موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-18 ساعت 17:46)noobnoobi نوشته: (2014-04-18 ساعت 16:38)vistac نوشته: سلام يه متني در تاپيك پاس سفيد خوندم گفتم اينجا مطرح كنم ببينم درسته يا نه ؟و اون اينه كه كسايي كه پاس سفيد ميگيرندو2 سال از امريكا خارج ميشند از اون 2 سال يكسال اقامت در 5 سال حساب ميشه ايا اين درسته؟ يعني من پاس سفيد بگيرم و برگردم ايران و بعد 2 سال وارد امريكا بشم و يكسال ونيم در امريكا باشم ميتونم اقامت دائم بگيرم يا بايد 2.5 سال در امريكا اقامت داشته باشم؟
دوست عزیز 5 سال باید از تاریخ صدور گرین کارت گذشته باشه و مجموعا 30 ماه در آمریکا حضور داشته باشین.
پس تا 5 سال از تاریخ صدور نگذشته باشه هنوز اجازه ورود به پروسه سیتیزنی ندارین.
در ضمن طبق گفته دوستان و وکلا رفت و آمد زیاد و یا استفاده از پاس سفید یه مقدار کار سیتیزنی رو با مشکل رو به رو میکنه چون اگه حس کنن شما قصد اقامت دایم در آمریکا رو نداشتین و برای حفظ گرین کارت رفت و آمد هایی داشتین حق اینو دارن که سیتیزنشیپیتون رو 5 سال به تاخیر بندازن(نمونه تو همین مهاجرسرا بوده)پس پاس سفید درسته اجازه خروج برای دو سال رو میده ولی یک سری مشکلات ممکنه(نه بطور قطع) ایجاد کنه.
و توصیه میکنن 2.5 سال حضور لازم برای گرفتن سیتیزنشیپی بدون وقفه باشه تا بهانه برای به مشکل خوردن پروسه سیتیزنشیپی نباشه.
برای گرفتن اطلاعات بیشتر به این لینک مراجه کنید.
ممنون از راهنمايتون ميخواستم بدونم ايا از اين 2سال پاس سفيد يكسالش بعنوان اقامت حساب ميشه يا نه؟
فقط همين
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-18 ساعت 20:28)noobnoobi نوشته: (2014-04-18 ساعت 18:33)vistac نوشته: (2014-04-18 ساعت 17:46)noobnoobi نوشته: (2014-04-18 ساعت 16:38)vistac نوشته: سلام يه متني در تاپيك پاس سفيد خوندم گفتم اينجا مطرح كنم ببينم درسته يا نه ؟و اون اينه كه كسايي كه پاس سفيد ميگيرندو2 سال از امريكا خارج ميشند از اون 2 سال يكسال اقامت در 5 سال حساب ميشه ايا اين درسته؟ يعني من پاس سفيد بگيرم و برگردم ايران و بعد 2 سال وارد امريكا بشم و يكسال ونيم در امريكا باشم ميتونم اقامت دائم بگيرم يا بايد 2.5 سال در امريكا اقامت داشته باشم؟
دوست عزیز 5 سال باید از تاریخ صدور گرین کارت گذشته باشه و مجموعا 30 ماه در آمریکا حضور داشته باشین.
پس تا 5 سال از تاریخ صدور نگذشته باشه هنوز اجازه ورود به پروسه سیتیزنی ندارین.
در ضمن طبق گفته دوستان و وکلا رفت و آمد زیاد و یا استفاده از پاس سفید یه مقدار کار سیتیزنی رو با مشکل رو به رو میکنه چون اگه حس کنن شما قصد اقامت دایم در آمریکا رو نداشتین و برای حفظ گرین کارت رفت و آمد هایی داشتین حق اینو دارن که سیتیزنشیپیتون رو 5 سال به تاخیر بندازن(نمونه تو همین مهاجرسرا بوده)پس پاس سفید درسته اجازه خروج برای دو سال رو میده ولی یک سری مشکلات ممکنه(نه بطور قطع) ایجاد کنه.
و توصیه میکنن 2.5 سال حضور لازم برای گرفتن سیتیزنشیپی بدون وقفه باشه تا بهانه برای به مشکل خوردن پروسه سیتیزنشیپی نباشه.
برای گرفتن اطلاعات بیشتر به این لینک مراجه کنید.
ممنون از راهنمايتون ميخواستم بدونم ايا از اين 2سال پاس سفيد يكسالش بعنوان اقامت حساب ميشه يا نه؟
فقط همين
بله درست هست ولی یه مقدار نیاز به توضیح داره:
اجازه بدین مثالی که خود UCIS زده رو براتون بنویسم که متوجه بشین اون یک سال چگونه حساب میشه:
جاهایی که مهم هست به زمان توجه بشه مشخص کردم.
"Continuous Residence" Example
An applicant became a Permanent Resident on January 1, 1994.
She lived in the United States for 3 years, then returned to her native country for 1 year and 3
months. She got a Re-entry Permit before leaving the United States so that
she could keep her Permanent Resident status.
The applicant re-entered the United States with Permanent Resident status on April 1, 1998.
Question: When is the applicant eligible for naturalization?
Answer: On April 2, 2002, 4 years and 1 day after she returned to the United States. The last 364
days the applicant was out of the United States count toward her time as a Permanent Resident in
"continuous residence," but the 3 years in the United States before leaving do not.
میشه گفت اگه شما بعد از ورورد پاس سفید بگیرین و برگردین ایران و بعد از 2 سال که دوباره رفتین اونور 3 تا شرط رو برای ورود به پروسه سیتیزنشیپی رعایت کنید 1- باید 4 سال و 1 روز بگذره(همون 1 سال که میگین حساب میشه در واقع از اون 5 سال کم میشه) و 2- تو این مدت شما حداقل 30 ماه حضور داشته باشین و 3-بیش از 6 ماه خارج از آمریکا تو این 4 سال نباشید.
امیدوارم سوالتون رو تونسته باشم جواب بدم.
باز هم ممنون از پاسخ دقیقتون من فکر میکردن 12 ماه از 30 ماه کم میشه و بعد از ورود به امریکا با 18 ماه اقامت و با گذشت 5 یا 4 سال به قول شما از تاریخ صدور گرین کارت اقامت دائم گرفت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که از cheapoair بلیط خریدن میشه بهم توضیح بدین که چطور میتونم مبلغ بلیط رو پرداخت کنم و اینکه چطور بلیط به دستم میرسه .. والبته یه مورد دیگه اینکه چرا قیمتهاش اینقدر با دفتر امارات متفاوته
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره که می شه بلیت REFUNDABLE گرفت؟
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 14:28)nedafarsi نوشته: (2014-04-14 ساعت 17:47)SNSH نوشته: سلام.
از سایت ucis.govو ucis_elis خبری نیست.من 24 روزه که اومدم آمریکا ....
یکیشون که نمیشناسه دیگری هم توی accepted مونده...
چقدر دیگه بمونم....؟؟؟...!!
عجله نکنین، واسه من که نزدیک 1/5 ماه شده ولی هنوز توی اکسپت مونده :-|
سلام دوست عزیز عجله نکن منم بعد از تقریبا 50 روز از حالت اکسپت خارج شد حالا فعلا منتظرم تا ببینم این لامسب کی حال میکنه که بیاد
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 17:59)عراقی نوشته: (2014-03-29 ساعت 17:44)Sam2014 نوشته: (2014-03-28 ساعت 20:36)fakhrinejad نوشته: دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
درود بر شما دوست ارجمند
در ارتباط با پرواز گلف ایر:
1- از مشهد پرواز داره.(اگر مشهد ساکن نیستید یک سفر تا مشهد رو باید به برنامتون اضافه کنید )
2- قیمتش کمتر از همه ایرلاین هاست (ولی توقف هاش زیاده !!)
3- تا مقاصد آمریکا (همه شهرها پرواز نداره) دو و بعضاً سه توقف داره یکی در بحرین دومی در یکی از شهرهای اروپایی مثل فرانکفورت ، لندن یا آمستردام و سومی هم در یکی از شهرهای آمریکا. پرواز طولانی و خسته کننده(طاقت فرساست و بدرد افراد مجرد جون سخت می خوره)
مثال : تهران به سانفرانسیسکو = مشهد ... منامه (بحرین) ... لندن ... دالاس ... سانفرانسیسکو
4- بقیه شرایطش در ارتباط با تعداد چمدان و اندازه و وزن مثل بقیه ایرلاین هاست.(آمریکا و کانادا 2 تا چمدان 23 کیلویی )
در کل بسته به مقصد و شرایط هرکسی فرق می کنه .بدرد آدم عیالوار نمی خوره
موفق باشید.
ای کاش سایت گلف ایر را هم میگذاشتی من هر چی سرچ کردم همه جور اخبار در مورد گلف ایر بود غیر از نرخ بلیط و برنامه پروازها
سلام
من 2 ماه پیش اومدم سنفرانسیسکو حالا میخام تجربه هام رو در اختیار دوستان بزارم
اول اینکه بهترین و مناسب ترین پرواز برای سنفزانسیسکو به نظر بنده پرواز امارات هست
چون یه استپ بیشتر نداره اونم دبی هست که بلافاصله بعد از نشست زود میپره معطلی نداره واینکه بهترین ساعت میرسه شما صبح به وقت ایران 4:30 حرکت میکنه و همون روز بعد از 19 ساعت تقریبا یعنی 14:30 تا 15:30 میرسین فرودگاه سن و یه طورهایی به شب نمیخورین میتونین هر جا که بخواین برین دوستان این رو در نظر بگیرن که شاید 100 تا 200 دلار بیشتر بدن ولی بهتر وراحتر میرسن و ضمنا برای خرید میتونید تو همون سایت امارات چک کنید قیمت رو بعد زنگ بزنید آزانس بلیت رو تهیه کنید ضمنا سعی کنید روز پنجشنبه بگیرین همه از روزهای ویکند ارزونتره هم اگه کسی قرار باشه بیاد دنبالتون راحت بتونه بیاد
در هر صورت من وظیفه خودم میدونم اگه کمکی از دستم بر بیاد کمک دوستان کنم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-24 ساعت 07:59)pardis58 نوشته: سلام
میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین
سلام شما از کدوم ایالت اقدام کردید؟نامه دوم هنوز به دستتون نرسیده؟ در تاپیک نحوه گرفتن پاس سفید مشکل رو بگید دوستان راهنمایی میکنند اگه نامه دوم هم اومد سریع با همون نامه برید اداره مهاجرت بلیط رو نشون بدید فکر کنم کارتونو راه بیندازند
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html