کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-05-09 ساعت 02:55)vistac نوشته:  خب دوستان ما هم 7مي وارد شديم كارهاي فرودگاه رو انجام داديم فقط نميدونم سوشيال نامبر برامون مياد يا بايد خودمون اقدام كنيم و بريم اداره سوشيال؟راستي عكس قفسه سينه ها رو از ما نگرفتند

به نظر من در اسرع وقت برید اداره سوشال درخواست بدید، و بعد از یک هفته هم میتونید مراجعه کنید و شمارش رو بگیرید، برای بعضی کارها مثل قرارداد تلفن و خانه و برق کارآمد هست ولی برای سرکار رفتن و ID و DL گرفتن الزاما به کارت نیاز دارین، و اگر منزل آشنایی یا کسی دیگه ای هستید این نکته رو خاطر نشان بشید، چون مامورین پست این نامه ها رو تنها به صندوق پستی شما ارسال میکنن
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، amin arefi ، pari pariaaa ، noobnoobi ، امین 13 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-05-09 ساعت 02:52)vistac نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:02)soli asali نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 00:30)mab007 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 20:58)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییمون کنه
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرایی

سلام من با gulfair از تهران اومدم La بلیط رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون شد هواپیما هم عالی بود فقط ترانزیت بحرین و لندن زیاد بود

بار و چمدوناتون رو خودتون تحویل گرفتید یا خودشون جا به جا کردن ؟

سلام منم با گلف اير اومدم چمدونها رو تهران تحويل ميدي امريكا تحويل ميگيري

پذیرایی و غذا چطور بود؟؟ آخه خواهر من یه بار با گلف رفت سفر بعد هیچی بهشون ندادن، گفتن باید موقع خرید بلیط غذا رو هم جداگانه میخریدید Sad
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، shadi79 ، noobnoobi
(2014-05-09 ساعت 10:48)nedafarsi نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 00:30)mab007 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 20:58)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییمون کنه
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرایی

سلام من با gulfair از تهران اومدم La بلیط رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون شد هواپیما هم عالی بود فقط ترانزیت بحرین و لندن زیاد بود

پذیرایی و غذا چطور بود؟؟ آخه خواهر من یه بار با گلف رفت سفر بعد هیچی بهشون ندادن، گفتن باید موقع خرید بلیط غذا رو هم جداگانه میخریدید Sad

اصلا اين جوري نيست و پذيرايشون خوب با غذاي با كيفيت بود مخصوصا از لندن به امريكا كه با امريكن اير لاين ميايد
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، Lady ، noobnoobi ، ojee ، mehdi2014 ، امین 13
(2014-05-09 ساعت 13:17)vistac نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 00:30)mab007 نوشته:  سلام من با gulfair از تهران اومدم La بلیط رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون شد هواپیما هم عالی بود فقط ترانزیت بحرین و لندن زیاد بود

اصلا اين جوري نيست و پذيرايشون خوب با غذاي با كيفيت بود مخصوصا از لندن به امريكا كه با امريكن اير لاين ميايد
چند نوبت پذیرایی شدین توی هر پرواز؟ و یه سوال دیگه محدودیت تعداد بار توی امریکن ایرلاین یعنی فقط یه تیکه بار که شاملتون نشد درسته؟ همون 2تا 23کیلویی رو مجانی بردید؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، poem ، shadi79 ، inforfang ، soli asali ، philter ، noobnoobi
سلام دوستان
ببخشید من نمی دونستم کجا باید این سوال رو بپرسم و فکر میکنم همینجا باید بپرسم
ایا میشه هزینه ی صادر کردن گرین کارد(همون 165$)رو در همون فرودگاه امریکا و در بدو ورود پرداخت کرد یا خیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi
(2014-05-09 ساعت 16:56)soheil123 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید من نمی دونستم کجا باید این سوال رو بپرسم و فکر میکنم همینجا باید بپرسم
ایا میشه هزینه ی صادر کردن گرین کارد(همون 165$)رو در همون فرودگاه آمریکا و در بدو ورود پرداخت کرد یا خیر؟
شما بعد از ورودتون به امریکا و شروع اقامتتون هم میتونید بپردازید البته باید به صورت آنلاین و از طریق سایت مربوطه پرداخت کنین. تا موقعی که شما پول رو پرداخت نکنین فرآیند صدور گرین کارت شما شروع نمیشه و اگه تصور میکنین که توی فرودگاه در این مورد از شما سوالی میشه یا انجام کارهای ورودتون به امریکا منوط به 165$ هست باید بگم این طور نیست و این دو ربطی به هم ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil123 ، shadi79 ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، ffrfar ، soli asali ، philter ، inforfang ، noobnoobi ، ojee ، kage.omid ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، A_A
کسی تجربه انتخاب صندلی قبل از پرواز توی ایرلاین ترکیش رو داره؟
آژانسی که ازش بلیط گرفتم میگه از الان نمیتونه برای آگوست صندلی پرواز رو بران تعیین کنه ولی نمایندگی ترکیش میگه الان بازه برو به آژانست بگو برات انتخاب کنه!!!
:-|
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pariaaa ، ffrfar ، soli asali ، philter ، noobnoobi ، ojee ، A_A
(2014-05-09 ساعت 17:32)nedafarsi نوشته:  کسی تجربه انتخاب صندلی قبل از پرواز توی ایرلاین ترکیش رو داره؟
آژانسی که ازش بلیط گرفتم میگه از الان نمیتونه برای آگوست صندلی پرواز رو بران تعیین کنه ولی نمایندگی ترکیش میگه الان بازه برو به آژانست بگو برات انتخاب کنه!!!

اگر بلیطتون اوکی هست میتونید صندلی را هم بگیرید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014 ، A_A
(2014-05-09 ساعت 19:22)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 17:32)nedafarsi نوشته:  کسی تجربه انتخاب صندلی قبل از پرواز توی ایرلاین ترکیش رو داره؟

دوست عزیز چنین چیزی نیست من خودم از سایت ترکیش بلیط رزرو کردم هم صندلی و هم نوع غدایی که میخواستم سرو بشه رو انتخاب کردم .تاریخشم دو ماه و نیم قبل از پرواز بود. به آژانس بگید که چنین چیزی نیست.موفق باشین
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pariaaa ، soli asali ، philter ، hamidrezapir1 ، noobnoobi ، mehdi2014 ، امین 13
(2014-05-09 ساعت 13:40)nedafarsi نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:17)vistac نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 01:02)soli asali نوشته:  بار و چمدوناتون رو خودتون تحویل گرفتید یا خودشون جا به جا کردن ؟

چند نوبت پذیرایی شدین توی هر پرواز؟ و یه سوال دیگه محدودیت تعداد بار توی امریکن ایرلاین یعنی فقط یه تیکه بار که شاملتون نشد درسته؟ همون 2تا 23کیلویی رو مجانی بردید؟

چقدر سوالایی که می پرسید خوبه و همچنین پاسخ های دوستمون. خیلی مهمه ولی موقع برنامه ریزی سفر آدم بهشون فکر نمی کنه. ممنون.
دوتا سوال داشتم . کارهای فرودگاه چقدر طول می کشه ؟ و همچنین آیا تاخیر هم داشتید ؟ چون من بعدش می خوام یک بلیط بخرم واسه همین می خوام بدونم چقدر بین زمان رسیدن و پرواز بعدی باید فاصله بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi ، امین 13
(2014-05-09 ساعت 19:43)mohsenmb نوشته:  

دوست عزیز چنین چیزی نیست من خودم از سایت ترکیش بلیط رزرو کردم هم صندلی و هم نوع غدایی که میخواستم سرو بشه رو انتخاب کردم .تاریخشم دو ماه و نیم قبل از پرواز بود. به آژانس بگید که چنین چیزی نیست.موفق باشین

من تجربه قطری رو داشتم، چه موقع خرید و چه بعد از اون میشد جا و غذا رو انتخاب کرد ولی این طور که من سرچ کردم ترکیش یه کم فرق داره، موقع رزرو صندلی رو میشه انتخاب کرد ولی انگار وقتی مراحل خرید تموم بشه دیگه خود فرد نمیتونه تا موقع چک این آنلاین جاهاشو انتخاب کنه چون هرجوری خواستم خودم از طریق سایت ترکیش اقدام کنم نشد که نشد. البته این طور که نمایندگی ترکیش میگه آژانس میتونه ولی نمیدونم چرا آژانس من میگه پروازم باز نشده هنوز!!!!!
ظاهراً از این آژانس آبی گرم نمیشه، کسی میدونه چطوری خودم میتونم این کار رو بکنم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، philter ، mohsenmb ، shadi79 ، noobnoobi ، ojee ، mehdi2014 ، A_A
(2014-05-09 ساعت 21:00)nedafarsi نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 19:43)mohsenmb نوشته:  

من تجربه قطری رو داشتم، چه موقع خرید و چه بعد از اون میشد جا و غذا رو انتخاب کرد ولی این طور که من سرچ کردم ترکیش یه کم فرق داره، موقع رزرو صندلی رو میشه انتخاب کرد ولی انگار وقتی مراحل خرید تموم بشه دیگه خود فرد نمیتونه تا موقع چک این آنلاین جاهاشو انتخاب کنه چون هرجوری خواستم خودم از طریق سایت ترکیش اقدام کنم نشد که نشد. البته این طور که نمایندگی ترکیش میگه آژانس میتونه ولی نمیدونم چرا آژانس من میگه پروازم باز نشده هنوز!!!!!
ظاهراً از این آژانس آبی گرم نمیشه، کسی میدونه چطوری خودم میتونم این کار رو بکنم؟؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که به نمایندگی ترکیش واقع در خیابان ولیعصر بالاتر از م ونک مراجعه کنید و از اونا بخواهید این کار رو انجام بدن.راه دیگری هم هست که اونو کنسل کنید و دوباره رزرو کنید(البته به قیمت توجه کنید) چون از زمانی که من بلیطم رو کانفرم کردم تا الان قیمت بلیط چیزی حدود 500 دلار افزایش داشته.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، philter ، mehdi2014 ، A_A

امارات رو میدونم 24 ساعت قبل از پرواز میتونید این کارو کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، mohsenmb ، nasim ، ojee ، mehdi2014
اطلاعات بار در GulfAir :

Economy
Two checked pieces, provided the total linear dimensions (height + width + depth) for both bags added together does not exceed 273 cm (107 inches) and the weight of each bag does not exceed 23 kg (50 lbs).
Bags that weigh more than 23 kg (50 lbs) but below 32 kg (70 lbs) will incur a fixed overweight charge of USD50.00 for economy passengers. Any passengers wishing to carry an additional piece(s) over and above their free allowance, will be charged as per American Airlines policy which is available on their website.

CABIN/ HAND BAGGAGE
Economy Class
One bag (maximum dimensions 45 x 40 x 30 cm or 17 x 15 x 12 inches)
Total weight: 6 kg

اینم لینکش :
http://www.gulfair.com/English/info/Bagg...ances.aspx
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedafarsi ، amin arefi ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-09 ساعت 23:59)inforfang نوشته:  اطلاعات بار در GulfAir :

Economy
Two checked pieces, provided the total linear dimensions (height + width + depth) for both bags added together does not exceed 273 cm (107 inches) and the weight of each bag does not exceed 23 kg (50 lbs).
Bags that weigh more than 23 kg (50 lbs) but below 32 kg (70 lbs) will incur a fixed overweight charge of USD50.00 for economy passengers. Any passengers wishing to carry an additional piece(s) over and above their free allowance, will be charged as per American Airlines policy which is available on their website.

CABIN/ HAND BAGGAGE
Economy Class
One bag (maximum dimensions 45 x 40 x 30 cm or 17 x 15 x 12 inches)
Total weight: 6 kg

اینم لینکش :
http://www.gulfair.com/English/info/Bagg...ances.aspx

یعنی 2 تا 23 کیلو یا 2 تا 32 کیلو ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان