط باید به سفارت مراجعه کنند تا خود سفارت پاکت را دوباره بسته بندی و به قول معروف مهر و موم کنه . تماس هم بگیرند همین جواب را س ف ا ر ت می ده. قبلاً از این مورد هم بوده که مشکل حل شده.
موفق باشی و سفر نامه به آمریکا رو هم یادت نرهBig Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ali3875 ، soli asali ، noobnoobi ، mohsenmb ، pari pariaaa ، kage.omid ، mehdi2014 ، nedaba ، A_A
سلام دوستان من درباره سربازي كه گفته بوده بايد بگم كه اين قانون كه سفارت پاكستان ميفروشه رو برداشتن كسي اطلاعات ديگه اي داشت ممنون ميشم ما رو هم در جريان بزاره؟؟
دوستان يك سوال ديگه هم داشتم ما دو نفر بوديم كه امديم و١٠٩٠٠دلار با خودمون اورديم و پليس يك برگه ريپورت كه ارم دادگاه روش بود رو پر كرد ولي الان دو ماه گذشته خبري نيست ميخواستم بدونم كه ايا مشكلي پيش مياد يا نه؟
ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد؟
يك سوال ديگه اين كه گرين كارت ما حدودا چند ماه طول ميكشه بياد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-04-03 ساعت 12:39)ahmad120 نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 12:07)mtcanada نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 01:34)Alireza 2014 نوشته:  دوست عزيز ببخشيد كه اينو ميگم ادم بايد ديوانه باشه كه اگه ويزا بهش يدن بره بعد با گرين كارت امريكا بخواد بره سربازي و دو سال از زندگيش عقب بيفته تازه اونم شما كه ميخواي بعد سربازي بري امريكا زندگي كني من الان خودم از كشور خارج شدم و ديگه نميام ايران پنج سال ديگه كه سيتيزن بشم سربازي رو از طريق سفارت پاكستان به مبلغ ١٥ ميليون ميخرم كه تازه شما اگه اينجا كار كني حداق ماهي٢٠٠٠ در امد داري يعني ماهي ٥٠دلار بزاري كنار بعد پنج سال هميتوني هم سربازي تو بخري هم بري ايران هم از سربازي راحت بشي و اين جا لذت زندگي رو ببري
بعد از 5 سال از طریق سفارت ایران در پاکستان خرید سربازی اون هم به مبلغ 15 میلیون تومان!!!

دوست عزیز منبع و سند حرف های شما کجاست؟؟؟
رو چه حسابی این متن را منتشر کرده اید؟؟؟؟چون خرید سربازی برای ایرانی های مشمول مقیم خارج از کشور به کل متوقف شده است و قوانین جدیدی را برای این اشخاص تعیین کرده اند که در اینجــا می توانید مشاهده فرمایید.
با سلام و احترام
ببخشید دوستان عزیز من همه قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی را خواندم و سوالی از شما داشتم: من اگر وثیقه 15 میلیونی بگذارم و در موعد مقرر 20 روزه به ایران بر نگردم و کلا آمریکا بمانم. با توجه به این قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی که:
1. كليه مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور كه حداقل سه سال درخارج از كشور اقامت داشته باشند مي توانند در هر سال حداكثر دوبار و مجموعا به مدت سه ماه به داخل كشور تردد نمايند.(شرايط اقامت خارج ار كشور در بند(ب) بيان شده است) و 2. مشمولان مقيم خارج جهت دريافت مجوز تردد مي بايست به نمايندگي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت مراجعه و گذرنامه آنان پس از احراز شرايط ، ممهور به مهر تردد با عنوان «اجازه تردد مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور» گردد. همچنين لازم است در متن اجازه تردد،به شماره و تاريخ ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح نيز استناد شود.
اگر بعد از 3 سال اقامت پیوسته ام در آمریکا و با فرض اینکه این قوانین نظام وظیفه عمومی در آن زمان پا برجا باشد می توانم از طریق نمايندگي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت (سفارت پاکستان) اجازه تردد به ایران را بگیرم یا خیر؟ لطفا راهنمایی نمایید.
با سپاس فراوان از زحمات شما
ضمن عرض سلام و آرزوي موفقيت براي شما دوست خوبم. خواستم به عرضتون برسونم كه اگه دانشجو هستيد ميتونيد براي امتحان زبان شركت كنيد و خروج نيمه علمي بگيريد كه در اينصورت ميتونيد 8 ميليون وثيقه بزاريد و براي مصاحبه تشريف ببريد.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
پاسخ
(2014-04-01 ساعت 11:01)goli2013 نوشته:  سلام به دوستان خوبم وضمن تبریک به دوستانی که ویزا دریافت کردند .من به دنبال یک همسفر هستم در مرداد ماه به مقصد کالیفر نیا از کسانی که مایلند با هم همسفر شویم تقا ضا دارم جهت آشنایی بیشتر پیام خصوصی بزنند ممنون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، mehdi2014 ، nedaba
دوستانی که خرداد عازم لس آنجلس هستید ممنون میشم اطلاع بدین شاید همسفرای خوبی واسه هم شدیم.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014 ، nedaba
دوستان که یک استپشون فرودگاه لندن بوده درسته که میگن از ترمینال 3 به 4 رفتن سخته و طول میکشه؟ کسی نقشه ای داره از این فرودگاه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، nedaba
سلام دوستان من گرين كارتم ديروز بعد ٤٥ روز امد و اصلا سايت شماره من رو نميشناخت!!!!!من پول گرين كارت ها رو يك هفته بعد ورود پرداخت كردم يعني ٣٨ روزه گرين كارت امد
سوشال هم بعد از چهار هفته امد
واقعا از مهاجر سرا ممنونم پرونده مهاجرتي ما هم بسته شد خدارو شكر
پاسخ
(2014-04-11 ساعت 18:24)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان من گرين كارتم ديروز بعد ٤٥ روز امد و اصلا سايت شماره من رو نميشناخت!!!!!من پول گرين كارت ها رو يك هفته بعد ورود پرداخت كردم يعني ٣٨ روزه گرين كارت امد

سلام
تبریکات فراوان
پرونده مهاجریتون بسته شد الحمدلله
پرونده مهاجر سرایی رو چه کار می کنید؟

کدام شهر هستید؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، noobnoobi ، Alireza 2014 ، mehdi2014 ، nedaba
تبریک بابت دریافت مدارکتون ،اما دوست عزیز تازه پرونده مهاجرتی شما باز شده Big Grin
حالا حالا کار دارین!!!!
(2014-04-11 ساعت 18:24)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان من گرين كارتم ديروز بعد ٤٥ روز امد و اصلا سايت شماره من رو نميشناخت!!!!!من پول گرين كارت ها رو يك هفته بعد ورود پرداخت كردم يعني ٣٨ روزه گرين كارت امد
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Alireza 2014 ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-04-11 ساعت 21:21)moqadam نوشته:  

سلام
تبریکات فراوان
پرونده مهاجریتون بسته شد الحمدلله
پرونده مهاجر سرایی رو چه کار می کنید؟

کدام شهر هستید؟
دوست عزيز من در minneapolis هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mohsenmb ، mehdi2014 ، nedaba
اساتيد گرامي ميخواستم بپرسم بعد از ورود به يو اس تا زمان دريافت گرين كارد (كه چند ماهي طول ميكشه) امكان كار رسمي وجود داره يا اينكه براي شروع كار حتما بايستي گرين كارد رو داشته باشيم؟؟؟ ممنون ميشم پاسخ بدين.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، سیمین راد ، noobnoobi ، nedaba
(2014-04-12 ساعت 08:21)peymanmohajer نوشته:  اساتيد گرامي ميخواستم بپرسم بعد از ورود به يو اس تا زمان دريافت گرين كارد (كه چند ماهي طول ميكشه) امكان كار رسمي وجود داره يا اينكه براي شروع كار حتما بايستي گرين كارد رو داشته باشيم؟؟؟ ممنون ميشم پاسخ بدين.

خير دوست عزيز ، بعد از ١يا٢ هفته به شما ssn كارت ميدن كه معادل كارت ملى خودمونه
و شما يك شهروند محسوب ميشى و ميتونى كار كنى
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
پاسخ
(2014-04-12 ساعت 08:21)peymanmohajer نوشته:  اساتيد گرامي ميخواستم بپرسم بعد از ورود به يو اس تا زمان دريافت گرين كارد (كه چند ماهي طول ميكشه) امكان كار رسمي وجود داره يا اينكه براي شروع كار حتما بايستي گرين كارد رو داشته باشيم؟؟؟ ممنون ميشم پاسخ بدين.

دوست عزیز گرین کارت حدود یک ماه به صورت طبیعی طول میکشه بیاد اما اگه هیچ مشکلی پیش نیاد .بودن بچه هایی که 6ماه هم طول کشیده که گرین کارتشونو بگیرن البته شما نگران نباشید انشاالله واسه شما هم زود میاد واما شما با داشتن شماره سوشال میتونید کارتون رو به امید خدا شروع کنید سوشال هم حدود 3هفته طول میکشه تا بگیرید البته همه اینایی که گفتم مربوط به ایالت کالیفرنیا بود
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان