کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-05-03 ساعت 17:51)azybanoo2014 نوشته:  سلام، سؤال من در رابطه با پاكت زرد است. ما مقصد مون لوس آنجلس است ولى احتمالا اول نيويورك يا شهر ديگه اى مى رسيم، بايد اولين جايي كه مى رسيم پاكت ها رو تحويل بديم؟
من آدرس مقصد رو لوس آنجلس دادم، مى شه به جاش بريم نيويورك و بعد از ٢ هفته بريم la يا مشكل پيش مى ياد؟
با تشكر

سلام، مشکلی پیش نمیاد، مراحل مهاجرتی در اولین فرودگاه انجام میشه ولی ربطی به آدرسی که دادین نداره....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
دوستان! مساله:
ميشه لطفا شسته رفته، قوانين گرين كارت رو به من بگين؟ مطالعه كردم سايت هاي امريكائي رو. ميخوام بدونم برداشتهام درست بوده يا نه؟
اينكه اصلا مزاياي داشتن گرين كارت چيه؟(ميدونم كه با داشتن گرين كارت اجازه اقامت و كار در يو اس رو پيدا مي كنيم، و permannet resident محسوب ميشيم (البته با شرطها و شروطها كه دقيقا هم نميدونم چي هستن)اما فقط همين؟!!!! چون ديدم كه چپ و راست براي هر كاري بايد فرم پر كرد و اجازه گرفت و حتي در زمان بيرون از امريكا بودن بايد مدارك ماليات ارائه كني و.... ) ميخوام بدونم با داشتن گرين كارت، از چه زماني دقيقا يك شهروند تمام عيار امريكائي محسوب ميشيم و تمام قوانين اونجا براي ما هم اپلاي ميشه و از شر فرم پر كردن و هي مراقب چپ و راستت بودن راحت ميشيم؟!!!
بعد از دريافت گرين كارت، تا چه مدت بعدش اجازه بيرون بودن از امريكا رو داريم؟ توي سايت‌هاشون نوشته كه تا يك سال اما بازم ممكنه به دلايلي نتونيم راحت وارد امريكا شيم يا اينكه ممكنه گرين كارت رو از دست بديم!!! ميخوام بدونم مثلا ميتونم بعد از دريافت گرين كارت، حداقل براي يكي دو سال اول، سالي فقط يه سفر در حد يك يا دو ماه به اونجا داشته باشم؟!!! تا اينكه بعدا تصميم بگيرم كاملا اونجا ساكن بشم؟!!!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، noobnoobi ، gema ، pari pariaaa ، kage.omid ، atlantis770
(2014-05-04 ساعت 18:55)a.rahaa نوشته:  دوستان! مساله:
ميشه لطفا شسته رفته، قوانين گرين كارت رو به من بگين؟ مطالعه كردم سايت هاي امريكائي رو. ميخوام بدونم برداشتهام درست بوده يا نه؟
اينكه اصلا مزاياي داشتن گرين كارت چيه؟(ميدونم كه با داشتن گرين كارت اجازه اقامت و كار در يو اس رو پيدا مي كنيم، و permannet resident محسوب ميشيم (البته با شرطها و شروطها كه دقيقا هم نميدونم چي هستن)اما فقط همين؟!!!! چون ديدم كه چپ و راست براي هر كاري بايد فرم پر كرد و اجازه گرفت و حتي در زمان بيرون از امريكا بودن بايد مدارك ماليات ارائه كني و.... ) ميخوام بدونم با داشتن گرين كارت، از چه زماني دقيقا يك شهروند تمام عيار امريكائي محسوب ميشيم و تمام قوانين اونجا براي ما هم اپلاي ميشه و از شر فرم پر كردن و هي مراقب چپ و راستت بودن راحت ميشيم؟!!!
بعد از دريافت گرين كارت، تا چه مدت بعدش اجازه بيرون بودن از امريكا رو داريم؟ توي سايت‌هاشون نوشته كه تا يك سال اما بازم ممكنه به دلايلي نتونيم راحت وارد امريكا شيم يا اينكه ممكنه گرين كارت رو از دست بديم!!! ميخوام بدونم مثلا ميتونم بعد از دريافت گرين كارت، حداقل براي يكي دو سال اول، سالي فقط يه سفر در حد يك يا دو ماه به اونجا داشته باشم؟!!! تا اينكه بعدا تصميم بگيرم كاملا اونجا ساكن بشم؟!!!!
من اینو میدونم که هیچ فرقی بین یه گرین کارتی و سیتیزن نیست !
فقط گرین کارت رای نمیتونه بده !
اما منم یه سوال دارم. یه شهروند آمریکایی میتونه به 170 تا از کشور های دنیا بدون ویزا بره. یه گیرین کارتی هم میتونه بدون پاس آمریکایی و با پاس ایرانی و فقط داشتن گرین کارت به این کشورها مسافرت کنه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، ali 1346 ، noobnoobi ، hamid_fs3 ، gema ، shadi79 ، pari pariaaa ، kage.omid ، mehdi2014
یه سایت خیلی جالب پیدا کردم که میتونه کمکتون کنه که :
به کدوم کشور ها میتونید بدون ویزا برید!
اطلاعات شما رو اول میگیره . مثلا پاس ایرانی دارید ! اقامت آمریکا ( گرین کارت یا ... که باید مشخص بشه ) حالا میخوایم سفر کنیم به ژاپن مثلا ! و بهتون کلی اطلاعات میده و میگه به شما که ویزا نیاز دارید Smile

[/font]
[font=Verdana]
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، poem ، behfaza ، Sam2014 ، ali 1346 ، amin arefi ، sal0811 ، noobnoobi ، spv ، hamid_fs3 ، gema ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، khder ، mehdi2014 ، M@hdi ، امین 13
(2014-05-04 ساعت 21:46)soli asali نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 18:55)a.rahaa نوشته:  دوستان! مساله:
من اینو میدونم که هیچ فرقی بین یه گرین کارتی و سیتیزن نیست !
فقط گرین کارت رای نمیتونه بده !
اما منم یه سوال دارم. یه شهروند آمریکایی میتونه به 170 تا از کشور های دنیا بدون ویزا بره. یه گیرین کارتی هم میتونه بدون پاس آمریکایی و با پاس ایرانی و فقط داشتن گرین کارت به این کشورها مسافرت کنه ؟

اول که تمام کسانی که تو امریکا هستن باید تمام اون فرم ها رو پر کنن و هرچی برا اوناست برا ما هم هست ، هیچ فرقی هم نمیکنه، دوم که به نظر من یه فرق وجود داره بین یه گرین کارتی و یه سیتزن ... اونم اینه که گرین کارتی رو لبه تیغ راه میره، تو مدتی که این وضعیت قراره به سیتیزن تبدیل بشه، فقط منتظر حرکات اشتباه هستن، بعضی ها حتی ممکنه به دیپورت ختم بشه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
سلام دوستان .
متاسفانه بخاطر محدودیت تعداد پرواز از ارمنستان به دالاس یه مقدار قضیه ما پیچیده شد.

از دوستانی که اطلاعی دارن خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن.
من با ایرفلوت ابتدا میرم مسکو بعد میرم نییورک و بعد میرم دالاس.
مشکل اینکه تو دالاس باید بار رو تحویل بگیرم و من چون تجریه هوایی کشور خارجی نداشتم یه مقدار گیجم.
حالا من کارای مهاجرتیم تو نییورک باید انجام بشه(انگشت نگاری و ...) یا باید اونجا فقط بارم رو بگیرم هواپیما رو عوض کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، pari pariaaa
(2014-05-07 ساعت 15:18)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان .
متاسفانه بخاطر محدودیت تعداد پرواز از ارمنستان به دالاس یه مقدار قضیه ما پیچیده شد.

مشکل اینکه تو دالاس باید بار رو تحویل بگیرم و من چون تجریه هوایی کشور خارجی نداشتم یه مقدار گیجم.
حالا من کارای مهاجرتیم تو نییورک باید انجام بشه(انگشت نگاری و ...) یا باید اونجا فقط بارم رو بگیرم هواپیما رو عوض کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
درود و عرض تبریک به شما
اول اینکه شما بلیط تون اگر یک سره با دو توقف باشه ...ایروان به دالاس که در بین راه در مسکو (توقف 1) و در نیویورک (توقف 2) را داشته باشید در اصل چمدان ها و بار شما در مقصد نهایی (دالاس) تحویلتون میشه . ولی اگر بلیط شما از چند تا پرواز تشکیل شده که خیلی اوضاع سخت میشه چون در هر توقف باید بارتون را تحویل بگیرید و دوباره Check in بشید. این موضوع خیلی مهمه و باید براتون روشن باشه تا بتونید درست برنامه ریزی کنید .
دوم اینکه اولین فرودگاه یا پورتی که وارد آمریکا بشید همونجا کارهای مهاجرتی که گفتید شروع میشه ( الان برای شما نیویورک این حکم را داره) پس توجه کنید که فاصله بین ورود به نیویورک و پرواز به دالاس به اندازه ای کافی باشه که کارهاتون را انجام داده باشید و پرواز به دالاس رو از دست ندهید .
سفر خوبی را برایتان آرزو می کنم و موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
(2014-05-07 ساعت 15:54)Sam2014 نوشته:  

ممنون میشم کمکم کنید.
درود و عرض تبریک به شما
اول اینکه شما بلیط تون اگر یک سره با دو توقف باشه ...ایروان به دالاس که در بین راه در مسکو (توقف 1) و در نیویورک (توقف 2) را داشته باشید در اصل چمدان ها و بار شما در مقصد نهایی (دالاس) تحویلتون میشه . ولی اگر بلیط شما از چند تا پرواز تشکیل شده که خیلی اوضاع سخت میشه چون در هر توقف باید بارتون را تحویل بگیرید و دوباره Check in بشید. این موضوع خیلی مهمه و باید براتون روشن باشه تا بتونید درست برنامه ریزی کنید .
دوم اینکه اولین فرودگاه یا پورتی که وارد آمریکا بشید همونجا کارهای مهاجرتی که گفتید شروع میشه ( الان برای شما نیویورک این حکم را داره) پس توجه کنید که فاصله بین ورود به نیویورک و پرواز به دالاس به اندازه ای کافی باشه که کارهاتون را انجام داده باشید و پرواز به دالاس رو از دست ندهید .

اینکه بلیط از چند پرواز تشکیل شده باشه یعنی از چند تا Airline مختلف ؟ مثلا وقتی از Cheapoair بلیط می گیری بعضی هاش از ترکیب چندتا Airline هستش. منظورتون همینه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-04-29 ساعت 11:03)mehdieb نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 21:54)SNSH نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 15:08)mehdieb نوشته:  بالاخره بعد از 50 روز از تاریخ ورود گرین کارت های ما هم به ادرسی که دادیم رسید ....

مبارک باشه.
یه سوالی...میشه بگید track no. پست رو گرفتید که چک کنید ؟ اگر آری ،از کجا گرفتید...؟

شماره پروندتون رو تو سایت http://www.uscis.gov وارد کنید اگر پست شده باشه شماره پیگیری رو بهتون میده .

سلام و ممنون از رهنماییتون. می‌شه یه کم بیشتر راجع به این صفحه uscisتوضیح بدین؟ دقیقا کجا باید شماره پرونده رو وارد کنیم؟ ممنون میشم توضیح بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar
(2014-05-07 ساعت 20:14)inforfang نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 15:54)Sam2014 نوشته:  

ممنون میشم کمکم کنید.
درود و عرض تبریک به شما

اینکه بلیط از چند پرواز تشکیل شده باشه یعنی از چند تا Airline مختلف ؟ مثلا وقتی از Cheapoair بلیط می گیری بعضی هاش از ترکیب چندتا Airline هستش. منظورتون همینه ؟
دقیقاً همینطوره .
این حالت وقتی پیش میاد که اپراتور اصلی مثلاً قطر ایرویز پرواز به مقصد رو نداره و یک ایرلاین آمریکایی حالا یونایتد، امریکن یا ویرجین بعنوان پارتنر پرواز آخری رو انجام میده ولی تو همون مجموعه قطر ایرویز بهش سرویس میده.
یک از نزدیکان مدتی پیش با لوفتهانزا می رفت سانفرانسیسکو و پروازی رو انتخاب کرد که مرحله آخرش از فرانکفورت تا سانفرانسیسکو را آمریکن ایرلاینز می برد . (کل بلیط رو از لوفت هانزا خریده بود)
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi ، 5ina ، kage.omid ، mehdi2014 ، امین 13 ، A_A
(2013-11-09 ساعت 20:58)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییمون کنه
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرایی

سلام من با gulfair از تهران اومدم La بلیط رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون شد هواپیما هم عالی بود فقط ترانزیت بحرین و لندن زیاد بود
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، philter ، azadeh2014 ، amin arefi ، Lady ، noobnoobi ، mehdi2014 ، uranus88 ، aaraam ، امین 13
(2014-05-09 ساعت 00:30)mab007 نوشته:  
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

سلام من با gulfair از تهران اومدم La بلیط رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون شد هواپیما هم عالی بود فقط ترانزیت بحرین و لندن زیاد بود

بار و چمدوناتون رو خودتون تحویل گرفتید یا خودشون جا به جا کردن ؟
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، philter ، noobnoobi
(2014-05-09 ساعت 01:02)soli asali نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 00:30)mab007 نوشته:  

بار و چمدوناتون رو خودتون تحویل گرفتید یا خودشون جا به جا کردن ؟

سلام منم با گلف اير اومدم چمدونها رو تهران تحويل ميدي امريكا تحويل ميگيري
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، soruosh ، philter ، azadeh2014 ، amin arefi ، pari pariaaa ، shadi79 ، Lady ، noobnoobi ، mehdi2014 ، uranus88 ، امین 13 ، A_A
خب دوستان ما هم 7مي وارد شديم كارهاي فرودگاه رو انجام داديم فقط نميدونم سوشيال نامبر برامون مياد يا بايد خودمون اقدام كنيم و بريم اداره سوشيال؟راستي عكس قفسه سينه ها رو از ما نگرفتند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
(2014-05-09 ساعت 02:55)vistac نوشته:  خب دوستان ما هم 7مي وارد شديم كارهاي فرودگاه رو انجام داديم فقط نميدونم سوشيال نامبر برامون مياد يا بايد خودمون اقدام كنيم و بريم اداره سوشيال؟راستي عكس قفسه سينه ها رو از ما نگرفتند

به سلامتی
سوشیال براتون میاد اما اگر تا ده روز نیومد برید اداره سوشیال سکیوریتی و درخواستتون رو ثبت کنید. معمولاً هم زودتر از ده روز تشریف ببرید پاسخی بهتون نمی دن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان